• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
سلام رفقا.
قرار بوده،‌ دانشگاه، گواهی فراغت از تحصیل رو شنبه برای من بفرسته؛ ولی به کارشون اعتباری نیست. نمی‌دونم می‌تونم مدارک رو جمع و جور کنم تا شهریور اعزام بشم یا نه. حالا می‌خوام اگر شد معاینه پزشکی این‌ها رو انجام بدم. حالا آیا تاریخ معاینه پزشکی مهم‌ـه؟ یعنی اگر معاینه رو حالا انجام بدم ولی نتونم مدارک رو قبل از شهریور جمع و جور کنم، باز باید اقدام کنم؟

این شماره **** پزشکی که تو دفترچه اومده چی؟ اکثر پزشک‌ها دارن یا باید جای خاصی برم؟

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
خدمت سربازی 18 ماه تایید شد فقط مونده ابلاغش کنن کسری های مدارک هم دوباره برقرار میشه

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
خدااااایی ؟!!

چیزی که تو خدمت زیاده شایعاته

8 ماه پیشم که من رفتم این حرفو میزدن
ایشالله که بشه واقعا 21 ماه با مرخصی ماهی یه روز بدون کسری مدرک تحصیلی ظلم بزرگیه در حق 91 ها شده

hamsokhan68

Registered User
لایک‌ها
52
سردار کمالی جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح در مورد افزایش حقوق سربازان متاهل گفت:برابر ابلاغیه ستاد کل نیروهای مسلح حق عائله مندی و اولاد سربازان متاهل با حق عائلمندی و اولاد کارکنان رسمی نیروهای مسلح یکسان شد.لذا از اول تیرماه سال ۹۲سربازان متاهل که تا به حال حق عائلمندی انها ۲۸هزار تومان بوده تغییر و حدود هشتاد و پنج هزارتومان دریافت خواهند کرد.
سردار کمالی در ادامه گفت:حق اولاد سربازان متاهل قبلا در حدود ۵۶۰۰تومان بود که به حدود ۲۱هزار تومان افزایش پیدا کرده است و از تاریخ مذکور به نیروهای مسلح ابلاغ و قابل پرداخت می باشد. این مقام مسئول در ادامه گفت: اخیرا شایعاتی مبنی برکاهش خدمت سربازی به ۱۸ماه و بعضا افزایش آن به ۲۴ماه وجود دارد. سردار کمالی در خصوص خدمت سربازی خاطر نشان کرد:مدت خدمت سربازی فعلا تغییری پیدا نمی کند و همچنان خدمت سربازی ۲۱ماه می باشدوبدین صورت که در مناطق عملیاتی ۱۸ماه و مناطق محروم و بد آب وهوا ۱۹ماه و برای دستگاه های دولتی و یگانهای حفاظت فیزیکی ۲۱ماه و سایر کارکنان مامور به دستگاه های دولتی ۲۴ماه می باشد.
جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح در ادامه شایعات بوجود آمده در ارتباط باخدمت سربازی را تکذیب کرد. وی در ادامه به خانواده ها تاکید کرد:تنها مرجع اعلام رسمی قوانین و مقررات و اخبار خدمت وظیفه عمومی،ستادکل نیروهای مسلح و سازمان وظیفه عمومی ناجا می باشد. لذا خانواده هابه شایعات موجود توجه نداشته باشند.
سردار کمالی در خصوص بخشودگی سربازان فراری اظهار داشت:کلیه سربازان فراری که تا پایان سال ۸۶ فراری محسوب می شوند مورد عفو قرار گرفتند.
وی در تشریح این بخشودگی عنوان کرد:این عفو وبخشودگی مشروط است به اینکه این افراد تا پایان شهریور ماه سال ۱۳۹۲ خود را به سازمانی که درآن مشغول به خدمت بوده اند معرفی نمایند.بدون اینکه به مراجع قضایی معرفی و به جرم آنها رسیدگی شود به یگان خدمتی خود مراجعه و مابقی خدمت سربازی را سپری می کنند.
سردار کمالی همچنین عنوان کرد که مدت خدمت سربازان فراری بخشوده شده بر اساس مدت زمان خدمت سربازی در موقع فرار آنها می باشد یعنی اگر در آن زمان فرار آنها مدت خدمت آناه ۱۸ماه بوده،همان مدت خدمت را سپری می کنند. سردار کمالی در ادامه تاکید کرد: کسانی که سرباز فراری سال ۸۶ به ماقبل هستند اگر از مهر ماه خود را معرفی نمایند شامل این عفو و بخشودگی نمی شوند و مطابق قانون با آنها به عنوان سربازان فراری رفتار می شود و برای رسیدگی به جرم آنها ابتدا بایستی مراجع قضایی معرفی می شوندو بعد از رسیدگی به جرم آنها به یگان خدمتی معرفی و مابقی خدمت سربازی خود را سپری می نمایند.

