• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

entermax67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داشی منم شهدای کرمانشاه افتادم البته 6 7 رفیق از دوران دانشجویی دارم که کرمانشاه زندگی میکنن و شدیدا فابیم ، خودم بچه خوزستانم ولی طبق نظرات اکثریت جای خوبیه شهدای کرمانشاه, من که فکر نمیکنم به خودم سخت بگذره چون به محض دادن مرخصی درون شهری دوستام میان دنبالم,امیدوارم به هیشکی سخت نگذره.

خوبه انشاالله که هممون این دورانرو پشت سر بزارم تموم شه بره

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
امروز آموزشیمون به لطف خدا تو 01 تموم شد ستوان سوم شدیم . بعضی از بچه ها خواسته بودن راجع به 01 و شرایط اون واسشون توضیح بدم .. من مواردیو خدمت دوستای عزیز که 6/1 آموزشی 01 هستن میگم قضاوت با خودشون :
1 اولا شاکر خدا باشید که آموزشی 01 هستید . نسبت به سایر پادگان های آموزشی ارتش شرایط بهتری داره امکانات رفاهی هم نسبتا خوبه داخل هر یگان 10 تا حموم دارید علاوه بر حمام عمومی . بوفه مجهز و خوبی داره مسجد با کولر گازی اتمی و ...
2 با این حال پادگان هست و سختی های خاص خودشو داره رژه **** جمع نگهبانی بیخوابی و اردوگاه و ... تا قدر خونه و عافیتو بدونید به اصطلاح مرد شید که بعید میدونم
3 هنگ 2 به واسطه فرماندهش سختگیری های بیشتری نسبت به هنگ 1 داره . شاید از سرهنگ بدتون بیاد ولی بدونید مرد خوبیه برای دفاع از کشور به چنین مردان سختی نیاز است ..
4 هر چی از آموزشیتون بگذره 2 اتفاق موازی با هم رخ میده اول اینکه از نظر جسمی به شرایط عادت میکنید که طبیعت انسانه اگه به پوستتون حساسید و دوست دارید مثل امروزتون بمونه مداوم ضد آفتاب استفاده کنید مخصوصا تو میدون رژه . دوم اینکه از نظر روحی ممکنه بهتون سخت بگذره اگه دلتون بیرون پادگان باشه کم کم فرمان بردن واستون سخت میشه کمکم به خودتون میگید بس دیگه چقدر تا کی . جوونیم داره میره من باید الان مشغول ساختن زندگیم باشم نه اینجا و ...
به خودتون مسلط باشید بدونید این دغدغه همه جووناست نه فقط شما
4 این دوره ای که ما بودیم به واسطه مقارن شدن با ماه مبارک فرماندهان محبت کردن 1 ماه به ما سخت نگرفتن رژه **** جمع زیر آفتاب موندن تعطیل فقط کلاس های رزم تئوری و عقیدتی و معارف جنگ و مسجد داشتیم و حتی به جایه رژه و ساعت ها زیر آفتاب خبر دار ایستادن جشن سردوشی داخل مسجد برگزار شد که جایه بسی قدر دانیه
ولی متاسفانه خیلی از دانشجوها(سربازها) به جای قدر دانی خیلی از اوقات شورشو در میاوردن حتی در مسجد و موقع تلاوت قرآن سکوت رعایت نمیکردن و همهمه میکردن و خیلی موارد دیگه . نتیجه اینکه باید قبول کنیم خیلی از ما ها ظرفیت نداریم . همین موضوع باعث شد که فرماندهان به این نتیجه برسن که نباید با مسامحه رفتار کنن البته حق دارن .
از آنجا که اعتقاد بر اینه که رژه و نظم مظهر اقتدار ارتش است و در دوره تیر ماه این اقدار کمتر جلوه کرد با شما عزیزان که شهریور ماه اعزام میشوید سختتر برخورد خواهد شد البته با احترام .
اگه سوال دیگه ای هست در خدمتیم

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
مسعود جان اونایی که کد خوردن کجا افتادن ؟
درجه چی میدن به لیسانس ؟

