• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

baghera

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام چون دیدم منتظر پاسخ هستین این پست رو میگذارم درسته من 04 نبوده ام اما چون بیرجند بوده ام کمی اطلاعات میدم امدیوارم به کارتون بیاد
اول اینکه بچه کجا هستین؟
روزی هزار بار شکر کنید که ارتش هستین و محمد رسول....بیرجند نیوفتاده این چون من محمد رسول بودم
شهر که چیز خاصی نداره
پادگان محمد رسول بیرون شهره
ارتش تا چند وقت پیش داخل شهر بوده نمیدونم هنوز هم داخله شهره یا نه..چون تصمیم داشتن که 04 رو ببرن 30 کیلومتری بیرجند....رسیدین باید سوال کنین دیگه...اشتباهی نرین محمد رسول
فکر کنم یکی از بهترین فصلهای سال باشه اونجا و هوای خوبی بهتون بخوره زیاد نسوزین
کلا ارتش خیلی بهتر از نیرو انتظامیه و زیاد نترسین...اما خوب اموزشی سختی های خودش رو داره دیگه
آقا ممنون از لطفت,من بجنوردی هستم،و فک میکنم پادگان رو انتقال دادن،آخه یکی از بچه ها نوشته بود آموزشیم تو پادگان جدید 04 بود.

