• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

shervin.khan

Registered User
لایک‌ها
0
لیسانس ستوان سومی
فوق لیسانس ستوان دومی
و برای دکتر ها هم ستوان یکی

تو سپاهم همینجوره یا فرق داره اصلا ملاک درجه دادن چیه مگه نمیگن تیر اندازی کردن رژه فلان ما که کفایتی هستیم اینا رو که نمیبینیم پس با چه ملاکی تو تقسیم درجه میدن به کفایتی ها؟

**** حساب کتابی توش نیست
لیسانس رو استوار یکی میدن
دوستم کفایتی بود واسه همین گفتن باید استوار 2 بشی و شد

Civil.SCholar

Registered User
لایک‌ها
2
البته دوستم میگه تا ظهره ولی شب رو نمیزارن بیرون باشی و باید برگردی پادگان درسته ؟
مثل آموزشی هست این دوره کد یا فقط کلاس تئوریه .. ؟؟

آره اما اگه شیراز آشنا داشته باشی یا قبض آب و کروکی یه خونه رو بیری اجازه داری شبم بیرون باشی
فقط کلاس تئوری دارین . یه نصفه روز میرید تیراندازی خمپاره یه نصفه روزم میرین تیراندازی تیر بار . احتمال داره اگه وقت داشته باشید یه نصفه روزم برید آرایشات آموزش ببینید

nori555

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بجه های پدافند سمنان برنگشتن بگن اونجا الان چه جوریاست سخت میگذره ؟؟
تقسیم هاش کجان؟/
درسته میگن تک پسرها تو شهر خودشون خدمت میکنند؟؟؟

farhad-rad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من سال 86 با مدرک فوق دیپلم حدود 4 ماه رفتم ارتش خدمت سربازی یعنی 2 ماه آموزشی 49 روز هم دوره کد هنوز دوره کد تموم نشده بود و درجه نداده بودن که دانشگاه قبول شدم و ترخیص شدم، حالا لیسانس گرفتم و مدارکم رو فرستادم اعزامی 6/1 افتادم آموزشی 01 تهران و در برگه سفید نوشته " کسری خدمت 109 روز به علت خدمت قبلی در ارتش " . حالا میخواستم بدونم من باید دوباره 2 ماه آموزشی و 2 ماه کد برم و معمولا کجا میندازن بعد آموزشی ؟ یکی از دوستام گفت فقط یک ماه میری آموزشی . میشه راهنمایی کنین.

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
خوب دوره آموزشی ما هم توی 01 تموم شد! از 65 بچه های بدون امریه مون 50-55 نفر کد خوردن بیشتر 01 و 02 افتادن 1 نفر تکاوری اندیمشک افتاد! یه 2-3 نفر هم دوره تکاوری پرندک کامپیوتری ها پذیرش گرفتن بعضی ها همین پادگان 01 بقیه هم پادگان های دیگه ارتش

panlex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب دوره آموزشی ما هم توی 01 تموم شد! از 65 بچه های بدون امریه مون 50-55 نفر کد خوردن بیشتر 01 و 02 افتادن 1 نفر تکاوری اندیمشک افتاد! یه 2-3 نفر هم دوره تکاوری پرندک کامپیوتری ها پذیرش گرفتن بعضی ها همین پادگان 01 بقیه هم پادگان های دیگه ارتش

خسته نباشی به سلامتی

masoud_6782

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لیسانس ستوان سومی
فوق لیسانس ستوان دومی
و برای دکتر ها هم ستوان یکی

تو سپاهم همینجوره یا فرق داره اصلا ملاک درجه دادن چیه مگه نمیگن تیر اندازی کردن رژه فلان ما که کفایتی هستیم اینا رو که نمیبینیم پس با چه ملاکی تو تقسیم درجه میدن به کفایتی ها؟

توی ارتش ملاک درجه مدرک تحصیلی هستش ولی در **** و نیرو انتظامی ملاک نمره تیر اندازی و امتحان هستش تو **** بسیج هم تاثیر داره
به لیسانس بشتر استوار یک و دو میدن خیلی کم ستوان سه میدن تو **** اگه بسیج داشته باشی بعد از چند ماه خدمت می تونی اقدام کنی یه درجه بالاتر بگیری

