• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mvp

Registered User
لایک‌ها
52
ببخشین دوستان یه سوال ... من پدرم 25 درصد جانبازی داره ..داداشم معاف شد ..الان کسره خدمت ایثارگری به من میدن یا نه ؟؟؟

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
معاونت اجتماعی ناجا - اخبار

اینم یه خبر بد :|
در سال 93 اجرايي مي شود؛ افزايش خدمت سربازي به 24 ماه

گروه اجتماعي- جانشين اداره منابع انساني ستاد کل نيروهاي مسلح از افزايش خدمت سربازي تا 24 ماه خبر داد.

به گزارش پايگاه خبري پليس، سردار موسي کمالي با بيان اينکه با توجه به سير نزولي مواليد کشور و همچنين طي بررسي هاي به عمل آمده تامين سرباز مورد نياز نيروهاي مسلح با مشکل مواجه شده است، گفت: اين احتمال وجود دارد در سال 93 بخشي از کسر خدمت ها برداشته شده و خدمت سربازي به 24 ماه برسد.

وي خاطر نشان کرد: اين برداشتن کسر خدمت شامل کساني که در پايان سال 92 وارد خدمت شده اند، نخواهد شد.

کمالي با اعلام اينکه بر اساس بند الف ماده 4 قانون خدمت وظيفه عمومي، مدت خدمت سربازي 24 ماه است، گفت: درصورتي که مشمول مازاد يا کمتر از تعداد مورد نياز باشد، ستاد کل مي تواند آن را به کمتر يا بيشتر از 24 ماه تغيير دهد.

به گفته وي در سالهاي گذشته با توجه به آمار مواليد و تامين نياز نيروهاي مسلح، مدت خدمت سربازي بين 14 تا 18 ماه بوده است و در حال حاضر به ازاي خدمت در مناطق عملياتي و امنيتي 6 ماه، مناطق محروم و بد آب و هوا 5 ماه و ساير مناطق 3 ماه کسر خدمت صورت مي گيرد و خدمت بين 18 الي 21 ماه است.

deldare_ashegh3

Registered User
لایک‌ها
71
پس با این اوضاع هنوز 24 ماه شدن خدمت قطعیه قطعی نشده؟

yasharhi

Registered User
لایک‌ها
80
کسی که پدرش بالای 65 سال داشته باشه و تک پسر باشه حتما از سربازی معافه یا امکان داره که معافش نکنن . (البته هیچ غیبتی هم نداشته )

vela

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان کسی اطلاع نداره که اگه در حین دوره آموزشی در مرخصی از خدمت فرار کنم دژبان کی میاد در خونه ؟ چند روز فرصت دارم که برگردم؟

deldare_ashegh3

Registered User
لایک‌ها
71
دوستان کسی اطلاع نداره که اگه در حین دوره آموزشی در مرخصی از خدمت فرار کنم دژبان کی میاد در خونه ؟ چند روز فرصت دارم که برگردم؟
چقد این دست اون دست میکنی پاشو برو خدمتتو بکن و الا کلات پسه معرکست

yasharhi

Registered User
لایک‌ها
80
کسی که پدرش بالای 65 سال داشته باشه و تک پسر باشه حتما از سربازی معافه یا امکان داره که معافش نکنن ؟

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
الان حقوق سربازا چقدر؟ فوق لیسانس
جا با حا فرق نیکنه حقوق ها؟

Sent from my Awesome LG P713

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
سلام دوستان من پایان دی درسم در مقطع لیسانس مهندسی مکانیک تموم میشه.تهران هستم.میخوام با این اوضاع و احوال هرچه سریعتر برم خدمت کوفتی. من اگه پس از اطمینان از پاس کردن تمامی دروس در پایان دی ماه به پلیس +10 مراجعه کنم،کی تکلیف تاریخ اعزامم مشخص میشه؟ ضمنا دوره خدمت من همان21ماه منهای 1ماه به خاطر لیسانس جمعا20ماه هست یا 24 ماه قانون جدید؟من میخواستم تا قبل از پایان سال برم.ضمنا اینکه **** یا ارتش یا... بیفتیم را کی و کجا باید مشخص کنیم؟من تک فرزند ذکور خانواده و البته با 1 خواهرم هستم اینکه میگویند تهران میافتم راست است؟(پدرم بالای 65سال نیست.)
ببخشید اگه سوالام زیاد شده

