• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

pedram-19

Registered User
لایک‌ها
15
داداش خوشحال باش که 3 ماه دیگه از خدمتت به راحتی هر چه بیشر قراره سپری بشه
من خودم کد شیراز بودم الانم آخرای دوره مون هست . از مرخصی که برگردیم تقریبا یک هفته بعدش تموم میشه
مرکز پیاده هم همونطوری که تو امریت نوشته یه مرکز فرهنگیه یه مقدار کم امکاناتش از 01 کمتره ( مثلا xbox نداره ) ولی واقعا راحتی اونجا . شما در روز سه جلسه کلاس دارید یعنی از ساعت 8 تا 12:45 باید برید کلاس بعدشم در اختیار خودتون هستید کلاساتون هم یه تعدادش تو دانشکده پیاده برگزار میشه استاداتون هم واقعا عالی هستند 90% شوخ طبع هستند . بذار اینجوری بهت بگم که واقعا شیرازه اونجا
خلاصه که اصلا ناراحت نباش شاید 3-4 روز اولش بهت سخت بگذره بعدش میشه دانشگاه
بازم کسی اطلاعاتی خواست ما در خدمتیم

اقا ما 55 نفر از گروهانمون کد شیراز خوردیم چیکار کنیم که اونجا هم پیش هم بیوفتیم؟
لباس ها رو چیکار کنیم؟ خط قرمزش رو باید بکنیم؟ درجه از این بربری ها بزنیم؟
از تهران تا شیراز چقدر راهه؟به نظرت با ماشین شخصیه خودمون بریم خوبه که اونجا هم تو شهر ماشین داشته باشیم یا با اتوبوس بریم؟با قطار هم میشه رفت؟
ساعت چند باید اونجا باشیم؟ تو برگه چیزی ننوشته
بشین پاشو و دویدن و... مثل اموزشی داره؟
اونجا هم منشی داره؟
ساعت خواب و بیداری مثل اموزشی 10 شب و 4:30 صبحه؟
اونجا هم منطقه نظافت داریم؟

ببخشید سوال ها زیاد شد

Last edited:

hajj mammad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان..خوب اومدیم میاندوره ...اونقدر ها هم دیر نگذشت...نیرو هوایی **** اردکان کسی سوال داشت در خدمتم

Times Master

Registered User
لایک‌ها
1
والا اين اواخر کل گردان 3 رو جمع کرد و از بی انضباطی بچه ها شاکی بود ، به ما گفت تو اين ماه رمضان زيادی آسون گرفتن شما بی انضباطی ميکنيد، بعد گفت دوره کد 300 تا از شما ميآيد هنگ 2 پوستتون رو واسه رژه 31 شهريور ميکنم،حالا نميدونم تا چه حد واقعيت داشته باشه،ولی افسر آموزش ها هم ميگفتن دوره کدی ها 31 شريور بايد رژه برن!

شما هنگ 1 بوديد؟ ديروز موقع خروج يکی از بچه های 731 رو ديدم ، گفت حسين زاده به خاطر بی انضباطی بچه های 731 تا شنبه همشون رو بازداشت کرده ، امريه هاشون رو هم نداده :دی

من هنگ1 بودم خداوکیلی واقعا هنگ1 رویال سوئیت بود سرهنگ شاهمرادی کجا و این کجا . پس حسابی پوستمون کندست . خداکنه یه اتفاقی بیفته جاشون عوض بشه باهم.

hamed-os

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
manam ardakanam omadam miyandore kodom gordani? bache kojayi?

vazifeh01

Registered User
لایک‌ها
0
الانم دوره کد افتادم "مرکز آموزش توپخانه و راکتها شهید سپهبد صیاد شیرازی-فرهنگی-اصفهان" !!!
اگه کسی راجع بهش میدونه ممنون میشم اطلاعاتی بهم بده ... با تشکر

از نظر امکانات پایین تر از 01 هست ولی جایی که تو شهر قرار گرفته خیلی خوبه...
شما دروازه شیراز اصفهان خواهید بود و مرخصی بعداظهر رو میتونید برید اصفهان کلی حال کنید...

صبحها هم میرید دانشکده سر کلاس ... نگهبانی هم خیلی زیاد ندارید چون تعددتون زیاده
زمان ما پاسداری هم داشتیم که گویا الان برداشته شده!

