• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

3arbaz

Registered User
لایک‌ها
9
بچه ها پدافند هوایی افتادم مشهد
کلن پدافند هوایی چجوز جایی هست ؟
یه سوال دیگه اینکه من مشهد زندگی میکنم و اموزشیمم افتادم مشهد .احتمال داره خدمتمم بیوفتم مشهد ؟
الان اگه بخوان اموزشیو 3 ماه هم بکنن منکه اعزام برج 5 هستم هم بهم میخوره ؟؟؟
ممنون میشم یکی جواب بده ...

من خودم پارسال اونجا بودم... جای خیلی خوبی هست :wacko: ولی برای لیسانس و فوق لیسانسها :eek:

از اونجایی که شما برج 5 اعزام میشید ... معلومه که دیپلم هستید

او نجا اکثر دیپلمه ها و زیر دیپلمها :rolleyes: رو تا آخر سربازی نگه میدارن :wacko: و ازشون به عنوان پاسدار استفاده میکنن :( :( :(

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
من خودم پارسال اونجا بودم... جای خیلی خوبی هست :wacko: ولی برای لیسانس و فوق لیسانسها :eek:

او نجا اکثر دیپلمه ها و زیر دیپلمها :rolleyes: رو تا آخر سربازی نگه میدارن :wacko: و ازشون به عنوان پاسدار استفاده میکنن :( :( :(

monkey.gif

شما خودت دیپلمی یا مدرک دانشگاهی داری ؟ جوش چطوره ؟ غذا و اینا اوکیه ؟ باشگاه بدنسازی هم داره ؟ :D حالا مال کدوم ارگانه ؟ **** ؟ ارتش ؟
یکی در مورد فواید آموزشی در ماه پر فیض و برکت محرم بگه .. کلا چه خوبی/بدی هایی داره .

پ.ن : کسی آمار پادگان های **** رو داره که کدومش باشگاه بدنسازی داره ؟ :D جدی میگم . این قضیه خیلی واسم مهمه . نمیخوام 2 سال زحمتم 2 ماهه به باد بره .

Last edited:

natanzi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنونم
حالا که نوبت ما شد هم زیادش کردن هم سختش کردن بوی جنگم که میاد اخرم همومنو سرویس میکنن ای تو اون روحتون

pinfo

Registered User
لایک‌ها
28

بله دیپبم هستم
من ساکن مشهدم هستم
عزیز یه جندتا سوال داشتمکه ممنون میشم جواب بدی
1 چند درصد احتمالش هست منو همین مشهد نگه دارن ؟
2 یعنی چی به عنوان پاسدار استفاده میکنن؟
3 صبح تا ظهر هست ؟ یا میشه صبح تا ظهرش کرد ؟
4 یه اشنای سرهنگی دارم میخواد صحبت کنه برم بخش عقیدتیش , به نظرت خوبه این بخش ؟ راحت میگیرن ؟ (اخه گفتم مدرک ایلس دارم و CIW ,گفت احتمال داره توی بخش فرهنگی بتونی کارایی کنی ؟ )D:

natanzi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی میدونه چجور میشه تو **** لباس شخصی شد؟
یگان منظورمه

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
بله دیپبم هستم
من ساکن مشهدم هستم
4 یه اشنای سرهنگی دارم میخواد صحبت کنه برم بخش عقیدتیش , به نظرت خوبه این بخش ؟ راحت میگیرن ؟ (اخه گفتم مدرک ایلس دارم و CIW ,گفت احتمال داره توی بخش فرهنگی بتونی کارایی کنی ؟ )D:
دوست عزیز من مدرک CCNA و MCSE رو دارم اما هیچ تاثیری نداره ! عقیدتی خوبه حفاظت اطلاعات هم خوبه.من خودم حفاظت رو بیشتر از عقیدتی دوست دارم مزایای زیادی داره.من 3تیر خدمتم تموم شد فوق دیپلم کامپیوتر دارم.آموزشی 89/10/01 پداه مشهد بودم بعدشم تهران ستاد فرماندهی قرارگاه

Jam_20032

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان كسي در مورد ارتش اموزشگاه٠٢ تهران اطلاعاتي داره؟ اگر لينكي هم باشه كه بگه كجاي تهرانه و خوبه يا نه ممنون ميشم.