Paradise320

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان کسی از 04 بیرجند(نیرو زمینی ارتش) اطلاعی داره؟ خواهشن اگه کسی چیزی میدونه بگه.چند بار سوال کردم کسی جواب نداد.چطوریه؟سخته؟ کسی چیزی هم نشنیده؟! با فوق دیپلم میرم!
بــــــــــــه نــــــــام آفـــــــــــــــریدگـــــــــــــــــــــــــار هستـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیمن دوره 4/1 آموزشیم تو 04 بیرجند پادگان جدید تموم شد اونم تو گروهان 5 گردان 4 . خداییش خوش گذشت...امیدوارم مطالبی که یادداشت می کنم به دردتون بخوره!پادگان 04 به نظر من جزء بهترین پادگان های ارتش به حساب می آد و به قول فرمانده گردانمون، بهترین پادگان نیروهای مسلحه !!!سربازان لیسانس به بالا و فوق دیپلم می افتن پادگان 04 خوسف که حدود 25 کیلومتری خارج از شهره، و بعدشم می افتن گردان چهارم آموزشی. فوق دیپلم ها هم گروهانشون با لیسانس ها جدا میشه و میرن تو یه گروهان. ولی خیلی بهشون سخت نمیگیرن یعنی کلا گردان 4 خیلی راحت تره نسبت به گردان های زیر دیپلم.از نظر اونایی که هنوز نیومدن 04 شاید پادگان داخل شهر بهتر باشه اونم واسه تردد و مرخصی تو شهری ولی بهتون بگم که داخل شهر بیشتر سخت میگیرن چون تمامی کارکنان پایور و فرماندهان سر ساعت حضور دارند و خیلی سخت میگیرن ولی پادگان خوسف چون تازه سازه و حدود 2،3 ساله که بهره برداری شده هنوز اون تعداد پرسنل کادری نداره و خیلی محیطش بهتره، یعنی همه مثله خودت سربازن!!!هر گروهان 2 تا آسایشگاه با تخت های یه طبقه داره و در طبقه زیر زمین هم سرویس های بهداشتی و حمام گروهان وجود داره! اوقات بیکاری میتونین از حمام گروهان استفاده کنین البته شانس من موتورخونه گروهان خراب بود و فقط دوش آب سرد می گرفتم ولی همینم عالی بود تو اون هوا !!! علاوه بر این حمام گردان هم هستش که در هفته یه روز برای هر گروهان اختصاص داره، و جمعه ها هم استفاده عموم.آسایشگاه ها دارای تلویزیون و کولر هستن، همینطور یه تلفن یکطرفه که میتونین در ساعت های غیر آموزش بگین که خانواده باهاتون تماس بگیره! داخل محوطه گردان هم کیوسک های تلفن هست که میتونین خودتون تماس بگیرین البته تلفن هاش رو به انقراضه!!!تنها مشکله آسایشگاها اینه که کمد واسه وسایل وجود نداره و هرچی داری باید بریزی داخل کیسه انفرادیت! (البته بجز گروهان4 که کمد داشت!)در گردان 4 دو تا بوفه وجود داره که میتونین وسایل لازم از آب معدنی، کمپوت، بستنی، نوشابه، دلستر، چیپس، پفک و کیک گرفته تا وسایل پذیرش ،تهیه کنین.در گردان 2 هم میوه فروشی وجود داره که میتونین میوه بخرین چون خیلی بهتون میوه نمیدن تو این دو ماه، خیلی بشه 5،6 بار!آرایشگاه و خیاطی هم در گردان 2 وجود داره! همینطور بهداری.نمازخونه از گردان 4 خیلی دوره و حدود 10 دقیقه ای باید پیاده روی کنین، البته ماه رمضونی تو میدون صبحگاه نماز میخوندیم که خیلی اذیت نشیم.آب لوله کشی داخل یگان ها قابل شرب نیست و خیلی شور و سختیش بالایه و باید از منبع آب که بیرون یگان قرار داره استفاده کنین. داخل آسایشگاه کلمن واسه آب میزارن فقط دو تا مرد میخواد پیدا بشه که هر روز کلمن ها رو آب کنن. یخ هم میتونین از سردخونه تحویل بگیرین.واسه غذا هم غصه نخورین چون میرین تو سلف و راحت میشینین غذاتونو میخورین. کیفیت غذا هم خوبه انصافاً . برنامه ی غذایی فرق میکنه ولی اون چیزایی که به ما دادن اینا بود : کوبیده، خورشت وحشت، ماکارونی، قیمه، قرمه، قیمه بادمجون، دمپایی ابری و ...!!!بزرگترین مشکلی که تو پادگان 04 خوسف وجود داره اینه که آب و هوا منطقه خیلی گرمه و گرد و خاک هم زیاده! تو این دو ماه که فقط یه روز هوا ابری بود بقیه روزها آفتاب آفتاب!درخت و سایه هم تعطیل چون پادگان تازه سازه، هنوز به زور میشه بهش بگی نهال!!!بعضی شب هایم خیلی هوا سرد میشه و واسه گشت زنی به مشکل میخورین! هر 3 روز یه بار هم متوسط نگهبانی بهتون میخوره. ولی شبهای پر ستاره و پر شهابی داره، حسابی موقع گشت زنی لذت ببرین!!!