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
سلام دوستان من پایان دی درسم در مقطع لیسانس مهندسی مکانیک تموم میشه.تهران هستم.میخوام با این اوضاع و احوال هرچه سریعتر برم خدمت کوفتی. من اگه پس از اطمینان از پاس کردن تمامی دروس در پایان دی ماه به پلیس +10 مراجعه کنم،کی تکلیف تاریخ اعزامم مشخص میشه؟ ضمنا دوره خدمت من همان21ماه منهای 1ماه به خاطر لیسانس جمعا20ماه هست یا 24 ماه قانون جدید؟من میخواستم تا قبل از پایان سال برم.ضمنا اینکه **** یا ارتش یا... بیفتیم را کی و کجا باید مشخص کنیم؟من تک فرزند ذکور خانواده و البته با 1 خواهرم هستم اینکه میگویند تهران میافتم راست است؟(پدرم بالای 65سال نیست.)
ببخشید اگه سوالام زیاد شده

دفترچه سربازی رو از مراکز پستی بگیر و بعد از پر کردن برو پلیس + 10 کارهاش رو بکن. تا اونجائیکه میدونم زمان پست دفترچه ملاک اعمال قوانین میشه. یعنی اگر قبل از سال پست کنی با قوانین این ور سال میری سربازی

مشخص نیست تاریخ اعزامت کی مشخص میشه ولی احتمالا بین 2 هفته تا 2 ماه بعد از پست دفترچه

با توجه به اینکه اول ماه های زوج اعزامت میکنن فقط 1 اسفند رو داری که ممکنه نتونی بهش برسی و بیفتی اول اردیبهشت.

ارتش و **** رو شما مشخص نمیکنی. مگر اینکه پارتی یا بسیج داشته باشی و بتونی بری **** وگرنه بقیه اش شانسه. البته تو دفترچه از شما نظر خواستن که کجا میخوای بری همون رو تیک بزن. اما اصلا اهمیت نداره شما کدوم تیک رو میزنی.

تک پسر یکی از شرایط افتادن توی شهر محل زندگیه. اما خیلی اولویت نداره. با این حال به احتمال زیاد میفتی تهران

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
دیدی بگید چرب کنه دردش نیاد زیاد :( !

:D

کسی که پدرش بالای 65 سال داشته باشه و تک پسر باشه حتما از سربازی معافه یا امکان داره که معافش نکنن ؟

از شرايط اصلي رسيدگي به درخواست معافيت هاي كفالت ازجمله كفالت پدر بالاي 65 سال تمام ، يگانه فرزند ذكور و سالم بالاي 18 سال خانواده بودن ، رسيدن به سن مشموليت (18سال تمام) و نداشتن غيبت مي باشد.

میگن حقوق اونجا بیشتر میدن
مرخصی ۴۵ روز ۱۰ روزه
و اینکه منطقه محرومه ۲ ماه کم مبکنن
راسته؟

Sent from my HTC One SV using Tapatalk

منطقه محروم 2 ماه کم میکنن.
مرخصی هم بیشتره.
یک چیزی در مورد مرخصی گرفتن به همه دوستان بگم :
مرخصی گرفتن و چند روز مرخصی گرفتن ربط به فرمانده یگانت و محل خدمتیت داره.داشتیم دوستانی با 12 ماه خدمت 150 روز مرخصی گرفتن و داشتیم کسانی که 19 ماه خدمت کردن و 77 روز مرخصی گرفتن.

