goolooamin
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 33
- لایکها
- 2
درجه چطوری دادن؟
به لیسانس چه درجه ای میدن؟
کلا یه توضیحی بده از آموزشی.چطور بود.
اینجا همه 01 شدن.
اونجا پرچم پی .تی رو بر فراز پادگان 01 نصب می کنیم.
سلام
من هم لیسانس هستم و استوار یکم شدم ......درجه اونجوری که خودشون می گفتن بر اساس جمع نمره 4 مرحله تیراندازی، نمره آزمون دفترچه دانستنی های انتظامی و آزمون رژه، احترامات و ... - اما باز هم بستگی به شانست داره- مثلا میگفتن که به منشی ها، ارشد گروهان و کسایی که مسئولیت های بزرگی دارن درجه بالاتری میدن اما به ارشد ما درجه استوار دوم دادن و به کسی که نمره تیراندازیش در حد متوسط بود درجه ستوان سوم!!!
کلا به لیسانس ها سه درجه تعلق میگیره، بالاترین درجه ستوان سوم هست که تعداد کمی این درجه رو میگیرن حدود 20% - 60% استوار یکم و بقیه هم استوار دوم. البته این برای نیروی انتظامی هست.
در مورد دوره آموزشی هم چون مدرک داری زیاد بهت سخت نمیگذره اما اگه مدرک نداشته باشی باید هر چیزی رو تحمل کنی.......تنها سختی ما تو بیرجند گرمی هوا بود و دوری از خانواده و اینکه بعد یکی دو هفته به شرایط که عادت کنی دیگه روزها به سرعت می گذره...... تازه این چیزهایی که گفتم در مورد مرزبانی محمد رسول ا... بیرجندِ - اگه ارتش یا **** بیفتی که دیگه نباید کوچکترین نگرانی داشته باشی!
دوره آموزشی شامل این موارده..........دو هفته اول رژه و صف جم که سختی دوره تو این دو هفته تموم می شه بعد این دوهفته کلاس های تئوری شروع می شه که تا آخر دوره ادامه داره و آخر دوره هم تیراندازی و اردوگاه.
Last edited: