• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

borok

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
از دوستان کسی اطلاع داره چرا پادگان مدرس کرج 14 مرداداعزام داره ؟!
تا اونجا که من میدونم بیشتر این پادگان برای فوق لیسانس و دکتری هست و البته نخبگان ، و با توجه به تحصیلاتشون باید اول ماه های زوج اعزام شوند !
یه سوال دیگه هم اینکه این پادگان برای اول شهریور هم پذیرش داره ؟
ممنون از راهنمائیتون

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام
از دوستان کسی اطلاع داره چرا پادگان مدرس کرج 14 مرداداعزام داره ؟!
تا اونجا که من میدونم بیشتر این پادگان برای فوق لیسانس و دکتری هست و البته نخبگان ، و با توجه به تحصیلاتشون باید اول ماه های زوج اعزام شوند !
یه سوال دیگه هم اینکه این پادگان برای اول شهریور هم پذیرش داره ؟
ممنون از راهنمائیتون

سلام
تا اونجایی که میدونم دوره آموزشی نخبگان 45 روزه هست و دلیل اینکه 14 اعزام میشن هم همینه و آخر شهریور ماه تمام میشه دوره.

borok

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این سوال برای من خیلی خیلی مهم هست
این پادگان (مدرس کرج) برای اول شهریور اعزام ندارد ؟
تو رو خدا هر کی اطلاعات موثق داره بهم خبر بده

pinfo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
بچه ها من پدافند هوایی مشهد افتادم اموزشیمو (گروه پدافند مشهد ) چه جور جایی هست ؟
کسی هست اعزام 19.5. باشه برای مشهد ؟

Boyloti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من اول شهریور اعزام میشم. پروندم و دادم **** گرگان. چند روز بعدش بهم زنگ زدن و ازم سوال کرد چه مهارت هایی داری و منم گفنم. الان برگ سبزم نیومده. تا چند روز دیگه فکر کنم میاد. من مطمئن باشم که **** هستم ؟ اگه تو برگه سبز چیز دیگه بود چی میشه؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
من اول شهریور اعزام میشم. پروندم و دادم **** گرگان. چند روز بعدش بهم زنگ زدن و ازم سوال کرد چه مهارت هایی داری و منم گفنم. الان برگ سبزم نیومده. تا چند روز دیگه فکر کنم میاد. من مطمئن باشم که **** هستم ؟ اگه تو برگه سبز چیز دیگه بود چی میشه؟

مطمئن نباش. برای منم همینجوری بود ولی کد ناجا اومد.
هیچی یعنی **** پذیرشت نکرده و باید هر کدی که تو برگه زده رو بری.

vazifeh01

Registered User
لایک‌ها
0
سلام .
یه سوال پایان دوره ای...

مراحل صدور کارت پایان خدمت از طریق پلیس +10 قابل پیگیری هست... یعنی بری اونا هم تو سیستم چک کنن بعد بگن بله در تاریخ فلان صادر شده و داده شده اداره پست؟

آخه ما آدرس خونمون عوض میشه احتمالاً و من می خوام با کارت ملی برم اداره پست شهرمون قبل اینکه پست چی ببره در خونه یکی دیگه خودم تحویل بگیرم کارت رو...

rado

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.من 19.5 اعزامم.معاف از رزم هم هستم.افتادم نیرو انتظامی شیرگاه قائمشهر.اگه لطف کنید توضیح کامل بدید راجع به جاش.در ضمن من بچه بابلم

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
یه نفر که تازگیا آموزشی **** رو گذرونده بیاد کامل توضیح بده شرایط به چه صورته ؟ هر چیزی که فکر میکنه مفیده و ضروری .
من دیپلم دارم و احتمال 99 درصد آبان ماه اعزام میشم .فک کنم آذر ماه هم محرم رو در پیش داریم
rl253dlxwg1fa1mtcttw.gif

