سلام دوستان من چند تا سوال دارم:
-کسی میدونه اموزشی قرار بشه 3 ماه؟؟؟ کسی شنیده؟؟؟
-اگه کسی بخواد یگان تو شهر خودش باشه کی باسد اقدام کنه؟؟مثلا الان من شهریور اعزامم **** اموزشی هرجا بیافتم اونوقت بخوام **** شهر خودم باشم باید چه کنم/. تو دوران امورشی باید اقدام کنم؟ یا از الان؟ دقیقا باید چه کنم؟
-کسری بسیج ادم باید کی بره دنبالش؟ قبل اعزام یا بعد اعزام تو یگان
اگر من ارشد قبول بشم مثلا 28 29 شهریور باید برم ثبت نام اونوقت اموزشیم مالیده میشه؟ یا بعدا باز تو پاچمه؟
این کدای لعنتی کی میاد؟ دیروز **** وظیفه بودم گقت هنوز نزدن
وجدانا یکی همشو جواب بده ممنونم
سلام عزیز، تا اونجایی که بدونم جواب میدم ولی شاید بعضی هاش درست نباشه
- ما هم شنیدیم که گفتن قراره بشه 3 ماه ولی هنوز قطعی نیست
- تا اونجایی که من میدونم باید پذیرش **** شهر خودت رو بگیری که از 2 ماه قبل باید بری دنبالش ولی اگه خودت کد **** خوردی ممکنه الان هم بری بتونن واست درست کنن پس سریع برو **** شهرتون و بگو که کد **** رو خوردی و فقط میخوای پذیرش شهر خودت بشی ببین قبول میکنن یا اینکه میگن دیره و باید 2 ماه قبل از اعزام میومدی.
- کسری بسیج رو من که دیدم بعضی از سربازا وقتی تو یگان هستن هم رفتن دنبالش فقط یکم دوندگی داشته ولی تاییدش کردن.
اگه ارشد قبول بشی ترخیص میشی و چون آموزشی رو تموم نکردی دوباره باید بری، البته حتی اگه آموزشی رو هم تموم کنی دفعه بعد که بخوای اعزام بشی فکر کنم یه دوره 1 ماهه آموزشی رو بگذرونی.
- کدها هم همیشه تا اینموقع اومده بود، شاید بخاطر ماه رمضون طول کشیده یا شایدم دارن برای همون 3 ماه شدن آموزشی تصمیم میگیرن که طولش دادن.
موفق باشی