• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

hajj mammad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان/// از اعزامی های 1.4کسی هست اینجا که اردکان یزد افتاده باشه؟؟؟ نیرو هوایی ****:eh:

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
عزیزای 01 که امروز اومدید خونه مرخصی چطور گذشت این 3 روز . من که شخصا سرویس شدم . .. روز اول که شکنجمون کردن:blush:

a741852

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

دوره آموزشی ما تموم شد و روز شنبه باید خودم رو به یگان معرفی کنم.یه سوال دارم دوستان :

روز شنبه که میرم با لباس نظامی باید برم؟این سوال رو میپرسم چون لباس آموزشی درجه نداره و الان که ستوان سوم هستم باید چکار کنم؟

باید لباسم رو ببرم درجه بزنن برای روز شنبه؟ یا اینکه اصلا درجه رو توی یگان میدن؟ یا هر چیز دیگه ای که نمیدونم !

ممنون بچه ها

masoud_6782

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ما امروز بهمون مرخصی دادن و اومدیم خونه(از 01)
فردا هم نگهبان هستم و باید برم
انصافا تو این چند روز جز احترام چیزی ندیدم
اصلا هم سخت نبود خیلی خوش گذشت ،
کلا فکر میکردم که آموزشی خیلی سخت باشه و همش کار بدنی و رژه این حرفا باشه ولی تا الان که اینطور نبود ولی خب به هر حال محیط نظامی هستش و یکسری مقررات سفت و سخت داره که باید بهش عمل کرد

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

دوره آموزشی ما تموم شد و روز شنبه باید خودم رو به یگان معرفی کنم.یه سوال دارم دوستان :

روز شنبه که میرم با لباس نظامی باید برم؟این سوال رو میپرسم چون لباس آموزشی درجه نداره و الان که ستوان سوم هستم باید چکار کنم؟

باید لباسم رو ببرم درجه بزنن برای روز شنبه؟ یا اینکه اصلا درجه رو توی یگان میدن؟ یا هر چیز دیگه ای که نمیدونم !

ممنون بچه ها
به سلامتی . مگه بربری نیستی ؟ مگه سردوشی ندادن بهتون ؟

a741852

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به سلامتی . مگه بربری نیستی ؟ مگه سردوشی ندادن بهتون ؟

آقا ما ارتش بودیم و 90 درصدمون کد خوردن.اونایی که کد خوردن خب سردوشی دارن به رنگ قرمز ... ولی من دوره کد نخوردم و مستقیم افتادم یگان تو شهر خودم(به لطف خدای بزرگ)... برای همین سر دوشی ندارم!

حالا چکار کنم من؟

vazifeh01

Registered User
لایک‌ها
0
آقا ما ارتش بودیم و 90 درصدمون کد خوردن.اونایی که کد خوردن خب سردوشی دارن به رنگ قرمز ... ولی من دوره کد نخوردم و مستقیم افتادم یگان تو شهر خودم(به لطف خدای بزرگ)... برای همین سر دوشی ندارم!

حالا چکار کنم من؟

فقط روتا ستاره بخر بزار رو دوشت! همین... بقیه علایم اضافی هم مثل شماره یگان 01ها رو بکن....

vahidsepas1366

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب vahidsepas1366 عفت کلام داشته باش. تو خجالت نمی کشی اینقدر راحت از الفاظ رکیک استفاده میکنی؟ شاید خانمی هم بخواد اینجا رو ببینه!
فکر کردی توی آسایشگاه هستی کچل؟!!
من نمی دونم اینجا مدیری صاحبی چیزی نداره !!
در ضمن استرسی در کار نیست فقط یه بچه تو تاپیک داره حرف مفت میزنه و یه جمله احمدی نژاد بهش یاد داده یه کلمه هم حالا از تو یاد گرفت.