baghera

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بــــــــــــه نــــــــام آفـــــــــــــــریدگـــــــــــــــــــــــــار هستـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیمن دوره 4/1 آموزشیم تو 04 بیرجند پادگان جدید تموم شد اونم تو گروهان 5 گردان 4 . خداییش خوش گذشت...امیدوارم مطالبی که یادداشت می کنم به دردتون بخوره!پادگان 04 به نظر من جزء بهترین پادگان های ارتش به حساب می آد و به قول فرمانده گردانمون، بهترین پادگان نیروهای مسلحه !!!سربازان لیسانس به بالا و فوق دیپلم می افتن پادگان 04 خوسف که حدود 25 کیلومتری خارج از شهره، و بعدشم می افتن گردان چهارم آموزشی. فوق دیپلم ها هم گروهانشون با لیسانس ها جدا میشه و میرن تو یه گروهان. ولی خیلی بهشون سخت نمیگیرن یعنی کلا گردان 4 خیلی راحت تره نسبت به گردان های زیر دیپلم.از نظر اونایی که هنوز نیومدن 04 شاید پادگان داخل شهر بهتر باشه اونم واسه تردد و مرخصی تو شهری ولی بهتون بگم که داخل شهر بیشتر سخت میگیرن چون تمامی کارکنان پایور و فرماندهان سر ساعت حضور دارند و خیلی سخت میگیرن ولی پادگان خوسف چون تازه سازه و حدود 2،3 ساله که بهره برداری شده هنوز اون تعداد پرسنل کادری نداره و خیلی محیطش بهتره، یعنی همه مثله خودت سربازن!!!هر گروهان 2 تا آسایشگاه با تخت های یه طبقه داره و در طبقه زیر زمین هم سرویس های بهداشتی و حمام گروهان وجود داره! اوقات بیکاری میتونین از حمام گروهان استفاده کنین البته شانس من موتورخونه گروهان خراب بود و فقط دوش آب سرد می گرفتم ولی همینم عالی بود تو اون هوا !!! علاوه بر این حمام گردان هم هستش که در هفته یه روز برای هر گروهان اختصاص داره، و جمعه ها هم استفاده عموم.آسایشگاه ها دارای تلویزیون و کولر هستن، همینطور یه تلفن یکطرفه که میتونین در ساعت های غیر آموزش بگین که خانواده باهاتون تماس بگیره! داخل محوطه گردان هم کیوسک های تلفن هست که میتونین خودتون تماس بگیرین البته تلفن هاش رو به انقراضه!!!تنها مشکله آسایشگاها اینه که کمد واسه وسایل وجود نداره و هرچی داری باید بریزی داخل کیسه انفرادیت! (البته بجز گروهان4 که کمد داشت!)در گردان 4 دو تا بوفه وجود داره که میتونین وسایل لازم از آب معدنی، کمپوت، بستنی، نوشابه، دلستر، چیپس، پفک و کیک گرفته تا وسایل پذیرش ،تهیه کنین.در گردان 2 هم میوه فروشی وجود داره که میتونین میوه بخرین چون خیلی بهتون میوه نمیدن تو این دو ماه، خیلی بشه 5،6 بار!آرایشگاه و خیاطی هم در گردان 2 وجود داره! همینطور بهداری.نمازخونه از گردان 4 خیلی دوره و حدود 10 دقیقه ای باید پیاده روی کنین، البته ماه رمضونی تو میدون صبحگاه نماز میخوندیم که خیلی اذیت نشیم.آب لوله کشی داخل یگان ها قابل شرب نیست و خیلی شور و سختیش بالایه و باید از منبع آب که بیرون یگان قرار داره استفاده کنین. داخل آسایشگاه کلمن واسه آب میزارن فقط دو تا مرد میخواد پیدا بشه که هر روز کلمن ها رو آب کنن. یخ هم میتونین از سردخونه تحویل بگیرین.واسه غذا هم غصه نخورین چون میرین تو سلف و راحت میشینین غذاتونو میخورین. کیفیت غذا هم خوبه انصافاً . برنامه ی غذایی فرق میکنه ولی اون چیزایی که به ما دادن اینا بود : کوبیده، خورشت وحشت، ماکارونی، قیمه، قرمه، قیمه بادمجون، دمپایی ابری و ...!!!بزرگترین مشکلی که تو پادگان 04 خوسف وجود داره اینه که آب و هوا منطقه خیلی گرمه و گرد و خاک هم زیاده! تو این دو ماه که فقط یه روز هوا ابری بود بقیه روزها آفتاب آفتاب!درخت و سایه هم تعطیل چون پادگان تازه سازه، هنوز به زور میشه بهش بگی نهال!!!بعضی شب هایم خیلی هوا سرد میشه و واسه گشت زنی به مشکل میخورین! هر 3 روز یه بار هم متوسط نگهبانی بهتون میخوره. ولی شبهای پر ستاره و پر شهابی داره، حسابی موقع گشت زنی لذت ببرین!!!