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
همون وسایل شخصیت رو ببر دیگه پتو هم یکی بیشتر نبر با خودت
موبایل داخل همه پادگانا ممنوعه ولی اینجا دژباناش اصلا کاری باهاتون ندارن البته به غیر از روز اول . در ضمن اونجا اتاق موبایل داره یعنی میتونید موبایلتون رو تحویل بدید و وقتایی که خواستید برید بیرون از پادگان کارت موبایلتون رو بدید و گوشی تحویل بگیرید
کل دوره هم دو ماه هست یعنی واسه شما میشه تا 8/10 میان دوره تقریبا 10 روز میدن پایان دوره هم تقریبا 20 روز مرخصی دارید
نگهبانی اگه تعداد لیسانسهایی که میگیرن زیاد باشه ( مثله دوره ما ) هر هفته یک پست دارید یعنی تقریبا نگهبان نیستین اصلا ولی اگه تعدادتون کم باشه به نسبت زیاد میشه ( دعا کنید تعدادتون زیاد باشه ) رژه هم که اصلا نداشتیم مگه اینکه شنبه ها امیر بیاد و صبحگاه داشته باشید
بستگی به نیاز نیروی زمینی داره زیاد درست نیست دوره قبلی ما 20 نفر افسر آموزش شدن
اطلاعات بیشتر خودت باید سوال کنی تا جواب بدم
فقط روزای اول اصلا ناراحت نشو وارد پادگان که میشین به همه میگن لباس نظامی بپوشن بعدش برن داخل لوازمتون رو هم کامل میگردن وقتی به گردان لیسانسها رسیدین تقسیمتون میکنن بین 3 تا گروهان که اونجا احتمال داره از این ستوان 2 های دوره مقدماتی هم به عنوان فرمانده دسته داشته باشید که روز اول خیلی سخت میگیرن سعی کنید کلا روز اول رو دایورت کنید چون اون روز جزو خدمت شما در مرکز پیاده نیست . ستوان 2 ها هم که گفتم دارن دوره مقدماتی میبینن و یه جورایی خودشون دانشجو هستند و سنشون هم اکثرا از شما کوچیک تره اونا رو هم دایورت کنید.
راستی فرمانده هنگتون با شخصیت ترین فرد نظامی هست که من تا حالا دیدم واقعا واسه لیسانس ها احترام قائل میشه سعی کنید شمام همین اندازه واسش احترام قائل باشید.درضمن تنها ایرانی هست که دوره رنجر پاکستان رو رفته
بازم ما در خدمتیم
آقا يک دنيا ممنون

پس واسه آنکارد يه پتو و دو ملحفه کافيه؟

موبايل هم که ميشه برد خيلی عاليه.

اگه راهنمايی به نظرت ميرسه که با چند تا از بچه ها تو يک گروهان بيافتيم خيلی خوب ميشه.

موها بايد با چند زده بشه ؟ موزر ميشه برد داخل؟

اينطور که ميگی وقت آزاد زياد هست بايد يه ساک کتاب ببرم :دی

راستی هر کجا که تقسيم شدی ، اينجا اعلام کن ، ما هم با خبر شيم

بسيار ممنون.

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
بچه هايی که افتادين 01 ، به نظرم اين ذهنيت که 01 يک هتل 5 ستاره لوکس هست از ذهنتون بياريد بيرون

01 به نسبت پادگان های ديگه پادگان خوبيه ، اما در هر صورت اسمش پادگان ، اگه با اين ذهنيت بريد هفته اول که بهتون سخت ميگيرن،همتون دپرس ميشيد.

کلوپ بازی داره ،استخر داره، زمين فوتبال داره اما مطمئن باشيد حس حالی برای اين کار ها براتون نميمونه.

نکته ديگه تا جايی که ميشه سعی کنيد بيافتيد هنگ 1 ، چون هنگ 2 به طور محسوسی سختگيری بيشتره

نکته آخر هم اينکه ، نميخوام بترسونمتون ، اما خودتون رو واسه هر روز رژه رفتن تو اين گرما آماده کنيد،احتمالاً تا 31 شهريور به شما سخت ميگيرن از اون به بعد ميافتيد تو سرازيری

اگه با ذهنيت هتل 5 ستاره بريد ، ممکنه يه کمی کم طاقت بشيد و تو سختی ها بيشتر اذيت بشيد. اما 100% 01 يکی از بهترين پادگان ها برای آموزشی هست ، خيلی بهتر از 02 و 06

تو دوره ما اکثراً کد خوردن ، از جمله برق ، عمران ، حساب داری , از گروهان ما فقط 4 نفر دوره کد 01 خوردن ، بقيه افتادن شيراز.

Times Master

Registered User
لایک‌ها
1
تو دوره ما اکثراً کد خوردن ، از جمله برق ، عمران ، حساب داری , از گروهان ما فقط 4 نفر دوره کد 01 خوردن ، بقيه افتادن شيراز.