بچه ها تورو خدا از درجه صحبت نکید به قول فرماندمون درجه واسه آبگرمکنه . بابا چه فرقی میکمه چی باشی اینا واسه دلخوش کنیه بین کادری ها که درجتون بی معنیه چون وظیفه هستیم بین وظیفه ها هم همه تقریبا هم درجه هستن مثلا میخوای با درجت چیکار کنی . بعدش هر چی بیشتر در باره کم شذن درجه ها صحبت کنید اون موقع است که از نظر روانی آمادگی کم شدن درجه را پیدا میکنید و میتونن راحت درجه ها رو کم کنن البته **** و نیرو انتظامی درجه ها تقلیل پیدا کرده
ارتش که تا این دوره ستوان سوم داد اینو واسه اونایی میگم که عشق ستاره روی شونه شان هستن . به موقع از این ستاره حالتون به هم میخوره

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
امروز آموزشیمون به لطف خدا تو 01 تموم شد ستوان سوم شدیم . بعضی از بچه ها خواسته بودن راجع به 01 و شرایط اون واسشون توضیح بدم .. من مواردیو خدمت دوستای عزیز که 6/1 آموزشی 01 هستن میگم قضاوت با خودشون :
1 اولا شاکر خدا باشید که آموزشی 01 هستید . نسبت به سایر پادگان های آموزشی ارتش شرایط بهتری داره امکانات رفاهی هم نسبتا خوبه داخل هر یگان 10 تا حموم دارید علاوه بر حمام عمومی . بوفه مجهز و خوبی داره مسجد با کولر گازی اتمی و ...
2 با این حال پادگان هست و سختی های خاص خودشو داره رژه **** جمع نگهبانی بیخوابی و اردوگاه و ... تا قدر خونه و عافیتو بدونید به اصطلاح مرد شید که بعید میدونم
3 هنگ 2 به واسطه فرماندهش سختگیری های بیشتری نسبت به هنگ 1 داره . شاید از سرهنگ بدتون بیاد ولی بدونید مرد خوبیه برای دفاع از کشور به چنین مردان سختی نیاز است ..
4 هر چی از آموزشیتون بگذره 2 اتفاق موازی با هم رخ میده اول اینکه از نظر جسمی به شرایط عادت میکنید که طبیعت انسانه اگه به پوستتون حساسید و دوست دارید مثل امروزتون بمونه مداوم ضد آفتاب استفاده کنید مخصوصا تو میدون رژه . دوم اینکه از نظر روحی ممکنه بهتون سخت بگذره اگه دلتون بیرون پادگان باشه کم کم فرمان بردن واستون سخت میشه کمکم به خودتون میگید بس دیگه چقدر تا کی . جوونیم داره میره من باید الان مشغول ساختن زندگیم باشم نه اینجا و ...
به خودتون مسلط باشید بدونید این دغدغه همه جووناست نه فقط شما
4 این دوره ای که ما بودیم به واسطه مقارن شدن با ماه مبارک فرماندهان محبت کردن 1 ماه به ما سخت نگرفتن رژه **** جمع زیر آفتاب موندن تعطیل فقط کلاس های رزم تئوری و عقیدتی و معارف جنگ و مسجد داشتیم و حتی به جایه رژه و ساعت ها زیر آفتاب خبر دار ایستادن جشن سردوشی داخل مسجد برگزار شد که جایه بسی قدر دانیه
ولی متاسفانه خیلی از دانشجوها(سربازها) به جای قدر دانی خیلی از اوقات شورشو در میاوردن حتی در مسجد و موقع تلاوت قرآن سکوت رعایت نمیکردن و همهمه میکردن و خیلی موارد دیگه . نتیجه اینکه باید قبول کنیم خیلی از ما ها ظرفیت نداریم . همین موضوع باعث شد که فرماندهان به این نتیجه برسن که نباید با مسامحه رفتار کنن البته حق دارن .
از آنجا که اعتقاد بر اینه که رژه و نظم مظهر اقتدار ارتش است و در دوره تیر ماه این اقدار کمتر جلوه کرد با شما عزیزان که شهریور ماه اعزام میشوید سختتر برخورد خواهد شد البته با احترام .
اگه سوال دیگه ای هست در خدمتیم