منبع :
**** وظیفه و خدمت سربازی

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
خدمت سربازی 18 ماه تایید شد فقط مونده ابلاغش کنن کسری های مدارک هم دوباره برقرار میشه

خیلی ها که سابقه خدمت قبلی داشتن و سال 91 به بعد برای ادامه خدمت اعزام شدند براساس 21 ماه خدمت کردن رفتن
پایه خدمتی های اردیبهشت 91 مدارکدارهشون الان توی 16 ماه خدمتن خیلی هاشون با قانون قدیم الان خدمتتشون تموم شده ولی دارن 21 ماه خدمت میکنند
پس این بحث ها احتمال صفره
بعدشم سرباز خیلی کم شده خصوصا سرباز دیپلمه و زیر دیپلم

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
مرخصی ماهی 1 روز خیلی ظلم هست جدا !
خیلی @$!@% هستند همشون !
از همه مسئولین متنفرم !

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
خیلی @$!@% هستند همشون !
از همه مسئولین متنفرم !

مرخصی همش بستگی به فرمانده داره
در یگان ما من توی این 7 ماه 7 روز مرخصی رفتم
ولی یک سرباز صفر داریم که فرمانده چپ و راست بهش مرخصی میده اون بعد از عید بالای 30 روز مرخصی رفته
هر دو هم بومی هستیم

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
ولی یک سرباز صفر داریم که فرمانده چپ و راست بهش مرخصی میده اون بعد از عید بالای 30 روز مرخصی رفته
هر دو هم بومی هستیم

بله ، ولی وقتی قانون باشه دیگه حداقل بهتر هست ! باید 16 روز می رفتی به جای 7 روز

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
کسی جواب منو نداد. بهترین پادگان توی تهران کدوم پادگانه؟ این خضرایی چطوره نسبت به 01 و 02 و 06؟

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
هر دو هم بومی هستیم

من کسی رو میشناسم تو یگانمون هفته ای 5 روز نمیاد!

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
اللهم العن کل ظالم ظلم حق جوانان وطن

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
بچه ها ببینید سردار بزرگ اسلام کمالی چی میگه :
ما از نیروهای تحصیل کرده عموما برای کارهای فکری و تخصصی استفاده می‌کنیم، اما آن دسته از سربازانی که مدرک تحصیلی دانشگاهی ندارند، در اموری نظیر نگهبانی یا کار نظافتی به کار گرفته می‌شوند که از این حیث نیز میان آنان تفاوت وجود دارد.
کار فکری تو ارتش :D وای خدای من اینا چی میگن کجا هستن . من با لیسانس الکترونیک کارم نگهبانی و نظافته . همون کارایی که سردار میگه فقط سرباز صفر ها میکنن.
چرا خفه نمیشن لاقل به درد خودمون بمیریم . چقدر شر و ور تلاوت میکنن

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
کسی جواب منو نداد. بهترین پادگان توی تهران کدوم پادگانه؟ این خضرایی چطوره نسبت به 01 و 02 و 06؟

اول از همه 01 این دوره مسابقات ایکس باکس گذاشته بودن و از طرف عقیدتی سیاسی نفر اول 10 روز مرخصی تشویقی گرفت

javadotofi

Registered User
لایک‌ها
0
من آموزشی 01 بودم در مجموع خیلی خوب بود. در مورد خضرایی نشنیدم ولی کلا ارتش آموزشی خیلی بهتر از سپاهه

javadotofi

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی @$!@% هستند همشون !
از همه مسئولین متنفرم !
مرخصی مثل بقیه کارکنان نیروهای مسلح هستش یعنی ماهی 2.5 روز. تا 2.5 روز در ماه هم میشود تشویقی داد که بستگی به فرمانده داره.
این کجاش ظلمه؟

payamb

Registered User
لایک‌ها
434
دوستان کسی راه حلی بلده که تهران توی شهر خودمون بیفتیم(البته بغیر از قضیه ازدواج)؟؟

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
مرخصی مثل بقیه کارکنان نیروهای مسلح هستش یعنی ماهی 2.5 روز. تا 2.5 روز در ماه هم میشود تشویقی داد که بستگی به فرمانده داره.
این کجاش ظلمه؟

1 روز هست ! من در حال خدمت هستم ( **** )

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
این کجاش ظلمه؟
برادر تو کجا هایی خبر نداری.. ماهی 1 روز ابلاغ شده داره سفت و سخت هم اجرا میشه .
والا ما که تشویقی مشویقی نمیبینیم . 1 روز هم که تشویقی بدن موقع استفاده اینقدر تو مخی میرن که به غلط کردن میفتی .
بعضی ها نفسشون از جای گرم بلند میشه . طرفداری این ملعون هارو میکنن

بالا