ورزشش هم نسبت به 01 بیشتر شبیه شوخیه! و ...
حمومش اصلاً خوب نیست آبش همیشه سرده... آسایشگاهها نسبت به 01 خیلی درب و داغونه! و محیط داخل پادگانم اصلاً قابل مقایسه نیست با 01(01 مثل بهشت میمونه در برابر این)

Civil.SCholar

Registered User
لایک‌ها
2
اقا ما 55 نفر از گروهانمون کد شیراز خوردیم چیکار کنیم که اونجا هم پیش هم بیوفتیم؟
لباس ها رو چیکار کنیم؟ خط قرمزش رو باید بکنیم؟ درجه از این بربری ها بزنیم؟
از تهران تا شیراز چقدر راهه؟به نظرت با ماشین شخصیه خودمون بریم خوبه که اونجا هم تو شهر ماشین داشته باشیم یا با اتوبوس بریم؟با قطار هم میشه رفت؟
ساعت چند باید اونجا باشیم؟ تو برگه چیزی ننوشته
بشین پاشو و دویدن و... مثل اموزشی داره؟
اونجا هم منشی داره؟
ساعت خواب و بیداری مثل اموزشی 10 شب و 4:30 صبحه؟
اونجا هم منطقه نظافت داریم؟

ببخشید سوال ها زیاد شد

والا اونجا رندوم انتخابتون میکنن ولی ناراحت نباشید 3 تا گروهان بیشتر نیست حداقل تو هر گروهانی 15-20 نفر میافتین
لباس های 4 جیبتون رو باید بپوشین اونجا درجه هم همون سر دوشیاتون ( بربریها) رو بزنید . احترام گذاشتنتون هم با دست هست . در ضمن هیچ نواری روی لباساتون ندوزید
12-13 ساعت بیشتر نیست . آره اگه با ماشین خودتون برید که خیلی بهتره دیگه کلا با هر وسیله ای غیر از کشتی میتونید برید شیراز :)
اونش مهم نیست هر ساعتی رسیدین 11-12 . حتی اگه نرسیدین فرداش ولی نهست نکنید بهتره
نه خدا رو شکر شما اونجا نقش دانشجو رو دارید از این چیزا خبری نیست البته 3 روز در هفته ورزش صبحگاهی در همه پادگانها هست ولی ورزششم از 01 خیلی راحتتتره
آره منشی داره ولی اگه تعدادتون زیاد باشه کار منشی ها خیلی سخته
بیداری ساعت 5 هست خاموشی هم 10
آره زندگی گروهی این چیزا رو داره دیگه :)

خواهش میکنم اصلا ناراحت کد خوردنت هم نباش بهترین اتفاق ممکن واست افتاده

hichk4s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان .از دوستان كسي آدرس دقيق ٠٢ تهران و داره.....
من از ساري هستم و ليسانس متاهل هم هستم .همه ميگن ك بايد مي افتدم ٠١......كسي ميدونه چطور جاييه

HESAMSO3000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان جواب مارم بدید بد نیستا؟؟؟
01 و 02 کدوم بهتره و کجا هستند؟؟؟؟

کد خوردن یعنی چی؟؟

با تشکر
حسام

sarbazkoochooloo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها برای کمکتون بگم من یه وبلاگ پیدا کردم که خیلی کامله من هرچی سوال داشتم جواباش اون تو بود
در مورد مرکز اموزش شهید باهنر ناجا هستش
من خودم شهریور اعزامم
خاطرات سربازی مرکز آموزش شهید باهنر ناجا

Civil.SCholar

Registered User
لایک‌ها
2
سلام خدمت دوستان .از دوستان كسي آدرس دقيق ٠٢ تهران و داره.....
من از ساري هستم و ليسانس متاهل هم هستم .همه ميگن ك بايد مي افتدم ٠١......كسي ميدونه چطور جاييه

دوستان جواب مارم بدید بد نیستا؟؟؟
01 و 02 کدوم بهتره و کجا هستند؟؟؟؟
کد خوردن یعنی چی؟؟
با تشکر
حسام

01 , 02 کنار همدیگه هستن سه راه تختی
01 محل آموزش لیسانس به بالا هست و چند دوره هست اصلا کاردانی نمیگیره حتی اگه داخل امریه برای یه فوق دیپلم 01 خورده باشه موقع معرفی منتقلش میکنن به 02
02 هم محل آموزش لیسانس به پایین هست امکان داره یه تعداد کم لیسانس هم بگیره اما اکثرا فوق دیپلم میگیره
بین این دوتا 01 خیلی بهتره یعنی در کل 01 بهترین پادگان آموزشی ارتش هست چه از نظر امکانات و نحوه برخورد و ...

