• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

elfy

Registered User
لایک‌ها
67
طبق چیزهایی که گفته شده منظورش مدت نیست، تو بعضی سایتها کاربران نظر دادن که پرسیدن از **** وظیفه و گفتن که خیر منظور همون 8 سال یا 6 سال برای هر دوره تحصیلیه.

اين يعني چي يعني مني كه ورودي 90 كارشناسي ناپيوسته هستم و سال ديگه درسم تموم ميشه خدمتم 21 ماه هست يا 18 ماه ؟!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اين يعني چي يعني مني كه ورودي 90 كارشناسي ناپيوسته هستم و سال ديگه درسم تموم ميشه خدمتم 21 ماه هست يا 18 ماه ؟!

هر کی از اول سال 91 به بعد اعزام بشه 21 ماه خدمت میکنه هیچ فرقی نمیکنه کی فارغ التحصیل شده و مدرکش چیه. پس شما هم 21 ماه خدمت میکنید.

Jam_20032

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس چرا اين كدها نمياد، ميخوام زودتر بفهمم كجا افتادم!!!!!

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
هر کی از اول سال 91 به بعد اعزام بشه 21 ماه خدمت میکنه هیچ فرقی نمیکنه کی فارغ التحصیل شده و مدرکش چیه. پس شما هم 21 ماه خدمت میکنید.
به صورت غیر رسمی دارن اعلام می کنند اعزامی هایی که تا اول خرداد اعزام شدند مطابق قانون قبل یعنی 18 ماه هستند

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
بله رفتم، ميگن چيزي برات نيومده!!
کی دفترچه فرستادین؟
مدرکتون چیه؟

به صورت غیر رسمی دارن اعلام می کنند اعزامی هایی که تا اول خرداد اعزام شدند مطابق قانون قبل یعنی 18 ماه هستند

اینجا ایرانه و رو اخبار رسمیش هم نمیشه حساب کرد چه برسه به غیررسمیش! خدا کنه اینطوری باشه.

(omid0018)

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
امکاناتی که با کارت پایان خدمت نصیبتون میشه دقیقا چیا هستش؟
من الان نرفت هیچ موشکلی ندارم اونایی هم که رفتن مثل خر پشیمونن بعضی ها هم خودشون رو گول میزنن میگن خیلی مرد شدیم تو خدمت و اگه نمیرفتیم خدمت زندگی پیش نمیرفت وخیلی چیزا اموختیم دریق از این که خودشون هم میدونن دارن چرت میگن و فقط میخوان خودشون رو ارضا کنن که دوسال زندگیشون رو تلف کردن.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
من الان نرفت هیچ موشکلی ندارم اونایی هم که رفتن مثل خر پشیمونن بعضی ها هم خودشون رو گول میزنن میگن خیلی مرد شدیم تو خدمت و اگه نمیرفتیم خدمت زندگی پیش نمیرفت وخیلی چیزا اموختیم دریق از این که خودشون هم میدونن دارن چرت میگن و فقط میخوان خودشون رو ارضا کنن که دوسال زندگیشون رو تلف کردن.

من که فقط و فقط برای خروج از کشور میخوامش اگه غیراز این بود اصلا نمیرفتم ( البته تا الان که نرفتم :D )