سلام دوست عزیز ممنون از اطلاعت فوق العادت,فقط اینکه شما کد خوردین رشتتون چی بود؟؟؟

nori555

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سربازای اعزامی 1 /6 خبردار
بیایین بگین از کجایین و اعزامی کجا هستین ؟
من از بوشهر با مدرک لیسانس عمران اعزام به پدافند هوایی سمنان ارتش اعزامی 1/6

Paradise320

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز ممنون از اطلاعت فوق العادت,فقط اینکه شما کد خوردین رشتتون چی بود؟؟؟

سلام عزیز
آره من کد خوردم توپخانه اصفهان ، رشته ام شیمی کاربردی .
.
فکر می کنم فقط بچه های حقوق کد نخوردن بقیه بیشتری ها کد خوردن حتی کامپیوتر و حسابداری :blush:

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
سربازای اعزامی 1 /6 خبردار بیایین بگین از کجایین و اعزامی کجا هستین ؟ من از بوشهر با مدرک لیسانس عمران اعزام به پدافند هوایی سمنان ارتش اعزامی 1/6
به به مهندس ، من هم لیسانس عمران هستم اعزامی اول تیر بودم پدافند هوایی سمنان به مزخرف ترین پادگان هوایی ایران خوش اومدی ما رو 26 ام فرستادن خونه گفتن 31 بیاین امریتون رو بگیرین امشب راه میفتم فردا صبح امریه ام تو دستمه ! موقعی که میایی با خودت وسایل نیار چون دوباره باید برگردی خونتون تا 5 ام بهتون مرخصی میدن از شانست فرمانده هنگ آمزش هم هفته پیش عوض شد نمیدونم چطوریاس ولی روز آخر خودش گفت اهل حالم.. برای تحصیل کرده ها که باند آبی میزارن برای شلوارشون 2 تا گردان داره یکی گردان بدر که از قدیم بود و یکی هم گردان نصر که تو دوره ما ایجاد شده چون طبق حروف الفبا و به ترتیب از دکترا و فوق لیسانس و لیسانس و فوق دیپلم تقسیم میکنن اگر حروف الفبای فامیلیت آخرا باشه احتمالا میفتی گردان نصر مثل خودم با خودت حتما ضد آفتاب بیار چون واقعا به کارت میاد اینجا ما ها هممون اینجا ذغال شدیم زیر آفتاب با خودت خشکبار زیاد بردار - پودر شربت و مایعات اینطور چیزها هم برای درست کردن شربت بردار اینجا واقعا هوا گرمه بعدش اون ارشدی که به ما آموزش میداد گفت که اعزامی های اول شهریور چونکه باید توی شهر رژه برن از همون اولش کلی باید تمرین کنن برای رژه خلاصه امیدوارم بهتون سخت نگذره

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
سلام به همه دوستان مخصوصاً سربازای جدید پدافند هوایی سمنان من ورودی 1/4/91 سمنان بودم با مدرک فوق لیسانس بطور کلی باید بگم که این پادگان اگه سخت نگیرین برای مدرک دار ها می شه گفت هتله فقط کافیه 2 ماه بی خیال باشین ولی به فوق دیپلمه ها و دیپلمه ها و زیر دیپلم ها سخت می گیرن. در کل می شه گفت اراشد و فرمانده های خوبی داره و تنها سختی ای که می تونه داشته باشه هواشه که داغه و آفتابش سوزانه... البته الان داره رو به خنکی می ره دیگه یواش یواش حالا اگه سوالی بود تا زمانی که بر نگشتم برای گرفتن امریه ام، در خدمت دوستان هستم.
مهندس خوش به حالت که فوق لیسانس داری از همون اول شمارو جدا کردن انداختن آسایشگاه کشوری من لیسانس داشتم تو گردان بدر جا کم بود رفتم پیش بچه های بالا با بچه های فوق دیپلم بدجوری دهن ما ها سرویس شد.. واسه خودمون نه حموم داشتیم نه سرویس داشتیم نه محوطه داشتیم.. خلاصه هرچی بود با تموم سختی هاش گذشت ایشالا امریه جای خوب بیفتیم.

