تا 2 آذر مرخصی داشتمچند روزه از مرخصیت گذشته ؟
پادگان خودتی صدرصد بگو چند روزه تا دقیقا بهت بگم جریانت چطور میشه.
دوستان الان دوره آموزشی چند ماهه؟
بعد من که غیبت دارم کلا چند ماه باید خدمت کنم؟ غیبت رو نمی بخشن؟
اون روز روزنامه خوندم اگه نری سربازی لیسانس باشی 42 سالگی کارت معافی میدن بت
نظرتون چیه؟!
جز کار دولتی و خروج از کشور جای دیگه کارت پایان خدمت لازم نیست
Sent from my Awesome LG P713
خوب دوست عزیز چون غیبت شما کمتر از 60 روز هست و برای بار اول هستش قضایی پادگان خودتون به ازای هر روز غیبت دو روز اضافه خدمت میزنه(یک روز خودش+یک روز هم اضافه خدمت)تا 2 آذر مرخصی داشتم
مرسی
بیش تر از 15 روز هست , کاری دارم که باید انجام بشه تا آخر هفته میرم ولی نمی دونم چیکارم میکنن دیگه بهم مرخصی نیمدن؟ اگر پامو گچ بگیرم بگم از پله افتادم و و.... اوضام بهتر میشه؟چند روز شده مدت غیبتت؟
بنده کسایی رو دیدم تو پادگان که حدود دو سال بود فرار کرده بودن!اونجور که یادمه اگر زیر ۱۵ روز باشه که فقط غیبت حساب میشه و اضافه اون ۱۵ روز رو میخوری ولی اگر بیشتر باشه فرار حساب میشه و ... یکم سخت میشه ماجرا( ولی بازم اگر بار اولت باشه باهات راه میان)
مرسی از راهنمایی شما لفا جواب این سوالمم بدین:مدت آموزشی 2 ماه.البته اسمی هست دو ماه ...
مرخصی هم داره.
6 ماه اضافه خدمت داری .احتمال بخشش هست.احتمال ...
حالا یک سوال
بعد 42 سالگی چه سودی داره کارت پایان خدمت ؟
کار دولتی و خروج + گواهینامه + وام و ...
محدودیت داره.
کارت داشته باشی هیچ فایده ای نداره ولی کارت نداشته باشی گیریی ....
خوب دوست عزیز چون غیبت شما کمتر از 60 روز هست و برای بار اول هستش قضایی پادگان خودتون به ازای هر روز غیبت دو روز اضافه خدمت میزنه(یک روز خودش+یک روز هم اضافه خدمت)
یعنی اگه فردا بری میشه 23*2=46 روز اضافه خدمت برات میزنن.
اگه بیشتر از 59 روز بشه میشی فراری و باید بری دادسرا **** برات حکم ببرن .
پیشنهاد دوستانه همین فردا برو.
اشتباه نکن من قضایی بودم یک زمانی چقد آدما میومدن پیشمون.
شما که تو خدمت بودی پس برگرد پادگانت .
بیش تر از 15 روز هست , کاری دارم که باید انجام بشه تا آخر هفته میرم ولی نمی دونم چیکارم میکنن دیگه بهم مرخصی نیمدن؟ اگر پامو گچ بگیرم بگم از پله افتادم و و.... اوضام بهتر میشه؟
در ضمن کارم خیلی مهمه میترسم دژبان بیاد در خونه امروز فردا , و به کارم نرسم , دژبان بعد از چند روز میفرستن؟
چند روز شده مدت غیبتت؟
بنده کسایی رو دیدم تو پادگان که حدود دو سال بود فرار کرده بودن!اونجور که یادمه اگر زیر ۱۵ روز باشه که فقط غیبت حساب میشه و اضافه اون ۱۵ روز رو میخوری ولی اگر بیشتر باشه فرار حساب میشه و ... یکم سخت میشه ماجرا( ولی بازم اگر بار اولت باشه باهات راه میان)
بیش تر از 15 روز هست , کاری دارم که باید انجام بشه تا آخر هفته میرم ولی نمی دونم چیکارم میکنن دیگه بهم مرخصی نیمدن؟ اگر پامو گچ بگیرم بگم از پله افتادم و و.... اوضام بهتر میشه؟
در ضمن کارم خیلی مهمه میترسم دژبان بیاد در خونه امروز فردا , و به کارم نرسم , دژبان بعد از چند روز میفرستن؟
15 روز ملاک نیست و ملاک زیر 60 روز بودن هستش.
هر وقت کارتون درست شد سریعا برید پادگان ...
موضوع هم ربطی به مرخصی نداره.
مشکلتم با فرمانده ات بگو.
بگو این مشکل رو داشتم میدونم ارزشی هم نداره گفتنش ولی دیگه تکرار نمیشه.
البته اضافه خدمتت رو که صدرصد میخوری.به ازای هر روز 2 روز اضافه خدمت.
پاتم گچ نگیر کار جعلی هم انجام نده بفهمن برات بد میشه و دادسرای **** جاته.
آسوده خاطر برو هیچ مشکلی هم نیست .
سرباز که نهست کنن زیاد داریم.
ضمنا دژبان سراغ کسی نمیاد فقط هواست باشه که یه زمانی با لباس نظامی نری تو شهر بگیرنت و ازت برگه مرخصی بخوان.
بالباس شخصی برو و تو پادگان نظامی کن.
دست شما دردر نکنه خیلی راهنمایی کردید مرسی
خواهش میکنم دوست عزیز بدلیل اینکه خدمت کردم و از قانون های این خدمت متاسفانه یا خوشبحتانه اطلاع دارم وظیفه خودم میدونم که دوستان رو راهنمایی کنم.
فقط انجام وظیفه.
یه سوال کوچیک دیگه اون اضافه خدمت به آموزشی اضافه میشه یا به کل خدمت؟
من متوجه شدم که شامل یکی از معافیت های پزشکی هم میشم اگر اقدام کنم ایا این غیبت روش تاثیری داره؟
به کل خدمت...
مگه شما در دوره آموزشی فرار کردید؟
بله در آموزشی هستم
پس جریان فرق میکنه اینا که بنده گفتم مال یگان خدمتی بود.
از آموزشی اطلاعی ندارم.
ولی بهترین شیوه برگشتن به پادگان هست ببینم چی میشه.
»ن امروز دفترچه اعزام به خدمت گرفتم و داخل دفترچه نوشته در صورتی که از دانشگاه انصراف بدهید تا یکسال آینده اگر در دانشگاه دیگه ای پذیرش بگیرید مدت معافیت تمدید میشه . کسی از این قانون خبر داره ؟ آیا معافیت کارشناسی پنچ ساله دوباره تمدید میشه ؟ من الان دانشجوی کارشناسی هستم میتونم در مقطع کاردانی وارد دانشگاه دیگه ای بشم ؟