• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

ali.doosti

Registered User
لایک‌ها
9,627
اول حوزه **** وظیفه شهرتون مطلع میشه یعنی اگر مثل من دوست دارید سریع تر مطلع بشید کجا افتادید برید **** وظیفه شهرتون ، بخش وظیفه عمومی و کد ملی بدید و تمام .

1 هفته ( 24 یا 25 اذر به بعد ) مونده به تاریخ اعزام می تونید برید پلیس + 10 برگه رو بگیرید ( که باز همون کار حوزه **** وظیفه رو انجام میده واستون ، فقط یه برگ هم بهتون میده ) .

ممنونم فردا فکر کنم برم پیش...

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
سلام . من اهل استان فارس هستم .

برید حوزه **** وظیفه ، کد ملی ـتون رو بدید بهتون میگه محل اموزشیتون کجاست .

حالا شما که فهمیدید کجا افتادید می‌شه لطف کنید با این تلفن گویا هم تست کنید بفهمیم سامانه‌شون خرابه‌ست یا هنوز تقسیم نشدیم؟
اونقدر ارزش نداره که تا **** وظیفه برم.. :ی

@حامد@

Registered User
لایک‌ها
71
حالا شما که فهمیدید کجا افتادید می‌شه لطف کنید با این تلفن گویا هم تست کنید بفهمیم سامانه‌شون خرابه‌ست یا هنوز تقسیم نشدیم؟
اونقدر ارزش نداره که تا **** وظیفه برم.. :ی

سامانه شون فقط در حد این کار میده که میگه شما " اعزام به خدمت " هستید . تاریخ اعزامتون هم فلان موقع هست . بیشتر از این چیزی نمیگه ! ( هم پیامک و هم تلفن گویا رو تست کردم )

---------------

ما کد 403 هم داریم ؟ هر چی تو لیست کد ها نگاه می کنم همچین عددی نیست !

deldare_ashegh3

Registered User
لایک‌ها
71
زیاد به خودتون سخت نگیرید که 1 دی کجا میفتید وگرنه اخرش براتون خیلی سخت تر تموم میشه ,انتظار بدترین جای ممکن رو داشته باشید تا خیالتون از همه چیز راحت بشه مثه خودم :D ....
پ.ن:همه جای ایران سرای من است

ultraviolet90

Registered User
لایک‌ها
87
سلام
آقا بنده پرولاپس دریچه میترال از نوع خیفیفشو دارم
کم کاری تیروئید هم دارم که اگه دارو نخورم کلا بدنم میریزه به بهم(گور گرفتگی.بیحالی.اعصاب شخمی.و...)
معاف میشم؟
درسم تموم شده و میخام بهمن ماه اقدام کنم برای فرستادن دفترچه(اگر معاف نشدم سرباز معلم شم)
دوستان راهنمایی کنید در مورد معافیت و اینکه باید چیکار کنم؟

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
سامانه شون فقط در حد این کار میده که میگه شما " اعزام به خدمت " هستید . تاریخ اعزامتون هم فلان موقع هست . بیشتر از این چیزی نمیگه ! ( هم پیامک و هم تلفن گویا رو تست کردم )

---------------

ما کد 403 هم داریم ؟ هر چی تو لیست کد ها نگاه می کنم همچین عددی نیست !

دم شما گرم.
403 که Forbidden هست.. فکر کنم مربوط به وزارت اطلاعات بشه! D:

زیاد به خودتون سخت نگیرید که 1 دی کجا میفتید وگرنه اخرش براتون خیلی سخت تر تموم میشه ,انتظار بدترین جای ممکن رو داشته باشید تا خیالتون از همه چیز راحت بشه مثه خودم :D ....
پ.ن:همه جای ایران سرای من است

من هم زیاد بهش فکر نمی‌کردم.. این هفته آخر فهمیدم پروژه‌ای که چندماهه روش وقت گذاشتم تمام نمی‌شه و این یه خرده داره اذیتم می‌کنه..

