• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

tarashee

Registered User
لایک‌ها
174
سلام
تك پسر شهر خودش ميافته ؟!
وقتي دفترچه پست كني دقيقاً چي مياد و توش چي نوشته ؟ محل اصلي خدمت هم توش هست ؟! چند روزه مياد ؟!

Sent from my i5

ahmadi68

Registered User
لایک‌ها
101
بچه ها **** این وقت سال پذیرش داره؟

ali.doosti

Registered User
لایک‌ها
9,627
من اعزام 1 دی هستم. مطمینید محل اعزام اومده!!!!!!!!!!!!؟ +10 می گه کجایی یا هنوز دست اونا نرسیده باید برم **** وظیفه؟ چه استرسی :D

ali.doosti

Registered User
لایک‌ها
9,627

دوست عزیز سپاهم پذیرش داره بله فکر نکنم ماه های خاصی بپذیرن. ولی خب اگه می خوای صد در صد بری پارتی می خواد وگرنه شانسی میشه.

stole110

Registered User
لایک‌ها
481

مدرک تحصیلیتون چیه ؟ **** در ماه های زوج اعزام تحصیلاتی ها داره و ماه های فرد اخراش که 18 هست معمولا اعزام افراد عادی داری ...

شما مثلا مدرکتون لیسانسه قبل از اینکه دفترچه اعزام کنید باید برید سپاهی که می خواهید پذیرش کنید بپرسید اگر اوکی دادن می فرستید دفترچه و اولین برگی که میاد در خونتون که تاریخ اعزامتون توش هست رو می برید **** ... اونام میفرستن تهران و جزو سهمیه اشون می شید البته اخیرا به رشته های الکترونیک و معماری و کامپیوتر کمتر سهمیه **** تعلق می گیره

stole110

Registered User
لایک‌ها
481
دوست عزیز سپاهم پذیرش داره بله فکر نکنم ماه های خاصی بپذیرن. ولی خب اگه می خوای صد در صد بری پارتی می خواد وگرنه شانسی میشه.

هیچ نیازی به پارتی نداره دوست عزیز ... ماه های خاصی پذیرش نمی کنند ... باید دید سهمیه اشون چجوریه ... یک کارت بسیجی عادی باعث میشه شما بتونید داخل **** پذیرش کنید بدون هیچ گونه نیازی به پارتی

stole110

Registered User
لایک‌ها
481
سلام
تك پسر شهر خودش ميافته ؟!
وقتي دفترچه پست كني دقيقاً چي مياد و توش چي نوشته ؟ محل اصلي خدمت هم توش هست ؟! چند روزه مياد ؟!

Sent from my i5

تک پسر در صورت داشتن شرایط خاص خانوادگی موظف هستند 100 درصد به نزدیکترین محل سکونت اعزامش کنند البته آموزشی بحثش جداست ... محل اصلی خدمت داخل برگه زده نمیشه فقط تاریخ اعزام و بعد از اون یک برگ دیگه می اد که میزنه شما کدوم پادگان آموزشی باید معرفی کنید خودتونو

ali.doosti

Registered User
لایک‌ها
9,627
هیچ نیازی به پارتی نداره دوست عزیز ... ماه های خاصی پذیرش نمی کنند ... باید دید سهمیه اشون چجوریه ... یک کارت بسیجی عادی باعث میشه شما بتونید داخل **** پذیرش کنید بدون هیچ گونه نیازی به پارتی

بله عرض کردم ماه های خاصی پذیرش نمی کنن! به من که می گفتن با پارتی صد در صد میری...الآنم نمی دونم کجا افتادم 1 دی اعزام..

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115

ROYAL.YZ

Registered User
لایک‌ها
4
مدرک تحصیلیتون چیه ؟ **** در ماه های زوج اعزام تحصیلاتی ها داره و ماه های فرد اخراش که 18 هست معمولا اعزام افراد عادی داری ...

