• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

daneshjoometal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من اول شهريور اعزامم .
يه سوال داشتم و اون اينكه كد دفترچه سفيد من 277 هست . ميخاستم بدوم مال چه نيروييه و كجاست ؟
اين يه كد جديده و من هر چي توي اينترنت سرچ كردم اطلاعات دقيقي نتونستم بدست بيارم . فقط يه عده ميگن كه فاتب تهرانه. ممنون ميشم پاسخ رو به ايميلم بديد .
[email protected]

jamshidd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برخي دوستان فكر مي كنند ميزان تحصيلات به تقسيم نيرو ربطي داره ولي اصلا اينطور نيست .
اين كه شما زير ديپلم ، ديپلم يا فوق ديپلم و ليسانس و بالاتر باشيد در تقسيم اثري نداره !

تاثیر داره خیلی هم داره...

مثلا نمیان که فوق دیپلم به بالا رو بندازن برجکها که نگهبانی بده ... ویا اینکه سعی میکنن شهر خودش بندازنش ...

hamidbabayi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از پاسخ شما... پس پست کردن چه صیغه ایه؟ تاریخ اعزامی رو برگ سبزه درسته؟معمولا چه مدت بعد از رسیدن برگ سبز تاریخ اعزامه؟ قاعده خاصی داره یا به صورت رندومه و بستگی به شانس داره؟

ظاهرا کسانی که پلیس +10 دسترسی ندارن پست میکنند.تاریخ اعزام روی برگه سبزه.
تاریخ اعزام هم معمولا از 6 الی 10ماه.

daneshjoometal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من اول شهريور اعزامم .
يه سوال داشتم و اون اينكه كد دفترچه سفيد من 277 هست . ميخاستم بدوم مال چه نيروييه و كجاست ؟
اين يه كد جديده و من هر چي توي اينترنت سرچ كردم اطلاعات دقيقي نتونستم بدست بيارم . فقط يه عده ميگن كه فاتب تهرانه. ممنون ميشم پاسخ رو به ايميلم بديد .
[email protected]

بروبچ كسي نيست جواب ما رو بده؟

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
تاثیر داره خیلی هم داره...

مثلا نمیان که فوق دیپلم به بالا رو بندازن برجکها که نگهبانی بده ... ویا اینکه سعی میکنن شهر خودش بندازنش ...

من در مورد مكان تقسيم گفتم نه كاري كه بهشون ميدن !

rasool1363

Registered User
لایک‌ها
46
از دوستان کسی می دونه کد 38 کجاست
من 1/6/88 اعزام میشم

تکاور

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان اموزشی من تمام شده و امریه من افتاده هواپیمایی لویزان. کسی اطلاعاتی درباره این پادگان داره؟

daneshjoometal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان يعني كسي به غير از من كد 277 نخورده ؟
من 6/1 اعزامم . به تلفن هاي روابط عمومي هم زنگ زدم ولي به هيچ عنوان نميشه تماس گرفت .
اگه كسي به درد ما دچاره جواب بده .

mobinn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممون از جوابت

04 بیرجند چه جور جایی هست . خوبه؟
راستش تا اونجا كه ما از دوران بچگي يادمونه هر كي كه ميخواست سختيهاي سربازي رو مثال بزنه اسمه بيرجندو مياورد.حالا هم از بخت ما افتاديم اونجا.البته با توجه به تحقيقات بنده اين پادگان مال زير ديپلم بوده ولي تو دور اول سفرهاي استاني احمدي نژاد تصويب كردن كه آسايشگاههاي جديد واسه تحصيلات دانشگاهي بسازن و نيمه دوم 87 افتتاح شده.دوستان يه لطفي كنن حضورشونو بيشتر كنن

meysamzamani1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 6/1 اعزامم . به تلفن هاي روابط عمومي هم زنگ زدم ولي به هيچ عنوان نميشه تماس گرفت .

آقا ما هم کدمون 277 خورده و مثل شما 1/6 اعزام هستیم ! هم خدمتی:D نگران نباش یه چیزی میشه بالاخره

Pouriya

Registered User
لایک‌ها
7
ممون از جوابت

04 بیرجند چه جور جایی هست . خوبه؟
پادگان بزرگیه
اسم فرمانده پادگاه جهانشاهیه البته پارسال این بود
نسبت به خیلی پادگانهای آموزشی دیگه خیلی بهتره فقط مشکلی که هست فاصله ی زیاد با تهرانه
در کل جای بدی نیست
انشاالله راحت خدمت کنی

daneshjoometal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ما هم کدمون 277 خورده و مثل شما 1/6 اعزام هستیم ! هم خدمتی:D نگران نباش یه چیزی میشه بالاخره

سلام دوست عزيز ممنون كه به سوال من در تايپيك توجه كردي . من از بروبچ پرسيدم اونا هم اطلاعات دقيقي نداشتن فقط يكيشون گفت كه كد شما محرمانه است .منظورشو نفهميدم ولي فكر كنم كه همون روز خدمت بندازنمون يه جايي . ولي احتمال 99 درصد كه تهران هستيم و 100 درصد نيروي انتظامي . به اميد موفقيت شما در تمامي مراحل زندگي . خدانگهدار

s_violin

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزيز ممنون كه به سوال من در تايپيك توجه كردي . من از بروبچ پرسيدم اونا هم اطلاعات دقيقي نداشتن فقط يكيشون گفت كه كد شما محرمانه است .منظورشو نفهميدم ولي فكر كنم كه همون روز خدمت بندازنمون يه جايي . ولي احتمال 99 درصد كه تهران هستيم و 100 درصد نيروي انتظامي . به اميد موفقيت شما در تمامي مراحل زندگي . خدانگهدار

من میدونم کد 277 کجاست و بله محرمانه هست فقط اینو بهتون بگم که تهران هست خیابان شریعتی ...
اینم بدونید که دوره آموزشی هست و فقط 2 ماهه پس یه وقت رفتید اونجا دپرس نشید ...

بالا