• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
منطظورم همین بود که شما گفتی دقیقا از چند سالگی به بعد کاری ندارن؟
مثلا کسی توی 40 سالگی اقدام کنه واسه سبازی معافیت رو بهش میدن یا باز باید بره پا بکوبه؟؟

اگه اشتباه نکنم 50 سالگیه. بهت معافیت نمیدن اصلا نمیخواد اقدامی کنی واسه سربازی هر جا رفتی گفتن پایان خدمتتو بده شناشنامه تو نشون میدی وقتی ببینن سنت بیشتر از 50 ه اوکی میشه.

mralikbar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقايون 1 سوال داشتم ، ميخواستم بدونم تو آموزشي وضعيت حمام چجوريه ، چند روز 1 بار ميشه رفت و چقدر بهت وقت ميدن؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
آقايون 1 سوال داشتم ، ميخواستم بدونم تو آموزشي وضعيت حمام چجوريه ، چند روز 1 بار ميشه رفت و چقدر بهت وقت ميدن؟

بستگی داره کجا بیوفتی بعضی جاها بیشتر گیر میدن بعضی جاها اصلا گیر نمیدن هر روزم میتونی بری.

mralikbar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا از نظر سرويس بهداشتي(حمام و توالت)يك توضيح مختصر بدين كه بدونيم در بدترين و يا بهترين شرايط چه چيزي رو پيش رو خواهيم داشت:rolleyes:
طبيعيه كه نگران باشم درسته؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
لطفا از نظر سرويس بهداشتي(حمام و توالت)يك توضيح مختصر بدين كه بدونيم در بدترين و يا بهترين شرايط چه چيزي رو پيش رو خواهيم داشت:rolleyes:
طبيعيه كه نگران باشم درسته؟

اینقدر مشکلات بیشتری هست اونجا که زیاد نمیخواد در این باره نگران باشید ;)

mehdikhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی هست که آموزشیش پادگان شیرگاه ناجا بوده باشه؟ من 91/6/19 اعزاممه... چه جور جاییه؟؟ چقدر سخت می گیرن؟؟ چیکار کنم که راحتتر بشه واسم آموزشی؟؟؟ ممنون میشم اگه کمک کنید:)

mralikbar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوباره سلام خدمت دوستان،1-با راهنمايي هاتون تونستم المثني برگ آماده به خدمتو بگيرم/حالا من ميخواستم زودتر محل اعزام به خدمتو بدونم ، بايد كي و كجابرم؟(تاريخ اعزامم 19/6/1391)
2-با المثني ميتونم براي گواهينامه اقدام كنم؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوباره سلام خدمت دوستان،1-با راهنمايي هاتون تونستم المثني برگ آماده به خدمتو بگيرم/حالا من ميخواستم زودتر محل اعزام به خدمتو بدونم ، بايد كي و كجابرم؟(تاريخ اعزامم 19/6/1391)
2-با المثني ميتونم براي گواهينامه اقدام كنم؟

سلام
1- برای اطلاع از محل اعزام باید برید پلیس +10 و بگید که میخواید ببینید کجا افتادید.
2- اطلاع ندارم

Jam_20032

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان از وضعيت غذا بگيد؟!؟ ساندويچي نداره پادگان :دي تو اين چند روزه خوب فهميدم بي غذايي تا ٨ شب يعني چي!! حالا دارم تصور ميكنم ٢ ماه بي غدايي يعني چي؟!؟ 

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوستان از وضعيت غذا بگيد؟!؟ ساندويچي نداره پادگان :دي تو اين چند روزه خوب فهميدم بي غذايي تا ٨ شب يعني چي!! حالا دارم تصور ميكنم ٢ ماه بي غدايي يعني چي؟!؟ 

بستگی داره کدوم پادگان باشید، بوفه داره که توی اکثر پادگان ها بوفه ساندویچ هم داره. کیک و آبمیوه و اینا هم که فراوونه تو بوفه.

mralikbar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان-1-من امروز برگ المثني آماده به خدمتو گرفتم ، ميخواستم محل اعزامو زودتر بدونم ، بايد كي و كجا برم؟(تاريخ اعزام:19/6/1391)
2-با برگ المثني ميشه براي گواهينامه اقدام كرد يا نه؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام دوستان-1-من امروز برگ المثني آماده به خدمتو گرفتم ، ميخواستم محل اعزامو زودتر بدونم ، بايد كي و كجا برم؟(تاريخ اعزام:19/6/1391)
2-با برگ المثني ميشه براي گواهينامه اقدام كرد يا نه؟