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
یه نفر که تازگیا آموزشی **** رو گذرونده بیاد کامل توضیح بده شرایط به چه صورته ؟ هر چیزی که فکر میکنه مفیده و ضروری .
من دیپلم دارم و احتمال 99 درصد آبان ماه اعزام میشم .فک کنم آذر ماه هم محرم رو در پیش داریم
rl253dlxwg1fa1mtcttw.gif

آموزشی **** واسه دیپلمه ها سخته ...خیلی هم سخته :دی

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
آموزشی **** واسه دیپلمه ها سخته ...خیلی هم سخته :دی
عرمین جون نوغرم
139fs122428.gif

ایول خیالم راحت شد
21b7wpk.gif
من با سختی بزرگ شدم ، دلمم نمیخواد در آسایش و رفاه کامل سرمو بذارمو بمیرم
hessam4.gif
kar.gif

این آشنای ما که از اون کله گنده های سپاهم هست گیر داده میخواد منو بفرسته یه جایی که 2 ماه آموزشی رو شایدم 3 ماه رو ، بدون خط و خش تموم کنم . اما کور خونده :D
کسی در مورد پادگان شهید باکری دزفول چیزی میدونه ؟ جوش چجوریاس ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
عرمین جون نوغرم
139fs122428.gif

ایول خیالم راحت شد
21b7wpk.gif
من با سختی بزرگ شدم ، دلمم نمیخواد در آسایش و رفاه کامل سرمو بذارمو بمیرم
hessam4.gif
kar.gif

این آشنای ما که از اون کله گنده های سپاهم هست گیر داده میخواد منو بفرسته یه جایی که 2 ماه آموزشی رو شایدم 3 ماه رو ، بدون خط و خش تموم کنم . اما کور خونده :D
کسی در مورد پادگان شهید باکری دزفول چیزی میدونه ؟ جوش چجوریاس ؟

بگو به جای تو منو بفرسته یه جای خوب :p
یکی از دوستام شهید باکری بوده میگفت خیلی بد نیست فقط اگه یه ماهی از سال بری که گرمای زیاد اذیتت نکنه. (البته اون خیلی وقت پیش اونجا بود)

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
بگو به جای تو منو بفرسته یه جای خوب :p
یکی از دوستام شهید باکری بوده میگفت خیلی بد نیست فقط اگه یه ماهی از سال بری که گرمای زیاد اذیتت نکنه. (البته اون خیلی وقت پیش اونجا بود)

محسن جون تو بیا من خودم میفرستمت یه جای خوب
146fs96171.gif

قبلا این موقع از سال ، آخرای مهر و تا اوایل آذر ، دزفول رفت و آمد داشتم . هوا خوب بود . حداقل از اهواز که بهتر بود ! نسبت به مرداد ماه که اشعه خورشید سنگو سوراخ میکنه . ها ولک تنُم لرزید عمو
crazy.gif
عرق جبین از پیشونیم جاری شد
onion030.gif

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
آقا من 3 4 تا نارنجک دست ساز دارم . چطوری میتونم اینا رو با خودم ببرم توی پادگان موقع خشم شب زیر پای ملت جاسازی کنم ؟! :D

natanzi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من چند تا سوال دارم:
-کسی میدونه اموزشی قرار بشه 3 ماه؟؟؟ کسی شنیده؟؟؟
-اگه کسی بخواد یگان تو شهر خودش باشه کی باسد اقدام کنه؟؟مثلا الان من شهریور اعزامم **** اموزشی هرجا بیافتم اونوقت بخوام **** شهر خودم باشم باید چه کنم/. تو دوران امورشی باید اقدام کنم؟ یا از الان؟ دقیقا باید چه کنم؟
-کسری بسیج ادم باید کی بره دنبالش؟ قبل اعزام یا بعد اعزام تو یگان
اگر من ارشد قبول بشم مثلا 28 29 شهریور باید برم ثبت نام اونوقت اموزشیم مالیده میشه؟ یا بعدا باز تو پاچمه؟
این کدای لعنتی کی میاد؟ دیروز **** وظیفه بودم گقت هنوز نزدن
وجدانا یکی همشو جواب بده ممنونم

