• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185

mostafa_khan001

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان.من پ خ تیرماه 91 ام.20 روز دیگه آموزشیم تمام میشه.به ما گفتن خدمتتون 18 ماهه و از دوره بعدی که آموزشی میشه 3ماه خدمتم میشه 21 ماه.دفترچه بیمه هامونم دادن و من که لیسانسم 17 ماه اعتبار داشت و کسی که 3 ماه اضافه خورده بود 20 ماه اعتبار داشت فوق دیپلمه هامونم 18 ماه اعتبار.پس اگر قرار بود 21 ماه خدمت کنیم واسشون کار سختی نبود که تاریخ دفترچه بیمه هامون رو درست کنن.به ما گفتن تا زمانی که آموزشی 2 ماه باشه خدمت 18 ماهه و اگر قرار باشه 21 ماه بشه آموزشی میشه 3ماه.گفتن قراره از پ خ شهریور این قانون اجرا بشه و آموزشی بشه 3 ماه و خدمت 21 ماه.فکرم نمیکنم مریض باشن بخوان بهمون دروغ بگن.

خدا کنه که اینجوری باشه
اما منی که تو ستاد فرماندهی هم هستم و هر روز دارم پرس و چو میکنم قطعی نمیدونم...از تمام کادری ها و ارشد های قسمتهای مختلف که سوال میکنم همه رو حدس جواب میدن....فقط مونده برم از خود احمدی مقدم بپرسم! ....یکی میگه 21 ماه یکی میگه 18 ماه...هنوز هیچی مشخص نیست
این دفترچه هم چیز خیلی قابل اتکایی نیست چون تمدید اعتبارش فقط کار یه مهر خوردنه....اما همه امیدواریم 18 ماه باشیم...وگرنه 5 ماه تو پاچمون رفته...2 ماه کسری فوق + 3 ماه اضافه شده...یعنی اخرته مصیبت

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
کسی اطلاع داره که اگه غایب باشیم هم میتونیم وثیقه بزاریم و از کشور خارج بشیم یا نه؟

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
کسی اطلاع داره که اگه غایب باشیم هم میتونیم وثیقه بزاریم و از کشور خارج بشیم یا نه؟

sadtrollface.png
آره من در این مورد 100% مطـــــمــــئــــنم ، نـــمـــــیتــــونـــی
ExcitedTroll.png

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
sadtrollface.png
آره من در این مورد 100% مطـــــمــــئــــنم ، نـــمـــــیتــــونـــی
ExcitedTroll.png

جدی یا شوخی؟:( حالم خرابه عارمین خره! اذیت نکن. یهو میبینی خودکشی میکنم خونم میوفته گردنتا! :happy:

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
خدا کنه که اینجوری باشه
اما منی که تو ستاد فرماندهی هم هستم و هر روز دارم پرس و چو میکنم قطعی نمیدونم...از تمام کادری ها و ارشد های قسمتهای مختلف که سوال میکنم همه رو حدس جواب میدن....فقط مونده برم از خود احمدی مقدم بپرسم! ....یکی میگه 21 ماه یکی میگه 18 ماه...هنوز هیچی مشخص نیست
این دفترچه هم چیز خیلی قابل اتکایی نیست چون تمدید اعتبارش فقط کار یه مهر خوردنه....اما همه امیدواریم 18 ماه باشیم...وگرنه 5 ماه تو پاچمون رفته...2 ماه کسری فوق + 3 ماه اضافه شده...یعنی اخرته مصیبت
دوست عزیز کسانی که سال قبل مدارک رو ارسال کردند در سال 91 تا ماه خرداد همه اعزام شدند و برای این افراد تاریخ ترخیص تو ستاد نیرو همون قانون قبل هست ولی فعلا ترخیص نمی کنندشون چون رسمی ابلاغ نشده من 11 ماه کسر خدمت بنیاد نخبگان دارم که در صورت 16 ماه بودن اخر شهریور ترخیص می شم و تو برگه ترخیصم هم آحر شهریور خورده ولی هنوز به من نگفتن این تاریخ ترخیصم یا خیر ولی برای کسایی که از 1 خرداد به بعد اعزام شدن قطعا خدمت 21 ماه هست و بخشنامه رسمی هم شده و تو ستاد نیرو هم همون 21 ماه براشون ثبت شده...

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
در مورد طرح هایی که میگیرن و انجام میدن و در عوضش کسر خدمت میدن چی؟ اونا رو هم نمیتونم بگیرم؟

اصلا راه نداره.
هیچ اصرار نکن.
جریان چیه محسن تو تا معافی رو نگیری به هر صورت شده ول کن نیستی.:D

faramarz_kiss1

Registered User
لایک‌ها
0
آقایون کسی اینجا اعزامی 14 مرداد پادگان مدرس کرج هست ؟

tablo1363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقایون کسی اینجا اعزامی 14 مرداد پادگان مدرس کرج هست ؟

سوالی از "هتل مدرس" داری؟ آقا غمت نباشه. بهترین پادگانه. تنبل خونه محض. خنده، مرخصی ، پیچ... همه چی به راهه

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
آخه میخوام برم از کشور :(

به سلامتی مهندس.
ان شاالله درست بشه کارت.

سوالی از "هتل مدرس" داری؟ آقا غمت نباشه. بهترین پادگانه. تنبل خونه محض. خنده، مرخصی ، پیچ... همه چی به راهه

آخر انرژی مثبت.
دمت گرم داداش.
بعضی از دوستان هستن همش انرژی منفین.
آخه شما بگی بده که فرقی نداره.ولی بگی خوبه آدم یه انرژی مثبت میگیره.
قربونت.

یه سوال مهم.
یه دوست دارم متاهله یه قانون میگفت که تا حالا نشنیدم کسی شنیده تا حالا؟
برای افراد متاهل کسر خدمت هست؟
اصلا برای کسانی که متاهل هستن سربازی چه مزایایی داره براشون.جز اینکه یک کم حقوقشون بیشتره و بیشتر بهشون مرخصی میدن .چیز دیگه ای هست؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
به سلامتی مهندس.
ان شاالله درست بشه کارت.

آخر انرژی مثبت.
دمت گرم داداش.
بعضی از دوستان هستن همش انرژی منفین.
آخه شما بگی بده که فرقی نداره.ولی بگی خوبه آدم یه انرژی مثبت میگیره.
قربونت.

یه سوال مهم.
یه دوست دارم متاهله یه قانون میگفت که تا حالا نشنیدم کسی شنیده تا حالا؟
برای افراد متاهل کسر خدمت هست؟
اصلا برای کسانی که متاهل هستن سربازی چه مزایایی داره براشون.جز اینکه یک کم حقوقشون بیشتره و بیشتر بهشون مرخصی میدن .چیز دیگه ای هست؟

مرسی، ایشالا

در مورد سوالت: خیر هیچگونه کسر خدمتی برای افراد متاهل در نظر گرفته نمیشه تنها مزیت هاش اینه که یکم حقوقش بیشتره (خیلی ناچیز) و مرخصی بیشتر دارن و راحت تر بهشون میدن و تو تقسیمات میندازن توی شهر خودشون (که بهترین مزیتش همینه).

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
محسن جان یه خورده با خوشبینی نگاه کن برادر!!!

آخه ایشون گفتن که سال دیگه میخوان برن خدمت هر چقدر هم خوشبینانه نگاه کنیم مسلما 18 ماه خدمت نخواهند کرد و حداقل همون 21 ماه هست!

بالا