• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

goolooamin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
درجه چطوری دادن؟
به لیسانس چه درجه ای میدن؟
کلا یه توضیحی بده از آموزشی.چطور بود.

اینجا همه 01 شدن.
اونجا پرچم پی .تی رو بر فراز پادگان 01 نصب می کنیم.:)

سلام
من هم لیسانس هستم و استوار یکم شدم ......درجه اونجوری که خودشون می گفتن بر اساس جمع نمره 4 مرحله تیراندازی، نمره آزمون دفترچه دانستنی های انتظامی و آزمون رژه، احترامات و ... - اما باز هم بستگی به شانست داره- مثلا میگفتن که به منشی ها، ارشد گروهان و کسایی که مسئولیت های بزرگی دارن درجه بالاتری میدن اما به ارشد ما درجه استوار دوم دادن و به کسی که نمره تیراندازیش در حد متوسط بود درجه ستوان سوم!!!
کلا به لیسانس ها سه درجه تعلق میگیره، بالاترین درجه ستوان سوم هست که تعداد کمی این درجه رو میگیرن حدود 20% - 60% استوار یکم و بقیه هم استوار دوم. البته این برای نیروی انتظامی هست.
در مورد دوره آموزشی هم چون مدرک داری زیاد بهت سخت نمیگذره اما اگه مدرک نداشته باشی باید هر چیزی رو تحمل کنی.......تنها سختی ما تو بیرجند گرمی هوا بود و دوری از خانواده و اینکه بعد یکی دو هفته به شرایط که عادت کنی دیگه روزها به سرعت می گذره...... تازه این چیزهایی که گفتم در مورد مرزبانی محمد رسول ا... بیرجندِ - اگه ارتش یا **** بیفتی که دیگه نباید کوچکترین نگرانی داشته باشی!
دوره آموزشی شامل این موارده..........دو هفته اول رژه و صف جم که سختی دوره تو این دو هفته تموم می شه بعد این دوهفته کلاس های تئوری شروع می شه که تا آخر دوره ادامه داره و آخر دوره هم تیراندازی و اردوگاه.

Last edited:

monitoringinfo

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوستان
من اعزام 1/4 پادگان 01 بودم
الان برگه امریه ها اومده افتادم
آجا - آج
رسته - اداری پرسنلی
کد : 72110 ( امور اداری )
کسی می دونه کجاست و چطوریه؟ ممنون

entermax67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز دیگه چیزی نموند واسه 1/6/91 کم کم رفتنی شدیم به سلامتی:p

entermax67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من حامد مهندسی معماری خوندم الانم 1/6 اعزام به مرکز اموزشی شهدای کرمانشاهم کفایت از اموزش دارم پذیرش هم گرفتم از **** تبریز متاهلم هستم اما با این همه باز دلهوره دارم که مبادا شهر خودم نیوفتم

shervin.khan

Registered User
لایک‌ها
0
الان **** و نیرو انتظامی استوار یکی زیاد میدن
ارتش درسته که هنوزم به لیسانس ها راحت ستوان 3 میده ؟

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
من حامد مهندسی معماری خوندم الانم 1/6 اعزام به مرکز اموزشی شهدای کرمانشاهم کفایت از اموزش دارم پذیرش هم گرفتم از **** تبریز متاهلم هستم اما با این همه باز دلهوره دارم که مبادا شهر خودم نیوفتم

خب پذیرش گرفتی دیگه،چرا نگرانی که تو شهر خودت نیفتی؟ :blink:

entermax67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا انقدر استرس دارم تا وقتی اعزام نشم و نفرستنم به شهر خودم باور نمیکنم خدا به همه سرباز کمک کنه منم تو جمع اونا

یه سوالی داشتم کسی میدونه کسی که کفایت از اموزش داره چند روز نگهش میدارن اونجا یعنی وقت تقسیم تکلیف کفایتی ها چیه؟

masoud_6782

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز آموزشی ما تو 01 تموم شد.
اکثر بچه ها کد خوردن، اونایی که نخوردن همه شهر خودشون تقسیم شدن به جز 2 نفر
سوالی بود در خدمتم

shervin.khan

Registered User
لایک‌ها
0
امروز آموزشی ما تو 01 تموم شد.
اکثر بچه ها کد خوردن، اونایی که نخوردن همه شهر خودشون تقسیم شدن به جز 2 نفر
سوالی بود در خدمتم

مسعود جان اونایی که کد خوردن کجا افتادن ؟
درجه چی میدن به لیسانس ؟

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
والا انقدر استرس دارم تا وقتی اعزام نشم و نفرستنم به شهر خودم باور نمیکنم خدا به همه سرباز کمک کنه منم تو جمع اونا

یه سوالی داشتم کسی میدونه کسی که کفایت از اموزش داره چند روز نگهش میدارن اونجا یعنی وقت تقسیم تکلیف کفایتی ها چیه؟

اگه تو **** باشی که دو روز بیشتر وای نمیسید ! لباس میگیرید معرفی میشید به یگان خدمتی ...

اگه غیر **** باشی که باید آموزشتو ببینی ولی کسری خدمت میگیری به جاش ...