abdha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا دستت درد نکنه بابت توضیحات خوبت. فقط اونجا صبحگاه و ورزش و این چیزای جسمانیش چطوره..؟ فرماندهاش چطورین؟ عابر بانک داره اونجا؟ مرخصی چطوریه؟ مرخصی توشهری میدن؟اگه میدن چطوری؟ آقا بازم دمت گرم و ممنون

Paradise320

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام.آقا ما افتادیم 04 بیرجند چطوریه؟ من فوق دیپلمم.آقا راهنمایی کن ما رو ! سخته؟ ورزش صبخگاه و رژه ش سخته؟ آقا ممنون میشم اگه راهنمایمون کنی کلی منتظر بودیم یکی از بیرجند پیدا بشه !!

سلام دوست عزیز

تو 04 دو سه روزی طول کشید تا لباس و جامون مشخص شد ، بعد از اون 5 روز میفرستن مرخصی که لباسات رو درست کنی! البته یه 30 نفری رو نگه می دارن که گروهان خالی نمونه ! از من به تو نصیحت، مرخصی رو بنداز دور دوم! یعنی با این 30 نفر بمون، بعد از اینکه اونا اومدن، یکی دو روز بعدش شما رو میفرستن. اینطوری بهتره چون گروهان خالیه و هیچی در کار نیست نه به خط شدنی و نه رژه ای،فقط نگهبانی میدی اونم فرمالیته یه! از لحاظ روحی روانی هم بهتره که بمونی چون تازه داری به شرایط عادت می کنی که باید بری، از اونطرفم بعد از اینکه از مرخصی میای چند روزی واقعاً دپرسی و عذاب آوره!:wacko:

ولی یادت باشه اگه موندی تو همون روزا رسته و اتیکت و لباساتو درست کنی که گیر میدن بهت! ولی اگه همون اول رفتی وقتی داری برمیگردی خودتو واسه رژه آماده کن!
.
.
کلاً تو 04 خبری از ورزش صبحگاه نیست:D فقط رو رژه خیلی تاکید می کنن اونم شانس شماها خوردین به روز ارتش، حسابی حالتونو میگیرن که به رژه تو شهر برسین(احتمالاً)!
اونم خیلی سخت نیست، فقط باید اصولی رژه بری اگه نه به خودت آسیب میزنی! دو تا جزوه رزم انفرادی و عقیدتی-سیاسی هم هست که مجبورت می کنن، قورتش بدی!

4:30 بیداریه تا 6:30 نماز و صبحونه و نظافت و آنکادر کردن تخت. بعد 6:30 به خط میشین تا برین میدون صبحگاه یا جلو محوطه گروهان **** جمع کار کنین.تا حوالیه 12 طول میکشه بعد ولتون میکنن که واسه نماز آماده بشین(البته بعضی روزها آموزش جنگ افزار و اسلحه شناسی و عقیدتی سیاسی هستش!). بعد نماز 1:30 میرین سلف تا 2:00. از 2:00 تا 3:00 استراحت. از 3:00 تا 6:00 کلاس آموزشیه که بیشتر همون دو تا جزوه رو میخونین. بعدش آزادین و کم کم آماده میشین برای شام. بعد شام تا نماز آزادین.نماز که خوندین تا قبل خاموشی یعنی 9:30 جورابا رو میشورین، پوتینا رو واکس میزنین و منطقه نظافتتون رو نظافت میکنن. بعدشم میرین لالا تا فردا که همین آش و همین کاسه است!

توصیه می کنم چند تا مجله خانواده و جدول با خودتون ببرین که اوقات بیکاری(البته اگه حالی واست بزارن!) استفاده کنین.
سعی کنین جزوه هاتونو خوب بخونین که نمره هاتون خوب باشه اگه نه افسر آموزشتون مرخصی تو شهری نمیزاره برین. شاید تو کل دوره یه بار بزارن بری مرخصی تو شهری.
واسه میان دوره هم یه 5 روزی مرخصی بهتون میدن که خیلی حال میده. بچه های خراسان جنوبی هم 5شنبه ظهر میرن مرخصی تا شنبه صبح که باید پادگان باشن. البته دیگه از اون 5 روزا واسه اینا خبری نیست.