سلام
1- برای اطلاع از محل اعزام باید برید پلیس +10 و بگید که میخواید ببینید کجا افتادید.
2- اطلاع ندارم

issare

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.من پ خ تیرماه 91 ام.20 روز دیگه آموزشیم تمام میشه.به ما گفتن خدمتتون 18 ماهه و از دوره بعدی که آموزشی میشه 3ماه خدمتم میشه 21 ماه.دفترچه بیمه هامونم دادن و من که لیسانسم 17 ماه اعتبار داشت و کسی که 3 ماه اضافه خورده بود 20 ماه اعتبار داشت فوق دیپلمه هامونم 18 ماه اعتبار.پس اگر قرار بود 21 ماه خدمت کنیم واسشون کار سختی نبود که تاریخ دفترچه بیمه هامون رو درست کنن.به ما گفتن تا زمانی که آموزشی 2 ماه باشه خدمت 18 ماهه و اگر قرار باشه 21 ماه بشه آموزشی میشه 3ماه.گفتن قراره از پ خ شهریور این قانون اجرا بشه و آموزشی بشه 3 ماه و خدمت 21 ماه.فکرم نمیکنم مریض باشن بخوان بهمون دروغ بگن.

ho_a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.من پ خ تیرماه 91 ام.20 روز دیگه آموزشیم تمام میشه.به ما گفتن خدمتتون 18 ماهه و از دوره بعدی که آموزشی میشه 3ماه خدمتم میشه 21 ماه.دفترچه بیمه هامونم دادن و من که لیسانسم 17 ماه اعتبار داشت و کسی که 3 ماه اضافه خورده بود 20 ماه اعتبار داشت فوق دیپلمه هامونم 18 ماه اعتبار.پس اگر قرار بود 21 ماه خدمت کنیم واسشون کار سختی نبود که تاریخ دفترچه بیمه هامون رو درست کنن.به ما گفتن تا زمانی که آموزشی 2 ماه باشه خدمت 18 ماهه و اگر قرار باشه 21 ماه بشه آموزشی میشه 3ماه.گفتن قراره از پ خ شهریور این قانون اجرا بشه و آموزشی بشه 3 ماه و خدمت 21 ماه.فکرم نمیکنم مریض باشن بخوان بهمون دروغ بگن.

پس با این حساب کسایی که دوره تکمیلی بسیج طی کردن سه ماه آموزشی میپره؟ :دی

mralikbar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
2- اطلاع ندارم

مرسي كه جواب دادي-
لطفا اينم بگو كه كي و چه موقع بايد برم بپرسم، آخه من تازه دفترچه پست كردم(29/4/91) و كلا 1 دونه المثمي دارم كه اونم امروز گرفتم.

بازم از راهنماييهات ممنون
mario.gif

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
مرسي كه جواب دادي-
لطفا اينم بگو كه كي و چه موقع بايد برم بپرسم، آخه من تازه دفترچه پست كردم(29/4/91) و كلا 1 دونه المثمي دارم كه اونم امروز گرفتم.

بازم از راهنماييهات ممنون
mario.gif

خواهش میکنم.
چند روزی دیگه صبر کن. احتمالا تا اوایل هفته دیگه میزنن. رفتی نمیخواد یهو چاپ کنی، از طرف بپرس ببین کد زدن یا نه اگه گفت آره اونوقت دوست داشتی پرینتشو بگیر.

sarzamine_man88

Registered User
لایک‌ها
11
واسه کسانی که قبل از سال 91 وارد دانشگاه شدند چند ماه باید خدمت کنن ؟؟؟؟؟؟؟

مثلا منی که سال 88 وارد دانشگاه شدم و سال دیگه باید برم خدمت ، چندماه خدمت باید بکنم ؟؟؟؟ کسی میدونه ؟؟؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
واسه کسانی که قبل از سال 91 وارد دانشگاه شدند چند ماه باید خدمت کنن ؟؟؟؟؟؟؟

مثلا منی که سال 88 وارد دانشگاه شدم و سال دیگه باید برم خدمت ، چندماه خدمت باید بکنم ؟؟؟؟ کسی میدونه ؟؟؟

21 ماه...

بالا