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
سلام
من هم لیسانس هستم و استوار یکم شدم ......درجه اونجوری که خودشون می گفتن بر اساس جمع نمره 4 مرحله تیراندازی، نمره آزمون دفترچه دانستنی های انتظامی و آزمون رژه، احترامات و ... - اما باز هم بستگی به شانست داره- مثلا میگفتن که به منشی ها، ارشد گروهان و کسایی که مسئولیت های بزرگی دارن درجه بالاتری میدن اما به ارشد ما درجه استوار دوم دادن و به کسی که نمره تیراندازیش در حد متوسط بود درجه ستوان سوم!!!
کلا به لیسانس ها سه درجه طعلق میگیره، بالاترین درجه ستوان سوم هست که تعداد کمی این درجه رو میگیرن حدود 20% - 60% استوار یکم و بقیه هم استوار دوم. البته این برای نیروی انتظامی هست.
در مورد دوره آموزشی هم چون مدرک داری زیاد بهت سخت نمیگذره اما اگه مدرک نداشته باشی باید هر چیزی رو تحمل کنی.......تنها سختی ما تو بیرجند گرمی هوا بود و دوری از خانواده و اینکه بعد یکی دو هفته به شرایط که عادت کنی دیگه روزها به سرعت می گذره...... تازه این چیزهایی که گفتم در مورد مرزبانی محمد رسول ا... بیرجندِ - اگه ارتش یا **** بیفتی که دیگه نباید کوچکترین نگرانی داشته باشی!
دوره آموزشی شامل این موارده..........دو هفته اول رژه و صف جم که سختی دوره تو این دو هفته تموم می شه بعد این دوهفته کلاس های تئوری شروع می شه که تا آخر دوره ادامه داره و آخر دوره هم تیراندازی و اردوگاه.

سپاس از راهنماییتون.
داداش ارتش 01 هستم.
پس با این حساب جای نگرانی نیست.
امیدوارم تو تقسیم شهر خودم باشم.

سلام دوستان عزیز دیگه چیزی نموند واسه 1/6/91 کم کم رفتنی شدیم به سلامتی:p

بله . همش 5 روز دیگه.شمارش معکوس داره شروع میشه.

خوب با این همه دلیل چطوری استرس داری؟
شما که پذیرش گرفتی.تازشم اصلا پذیرش رو ول کن شما متاهلی پس 110 درصد (این 10 درصدم برای کم و کسریش :D ) شما شهرخودتون هستید.

الان **** و نیرو انتظامی استوار یکی زیاد میدن
ارتش درسته که هنوزم به لیسانس ها راحت ستوان 3 میده ؟

اینم شنیدم من آقا کسی هست جواب بده؟

راسته میگن که تو ارتش راحت به لیسانس ها درجه ستوان 3 میدن ؟

monitoringinfo

Registered User
لایک‌ها
5
بله به لیسانس تو ارتش ستوان3 می دن
به فوق لیسانس ستوان 2
امروز امریه من اومد ستوان 3 شدم
کسی می دونه آجا - آج کجاست؟؟

اینم بگم که تو ارتش دوره کد هم وجود داره یعنی بعد 2 ماه آموزشی امکان داره دوباره کد بخوری و 2 ماه دیگه آموزش تخصصی ببینی

panlex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نیباشی خدا قوت معاف از رزم وضعیتتش چطوره؟منشی می شه یا ..........

rww

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

داشی منم شهدای کرمانشاه افتادم البته 6 7 رفیق از دوران دانشجویی دارم که کرمانشاه زندگی میکنن و شدیدا فابیم ، خودم بچه خوزستانم ولی طبق نظرات اکثریت جای خوبیه شهدای کرمانشاه, من که فکر نمیکنم به خودم سخت بگذره چون به محض دادن مرخصی درون شهری دوستام میان دنبالم,امیدوارم به هیشکی سخت نگذره.

pedram-19

Registered User
لایک‌ها
15
امروز آموزشی ما تو 06 تموم شد بچه های عمران و معماری همه کد خوردیم
رسته پیاده مرکز آموزش شهید سرلشگر ایرج رستمی شیراز
10 شهریور باید بریم شیراز
کسی از اونجا اطلاعاتی داره؟

shervin.khan

Registered User
لایک‌ها
0
امروز آموزشی ما تو 06 تموم شد بچه های عمران و معماری همه کد خوردیم
رسته پیاده مرکز آموزش شهید سرلشگر ایرج رستمی شیراز
10 شهریور باید بریم شیراز
کسی از اونجا اطلاعاتی داره؟

همون عملیات پیاده هست دیگه ؟؟
والا دوستم اونجا بود دوره کد میگفت پیدرمون رو در آوردن,صد رحمت به آموزشی
شمارش رو پ.خ می کنم خواستی بهش زنگ بزن آمار بگیر

entermax67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه تو **** باشی که دو روز بیشتر وای نمیسید ! لباس میگیرید معرفی میشید به یگان خدمتی ...

اگه غیر **** باشی که باید آموزشتو ببینی ولی کسری خدمت میگیری به جاش ...

مرسی از جوابتون ایشالا که همه موفق باشن

بالا