یه توصیه دوستانه" ناس و سیگار و گوشی و این چیزا با خودتون نیارین که دژباناش پاچه میگیرن" سه چهارتا از بچه های گروهان ما رو واسه همین خاطر 3 روز بازداشت کردن و 10،12 روزی اضافه خدمت، به نظرم ارزششو نداره!

فرماندهان و پرسنل در کل خوبن ولی بعضی هاشونم سخت میگیرن. فقط میتونم بگم که اگه میتونی برو گروهان 5، خودم اونجا بودم. فرمانده اش فوق العاده یه ولی افسراش یکمی سخت گیرن. در ضمن گروهان 2 نری که فاتحه ات خوندست.

عابر بانک هم نزدیک دژبانی پشت ساختمون ملاقاتی هست...

امیدوارم دوران خوب و خوشی رو تو 04 سپری کنین ...... :)

abdha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دمت خیلی گرم رفیق! مرسی. 2 تا سوال دیگه ! اگه خواستی خلاصه جواب بده وقتتو نمیگیرم: این گروهان 2 چیه که گفتی فاتحه خوندس؟! و اینکه من فوق دیپلمم ممکنه کجا بیفتم پادگان بیرون شهر یا داخل شهر؟

abdha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز

تو 04 دو سه روزی طول کشید تا لباس و جامون مشخص شد ، بعد از اون 5 روز میفرستن مرخصی که لباسات رو درست کنی! البته یه 30 نفری رو نگه می دارن که گروهان خالی نمونه ! از من به تو نصیحت، مرخصی رو بنداز دور دوم! یعنی با این 30 نفر بمون، بعد از اینکه اونا اومدن، یکی دو روز بعدش شما رو میفرستن. اینطوری بهتره چون گروهان خالیه و هیچی در کار نیست نه به خط شدنی و نه رژه ای،فقط نگهبانی میدی اونم فرمالیته یه! از لحاظ روحی روانی هم بهتره که بمونی چون تازه داری به شرایط عادت می کنی که باید بری، از اونطرفم بعد از اینکه از مرخصی میای چند روزی واقعاً دپرسی و عذاب آوره!:wacko:

ولی یادت باشه اگه موندی تو همون روزا رسته و اتیکت و لباساتو درست کنی که گیر میدن بهت! ولی اگه همون اول رفتی وقتی داری برمیگردی خودتو واسه رژه آماده کن!
.
.
کلاً تو 04 خبری از ورزش صبحگاه نیست:D فقط رو رژه خیلی تاکید می کنن اونم شانس شماها خوردین به روز ارتش، حسابی حالتونو میگیرن که به رژه تو شهر برسین(احتمالاً)!
اونم خیلی سخت نیست، فقط باید اصولی رژه بری اگه نه به خودت آسیب میزنی! دو تا جزوه رزم انفرادی و عقیدتی-سیاسی هم هست که مجبورت می کنن، قورتش بدی!

4:30 بیداریه تا 6:30 نماز و صبحونه و نظافت و آنکادر کردن تخت. بعد 6:30 به خط میشین تا برین میدون صبحگاه یا جلو محوطه گروهان **** جمع کار کنین.تا حوالیه 12 طول میکشه بعد ولتون میکنن که واسه نماز آماده بشین(البته بعضی روزها آموزش جنگ افزار و اسلحه شناسی و عقیدتی سیاسی هستش!). بعد نماز 1:30 میرین سلف تا 2:00. از 2:00 تا 3:00 استراحت. از 3:00 تا 6:00 کلاس آموزشیه که بیشتر همون دو تا جزوه رو میخونین. بعدش آزادین و کم کم آماده میشین برای شام. بعد شام تا نماز آزادین.نماز که خوندین تا قبل خاموشی یعنی 9:30 جورابا رو میشورین، پوتینا رو واکس میزنین و منطقه نظافتتون رو نظافت میکنن. بعدشم میرین لالا تا فردا که همین آش و همین کاسه است!

