خوش به حالت عباس![]()
خداییش آدم بخواد جدی بگیره این دوران رو سپوخته میشه،یعنی کاملا همه موارد رو باید دایورت کنی به عضو یسار،وگرنه داغون میشی
خوش به حالت عباس![]()
دوستان من بعد از آموزشی افتادم لشکر ۸۴ پیاده خرم آباد. کسی تا به حال اونجا بوده بگه دقیقا کجاست؟ راهنمایی و توصیه ای برام داشته باشه؟ خلاصه این که ۱۸ ماه رو چطور اونجا بگذرونم؟
دوست من به شهر ما خوش آمدید.
خود لشگر 84 افتادید؟
ان شاالله که پادگان شهر ما بهتون خوش بگذره.
افسر وظیفه هستید؟یا درجه دار وظیفه؟
تو امریه تون نوشته ل 84 ؟برای من زدن رسته رایانه! حالا کدومشم؟
من تهرانم. کجای خرم آباد باید پیاده بشم؟ با چه اتوبوس هایی بیام؟ آدرس پادگان کجاست؟
چه وسایلی لازم هست که من با خودم بیارم؟ پتو اینها هم میخواد؟
می تونید لطف کنید موقعیتش روی google maps بهم نشون بدید؟تو امریه تون نوشته ل 84 ؟
دوست من شما با اتوبوس از ترمنیال جنوب میاید.
توی ترمینال خرم آباد شما رو میذاره.
بعدش تو ترمنیال ماشین میگیرید برای منطقه ای به نام شمشیرآباد.
اگه همونجا بخواید میتونید مستقیم بگید لشگر میخوام برم.گرون میگیرن.
ولی مسیری میاید منطقه شمشیرآباد.بعدش اونجا تاکسی میگیرید واسه میدان شقایق.
اومدید میدان شقایق از هرکسی بپرسید ماشین لشگر کجاست بهتون میگن ماشین لشگر رو.
توی این صحبت هام تمام سوالاتت رو جواب دادم.
می تونید لطف کنید موقعیتش روی google maps بهم نشون بدید؟
اینجا نیست؟
تیپ یک لشکر 84 پیاده لرستان - خرم آباد
واسه رفتن به سربازی باید موهای بدنمو کامل بزنم ؟ موهای سرم رو هم از ته بزنم ؟ فرقی بین لیسانسه و دیپلمه تو موهای سر نیست ؟ ( من چندشم میشه سرم کچل باشه تا حالا هم کچل نکردم )
در دوران اموزشی فرقی نیست همه باید کچل باشن ولی در حین خدمت و بعد از مشخص سدن یگان بستگی به رنک نظامی که مسلما بستگی به تحصیلات و پارتی داره میتونید موهات رو بلند بزارید.
کچل کنی عاشقش میشی ! موهای بدن هم اونجاهای زاید رو بزن بقیه جاها نزنی بهتره فکر بد میکنن.
واسه رفتن به سربازی باید موهای بدنمو کامل بزنم ؟ موهای سرم رو هم از ته بزنم ؟ فرقی بین لیسانسه و دیپلمه تو موهای سر نیست ؟ ( من چندشم میشه سرم کچل باشه تا حالا هم کچل نکردم )
کسی نیست بتونه واسه ما سابقه بسیج فعال جور کنه
اگه هست پیم بده
خیلی باحالی :lol: موهای بدن رو چیکار دارن آخه>؟
آقا جان تو امریه که دستت دقیقا چی نوشته؟
با فوق دیپلم ممکنه بزارن بعد از آموزشی مو داشته باشم ؟در دوران اموزشی فرقی نیست همه باید کچل باشن ولی در حین خدمت و بعد از مشخص سدن یگان بستگی به رنک نظامی که مسلما بستگی به تحصیلات و پارتی داره میتونید موهات رو بلند بزارید.
کچل کنی عاشقش میشی ! موهای بدن هم اونجاهای زاید رو بزن بقیه جاها نزنی بهتره فکر بد میکنن.
با فوق دیپلم ممکنه بزارن بعد از آموزشی مو داشته باشم ؟
اره میشی گروهبان یک موت رو دیگه نمیزنی
اونا که دوره کدم میخورن میشن گروهبان سه اونام تازه موهاشون رو نمیزنن
من خودم الان دارم خدمت میکنم میشه فقط سرباز باید بزنه با گروهبانم کاری ندارننخیر در ارتش گروهبان با سرباز زیاد فرقی نداره
اون ستوانه که میتونه مو داشته باشه