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام دوستان من چند تا سوال دارم:
-کسی میدونه اموزشی قرار بشه 3 ماه؟؟؟ کسی شنیده؟؟؟
-اگه کسی بخواد یگان تو شهر خودش باشه کی باسد اقدام کنه؟؟مثلا الان من شهریور اعزامم **** اموزشی هرجا بیافتم اونوقت بخوام **** شهر خودم باشم باید چه کنم/. تو دوران امورشی باید اقدام کنم؟ یا از الان؟ دقیقا باید چه کنم؟
-کسری بسیج ادم باید کی بره دنبالش؟ قبل اعزام یا بعد اعزام تو یگان
اگر من ارشد قبول بشم مثلا 28 29 شهریور باید برم ثبت نام اونوقت اموزشیم مالیده میشه؟ یا بعدا باز تو پاچمه؟
این کدای لعنتی کی میاد؟ دیروز **** وظیفه بودم گقت هنوز نزدن
وجدانا یکی همشو جواب بده ممنونم

سلام عزیز، تا اونجایی که بدونم جواب میدم ولی شاید بعضی هاش درست نباشه
- ما هم شنیدیم که گفتن قراره بشه 3 ماه ولی هنوز قطعی نیست
- تا اونجایی که من میدونم باید پذیرش **** شهر خودت رو بگیری که از 2 ماه قبل باید بری دنبالش ولی اگه خودت کد **** خوردی ممکنه الان هم بری بتونن واست درست کنن پس سریع برو **** شهرتون و بگو که کد **** رو خوردی و فقط میخوای پذیرش شهر خودت بشی ببین قبول میکنن یا اینکه میگن دیره و باید 2 ماه قبل از اعزام میومدی.
- کسری بسیج رو من که دیدم بعضی از سربازا وقتی تو یگان هستن هم رفتن دنبالش فقط یکم دوندگی داشته ولی تاییدش کردن.
اگه ارشد قبول بشی ترخیص میشی و چون آموزشی رو تموم نکردی دوباره باید بری، البته حتی اگه آموزشی رو هم تموم کنی دفعه بعد که بخوای اعزام بشی فکر کنم یه دوره 1 ماهه آموزشی رو بگذرونی.
- کدها هم همیشه تا اینموقع اومده بود، شاید بخاطر ماه رمضون طول کشیده یا شایدم دارن برای همون 3 ماه شدن آموزشی تصمیم میگیرن که طولش دادن.

موفق باشی

pooya_ww

Registered User
لایک‌ها
0
سلام .
یه سوال پایان دوره ای...

مراحل صدور کارت پایان خدمت از طریق پلیس +10 قابل پیگیری هست... یعنی بری اونا هم تو سیستم چک کنن بعد بگن بله در تاریخ فلان صادر شده و داده شده اداره پست؟

آخه ما آدرس خونمون عوض میشه احتمالاً و من می خوام با کارت ملی برم اداره پست شهرمون قبل اینکه پست چی ببره در خونه یکی دیگه خودم تحویل بگیرم کارت رو...

در تهران که مکانی به اسم سامانه ی الکترونیکی راه اندازی کردن که توش کامپیوتر های متصل به شبکه هستش و میتونی بری از اونجا یا کد ملی پیگیری کنی.. اگر در شهر شما چنین چیزی راه اندازی نشده باید بری **** وظیفه شهرتون بخش صدور کارت استعلام بگیری.

pinfo

Registered User
لایک‌ها
28
بچه ها پدافند هوایی افتادم مشهد
کلن پدافند هوایی چجوز جایی هست ؟
یه سوال دیگه اینکه من مشهد زندگی میکنم و اموزشیمم افتادم مشهد .احتمال داره خدمتمم بیوفتم مشهد ؟
الان اگه بخوان اموزشیو 3 ماه هم بکنن منکه اعزام برج 5 هستم هم بهم میخوره ؟؟؟
ممنون میشم یکی جواب بده ...

بالا