1.اوضاع که خوبه، بد نمی گذره... جای بدی نیست (البته برای ما) فقط گرمای هوا هست و زیر آفتاب نشستن و به خط شدن و رژه رفتـــــــــن... از ساعت 6 که مراسم صبحگاه هست تا ساعت 9 که رژه تمرین می کنیم بعدش چند گروهان تشنه رو آزاد می کنن به مدت نیم ساعت که همه هجوم می بریم به آبخوری هایی که پیش بهداری هست و یه 10 دقیقه ای تو صف آب هستیم تا آب بخوریم دوباره تا ساعت 10:30 رژه، یه دو سه بار بعد از ظهر هم رژه کار کردیم و یه چند تا کلاس تئوری هم داشتیم تو این 12 روزی که اونجا بودیم.... مرخصی هم از جمله معجزات اخیره، احتمالا چون نیمه شعبان بود و بعدش هم ماه رمضون برای همین مرخصی دادن به همه...مجردم.... نمی دونم این مرخصی رو پای میان دوره گذاشتن یا نه اما احتمالا دیگه مرخصی در کار نباشه (بقول اونا چیزی بعنوان مرخصی میاندوره وجود نداره و باید فیکس 60 روز اینجا باشین)
2.3 تو این دوره فوق لیسانس به تعداد انگشتان دست داریم که همه تو گروهان ایثار هستن و بقیه هم همه لیسانس هستیم فرمانده هم جناب برزنونی هستن .... گروهان شهادت هم معاف از رزم و گروهاد جهاد هم فوق دیپلم، ایمان هم بی سواد (جا نبوده اومدن گردان امام علی) البته برای ما خوب شده اونها هستن (مسئول نظافت سروسیس بهداشتی و خلاصه کارهای سخت تر مال اونهاست)
4. من هنوز این جنابان رو درست و حسابی نمی شناسم ولی فکر کنم دهکی می خواد عوض بشه یا شده! این دادی و نزل آبادی که گفتی کیا هستن من هنوز زیارتشون نکردم!!
میتونی بگی این تمرین ها رژه تا کی ادامه داره و بعد از اون بیشتر چه کار می کنیم؟ شما چند روز اردو رفتین، سخت بود؟ کی رفتین؟ میدون تیر چند بار رفتین؟ شرایط تو ماه رمضون تفاوتی داره با بقیه ماه ها یا نه؟ میدون موانع چطوریه یه شرحی از باقی مونده این دوران بدی ممنون میشم.
سلام.مخلصم
خوب کم کم رژه کم میشه.احتمالا از این هفته که میاد دیگه رژه هاتون کم میشه.رژه کم کم میرسه به فقط یک ساعت در روز اون هم بعد مراسم صبحگاه...احتمال زیاد از این هفته کم میشه و از هفته اینده به حداقل خودش میرسه...نمیدونم تو ماه رمضان میخوان چیکار کنن اما این چیزی که میگم رو حتما یادداشت هم کن که یادت نره- اگه اذیتتون کردن توی ماه رمضان و رژه بردن یه نامه بنویس..... یا بده دست حاج اقا دارینی(رییس عقیدتی سیاسی-بیشتر ظهر ها میاد امام جماعت میشه) یا سرهنگ محسنی(ادم چاق همیشه سه تیغه با سیبیل نازک!) نامه مینویسی با این محتوا که در ماه مبارک رمضان به علت سختی کار و اینکه ماها رو رژه میبرن خیلی از بچه ها مجبور به شکستن روزه ی خود شده اند.حکمش چیه و از این حرفها...حاج اقا همین که همچین چیزی رو بفهمه دهن همشون رو سرویس میکنه و دیگه...حال و حول میشه براتون!
این جزییات رو که گفتی خودم میدونم ها..اون ابخوری که گفتی هم مال گردان امام حسنه
کم کم کلاس های تئوریتون زیاد میشه...مخصوصا از این هفته که میاد/
یاد باشه سر کلاس حفاظت هیچ حرف سیاسی نزنی..به بقیه کار نداشته باش..سعی کن تو کلاسهای حفاظت لال باشی!
اره تا اخر ماه بعد نگهتون میدارن...به شایعات تو گردان توجه نکن و همیشه حرف من تو ذهنت باشه که تا روز 30 ام ماه بعد اونجا هستین
اره مرخصی واسه عیده شعبانه...چون عید خیلی بزرگی بوده نتونستن کاریش کنن دیگه
عجب، ما 57 نفر فوق لیسانس بودیم..همه تو شهادت..پسر یه ساعت داشتم میخندیدم..فکر کن معاف از رزم ها تو شهادت رفتن....هاهاهاها...فرمانده شهادت جناب دادی هست دیگه..چه جوری هنوز اینها رو نشناخته ای؟
کلا سخت گیر ترین فرمانده اون گردان دادی بوده و هست...
اره ایمان رو میدونم جا نداشتن...خود نایاب بهم همین جمله رو گفت...اره اینکه دستشویی میشورن اینش خیلی خوبه
ببین فرمانده پایگاه دهکی بوده اما ارتقا گرفته و رفته یه سمت استانی گرفته اما انگار همچنان رییس مرکز اموزش هم هست...احتمالا کارهاش رو نایاب میکنه....احتمالا شنبه و 3 شنبه ها سرهنگ نایاب میاد صبحگاه و کلی غرغر میکنه
کلا سه تا سرهنگ داریم دیگه...دهکی که انگار سرتیپ دوم شده- نایاب که جانشین پایگاهه و سرهنگ محسنی معاون عقیدتی سیاسی-بقیه سرهنگ دوم هستن به پایین مثل امیرابادی فرمانده گردان خودمون
اردو دو روز هست و یک شب...با وجود ماه رمضون شاید خوش شانس باشین کلا کنسل شه ...فقط بدون که خیلی سخته..من معاف از اردو شدم...اما بچه ها که برگشتن عین جنازه ها شده بودن! خشم شب هم نداره اردو-خشم شب رو توی اردوی بی سواد ها میزنن اینم خیالت راحت
میدون تیر مجموعا 5 بار هست- یه بار کلاش-دو بار ژ3 - یک بار کلت - یک بار هم با عنوان تیراندازی نهایی که کلا فقط چند نفر میرن ار پی جی و نارنجک میزنن...سعی کن داوطلب ار پی جی و نارنجم نشی...خداییش سخته...الکی بچه مثبت بازی در نیاری بری داوطلب ار پی جی بشی!
میدون موانع هم یا نمیرین یا یه بار شاید برین...مثلا یه روز نایاب میاد..بعد یه مراسم میگیرن بعد مراسم نایاب میاد میگه سر و صدا وجود داشته همه برن میدون موانع! خلاصه اینکه یه بهونه ی الکی میارن که یه بار برین میدون موانع- اما با وجود ماه رمضون این هم بعیده
کلا برین حال کنید با ماه رمضون دیگه
فکر کنم همه چی رو گفتم:دی
راستی شرایط دار هستی؟مثل تک پسر و اینها؟ احتمال مرز افتادنتون بالای 90 درصده اونم سیستان- سعی کن اشنا پیدا کنی....منم تو ستاد فرماندهی هستم حتما اخبار تقسیمات شما رو پیگیری میکنم...اما میگم بالای 90 درصد بچه ها مرز هستن