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205

برابرماده 10 قانون خدمت وظيفه عمومي، انجام امور زير در مورد مشمولين وظيفه عمومي مستلزم ارايه مدرك دالّ بر رسيدگي به وضع مشموليت آنان مي‌باشد:
یعنی اگر کارت پایان خدمت نداشته باشی این موارد رو محروم هستی عزیزم.
الف : شركت در آزمايشات رانندگي و اخذ گواهينامه.
ب : دريافت هر گونه وام و كمك‌هاي كشاورزي و صنعتي و دامداري و مسكن از طريق بانك‌ها و وزارتخانه‌ها و موسسات دولتي و وابسته به دولت و نهادهاي قانوني.
پ : كانديدا شدن جهت انتخابات مجلس شوراي اسلامي و ساير شوراها و انجمن‌هاي قانوني.
ت : تحويل اصل گواهينامه يا پايان نامه دوره‌هاي تحصيلي ديپلم و بالاتر از وزارتخانه مربوطه.
ث: صدور پروانه كسب و اجازه اشتغال و عضويت در شركت‌هاي تعاوني.
ج : دريافت مستمري از سازمان‌هاي دولتي و وابسته و نهادهاي قانوني.
چ : - استخدام به هر صورت (رسمي، پيماني، روزمزد و خريد خدمت) در وزارتخانه‌ها و موسسات دولتي و وابسته به دولت و نهادهاي قانوني و شركت‌هاي دولتي.

Jam_20032

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برابرماده 10 قانون خدمت وظيفه عمومي، انجام امور زير در مورد مشمولين وظيفه عمومي مستلزم ارايه مدرك دالّ بر رسيدگي به وضع مشموليت آنان مي‌باشد:
یعنی اگر کارت پایان خدمت نداشته باشی این موارد رو محروم هستی عزیزم.
الف : شركت در آزمايشات رانندگي و اخذ گواهينامه.
ب : دريافت هر گونه وام و كمك‌هاي كشاورزي و صنعتي و دامداري و مسكن از طريق بانك‌ها و وزارتخانه‌ها و موسسات دولتي و وابسته به دولت و نهادهاي قانوني.
پ : كانديدا شدن جهت انتخابات مجلس شوراي اسلامي و ساير شوراها و انجمن‌هاي قانوني.
ت : تحويل اصل گواهينامه يا پايان نامه دوره‌هاي تحصيلي ديپلم و بالاتر از وزارتخانه مربوطه.
ث: صدور پروانه كسب و اجازه اشتغال و عضويت در شركت‌هاي تعاوني.
ج : دريافت مستمري از سازمان‌هاي دولتي و وابسته و نهادهاي قانوني.
چ : - استخدام به هر صورت (رسمي، پيماني، روزمزد و خريد خدمت) در وزارتخانه‌ها و موسسات دولتي و وابسته به دولت و نهادهاي قانوني و شركت‌هاي دولتي.
من هم براي همين چيزا دارم ميرم ديگه:d
من گزينه (ت) و (ث) انتخاب ميكنم.

(omid0018)

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
اگه پایان خدمتت رو نگیری توی چه سنی میتونی کارت پایان خدمتت رو بگیری؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اگه پایان خدمتت رو نگیری توی چه سنی میتونی کارت پایان خدمتت رو بگیری؟

معمولا 40-50 سالگی، اون موقع دیگه بهت پایان خدمت نمیدن فقط هر جا رفتی شناسنامه تو نشون بدی که تاریخ تولدت ثبت شده باشه و بیش از 40-50 (دقیق نمیدونم کدومه) باشه دیگه کاری ندارن بهت.

(omid0018)

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
منطظورم همین بود که شما گفتی دقیقا از چند سالگی به بعد کاری ندارن؟
مثلا کسی توی 40 سالگی اقدام کنه واسه سبازی معافیت رو بهش میدن یا باز باید بره پا بکوبه؟؟

Jam_20032

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منطظورم همین بود که شما گفتی دقیقا از چند سالگی به بعد کاری ندارن؟
مثلا کسی توی 40 سالگی اقدام کنه واسه سبازی معافیت رو بهش میدن یا باز باید بره پا بکوبه؟؟
قانون جديد ميگه ٥٠ سال به بالا نيازي به كارت نداره و شناسنامه قابل قبوله، يعني مشمول خدمت نميشه، كساني هم كه ٤٠ ساله هستن الان معاف هستند متولدين ٥٣ يا ٥٤ ( دقيقا نمي دونم) به قبل هم معاف هستند ولي بايد درخواست بدن و كارت بگيرن

بالا