کدوم گروهان بودید شما ؟ ما هممون 01 کد خوردیم . هنگ 2 بودی احتمالا نه ؟

shervin.khan

Registered User
لایک‌ها
0
بچه هايی که افتادين 01 ، به نظرم اين ذهنيت که 01 يک هتل 5 ستاره لوکس هست از ذهنتون بياريد بيرون

01 به نسبت پادگان های ديگه پادگان خوبيه ، اما در هر صورت اسمش پادگان ، اگه با اين ذهنيت بريد هفته اول که بهتون سخت ميگيرن،همتون دپرس ميشيد.

کلوپ بازی داره ،استخر داره، زمين فوتبال داره اما مطمئن باشيد حس حالی برای اين کار ها براتون نميمونه.

نکته ديگه تا جايی که ميشه سعی کنيد بيافتيد هنگ 1 ، چون هنگ 2 به طور محسوسی سختگيری بيشتره

نکته آخر هم اينکه ، نميخوام بترسونمتون ، اما خودتون رو واسه هر روز رژه رفتن تو اين گرما آماده کنيد،احتمالاً تا 31 شهريور به شما سخت ميگيرن از اون به بعد ميافتيد تو سرازيری

اگه با ذهنيت هتل 5 ستاره بريد ، ممکنه يه کمی کم طاقت بشيد و تو سختی ها بيشتر اذيت بشيد. اما 100% 01 يکی از بهترين پادگان ها برای آموزشی هست ، خيلی بهتر از 02 و 06

کاش من می دونستم بعد از آموزشی تو 05 برای دوره کد ممکنه کجا بیفتم
01 تهران که ظاهرا شیراز زیاد نیرو میفرسته
05 معلوم نیست کجا بفرسته
چون تک پسرم ممکنه که تو دوره کد هم تاثیر داشته باشه ؟ یا فقط واسه یگان تاثیرش میدن ؟

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
کدوم گروهان بودید شما ؟ ما هممون 01 کد خوردیم . هنگ 2 بودی احتمالا نه ؟

آره ما هنگ 2 بوديم مهمان سرهنگ حسين زاده :دی

قبل از تقسيم گفتن 01 300 تا دوره کد ميگيره ، منم خيلی تعجب کردم ، از گروهان ما فقط 4 يا 5 نفر 01 موندن

البته اين 300 نفر تو دوره کد ميآن گردان 1 هنگ دو ميهمان جناب سرهنگ حسين زاده ، ما هم که ميريم شيراز :دی

کاش من می دونستم بعد از آموزشی تو 05 برای دوره کد ممکنه کجا بیفتم
01 تهران که ظاهرا شیراز زیاد نیرو میفرسته
05 معلوم نیست کجا بفرسته
چون تک پسرم ممکنه که تو دوره کد هم تاثیر داشته باشه ؟ یا فقط واسه یگان تاثیرش میدن ؟

نه آقا شرايط هيچ تأثيری تو دوره کد نداره ، من و خيلی از بچه ها شرايط داشتيم ،اما همگی افتاديم شيراز.

تا اونجا که ميدونم شما ممکنه 01 يا 02 بيافتی يا شيراز و يا اصفهان

دقيقش رو تنها اون کسی که نشسته پشت کامپيوتر اين تقسيمات رو انجام ميده ميدونه.

عمو میلاد

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
67
وای خدا
چه دورانیه این سربازی
همین چند وقت پیش بود ترس و دلهره ی اموزشی رفتنو داشتم ...
اموزش 02 بودم
الان 4 ماه از خدمتم مونده
فوق دیپلم رفتم خدمت درجه گرفتم الانم هر روز ساعت اداری میرم و میام
خیلی تاپیکه خوبیه
جواب خیلی از سوالامو از این تاپیک گرفتم
بچه ها استفاده کنید و از استارتر تشکر کنید
ممنونم استارتر.:rolleyes:

Times Master

Registered User
لایک‌ها
1
آره ما هنگ 2 بوديم مهمان سرهنگ حسين زاده :دی

قبل از تقسيم گفتن 01 300 تا دوره کد ميگيره ، منم خيلی تعجب کردم ، از گروهان ما فقط 4 يا 5 نفر 01 موندن

البته اين 300 نفر تو دوره کد ميآن گردان 1 هنگ دو ميهمان جناب سرهنگ حسين زاده ، ما هم که ميريم شيراز :دی

.

به خدا شیراز بهتر از اینه که زیر دست حسین زاده باشی. چیزی از برنامه دوره کد نمیدونی ؟ به نظرت رژه 31 شهریور هم باید بریم ما ؟

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
به خدا شیراز بهتر از اینه که زیر دست حسین زاده باشی. چیزی از برنامه دوره کد نمیدونی ؟ به نظرت رژه 31 شهریور هم باید بریم ما ؟

والا اين اواخر کل گردان 3 رو جمع کرد و از بی انضباطی بچه ها شاکی بود ، به ما گفت تو اين ماه رمضان زيادی آسون گرفتن شما بی انضباطی ميکنيد، بعد گفت دوره کد 300 تا از شما ميآيد هنگ 2 پوستتون رو واسه رژه 31 شهريور ميکنم،حالا نميدونم تا چه حد واقعيت داشته باشه،ولی افسر آموزش ها هم ميگفتن دوره کدی ها 31 شريور بايد رژه برن!