شما مثلا مدرکتون لیسانسه قبل از اینکه دفترچه اعزام کنید باید برید سپاهی که می خواهید پذیرش کنید بپرسید اگر اوکی دادن می فرستید دفترچه و اولین برگی که میاد در خونتون که تاریخ اعزامتون توش هست رو می برید **** ... اونام میفرستن تهران و جزو سهمیه اشون می شید البته اخیرا به رشته های الکترونیک و معماری و کامپیوتر کمتر سهمیه **** تعلق می گیره

داداش **** فقط و فقط بسیجی میخواد. من توی **** 2تا سرهنگ آشنا دارم که فقط بخاطر اینکه بسیجی نبودم پذیرش نکردن.سهمیه عادی هم نداده بودن بهشون. البته برگه سبزم رو ازم گرفتن و فرستادن که اگه شد پذیرش **** بشم ولی گفتن احتمال اینکه تهران قبول کنه کم هست.

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
دوستان دوستان سلام اگه فردی بسیج مهندسین عضو باشه ( این فلسفه ش چیه مزایاش بهتر از بسیج عادیه؟) با مدرک کاردانی عمران میتونه پذیرش سپاهو بگیره تو پروژه و اینا ازش استفاده میکنن یا نه ربطی نداره

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
دوستان دوستان سلام اگه فردی بسیج مهندسین عضو باشه ( این فلسفه ش چیه مزایاش بهتر از بسیج عادیه؟) با مدرک کاردانی عمران میتونه پذیرش سپاهو بگیره تو پروژه و اینا ازش استفاده میکنن یا نه ربطی نداره

لطفا کمک کنید

@حامد@

Registered User
لایک‌ها
71

ali.doosti

Registered User
لایک‌ها
9,627
سلام . من اهل استان فارس هستم .

برید حوزه **** وظیفه ، کد ملی ـتون رو بدید بهتون میگه محل اموزشیتون کجاست .

+10 نداد حامد!؟ حتما باید بریم **** وظیفه؟اون تل گویا ج داده واس کسی؟

@حامد@

Registered User
لایک‌ها
71
+10 نداد حامد!؟ حتما باید بریم **** وظیفه؟اون تل گویا ج داده واس کسی؟

اول حوزه **** وظیفه شهرتون مطلع میشه یعنی اگر مثل من دوست دارید سریع تر مطلع بشید کجا افتادید برید **** وظیفه شهرتون ، بخش وظیفه عمومی و کد ملی بدید و تمام .

1 هفته ( 24 یا 25 اذر به بعد ) مونده به تاریخ اعزام می تونید برید پلیس + 10 برگه رو بگیرید ( که باز همون کار حوزه **** وظیفه رو انجام میده واستون ، فقط یه برگ هم بهتون میده ) .

ahmadi68

Registered User
لایک‌ها
101

سلام
100 درصد که نه، فقط میخوام سعیمو بکنم. همین :d

من همین چند روز پیش از دانشگاه انصراف دادم و اخرین مدرکم پیش دانشگاهی انسانی و قبلش هم دیپلم فنی - کامپیوتر هست

من میخواستم دفترچه رو بفرستم بعد برم دنبال کارای پذیرش! پس باید فردا برم این قضیه رو پیگیری کنم و بعدش دفترچه رو بفرستم

واقعا ممنون :-*

stole110

Registered User
لایک‌ها
481
لطفا کمک کنید

رک بهت بگم

بسیجی داشتی باشی که می تونی **** پذیرش بگیری

ولی در مورد اینکه وقتی رفتی پادگان اصلی (بعد از آموزشی ) کدوم گردان و یا واحد به کارت بگیرن کاملا سلیقه ای هست ... من توی کارگزینی وظیفه بودم و دیدم ... اصلا نگو که علاقه داری کدوم واحد یا گردان بری فقط بگو که فلان چی بلدم مثلا ساختمان سازی بلدم ... چیزیو بگو که بدرد اونجایی که ند نظرته و می خوای بری بخوره

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
پس این برگه سفیدا کی میاد .
خیلی تو کفم ببینم کجا افتادم .

بالا