الان حقوق سربازا چقدر؟ فوق لیسانس
جا با حا فرق نیکنه حقوق ها؟

Sent from my Awesome LG P713

حقوق ارشد قکر کنم حدود 90 تومن بود اگه اشتبه نکنم ما کارشناسی ها بهمون 62 میدادن.

yasharhi

Registered User
لایک‌ها
80
:D

از شرايط اصلي رسيدگي به درخواست معافيت هاي كفالت ازجمله كفالت پدر بالاي 65 سال تمام ، يگانه فرزند ذكور و سالم بالاي 18 سال خانواده بودن ، رسيدن به سن مشموليت (18سال تمام) و نداشتن غيبت مي باشد.

منطقه محروم 2 ماه کم میکنن.
مرخصی هم بیشتره.
یک چیزی در مورد مرخصی گرفتن به همه دوستان بگم :
مرخصی گرفتن و چند روز مرخصی گرفتن ربط به فرمانده یگانت و محل خدمتیت داره.داشتیم دوستانی با 12 ماه خدمت 150 روز مرخصی گرفتن و داشتیم کسانی که 19 ماه خدمت کردن و 77 روز مرخصی گرفتن.

حقوق ارشد قکر کنم حدود 90 تومن بود اگه اشتبه نکنم ما کارشناسی ها بهمون 62 میدادن.

منون دوست عزیز فقط میخواهم بدونم کسی که این شرایط رو داشته باشه حتما معافه یا نه ؟ ( پدر بالاي 65 سال تمام ، يگانه فرزند ذكور و سالم بالاي 18 سال خانواده بودن ، رسيدن به سن مشموليت (18سال تمام) و نداشتن غيبت )
یعنی ممکنه کسی تمام شرایط بالا رو داشته باشه و بازم بهش معافیت ندن ؟!

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
منون دوست عزیز فقط میخواهم بدونم کسی که این شرایط رو داشته باشه حتما معافه یا نه ؟ ( پدر بالاي 65 سال تمام ، يگانه فرزند ذكور و سالم بالاي 18 سال خانواده بودن ، رسيدن به سن مشموليت (18سال تمام) و نداشتن غيبت )
یعنی ممکنه کسی تمام شرایط بالا رو داشته باشه و بازم بهش معافیت ندن ؟!

پدر بالاي 65 سال تمام ، يگانه فرزند ذكور و سالم بالاي 18 سال
معاف میشه.

ولی حتی اگه پدر زیر 65 سال هم باشه ولی نیاز به مراقبت باشه یعنی مثلا مشکلی داشته باشه میفرستن کمیسیون ولی 65 سال معاف میشه.

captain_malaki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
584
پست اول تاپیک خیلی جالب بود:D
ماژیک برا نوشتن توالت و سایر مکانهای در دسترس

deldare_ashegh3

Registered User
لایک‌ها
71
دفترچه سربازی رو از مراکز پستی بگیر و بعد از پر کردن برو پلیس + 10 کارهاش رو بکن. تا اونجائیکه میدونم زمان پست دفترچه ملاک اعمال قوانین میشه. یعنی اگر قبل از سال پست کنی با قوانین این ور سال میری سربازی

مشخص نیست تاریخ اعزامت کی مشخص میشه ولی احتمالا بین 2 هفته تا 2 ماه بعد از پست دفترچه

با توجه به اینکه اول ماه های زوج اعزامت میکنن فقط 1 اسفند رو داری که ممکنه نتونی بهش برسی و بیفتی اول اردیبهشت.

ارتش و **** رو شما مشخص نمیکنی. مگر اینکه پارتی یا بسیج داشته باشی و بتونی بری **** وگرنه بقیه اش شانسه. البته تو دفترچه از شما نظر خواستن که کجا میخوای بری همون رو تیک بزن. اما اصلا اهمیت نداره شما کدوم تیک رو میزنی.

تک پسر یکی از شرایط افتادن توی شهر محل زندگیه. اما خیلی اولویت نداره. با این حال به احتمال زیاد میفتی تهران

والا با این اوضاعی که داره پیشمیره فک کنم شما نه تنها 24 ماه خدمت میکنی بلکه اون 1 ماهتم کسر نمیکنن . البته راجع به اینکه کجا میفتی با پارتی میتونی یه کار بکنی

بالا