اتفاقا من کچل نیستم .خودتو تو آینه نگاه کن کچل رو میشناسی.من 50روز دیگه خدمتم تمومه.آشخور

اجباری

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اتفاقا من کچل نیستم .خودتو تو آینه نگاه کن کچل رو میشناسی.من 50روز دیگه خدمتم تمومه.آشخور

آفرین پسر خوب حالا شدی یه بچه مودب و خانواده دار برعکس ارسال قبلیت;)
گلم همیشه یاد بگیر به اجتماع احترام بزاری حتی اگه ننه بابات هم اینو بهت یاد نداده باشن!
و اما در مورد آشخوری: آش هم میخوریم خوبه؟ راضی شدی؟ این همه آدم با عمامه و بی عمامه و کاسه لیس مفت خوری می کنن ما هم یه آشی بخوریم فکر نکنم به جایی بر بخوره و یه دو چند تایی ستاره هم میگیریم:p

wrath

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک هفته از دوران آموزشی ما در 01 ارتش گذشت. امروز برای اولین بار اومدم مرخصی. نمی دونم سختیش از کی شروع میشه. تا حالا که خوب بوده

hajj mammad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها اینجا کسی هست اردکان یزد اموزشی گذرونده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :hmm:

hajj mammad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا اینو ی جا بچه ها گذاشته بودن گفتم اینجا کپی کنیم دوستانی ک یزد افتادن استفاده کنن
منم همینجا افتادم هوا فضای **** اردکان یزد