3arbaz

Registered User
لایک‌ها
9
بله دیپبم هستم
من ساکن مشهدم هستم

جواب سوالات :
1- چون مشهدی هستی به احتمال زیاد مشهد نگه می دارن.:D
2- پاسداری یعنی نگهبانی با اسلحه .:wacko:
3- یک روز میری پاسداری :pروز بعد میری خونه استراحت ... :pدوباره روز بعد میری پاسداری میدی و...
4- آره عقیدتی جای خو بیه :p ( هرچی باشه از پاسداری خیلی بهتره :cool: )

3arbaz

Registered User
لایک‌ها
9
monkey.gif

شما خودت دیپلمی یا مدرک دانشگاهی داری ؟ جوش چطوره ؟ غذا و اینا اوکیه ؟ باشگاه بدنسازی هم داره ؟ :D حالا مال کدوم ارگانه ؟ **** ؟ ارتش ؟
یکی در مورد فواید آموزشی در ماه پر فیض و برکت محرم بگه .. کلا چه خوبی/بدی هایی داره .

پ.ن : کسی آمار پادگان های **** رو داره که کدومش باشگاه بدنسازی داره ؟ :D جدی میگم . این قضیه خیلی واسم مهمه . نمیخوام 2 سال زحمتم 2 ماهه به باد بره .

من با فوق لیسانس اونجا بودم ( فقط آموزشی ):D
اونجا ماله ارتش هست :p
در ضمن :blink: پدافند مشهد بهترین پادگان ایران بید :p از هر نظر عالی هست :blink:
بله اونجا باشگاه بدنسازی هم داره :eek: و ...
اونجا کلا هتله :D

sarbaz90

Registered User
لایک‌ها
0
من اعزامی 1/2 هستم و مدارکم رو سال 90 پست کردن چون کسری داشتم امروز رفتم آجودانی تا تاریخ ترخیص بگیرم گفت اگه مدارکت و 90 پست کردی مدارک بیار تا با همون 16 ماه (فوق لیسانسم ) ترخیصت کنی گفتم تا حالا کسی هم ترخیص شده ، گفت بله .............

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
کل پادگان های **** کشور باشگاه بدنسازی دارن :دی حالا بسته به نوع امکانات فقط یه کم فرق میکنن ... کلا **** امکاناتش خیلی خوبه ....البته باشگاه بدن سازی مربوط به شهرستانی هایی که میشه تو پادگان میخوابن ... نه مربوط به کسانی که اهل همون شهر هستن و ساعت 2 خروج میکنن

Jam_20032

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان كسي در مورد ارتشاموزشگاه٠٢ تهران اطلاعاتي داره؟ اگر لينكي هم باشه كه بگه كجاي تهرانه و خوبه يا نه ممنون ميشم.

EhsanCh

Registered User
لایک‌ها
1
حالا درسته اونجا به سربازا میگن دانشجو، ولی اموزشگاه نیست دیگه. پادگانه :پی
ادرسشم افسریه هست.
تو این تاپیکم بگردی خیلی اطلاعات هست ازش

Sent via mobile

natanzi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چجور میشه لباس شخصی شد ****

farshadenq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بکس
آقا من 1شهریور اعزامم نیشابور امریه اداره کار و تعاون گیلانم
ظاهرا تنها پادگان **** نیشابور همینه: آموزشگاه شهید هاشمی نژاد - نیروی زمینی **** - نیشابور - منطقه سیاحتی باغرود
چجور جاییه؟شرایطش قابل تحمله یا نه؟:lol:ضمنا آموزشی ما قرار بود 50روزه باشه یهو نکننش 3ماه!احتمالش هست؟:weird::D

Jam_20032

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من درخواست پذيرش داده بودم ولي افتادم ارتش پس قبول نكردن درخواستمو يا ممكنه كد تغيير كنه؟؟؟؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
من درخواست پذيرش داده بودم ولي افتادم ارتش پس قبول نكردن درخواستمو يا ممكنه كد تغيير كنه؟؟؟؟

احتمالش خیلی خیلی کمه تغییر کنه. تقریبا میشه گفت قبول نکردن.

mralikbar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقا محسن من چند روز پيش به پيشنهاد شما رفتم پليس+10 و در مورد محل اعزامم سوال كردم اما تا ديدن اعزامم 19 شهريوره گفتن جوابش نيومده و 15 روز قبل از اعزام مياد ، گفتم امكان داره زود تر بياد ، گفت اصلا.
حالا ميخواستم راهنماييم كنيد كه اگر بخوام زودتر از محل اعزام باخبر شم چيكار كنم؟
ممنون

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
سلام آقا محسن من چند روز پيش به پيشنهاد شما رفتم پليس+10 و در مورد محل اعزامم سوال كردم اما تا ديدن اعزامم 19 شهريوره گفتن جوابش نيومده و 15 روز قبل از اعزام مياد ، گفتم امكان داره زود تر بياد ، گفت اصلا.
حالا ميخواستم راهنماييم كنيد كه اگر بخوام زودتر از محل اعزام باخبر شم چيكار كنم؟
ممنون

با سلام

به هیچ وجه نمیشه.
البته با این همه پیگیری که کردم تو تهران دارم میگم.
شاید راهی دیگه باشه.
موفق باشید
خدانگهدار.:D

بالا