درسم تموم شده و میخام بهمن ماه اقدام کنم برای فرستادن دفترچه(اگر معاف نشدم سرباز معلم شم)
دوستان راهنمایی کنید در مورد معافیت و اینکه باید چیکار کنم؟
دفترچه رو بگیرید راهنمایی کرده باید چه کار کنید. آزمون سرباز معلمی می‌دونید کی هست؟

ultraviolet90

Registered User
لایک‌ها
87
دفترچه رو بگیرید راهنمایی کرده باید چه کار کنید. آزمون سرباز معلمی می‌دونید کی هست؟

آزمون نداره مصاحبه و گزینش داره و اقدام کنم فقط مشکل اینجاست که عضویت بسیج ندارم و میگن خیلی مهمه!!

آقا یه سوال نامه ای که از بسیج میگیری برا اینکه نشون بده بسیج فعال هستی یا نه چک میشه صحتش؟:D

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115

آزمون نداره مصاحبه و گزینش داره و اقدام کنم فقط مشکل اینجاست که عضویت بسیج ندارم و میگن خیلی مهمه!!

آقا یه سوال نامه ای که از بسیج میگیری برا اینکه نشون بده بسیج فعال هستی یا نه چک میشه صحتش؟:D

چک می‌شه انگار!

mvp

Registered User
لایک‌ها
52
این تلفن گویا آخرین وضعیت درخواستو میگه ..یعنی اگه محل آموزش مشخص شده باشه باید بگه .. ولی هر چی زنگ میزنم میگه سیستم قادر به پاسخگویی نیست ...آخه کی حال داره اینهمه راه تا وظیفه عمومی بره ...:eek: خود پست بیاره بهتره ..هرجا باشه یه جا تو ایرانه دیگه :D

tarashee

Registered User
لایک‌ها
174
تک پسر در صورت داشتن شرایط خاص خانوادگی موظف هستند 100 درصد به نزدیکترین محل سکونت اعزامش کنند البته آموزشی بحثش جداست ... محل اصلی خدمت داخل برگه زده نمیشه فقط تاریخ اعزام و بعد از اون یک برگ دیگه می اد که میزنه شما کدوم پادگان آموزشی باید معرفی کنید خودتونو

منظور از شرايط خاص چيه ؟!
مشكل قلبي و ريه پدر ( ولي كارمندن هنوز ) به كار مياد ؟
مدارك رو كجا و چطور بايد تحويل داد ؟

راستي خودم ديسك كمر خفيف دارم و موقع ايستادن يب نشستن زياد پاهام تير ميكشه .. به كارم مياد اين ؟!!!

Sent from my i5

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
منظور از شرايط خاص چيه ؟!
مشكل قلبي و ريه پدر ( ولي كارمندن هنوز ) به كار مياد ؟
مدارك رو كجا و چطور بايد تحويل داد ؟

راستي خودم ديسك كمر خفيف دارم و موقع ايستادن يب نشستن زياد پاهام تير ميكشه .. به كارم مياد اين ؟!!!

Sent from my i5

نه واقعاً.. ولی اگر خدای نکرده مشکل پدرتون جدی‌تر باشه به طوری که بتوانند از کار افتادگی بگیرند، وضعیت پدرتون در کمیسیون پزشکی بررسی می‌شه و احتمالاً معاف می‌شوید. در غیر این صورت فکر نمی‌کنم وضعیت پدرتون را بررسی کنند.
یکی از دوستان من هم اینطوری معاف شد ولی برای اینکار بیچاره پدرش دوبار کتفش را عمل کرد!

tarashee

Registered User
لایک‌ها
174
نه واقعاً.. ولی اگر خدای نکرده مشکل پدرتون جدی‌تر باشه به طوری که بتوانند از کار افتادگی بگیرند، وضعیت پدرتون در کمیسیون پزشکی بررسی می‌شه و احتمالاً معاف می‌شوید. در غیر این صورت فکر نمی‌کنم وضعیت پدرتون را بررسی کنند.
یکی از دوستان من هم اینطوری معاف شد ولی برای اینکار بیچاره پدرش دوبار کتفش را عمل کرد!