سپاس از راهنمایی هاتون.
در مورد تقسیم چی؟
شنیدم که اکثرن شهر خودشون افتادن.
درسته؟

پ.ن: یه چیزی شنیدم که تقریبا مطمئنم واقعیت نداره ولی از شما که اونجا بودید بپرسم.میگن استخر و کافی نت تو پادگان هست واسه سربازا !!!!!

mhd609

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به سلامتی دوست عزیز 6.1 منم میرم 01 . می خواستم بدونم دوره شما آیا الکترونیکیا کد خورده بودن یا نه؟

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

abdha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من فوق دیپلمم ، رشته خقوق کد ممکنه بخورم؟ این کد خوردن چقدر احتمال داره کلا و فرقش با کد نخوردن چیه؟ مرسی اگه جواب بدین

payam_202075

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها.امروز دوره آموزشی ما در هتل خاتمی تموم شد.هر کس سوالی داره بپرسه تا راهنماییش کنم.

Times Master

Registered User
لایک‌ها
1
سپاس از راهنمایی هاتون.
در مورد تقسیم چی؟
شنیدم که اکثرن شهر خودشون افتادن.
درسته؟

پ.ن: یه چیزی شنیدم که تقریبا مطمئنم واقعیت نداره ولی از شما که اونجا بودید بپرسم.میگن استخر و کافی نت تو پادگان هست واسه سربازا !!!!!

آره اکثرا شهر خودشون افتادن . و 80% هم تهران کد خوردن . ما هم که با رشته حسابداری کد خوردیم همین 01 . بله اسنخر داره که هر روز از ساعت 5 تا7 میتونید استفاده کنید . کافی نت نداره اما کلوپ پلی استیشن داره . آرایشگاه داره . عکاسی داره . 2 تابوفه خیلی خوب داره . کلا پادگان خوبیه . اما شما که اعزام 1/6 هستین پوستتون کندست چون برای 31 شهریور (هفته دفاع مقدس)هم باید رژه برید .

Times Master

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان من فوق دیپلمم ، رشته خقوق کد ممکنه بخورم؟ این کد خوردن چقدر احتمال داره کلا و فرقش با کد نخوردن چیه؟ مرسی اگه جواب بدین

آره احتمالش هست کد بخوری . فقط کامپیوتر کد نمیخوره بقیه رشته ها شانسیه . کد بخوری 2ماه دیگه باید همون کارای آموزشیتو تکرار کنی . کد نخوری هم که گروهبان میشی میری یگان مسئولیت بهت میدن.

Civil.SCholar

Registered User
لایک‌ها
2
امروز آموزشی ما تو 06 تموم شد بچه های عمران و معماری همه کد خوردیم
رسته پیاده مرکز آموزش شهید سرلشگر ایرج رستمی شیراز
10 شهریور باید بریم شیراز
کسی از اونجا اطلاعاتی داره؟

داداش خوشحال باش که 3 ماه دیگه از خدمتت به راحتی هر چه بیشر قراره سپری بشه
من خودم کد شیراز بودم الانم آخرای دوره مون هست . از مرخصی که برگردیم تقریبا یک هفته بعدش تموم میشه
مرکز پیاده هم همونطوری که تو امریت نوشته یه مرکز فرهنگیه یه مقدار کم امکاناتش از 01 کمتره ( مثلا xbox نداره ) ولی واقعا راحتی اونجا . شما در روز سه جلسه کلاس دارید یعنی از ساعت 8 تا 12:45 باید برید کلاس بعدشم در اختیار خودتون هستید کلاساتون هم یه تعدادش تو دانشکده پیاده برگزار میشه استاداتون هم واقعا عالی هستند 90% شوخ طبع هستند . بذار اینجوری بهت بگم که واقعا شیرازه اونجا
خلاصه که اصلا ناراحت نباش شاید 3-4 روز اولش بهت سخت بگذره بعدش میشه دانشگاه
بازم کسی اطلاعاتی خواست ما در خدمتیم

