Rip
همکار بازنشسته
ممنو از پاسختون
امروز رفتم **** وظیفه گفت کارتت رفته واسه چاپ
این یعنی تموم دیگه ؟ مشکلی وجود نداره ؟
آره داش محسن منو هم به زور بردنe ! چی چی سنتر توئم رفتی سربازی؟
لویزان. اسمش میخوره نزدیکای پارک جنگلی لویزان و طبیعتاً جای سرسبز و خوش آب و هوایی باشه. خوش به حالت
اما هوانیروز. هوانیروز نمیدونم چجوریه. اسمش که مث هوابرده. اگه خودشم مث هوابرد باشه که دهنت سرویسه :دی شوخی کردم. برو، ایشالا میذارنت راننده ی هلیکوپتر، هر وقت حوصلت سر رفت هلیکوپترو آتیشش میکنی میری واسه خودت دور دور میکنی :lol:
مدرک من لیسانس بوده که الان لیسانسارو ستوان3 میدن
یعنی اگه ما دوره رو بگذرونیم ستوان 2 میدن؟؟
خدا کنه مثل آموزشی اذیت نکنن!
همون ستوان 3 هستی درجه ات بیشتر نمیشه
مثل آموزشی سخت نیست ولی بازم بستگی به خودت داره که قدرت دایورتت چقدر باشه
دوره کد هم تا ساعت 2 هست و بعدشم آزادی
فقط شانس بیاری افسر آموزش نشی![]()
آموزشی من هم توی پدافند سمنان تموم شد و افتادم پادگان هشتم شکاری اصفهان (طی دوره عملیات)
کسی هست بدونه چجور جاییه؟
این دوره کد عملیات چی هست اصلن؟
ممنو از پاسختون
یه دوره کوتاه 35 40 روزه هست و بعد مجددا تقسیم میشید . خوبیش اینه شما توی اصفهان زیاد کاری به قرارگاه ندارید و همش هم کلاس و این چیزاست .
اگر خواستی واسه تقسیم بعدی شاید من بتونم کمکت کنم .![]()
مرسی داداش
حتما مزاحمت میشم!
راستی شهر ما (قم) سرباز نمیگیره؟
راستی آموزشی هم طی نشده ولی بند پ فک کنم کارساز بوده
دوستان کرجی این **** وظیفه کرج کلا بی نظمه یا شانس ماست؟
دوستان کرجی این **** وظیفه کرج کلا بی نظمه یا شانس ماست؟
خر تو خر به تمام معنا ، البته مثل بقیه جاها
آقا ما 1 اردیبهشت اعزام شدیم به 01 نزاجای تهران ولی تا شنبه هفتم بهمون مرخصی دادن تا استحقاقیا برسه
حالا یه شایعه ای افتاده بین بچه ها که بخاطر انتخابات میخوان از دوره همه برج 2یی ها حداقل یه هفته ای کم کنن... صحت داره آیا؟؟:lol:
تو آموزشی سعی کنیم که کجا بیفتیم؟!
آشپزخونه،منشی،کارای کامپیوتری و ...
یا اصلا سعی نکنیم که جایی بیفتیم؟همین جوری بریم عین آدم آموزشی...
در ضمن همچنان کسی اول آبان پادگان **** شهدای کرمانشاه نبود؟!!!!
آقا منم دارم میرم کچل کنم...
فقط یه توصیه که یه بنده خدایی کرد،اینکه با 4 بزنید حتما،اونجا بهتون گیر میدن و میگیرن همونجا عین گوسفند یه ذره مو رو میریزن پایین و بدنتون پر مو میشه...
اونوقته که سلامتون میکنم![]()
بالاخره به اعزامیهای اول آبان شهدای کرمانشاه میان دوره دادن،البته میان دوره که نمیشه گفت،قبل پایان دورست بیشتر
پادگان خوبی هست برای آموزشی،فقط مشکلش یه کم هوای سردش هست،یه کم که چه عرض کنم،اگه همین طوری ادامه پیدا کنه،تو اردو سپوخته میشیم...
در کل آموزشی سربازی تو این پادگان(و شاید تو اکثر پادگانها) رژه هست،سختی دیگه ای نداره،البته اون 2 روزی که میدون تیر هم داری پدرتو در میارن...
سوالی باشه در خدمتم...
هی بابا،بالاخره تموم شد،چقده حرس میخوردم که کجا افتادم،جام چه جوریه،رفتارشون چه جوریه،آخرش هم با همه خاطرات بد و خوب و دهن سرویسی هاش بالاخره تموم شد،زود گذشت اما زیاد خوب نگذشت