دوره کد هم یه دوره 2 ماهه هست که به بعضی رشته های کارشناسی کد میخوره یعنی بعد از دوره آموزشی باید برن به مرکز آموزش جدید و در اونجا 2 ماه دروس نظامی جدید یاد بگیرن ربطی هم نداره که کسی شرایط خاص داشته باشه یا نه تمامی افرادی که یه کارشناسی یه رشته خاص رو دارن باید این دوره رو سپری کنن . مثلا اگه شما متاهل باشی بازم باید برید دوره کد ببینید

shervin.khan

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان عزیزی که به تازگی آموزشی رو تو 01 , 02 و 05 و .... ( کلا ارتش ) گذروندن یه زحمت بکشند یه لیست از وسائل مورد نیاز رو تهیه کنند تا ماهم استفاده کنیم ! ( مخصوصا موارد خاصی که ممکنه الان به ذهن ما نرسه و تا نریم اونجا کمبودش رو احساس نکنیم )
پست اول تاپیک هست اما خوب اون دوستمون **** بوده و شاید فرق کنه

تــــــــشکر

mrnet

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
مخصوصاً سربازای جدید پدافند هوایی سمنان

من ورودی 1/4/91 سمنان بودم با مدرک فوق لیسانس
بطور کلی باید بگم که این پادگان اگه سخت نگیرین برای مدرک دار ها می شه گفت هتله
فقط کافیه 2 ماه بی خیال باشین
ولی به فوق دیپلمه ها و دیپلمه ها و زیر دیپلم ها سخت می گیرن.
در کل می شه گفت اراشد و فرمانده های خوبی داره و تنها سختی ای که می تونه داشته باشه هواشه که داغه و آفتابش سوزانه... البته الان داره رو به خنکی می ره دیگه یواش یواش
حالا اگه سوالی بود تا زمانی که بر نگشتم برای گرفتن امریه ام، در خدمت دوستان هستم.

wrath

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 01 بودم وتازه آموزشم تمام شده. زیاد آت وآشغال نبر. فقط قاشق و چنگال- لباس زیر و لباس راحتی-وسایل حمام ببر-مسواک خمیر دندون شامپو وتاید میدن ولی زیاد جالب نیست-بهت میگن لیوان شیشه ای دسته دار ولی تو فلزی ببر که نشکنه-کیسه دسته دار و فریزر
کتاب نبر چون نه وقت داری بخونی نه حال و حوصله- جعبه واکس نخر که 10 تومن میره تو پاچت-خودت میتونی ارزونتر تهیه کنی بیشترش هم به درد نمی خوره
روز اول هیچی نبر به جز خوراکی- روز اول کچل هم نمی خواد بکنی
کلا سعی کن سبکبار بری 01و 02(اگه تهرانی)
دیگه فعلا چیزی به ذهنم نمی رسه

wrath

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر با اتوبوس از ساری بیای فکر کنم بیای ترمینال شرق از اونجا 500 میدی میگی سه راه تختی به هرکی بگی 01 بهت میگه- آدرس اتوبان افسریه بلوار هجرت سه راه تختی-
از امام حسین هم ماشین داره خلاصه سر راسته اذیت نمیشی ریکا

wrath

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دوتا سوال دارم
1-فرق اج با اجا چیه؟:f34r:
2-من افتادم اداره بهداشت و درمان لویزان رسته اداری:thumbsup:.چجور جاییه؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
ممنون میشم یکی از دوستان زحمتش رو بکشن....

دوستان عزیزی که به تازگی آموزشی رو تو 01 , 02 و 05 و .... ( کلا ارتش ) گذروندن یه زحمت بکشند یه لیست از وسائل مورد نیاز رو تهیه کنند تا ماهم استفاده کنیم ! ( مخصوصا موارد خاصی که ممکنه الان به ذهن ما نرسه و تا نریم اونجا کمبودش رو احساس نکنیم )
پست اول تاپیک هست اما خوب اون دوستمون **** بوده و شاید فرق کنه

تــــــــشکر

بالا