mohammad/aligol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

اعزامی 1 تیر 1391 از رشت به پادگان علمی تخصصی مرزبانی شهید ادیبی ناجا (مرزن آباد چالوس)
بچه های لیسانس و فوق دیپلم افتادن تو مرزهای خاکی و آبی استان های گیلان- مازندران- گلستان- اردبیل- آذربایجان شرقی و غربی- خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان
البته شرایط دارها افتادن تو استان خودشون
بچه های فوق لیسانس بجز شرایط دارها همه افتادن تو استان تهران
من با درجه ستوان سومی افتادم تو دانشگاه علوم انتظامی تهران

کسی از اونجا خبر داره؟ بهترین راه دست رسی به اونجا برای من که از رشت میرم تهران چه مسیریه؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
آره اکثرا شهر خودشون افتادن . و 80% هم تهران کد خوردن . ما هم که با رشته حسابداری کد خوردیم همین 01 . بله اسنخر داره که هر روز از ساعت 5 تا7 میتونید استفاده کنید . کافی نت نداره اما کلوپ پلی استیشن داره . آرایشگاه داره . عکاسی داره . 2 تابوفه خیلی خوب داره . کلا پادگان خوبیه . اما شما که اعزام 1/6 هستین پوستتون کندست چون برای 31 شهریور (هفته دفاع مقدس)هم باید رژه برید .

ممنون از راهنمایتون.
داداش ما رو نترسون دیگه.
من 31 شهریور از همین الان بگم بستریم تو بیمارستان به دلیل مسمومیت :D به مسئولین عزیز پادگان 01 بگم رو من واسه 31 شهریور حساب باز نکنید.:lol:

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
داداش خوشحال باش که 3 ماه دیگه از خدمتت به راحتی هر چه بیشر قراره سپری بشه
من خودم کد شیراز بودم الانم آخرای دوره مون هست . از مرخصی که برگردیم تقریبا یک هفته بعدش تموم میشه
مرکز پیاده هم همونطوری که تو امریت نوشته یه مرکز فرهنگیه یه مقدار کم امکاناتش از 01 کمتره ( مثلا xbox نداره ) ولی واقعا راحتی اونجا . شما در روز سه جلسه کلاس دارید یعنی از ساعت 8 تا 12:45 باید برید کلاس بعدشم در اختیار خودتون هستید کلاساتون هم یه تعدادش تو دانشکده پیاده برگزار میشه استاداتون هم واقعا عالی هستند 90% شوخ طبع هستند . بذار اینجوری بهت بگم که واقعا شیرازه اونجا
خلاصه که اصلا ناراحت نباش شاید 3-4 روز اولش بهت سخت بگذره بعدش میشه دانشگاه
بازم کسی اطلاعاتی خواست ما در خدمتیم

سلام

ما 10 شهريور بايد اونجا باشيدم چی ببريم ؟

موبايل ميشه برد؟

کل دوره چند روزه ، چند روز مرخصی داره , ميان دوره داره؟

اوضاع نگهبانی چطوره چند روز تو هفتست؟ رژه زياد کار ميکنن يا نه؟

ميگن اکثراً بعد از شيراز افسر آموزش ميشن ، تا چه حد درسته؟

کلاً هر چی اطلاعات مفيد داری ، دريغ نکن ثواب داره :دی

Civil.SCholar

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
ما 10 شهريور بايد اونجا باشيدم چی ببريم ؟
موبايل ميشه برد؟
کل دوره چند روزه ، چند روز مرخصی داره , ميان دوره داره؟
اوضاع نگهبانی چطوره چند روز تو هفتست؟ رژه زياد کار ميکنن يا نه؟
ميگن اکثراً بعد از شيراز افسر آموزش ميشن ، تا چه حد درسته؟
کلاً هر چی اطلاعات مفيد داری ، دريغ نکن ثواب داره :دی