شنبه که از ميدون **** اومديم، شروع کردم به آماده کردن وسايل رفتن و ساعت 7 راه افتادم سمت ترمينال جنوب
اونجا تا ساعت 9 طول کشيد تا اتوبوس حرکت کنه به سمت پادگان وليعصر اردکان يزد
رديف کناري يه بنده خدايي نشسته بود که خيلي سرخوش بود :دي شوخي ميکرد و تقريبا تا 11، 12 بگو بخند داشتيم + اينکه هرکسي با بغل دستيش حرف ميزد و تبادل نظر ميکرد
حدود ساعت 4 صبح رسيديم جلوي پادگان، طول شب بعضي ها يه چرتي ميزديم و بيدار ميشديم، بعضي ها هم اصلا نميخوابيدن
خلاصه بعد از اينکه رسيديم پياده شديم و چند دقيقه اول احساس سرما ميکرديم ولي بعد عادت کرديم به هواش
جلوي در دژباني گفت يه سري از وسايل بردنش به داخل پادگان ممنوعه و از اينجور چيزا
بعد گفت يه سطل ميزايم هرچي فک ميکنيد نبايد مياورديد بريزيد تو اين، مثل سيگار و از اين چيزا
بعئ گفت کسايي که موبايل آوردن برن تحويل بدن به قسمت امانت موقع رفتن پس بگيرن، ولي دفعه بعد اگر بياريد ديگه ازتون نميگيريم و بايد بندازين دور
بعد هم 6 تا صف شديم و دونه دونه شروع کردن به بازرسي، البته زياد سختگيري نميکردن و دقت نميکردن اما بازم خيلي طول کشيد تا هه بچه ها بازرسي بشيم و بريم داخل
از اونطرف دژباني هم گفتن صف بشيد بريد سمت نمازخونه و بعدش هم بريد سمت شيفت
خلاصه رفتيم سمت نمارخونه، خيلي بزرگ بود و اينجور که ميگفتن 2، 3 سري نماز جماعت خونده ميشه تا همه برسن
هنوز هوا تاريکه و ما همه شاد و شنگول، در حال تيکه اندازي و بگو بخند که راه ميوفتيم بريم سمت شيفت، خلاصه هرچي ميريم چيزي پيدا نميشه
تا اينکه بالاخره يجايي رو پيدا ميکنيم که شيفت بود
بعدش هم مطلع ميشيم که تا 8، 9 کسي نيست که جوابگو باشه و بايد تا اون موقع يه جوري بگذرونيم
يه سري ميريم تو آسايشگاه هاي خالي و يه سري اينطرف اونطرف که بالاخره يکي از بچه هايي که اوجا خدمت ميکرد بهمون گفت بياييد بريم صبونه
ما هم که همه خسته راه ميوفتيم
جلوي در سالن دوباره صف ميشيم
ديگه بقيه سربازها هم اومدن و تقريبا 4، 5 تا اتوبوس شديم
بعد مارو ميفرستن تو سالن، تا وارد شديم يه بوي خاصي اومد که نميدونم چي بود، از يه راهرويي رد شديم و نون و پنير و خيار بهمون دادن
بعد هر کس ليوان داشت ميرفت سمت يه سکو که مثل آبخوري مدارس بود، ولي از توش چايي ميومد به جاي آب
بعد هم نشستيم و صبحونه رو جاتون خالي خورديم و يکم با بچه هاي اونجا حرف زديم و سوال و جواب و اينا داشتيم
وقتي اومديم بيرون از سالن ديگه هوا تقريبا روشن شده بود
يه سري از بچه هاي اونجا هم داشتن واسه خودشون بازي ميکردن و الکي گلنگدن ميکشيدن و همديگرو ميکشتن :دي
بعد دوباره رفتيم سمت شيقت ولي باز هم خبري نبود، بعد از مدتي اومدن گفتن بريد سمت ساتر سبز واسه تحويل لباس
ما هم خوشحال که ديگه کارمون تموم شد رفتيم اونجا نشستيم ولي بازم کسي نيومد سراغمون
دوباره اومدن گفتن بريد از دژباني کارت بگيريد بياييد
رفتيم دژباني تو سالن انتظار نشستيم اونجا، چند نفر اومدن 2 تا کاغذ A5 دادن بهمون که مشخصات رو بنويسيم ولي گفت بزار من اول توضيح بدم بعد شما پر کنيد، خلاصه 1 ساعت داشت توضيح ميداد، بچه ها هم که هنوز انرژي داشتن (با توجه به اينکه يه سريشون از ما ديرتر رسيده بودن) فضا رو خندون نگه داشتن، بعد از اينکه برگه ها رو پر کرديم، گفتن حالا بايد قدتون رو اندازه بگيريم، دونه دونه از شهرها ي نزديک شروع کرد، اردکاني ها، يزدي ها، اصفهاني ها و ....آخر هم تهراني ها
الان همه فکر ميکرديم ساعت 12، 1 شده ولي واقعا ساعت 9، 10 بود والافي کم کم داشت بچه ها رو خسته ميرد
برگه هاي سبز و سفيد و اون 2 تا فرم رو گرفتن و 1 کارتکس دادن واسه تحويل استحقاقي ها
رفتيم سمت ساتر سبز دوباره و اونجا صف شديم، يه قسمت سايه بون داشت رفتيم اونجا ولي ديگه فرمانده بهمون ملحق شده بود
اما وقتي اومد گفت پاشيد بياييد اينطرف بشينيد (يعني درست زير آفتاب) :دي کم کم کله هاي کچلمون داشت داغ ميشد
اول کلي طول کشيد تا برگه هامون رو تحويل بديم و دوباره صف بشيم، بعد هم دوباره اندازه گرفتن لباس و امتحان کردن سايز پوتين هامون بود که اونم خيلي طول کشيد و بالاخره وقت دادن وسايل شد، ساعت حدود 12 بود فکر کنم
خلاصه دونه دونه رفتيم و تو ساکي که دادن وسايلمون رو ريختن از اونور اومديم بيرون، ولي ساکي که دادن وزنش از وزن خودمون بيشتر شده بود و زير آفتاب بيشتر ميشد حسش کرد
همه وسايل رو دوباره ريختيم بيرون و شروع کرديم به چيدنشون، ولي هيچ جاي اضافي نداشت و 2تا پتويي که دادن رو گذاشتيم روي کوله ها

سلام. ممنون عالی بود فکر کنم کم کم دیگه دورتون تموم شه ما دوره 208 هستیم دوره بعدی شما...اگه چیزی برای راهنمایی هست بهم بگو ممنون....ما هم تا 20 ام(تیر) مرخصی هستیم​

Glad Man

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک هفته از دوران آموزشی ما در 01 ارتش گذشت. امروز برای اولین بار اومدم مرخصی. نمی دونم سختیش از کی شروع میشه. تا حالا که خوب بوده
اصلا تو 01 سخت نمی گذره... اگه هنگ 1 باشی که اصلا آموزشی نداری ولی هنگ 2 به واسطه فرمانده هنگ سخت گیری هاش بیشتره...

الان که بهتون مرخصی دادن یه 5-6 روزی هم وسط دوره مرخصی می دن... از هفته دوم به بعد 25 نفر (بستگی به نظر فرمانده گروهان داره) می رن بیرون و از هفته های بعد همه بیرون هستن... این اولا

دفترچه دارین اما بعد بهتون کارت تردد می دن... 5 شنبه جمعه ها هم اگه نگهبان نباشین بیرونین... تو بوفه هاش هم همه چی هست... استخر هم می تونین برین... باشگاه و سالن فوتبال هم داره...