توصیه می کنم چند تا مجله خانواده و جدول با خودتون ببرین که اوقات بیکاری(البته اگه حالی واست بزارن!) استفاده کنین.
سعی کنین جزوه هاتونو خوب بخونین که نمره هاتون خوب باشه اگه نه افسر آموزشتون مرخصی تو شهری نمیزاره برین. شاید تو کل دوره یه بار بزارن بری مرخصی تو شهری.
واسه میان دوره هم یه 5 روزی مرخصی بهتون میدن که خیلی حال میده. بچه های خراسان جنوبی هم 5شنبه ظهر میرن مرخصی تا شنبه صبح که باید پادگان باشن. البته دیگه از اون 5 روزا واسه اینا خبری نیست.

یه توصیه دوستانه" ناس و سیگار و گوشی و این چیزا با خودتون نیارین که دژباناش پاچه میگیرن" سه چهارتا از بچه های گروهان ما رو واسه همین خاطر 3 روز بازداشت کردن و 10،12 روزی اضافه خدمت، به نظرم ارزششو نداره!

فرماندهان و پرسنل در کل خوبن ولی بعضی هاشونم سخت میگیرن. فقط میتونم بگم که اگه میتونی برو گروهان 5، خودم اونجا بودم. فرمانده اش فوق العاده یه ولی افسراش یکمی سخت گیرن. در ضمن گروهان 2 نری که فاتحه ات خوندست.

عابر بانک هم نزدیک دژبانی پشت ساختمون ملاقاتی هست...

امیدوارم دوران خوب و خوشی رو تو 04 سپری کنین ...... :)

دمت خیلی گرم رفیق! مرسی. 2 تا سوال دیگه ! اگه خواستی خلاصه جواب بده وقتتو نمیگیرم: این گروهان 2 چیه که گفتی فاتحه خوندس؟! و اینکه من فوق دیپلمم ممکنه کجا بیفتم پادگان بیرون شهر یا داخل شهر؟

Boyloti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اول شهریور 1391
پدافند خاتم الانبیاء سمنان

Paradise320

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

قربونت داداش
.
گروهان 2 سخت ترین و نظامی ترین گروهان گردانه. فرمانده اش خیلی سخت گیر و مقرراتیه. تو اردوگاه یه ربع فرمانده گروهان 2 اومد رو سر ما پدر ما رو در آورد و حسابی حالمونو گرفت. خودش اقرار میکرد که فرماندمون خیلی خوبه و ما رو اذیت نمیکنه. میگفت اگه تو گروهان 2 بودین فلان فلانتون میکردم...

علاوه بر اون افسر آموزشمونم دوره قبل تو اون گروهان بود و خیلی از سخت گیری فرمانده اش واسه ما می گفت.... البته ناگفته نماند که گروهان2 گروهان برتر رزم انفرادی و گروهان5 گروهان برتر عقیدتی سیاسی شد! :D البته ما تو رزم انفرادی دوم شدیم که بچه ها میگفتن تبانی شده:blink:

در ضمن گروهان 1 که فوق دیپلمی ها بودن آخر شدن:)!!!

تو اعزامی های 4/1، 3تا گروهان لیسانس داشتیم یه گروهانم فوق دیپلم. فوق دیپلم به بالا همین پادگان خوسف می افتن.