همون وسایل شخصیت رو ببر دیگه پتو هم یکی بیشتر نبر با خودت
موبایل داخل همه پادگانا ممنوعه ولی اینجا دژباناش اصلا کاری باهاتون ندارن البته به غیر از روز اول . در ضمن اونجا اتاق موبایل داره یعنی میتونید موبایلتون رو تحویل بدید و وقتایی که خواستید برید بیرون از پادگان کارت موبایلتون رو بدید و گوشی تحویل بگیرید
کل دوره هم دو ماه هست یعنی واسه شما میشه تا 8/10 میان دوره تقریبا 10 روز میدن پایان دوره هم تقریبا 20 روز مرخصی دارید
نگهبانی اگه تعداد لیسانسهایی که میگیرن زیاد باشه ( مثله دوره ما ) هر هفته یک پست دارید یعنی تقریبا نگهبان نیستین اصلا ولی اگه تعدادتون کم باشه به نسبت زیاد میشه ( دعا کنید تعدادتون زیاد باشه ) رژه هم که اصلا نداشتیم مگه اینکه شنبه ها امیر بیاد و صبحگاه داشته باشید
بستگی به نیاز نیروی زمینی داره زیاد درست نیست دوره قبلی ما 20 نفر افسر آموزش شدن
اطلاعات بیشتر خودت باید سوال کنی تا جواب بدم
فقط روزای اول اصلا ناراحت نشو وارد پادگان که میشین به همه میگن لباس نظامی بپوشن بعدش برن داخل لوازمتون رو هم کامل میگردن وقتی به گردان لیسانسها رسیدین تقسیمتون میکنن بین 3 تا گروهان که اونجا احتمال داره از این ستوان 2 های دوره مقدماتی هم به عنوان فرمانده دسته داشته باشید که روز اول خیلی سخت میگیرن سعی کنید کلا روز اول رو دایورت کنید چون اون روز جزو خدمت شما در مرکز پیاده نیست . ستوان 2 ها هم که گفتم دارن دوره مقدماتی میبینن و یه جورایی خودشون دانشجو هستند و سنشون هم اکثرا از شما کوچیک تره اونا رو هم دایورت کنید.
راستی فرمانده هنگتون با شخصیت ترین فرد نظامی هست که من تا حالا دیدم واقعا واسه لیسانس ها احترام قائل میشه سعی کنید شمام همین اندازه واسش احترام قائل باشید.درضمن تنها ایرانی هست که دوره رنجر پاکستان رو رفته
بازم ما در خدمتیم

masoud_6782

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مسعود جان اونایی که کد خوردن کجا افتادن ؟
درجه چی میدن به لیسانس ؟
لیسانس ستوان سومی
فوق لیسانس ستوان دومی
و برای دکتر ها هم ستوان یکی

یگان ما همه اونایی که کد خوردن 01 افتادن

رشته حقوق کد نمی خوره ، شک نکن
سلام خسته نیباشی خدا قوت معاف از رزم وضعیتتش چطوره؟منشی می شه یا ..........
والا معاف از رزم تو ارتش و تو 01 کوچک ترین تاثیری نداره همه کار میکنن مثلا اگه می خوای نگهبان نشی باید معاف از نگهبانی ئاشته باشی یا برای ورزش باید معاف از ورزش ، حتی معاف از رزم های ما با ما رژه هم میرفتن ، منشی هم کاملا داوطلبی هستش ولی واسه منشی حتما داوطلب بشین

به سلامتی دوست عزیز 6.1 منم میرم 01 . می خواستم بدونم دوره شما آیا الکترونیکیا کد خورده بودن یا نه؟

