• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

shnemati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی مردی ...کدتو نوشتم...میای حتما امار میگرم میبینمت....منم سه شنبه 7 صبح اونجاممم ....مو ها رم با 2 زدممم...هه هه...اگه اومدی تو یاهو یه پی ام بده مرررردد....sad_but_true_1986

من کوچیکتم ، داداش سعی کن موهاتو با صفر بزنی چون وقتی موهات در بیاد باید بری اونجا موهاتو بزنی که اونجا هم نه ماشین ریش تراش خوبی داره و نه خوب میزنه موهاتو . پس سعی کن با صفر بزنی . منم امشب با صفر میزنم موهامو .

hamed-os

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چیزی که باید در نظر گرفت ما رفتیم تو **** اونجا هم به ما فشار میارن که ساخته بشیم ، فرمانده های اونجا با کسی پدر کشتگی ندارن فقط 2 تا چیز میخوان نظم و سکوت اگه کل گروهانتون این 2تا رو رعایت کرد که عشق و حاله به هتل خوش اومدی ولی اگر حتی 1 نفر هم انجام نداد همه رو تنبیه میکنن شرایط برای لیسانسه ها خوبه ولی در کل 12-13 روز اول اصلا زمان برات نمیگزره دیونه میشی ولی بعدش اصلاَ نمی فهمی کی شب میشه کی روز میشه من وقتی اومدم واسه مرخصی باورم نمیشد که 1 ماه گذشته . حالا میای اونجا با راهنمایی هایی که بهت میکنم به مشکلات ما بر نمی خوری ایشالا .
pas khodamo bara servis shodan amade konam . man amare havaye ardakano az internet daram badmasab hamash 45-50 fekr konam poosteton az garma kande shode na? dar kol kasi ke hanooz varede mohit nashode ye hese badi dare ke sharayet arash chetoriye hey adam az khodesh soal mikone yani chetori mitone bashe chiya mitooni bebari aslan chiya bayad bebari mohitesh chetoriye tamize kasife bi emkanate ehtemalan khodetam ghable raftan in hes dashti dar kol hese badiye kheyli doos dashtam yeki peyda beshe ke sharayeto baram bashrih kone damet garm khoda toro resoond

mohamad_68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کسی در مورد پادگان های **** کرج و کرمانشاه اطلاعاتی داره؟من شهریور اعزامم.هرچی میدونین در این مورد بهم بگین لطفا.خیلی استرس دارم!!!

hajj mammad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها ما رفتیم...علی یارت سربااااااااازززززززززززززز.......خوش باشید

mybrute

Registered User
لایک‌ها
1
ما هم فردا عازمیم میبد یزد ... :D

دوستان به احتمال 95% مطمئنم معاف میشم ! به نظرتون برم یا نه ؟؟ ( غیبت هم داشتم که قبل 3 خرداد اقدام کردم بخشیده شد ! )

Jam_20032

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما هم فردا عازمیم میبد یزد ... :D

دوستان به احتمال 95% مطمئنم معاف میشم ! به نظرتون برم یا نه ؟؟ ( غیبت هم داشتم که قبل 3 خرداد اقدام کردم بخشیده شد ! )

به نظر من بري از اونجا اقدام كني بهتره!

Jam_20032

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کسی در مورد پادگان هایسپاه کرج و کرمانشاه اطلاعاتی داره؟من شهریور اعزامم.هرچی میدونین در این مورد بهم بگین لطفا.خیلی استرس دارم!!!
منم شهريور اعزامم، ولي هنوز نمي دونم كجا اوفتادم، اينطور كه من فهميدم پادگان كرج خيلي جاي خوبيه و ليسانس به بالا هم ميگيره..

natanzi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها امار سپاهو بگیرید.......

phprider

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب بالاخره سربازی ما شروع شد! امروز صبح رفتیم میدون ****. محشر کبری بود!! به مشت خونواده با یه عالمه سرباز کچل و تعدادی هم جیگولی!! خلاصه تا نشستیم گفتن برید خونتون و یه تیکه کاغذ دادن که مثلا بلیطه واسه امشب!
روز اول خدمت رو به همین سادگی گذروندیم رفت!! تا امشب و بلیط و اتوبوس و جاده یزد و میبد!

mybrute

Registered User
لایک‌ها
1
هاها !
1.gif
آشخور شدیم بالاخره !!
1.gif

امروز رفتیم میدون **** ... بیشتر شبیه پل صراط بود انقدر جمعیت زیاد بود ... نصف جمعیت کچل ( از جمله خودم ) و نصف دیگه مو بلند بودن !

معطلمون نکردن خدا رو شکر ... سریع تکلیفمون مشخص شد برگشتیم ! فکر کنم 10 دقیقه - یه ربعم طول نکشید !

میرم که ایشالا اقدام کنم برای معافی ...

ما اومدیم سرزمین آفتاب ... سلام میبد !

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
برین که دهن سرویسیتون از الان شروع شده :D الان داغی نمیفهمی شب وقتی دیدی خونه نیستی به خودت میای
icq_smiley_123.gif

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
برین که دهن سرویسیتون از الان شروع شده :D الان داغی نمیفهمی شب وقتی دیدی خونه نیستی به خودت میای
icq_smiley_123.gif

آرمین می گند کارتت رو گرفتیی دیدی یکی دوتا دیگه هم داشتی ؟ راسته ؟

enfejar

Registered User
لایک‌ها
3
منم منتظرم تا کارت معافیتم برسه :دی 20 روز دیگه میاد -2 سال جلو افتادممممممممممممممممم

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
155fs8c53955.gif
کــــــارت اومــــــــــــد امــــــروز کــــارتـــــم اومـــــــد .
127fs2651037.gif
ایشالا نسیب شما بشه
5yjbztvc.gif

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205

mybrute

Registered User
لایک‌ها
1
خوب دیگه ما هم رفتیم ... مراقب خوبیاتون باشید !

به زودی میبینمتون ایشالا ! تا دیدار بعدی خدا حافظتون ...
o33.gif

araz67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز ، رفتی اونجا زیر بار نرو و بگو حتما قید کنند !

یه سری آدم کثیف و لجن نشستند فقطشماره چشم رو می بینند !

فکر کردم برام نوشته ، دیدم فقط شماره چشم رو نوشته !

حتما بخواه ازشون ، حتما

خوشبختانه دکتر اولی که به پستم خورد آدم حسابی بود از پرسید چه بیماری داری منم کامل بهش گفتم اونم یه معاینه کامل انجام داد و رو برگه توضیحاتشو نوشت ولی چون تو پاکت در بسته گذاشته بود خودم ندیدم چی نوشته ولی **** وظیفه که بردم نامه رو گفت واسه کمسیون دعوت میشی حالا ببینیم کمسیون چی میشه

بالا