شما هنگ 1 بوديد؟ ديروز موقع خروج يکی از بچه های 731 رو ديدم ، گفت حسين زاده به خاطر بی انضباطی بچه های 731 تا شنبه همشون رو بازداشت کرده ، امريه هاشون رو هم نداده :دی

Paradise320

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام بر همه سربازان عزیز
.
خدا رو شکر دوره آموزشی من تو 04 بیرجند(پادگان جدید) تموم شد. واقعاً که خوش گذشت. کادر و پرسنلش هم خیلی خوب بودن فقط یکمی آب و هواش اذیتم کرد!
الانم دوره کد افتادم "مرکز آموزش توپخانه و راکتها شهید سپهبد صیاد شیرازی-فرهنگی-اصفهان" !!!
اگه کسی راجع بهش میدونه ممنون میشم اطلاعاتی بهم بده ... با تشکر

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
تو گروهان ما دوره کدی ها افتادن شیراز حسابداری کد خورد الکترونیک کد نخورد احتمالا دوره بعد عکس میشه
منم که الکترونیک بودم افتادم جنگال لویزان هیچ اطلاعاتی راجع به اونجا بدست نیاوردم !!

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
والا اين اواخر کل گردان 3 رو جمع کرد و از بی انضباطی بچه ها شاکی بود ، به ما گفت تو اين ماه رمضان زيادی آسون گرفتن شما بی انضباطی ميکنيد، بعد گفت دوره کد 300 تا از شما ميآيد هنگ 2 پوستتون رو واسه رژه 31 شهريور ميکنم،حالا نميدونم تا چه حد واقعيت داشته باشه،ولی افسر آموزش ها هم ميگفتن دوره کدی ها 31 شريور بايد رژه برن!

شما هنگ 1 بوديد؟ ديروز موقع خروج يکی از بچه های 731 رو ديدم ، گفت حسين زاده به خاطر بی انضباطی بچه های 731 تا شنبه همشون رو بازداشت کرده ، امريه هاشون رو هم نداده :دی

حسین زاده مرد بدی نیست . بعضی ها واقعا بی جنبه و بی ظرفیت هستن

Civil.SCholar

Registered User
لایک‌ها
2
آقا يک دنيا ممنون
پس واسه آنکارد يه پتو و دو ملحفه کافيه؟
موبايل هم که ميشه برد خيلی عاليه.
اگه راهنمايی به نظرت ميرسه که با چند تا از بچه ها تو يک گروهان بيافتيم خيلی خوب ميشه.
موها بايد با چند زده بشه ؟ موزر ميشه برد داخل؟
اينطور که ميگی وقت آزاد زياد هست بايد يه ساک کتاب ببرم :دی
راستی هر کجا که تقسيم شدی ، اينجا اعلام کن ، ما هم با خبر شيم
بسيار ممنون.

خواهش میکنم

آره البته روز اول بهتون میگن که حتما با 2 پتو آنکارد کنین ولی خوب گفتم که دایورت کنید . خوشبختانه از شر شونه کشیدن و آنکارد خفن 01 هم خلاص میشین
در این زمینه نظری ندارم چون بچه ها رو به خط میکنن رندوم انتخاب میکنن ولی پیشنهاد میکنم سعی کنید گروهان 2 بیفتید که فرمانده انسانی داره .
موزر میتونید ببرید . گیر میدن با 4 بزنید دیگه حالا اگه خواستید با 8 یا 12 بزن اگه هم تونستید تا میتونید فرار کنید .
آره زمان به اندازه کافی هست ولی شیرازم به قدری جای دیدنی داره که 2-3 هفته اول فقط باید برید تفریح :)
ایشالا شمام دعا کنید بیفتم شهر خودم
راستی یکی از تهدیدای اونجا اینه که اگه نمراتتون پایین باشه گروهبانتون میکنن اینم جزو دایورتیا قرار بدید البته مواد مخدر و درگیری و ... نداشته باشین

ali_kh7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان...بالاخره آموزشیه ما هم تموم شد تو 01 ...دوره خیلی خوبی بود. به ما که بخاطر ماه رمضون سخت نگرفتن.... من فوق لیسانس مکانیک دارم افتادم پرندک(40 دقیقه با خونمون فاصله داره امروز رفتم دیدم پادگانو)

بالا