الکترونیک هم کد نخورده بود

shervin.khan

Registered User
لایک‌ها
0
همون وسایل شخصیت رو ببر دیگه پتو هم یکی بیشتر نبر با خودت
موبایل داخل همه پادگانا ممنوعه ولی اینجا دژباناش اصلا کاری باهاتون ندارن البته به غیر از روز اول . در ضمن اونجا اتاق موبایل داره یعنی میتونید موبایلتون رو تحویل بدید و وقتایی که خواستید برید بیرون از پادگان کارت موبایلتون رو بدید و گوشی تحویل بگیرید
کل دوره هم دو ماه هست یعنی واسه شما میشه تا 8/10 میان دوره تقریبا 10 روز میدن پایان دوره هم تقریبا 20 روز مرخصی دارید
نگهبانی اگه تعداد لیسانسهایی که میگیرن زیاد باشه ( مثله دوره ما ) هر هفته یک پست دارید یعنی تقریبا نگهبان نیستین اصلا ولی اگه تعدادتون کم باشه به نسبت زیاد میشه ( دعا کنید تعدادتون زیاد باشه ) رژه هم که اصلا نداشتیم مگه اینکه شنبه ها امیر بیاد و صبحگاه داشته باشید
بستگی به نیاز نیروی زمینی داره زیاد درست نیست دوره قبلی ما 20 نفر افسر آموزش شدن
اطلاعات بیشتر خودت باید سوال کنی تا جواب بدم
فقط روزای اول اصلا ناراحت نشو وارد پادگان که میشین به همه میگن لباس نظامی بپوشن بعدش برن داخل لوازمتون رو هم کامل میگردن وقتی به گردان لیسانسها رسیدین تقسیمتون میکنن بین 3 تا گروهان که اونجا احتمال داره از این ستوان 2 های دوره مقدماتی هم به عنوان فرمانده دسته داشته باشید که روز اول خیلی سخت میگیرن سعی کنید کلا روز اول رو دایورت کنید چون اون روز جزو خدمت شما در مرکز پیاده نیست . ستوان 2 ها هم که گفتم دارن دوره مقدماتی میبینن و یه جورایی خودشون دانشجو هستند و سنشون هم اکثرا از شما کوچیک تره اونا رو هم دایورت کنید.
راستی فرمانده هنگتون با شخصیت ترین فرد نظامی هست که من تا حالا دیدم واقعا واسه لیسانس ها احترام قائل میشه سعی کنید شمام همین اندازه واسش احترام قائل باشید.درضمن تنها ایرانی هست که دوره رنجر پاکستان رو رفته
بازم ما در خدمتیم

شما آموزشی کجا بودی ؟
این توصیفات دوره کد بود دیگه آره ؟ :)
منی که 05 کرمان هستم ممکنه بیفتم همین جا ؟
بعد دوره کد صبح تا ظهره دیگه آره ؟

baghera

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز.
خواهش میکنک اگه اطلاعی دارین راهنمایی کنید.
1/6 اعزامم و آموزشی 04 بیرجند افتادم پطور جاییه؟؟؟؟
و اینکه مهندسی شیمی خوندم امکانش هست کد بخورم؟؟؟؟؟
واسه معاف از رزم چی ارزش داره اقدام کنم تو کارتم درج میشه معاف از رزم بودم؟؟؟؟
ممنون از لطفتون.

Civil.SCholar

Registered User
لایک‌ها
2
شما آموزشی کجا بودی ؟
این توصیفات دوره کد بود دیگه آره ؟ :)
منی که 05 کرمان هستم ممکنه بیفتم همین جا ؟
بعد دوره کد صبح تا ظهره دیگه آره ؟

من 01 بودم
آره دیگه :)
اگه کد بخوری احتمالش خیلی زیاد هست . البته برای شما مرکز پیاده هتله هتله
آره تا قبل از اذان ظهر

entermax67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لیسانس ستوان سومی
فوق لیسانس ستوان دومی
و برای دکتر ها هم ستوان یکی

تو سپاهم همینجوره یا فرق داره اصلا ملاک درجه دادن چیه مگه نمیگن تیر اندازی کردن رژه فلان ما که کفایتی هستیم اینا رو که نمیبینیم پس با چه ملاکی تو تقسیم درجه میدن به کفایتی ها؟

shervin.khan

Registered User
لایک‌ها
0
من 01 بودم
آره دیگه :)
اگه کد بخوری احتمالش خیلی زیاد هست . البته برای شما مرکز پیاده هتله هتله
آره تا قبل از اذان ظهر

البته دوستم میگه تا ظهره ولی شب رو نمیزارن بیرون باشی و باید برگردی پادگان درسته ؟
مثل آموزشی هست این دوره کد یا فقط کلاس تئوریه .. ؟؟

[/QUOTE]

بالا