اینم نمایی از پادگان که بدونی وسط بیابونی!!!

http://www.img98.ir/images/tfjb1fgl8uso4705jgz8.jpg

اینم گردان 4 مرکز آموزش 04 امام رضا(ع)

http://www.img98.ir/images/f93t3uvwscuozto10pt.jpg

Last edited:

yanni64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سربازای اعزامی 1 /6 خبردار
بیایین بگین از کجایین و اعزامی کجا هستین ؟
من از بوشهر با مدرک لیسانس عمران اعزام به پدافند هوایی سمنان ارتش اعزامی 1/6

سلام. من از ارومیه هستم. اعزامی 6/1 پادگان مالک اشتر اراک
کد 06
نیروی انتظامی

yanni64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا چه وضعشه؟ هر کی میاد اینجا یا 01 تهران افتاده یا 04 بیرجند! انگار پادگان دیگه ای وجود نداره!!!
کل فروم رو زیر و رو کردم یه نفر اراک نیفتاده!

baghera

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام عزیز
آره من کد خوردم توپخانه اصفهان ، رشته ام شیمی کاربردی .
.
فکر می کنم فقط بچه های حقوق کد نخوردن بقیه بیشتری ها کد خوردن حتی کامپیوتر و حسابداری :blush:
سپاسگذارم.

abdha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قربونت داداش
.
گروهان 2 سخت ترین و نظامی ترین گروهان گردانه. فرمانده اش خیلی سخت گیر و مقرراتیه. تو اردوگاه یه ربع فرمانده گروهان 2 اومد رو سر ما پدر ما رو در آورد و حسابی حالمونو گرفت. خودش اقرار میکرد که فرماندمون خیلی خوبه و ما رو اذیت نمیکنه. میگفت اگه تو گروهان 2 بودین فلان فلانتون میکردم...

علاوه بر اون افسر آموزشمونم دوره قبل تو اون گروهان بود و خیلی از سخت گیری فرمانده اش واسه ما می گفت.... البته ناگفته نماند که گروهان2 گروهان برتر رزم انفرادی و گروهان5 گروهان برتر عقیدتی سیاسی شد! :D البته ما تو رزم انفرادی دوم شدیم که بچه ها میگفتن تبانی شده:blink:

در ضمن گروهان 1 که فوق دیپلمی ها بودن آخر شدن:)!!!

تو اعزامی های 4/1، 3تا گروهان لیسانس داشتیم یه گروهانم فوق دیپلم. فوق دیپلم به بالا همین پادگان خوسف می افتن.

اینم نمایی از پادگان که بدونی وسط بیابونی!!!

http://www.img98.ir/images/tfjb1fgl8uso4705jgz8.jpg

اینم گردان 4 مرکز آموزش 04 امام رضا(ع)

http://www.img98.ir/images/f93t3uvwscuozto10pt.jpg

آقا یک دنیا ممنون ! بقیه خدمتت هم همینطور خوب باشه . ما کم کم برمی ببینیم چه خبره تو خدمت !!!

علیرضا لویزان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
مخصوصاً سربازای جدید پدافند هوایی سمنان

من ورودی 1/4/91 سمنان بودم با مدرک فوق لیسانس
بطور کلی باید بگم که این پادگان اگه سخت نگیرین برای مدرک دار ها می شه گفت هتله
فقط کافیه 2 ماه بی خیال باشین
ولی به فوق دیپلمه ها و دیپلمه ها و زیر دیپلم ها سخت می گیرن.
در کل می شه گفت اراشد و فرمانده های خوبی داره و تنها سختی ای که می تونه داشته باشه هواشه که داغه و آفتابش سوزانه... البته الان داره رو به خنکی می ره دیگه یواش یواش
حالا اگه سوالی بود تا زمانی که بر نگشتم برای گرفتن امریه ام، در خدمت دوستان هستم.

سلام دادشم
من 1/6پدافند سمنانم مدرکم لیسانس امریه هستم متهلم هستم بهم سخت میگیرن
میذارن بیام خونه
موبایل میتونم ببرم چه وسایل نیازه
تلفن اونجا هست

Arya88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام... آقا کسی نبود جواب بده کسی تو 02 تهران نبوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه کسی میدونه لطف کنین جواب بدین...

farhad-rad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فردا اعزامی 01 از مشهد کیا هستن؟
آشنا بشیم

بالا