hamidjoon1366
Registered User
- نوشتهها
- 512
- لایکها
- 507
خیلی خوب
خیلی خوب یعنی بهتر از این پادگان نیست تو ایران؟ 01 یا 06 چی؟
خیلی خوب
خدااااایی ؟!!خدمت سربازی 18 ماه تایید شد فقط مونده ابلاغش کنن کسری های مدارک هم دوباره برقرار میشه
خدااااایی ؟!!
خدمت سربازی 18 ماه تایید شد فقط مونده ابلاغش کنن کسری های مدارک هم دوباره برقرار میشه
مرخصی ماهی 1 روز خیلی ظلم هست جدا !
خیلی @$!@% هستند همشون !
از همه مسئولین متنفرم !
مرخصی همش بستگی به فرمانده داره
در یگان ما من توی این 7 ماه 7 روز مرخصی رفتم
ولی یک سرباز صفر داریم که فرمانده چپ و راست بهش مرخصی میده اون بعد از عید بالای 30 روز مرخصی رفته
هر دو هم بومی هستیم
مرخصی همش بستگی به فرمانده داره
در یگان ما من توی این 7 ماه 7 روز مرخصی رفتم
ولی یک سرباز صفر داریم که فرمانده چپ و راست بهش مرخصی میده اون بعد از عید بالای 30 روز مرخصی رفته
هر دو هم بومی هستیم
کسی جواب منو نداد. بهترین پادگان توی تهران کدوم پادگانه؟ این خضرایی چطوره نسبت به 01 و 02 و 06؟
من آموزشی 01 بودم در مجموع خیلی خوب بود. در مورد خضرایی نشنیدم ولی کلا ارتش آموزشی خیلی بهتر از سپاههکسی جواب منو نداد. بهترین پادگان توی تهران کدوم پادگانه؟ این خضرایی چطوره نسبت به 01 و 02 و 06؟
مرخصی مثل بقیه کارکنان نیروهای مسلح هستش یعنی ماهی 2.5 روز. تا 2.5 روز در ماه هم میشود تشویقی داد که بستگی به فرمانده داره.مرخصی ماهی 1 روز خیلی ظلم هست جدا !
خیلی @$!@% هستند همشون !
از همه مسئولین متنفرم !
مرخصی مثل بقیه کارکنان نیروهای مسلح هستش یعنی ماهی 2.5 روز. تا 2.5 روز در ماه هم میشود تشویقی داد که بستگی به فرمانده داره.
این کجاش ظلمه؟
برادر تو کجا هایی خبر نداری.. ماهی 1 روز ابلاغ شده داره سفت و سخت هم اجرا میشه .مرخصی مثل بقیه کارکنان نیروهای مسلح هستش یعنی ماهی 2.5 روز. تا 2.5 روز در ماه هم میشود تشویقی داد که بستگی به فرمانده داره.
این کجاش ظلمه؟