سلام دوست عزیز
تو 04 دو سه روزی طول کشید تا لباس و جامون مشخص شد ، بعد از اون 5 روز میفرستن مرخصی که لباسات رو درست کنی! البته یه 30 نفری رو نگه می دارن که گروهان خالی نمونه ! از من به تو نصیحت، مرخصی رو بنداز دور دوم! یعنی با این 30 نفر بمون، بعد از اینکه اونا اومدن، یکی دو روز بعدش شما رو میفرستن. اینطوری بهتره چون گروهان خالیه و هیچی در کار نیست نه به خط شدنی و نه رژه ای،فقط نگهبانی میدی اونم فرمالیته یه! از لحاظ روحی روانی هم بهتره که بمونی چون تازه داری به شرایط عادت می کنی که باید بری، از اونطرفم بعد از اینکه از مرخصی میای چند روزی واقعاً دپرسی و عذاب آوره!:wacko:
ولی یادت باشه اگه موندی تو همون روزا رسته و اتیکت و لباساتو درست کنی که گیر میدن بهت! ولی اگه همون اول رفتی وقتی داری برمیگردی خودتو واسه رژه آماده کن!
.
.
کلاً تو 04 خبری از ورزش صبحگاه نیست
فقط رو رژه خیلی تاکید می کنن اونم شانس شماها خوردین به روز ارتش، حسابی حالتونو میگیرن که به رژه تو شهر برسین(احتمالاً)!
اونم خیلی سخت نیست، فقط باید اصولی رژه بری اگه نه به خودت آسیب میزنی! دو تا جزوه رزم انفرادی و عقیدتی-سیاسی هم هست که مجبورت می کنن، قورتش بدی!
4:30 بیداریه تا 6:30 نماز و صبحونه و نظافت و آنکادر کردن تخت. بعد 6:30 به خط میشین تا برین میدون صبحگاه یا جلو محوطه گروهان **** جمع کار کنین.تا حوالیه 12 طول میکشه بعد ولتون میکنن که واسه نماز آماده بشین(البته بعضی روزها آموزش جنگ افزار و اسلحه شناسی و عقیدتی سیاسی هستش!). بعد نماز 1:30 میرین سلف تا 2:00. از 2:00 تا 3:00 استراحت. از 3:00 تا 6:00 کلاس آموزشیه که بیشتر همون دو تا جزوه رو میخونین. بعدش آزادین و کم کم آماده میشین برای شام. بعد شام تا نماز آزادین.نماز که خوندین تا قبل خاموشی یعنی 9:30 جورابا رو میشورین، پوتینا رو واکس میزنین و منطقه نظافتتون رو نظافت میکنن. بعدشم میرین لالا تا فردا که همین آش و همین کاسه است!
توصیه می کنم چند تا مجله خانواده و جدول با خودتون ببرین که اوقات بیکاری(البته اگه حالی واست بزارن!) استفاده کنین.
سعی کنین جزوه هاتونو خوب بخونین که نمره هاتون خوب باشه اگه نه افسر آموزشتون مرخصی تو شهری نمیزاره برین. شاید تو کل دوره یه بار بزارن بری مرخصی تو شهری.
واسه میان دوره هم یه 5 روزی مرخصی بهتون میدن که خیلی حال میده. بچه های خراسان جنوبی هم 5شنبه ظهر میرن مرخصی تا شنبه صبح که باید پادگان باشن. البته دیگه از اون 5 روزا واسه اینا خبری نیست.
یه توصیه دوستانه" ناس و سیگار و گوشی و این چیزا با خودتون نیارین که دژباناش پاچه میگیرن" سه چهارتا از بچه های گروهان ما رو واسه همین خاطر 3 روز بازداشت کردن و 10،12 روزی اضافه خدمت، به نظرم ارزششو نداره!
فرماندهان و پرسنل در کل خوبن ولی بعضی هاشونم سخت میگیرن. فقط میتونم بگم که اگه میتونی برو گروهان 5، خودم اونجا بودم. فرمانده اش فوق العاده یه ولی افسراش یکمی سخت گیرن. در ضمن گروهان 2 نری که فاتحه ات خوندست.
عابر بانک هم نزدیک دژبانی پشت ساختمون ملاقاتی هست...
امیدوارم دوران خوب و خوشی رو تو 04 سپری کنین ......