نه منظور من براي معافي نبود براي شهر خودم (شيراز) افتادن بود ...

Sent from my i5

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
فک کنم از هفته دیگه برگه اعزامتون بیاد از پلیس +10 هم میتونید زودتر بگیرید!
من پارسال 1 دی اعزام شدم
یک سال شد!

ahmadi68

Registered User
لایک‌ها
101
سلام

دوستان من امروز دفترچه م رو فرستادم

با **** شهرمون هم صحبت کردم با شرایطی که داشتم (دیپلم + گواهینامه موتور و ماشین + اشنایی با کامپیوتر و عکاس و فیلمبرداری + بسیج و ...) در مورد پذیرش شدنم نظر مثبتی داشتن و حتی به مرکز استان هم زنگید و گفت که "من یه نفر میخوام پذیرش کنم از حالا گفته باشم"
قرار شده تاریخ اعزام که مشخص شد بهشون اطلاع بدم برای کارهای نهایی

وقتی تاریخ رو بهشون گفتم، از چه طریقی میشه پذیرش شدن یا نشدن قطعی رو تشخیص داد؟

ممنون

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
سلام دوستان من امروز دفترچه م رو فرستادم با **** شهرمون هم صحبت کردم با شرایطی که داشتم (دیپلم + گواهینامه موتور و ماشین + اشنایی با کامپیوتر و عکاس و فیلمبرداری + بسیج و ...) در مورد پذیرش شدنم نظر مثبتی داشتن و حتی به مرکز استان هم زنگید و گفت که "من یه نفر میخوام پذیرش کنم از حالا گفته باشم" قرار شده تاریخ اعزام که مشخص شد بهشون اطلاع بدم برای کارهای نهایی وقتی تاریخ رو بهشون گفتم، از چه طریقی میشه پذیرش شدن یا نشدن قطعی رو تشخیص داد؟ ممنون
دفترچه میفرستی-برگه سبزن رو میبری میدی همین جا که پذیرش شدی بعدش هر وقت برگت اومد معلوم میشه!که افتادی **** یا نه! یا میری از همونجا امار میگیری

ahmadi68

Registered User
لایک‌ها
101
دفترچه میفرستی-برگه سبزن رو میبری میدی همین جا که پذیرش شدی بعدش هر وقت برگت اومد معلوم میشه!که افتادی **** یا نه! یا میری از همونجا امار میگیری

برگه سبز یا سفید؟!
یعنی اونی که تاریخ اعزام توش مشخص میشه رو باید ببرم یا اونی که محل اعزام توش مشخصه؟

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
برگه سبز یا سفید؟!
یعنی اونی که تاریخ اعزام توش مشخص میشه رو باید ببرم یا اونی که محل اعزام توش مشخصه؟

برگ سبز
اونی که فقط تاریخ توش مشخصه
تو برگ سفید کار از کار گذشته :دی

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
از شانس برادر ما افتاده پادگان امام رضا 04 بیرجند :( .
تا 15-16 روز دیگه باید اعزام بشه ...

چه وسایلی باید با خودش ببره ! ؟

mvp

Registered User
لایک‌ها
52
ماهم افتادیم 04 بیرجند ..لیسانس.. اعزام اول دی ... کسی تا حالا اونجا بوده ؟ بفهمیم چه جور جایی هست ؟ :wacko: ولی همینش جوبه ارتش افتادیم ..از نیرو انتظامی بهتره..

ROYAL.YZ

Registered User
لایک‌ها
4
این چیزایی که پست اول نوشته باید ببریم؟؟ پستش واسه سال 2007 هست

بالا