لباس شخصی هم که تردد دارین... غذاتون هم که با غذای کادری ها یکیه... ما بازی های جام ملت ها رو تا ساعت 2 نگاه می کردیم! (البته با اجازه افسر سر و افسر هنگ)

بیدارباش رو هم که خودتون می زنین... آخرای دوره اکثرا تا نزدیکای ساعت 6 خواب بودن و غذا رو هم از سلف می گرفتن زیر باد کولر نوش جان می کردن... رژه هم اکثرا ظهرها نهایتا 45 دقیقه اونم

3روز در هفته داشتیم... قدم آهسته هم اون قدرا با ما کار نکردن... کلاسای مسجد و عقیدتی هم تا دلت بخواد دارین... به مو و خط ریش بچه های ما که گیر نمی دادن. این جوری وقتی از 01 میری

داخل یگان (تازه با درجات افسری) اون وقت قدرشو می دونی...

wrath

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اصلا تو 01 سخت نمی گذره... اگه هنگ 1 باشی که اصلا آموزشی نداری ولی هنگ 2 به واسطه فرمانده هنگ سخت گیری هاش بیشتره...

الان که بهتون مرخصی دادن یه 5-6 روزی هم وسط دوره مرخصی می دن... از هفته دوم به بعد 25 نفر (بستگی به نظر فرمانده گروهان داره) می رن بیرون و از هفته های بعد همه بیرون هستن... این اولا

دفترچه دارین اما بعد بهتون کارت تردد می دن... 5 شنبه جمعه ها هم اگه نگهبان نباشین بیرونین... تو بوفه هاش هم همه چی هست... استخر هم می تونین برین... باشگاه و سالن فوتبال هم داره...

لباس شخصی هم که تردد دارین... غذاتون هم که با غذای کادری ها یکیه... ما بازی های جام ملت ها رو تا ساعت 2 نگاه می کردیم! (البته با اجازه افسر سر و افسر هنگ)

بیدارباش رو هم که خودتون می زنین... آخرای دوره اکثرا تا نزدیکای ساعت 6 خواب بودن و غذا رو هم از سلف می گرفتن زیر باد کولر نوش جان می کردن... رژه هم اکثرا ظهرها نهایتا 45 دقیقه اونم

3روز در هفته داشتیم... قدم آهسته هم اون قدرا با ما کار نکردن... کلاسای مسجد و عقیدتی هم تا دلت بخواد دارین... به مو و خط ریش بچه های ما که گیر نمی دادن. این جوری وقتی از 01 میری

تمام اطلاعات فوق تایید میشه. همه لیسانس به بالا هستیم. تو گروهان ما پزشک و دندونپزشک هم هست که با هر دوشون رفیق شدم.
راستی ما هنگ دو هستیم-گروهان 732

Glad Man

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تمام اطلاعات فوق تایید میشه. همه لیسانس به بالا هستیم. تو گروهان ما پزشک و دندونپزشک هم هست که با هر دوشون رفیق شدم.
راستی ما هنگ دو هستیم-گروهان 732
البته الان فرمانده هنگتون نیست و یکی دو هفته راحتین...
به جناب سروان سلطانی سلام برسون... من دوره قبل یگان 732 بودم... فرمانده گروهان قرار بود عوض بشه که البته فرمانده بسیار خوبی داشت...

دوره قبل گردان 3 هنگ 2 که 732 هم جزو اون هست تو مراسم آخر دوره بهترین رژه رو رفت و از فرمانده نیرو زمینی 3 تا خیلی خوب گرفت

امیدوارم خاطرات خوبی واست بذاره... زودتر از اون چیزی که فکر می کنی می گذره

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4

داد اش شما علف هرز نکندید؟
سختیش آفتاب داغه که پوست سر بیشتر بچه های ما سوخته

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4

یعنی یگانمون از آموزشی سختتر میشه؟

Jam_20032

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
٠١ فقط از تهران هستن؟ يا ما از شهرستانم ممكنه اونجا بيوفتيم؟

بالا