• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
کسری لیسانس و فوق رو که خیلی وقته بر داشتن ! 90 یا اخرین دوره بودن که از این کسریا استفاده کردن !

حقوق فوق لیسانس خالص دریافتی 67 تومن
لیسانس 62 تومن خالص دریافتی

یه 30 تومنی کم میکنن از حقوق بابت بیمه
من اگه پس از اطمینان از پاس کردن تمامی دروس در پایان دی ماه به پلیس +10 مراجعه کنم،کی تکلیف تاریخ اعزامم مشخص میشه؟
شما باید تمام نمره هات بیاد تسویه کنی دانشگاه بهت نامه بده که درست تموم شده معافیت تحصیلیت باطله بعد بری دفترچه پست کنی که فک نمیکنم تا قبل اسفند انجام بشه !اگه اسفندم نری سال 93 بری با قانون 93 حساب میشه خدمتت

هرکی اونور سال بره خدمت اگه قانون بشه 24 ماه چه دفترچه اینور فرستاده باشه چه اونور براش 24 ماه حساب میشه
تنها راه فرار اینه اسفند برید

مرخصیم کلا به فرماندتون بستگی داره ! هرچی کرمش باشه!
شهرستانا معمولا به ازا90 روز 15 روز مرخصی میدن

هرچی خدمتت بگذره بیشتر بهت حال میدن

تهران پادگان زیاد داره اگه رشتتون درست حسابی باشه مثل کامپیوتر ، برق ، عمران که نیازشونه احتمال موندنتون زیاده

ROYAL.YZ

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان من اول دی با مدرک ارشد شیمی اعزامم نیروانتظامی مشکین شهر(اردبیل). دیروز اخبار گفت که راه تمام روستاهای مشکین شهر بخاطر برف سنگین بسته شدن. هواشناسی هم نگاه کردم نوشته بود که اول دی دمای اونجا 21- درجه هست و برف میباره:wacko:. حالا چندتا سوال دارم.
1. احتمال داره که بخاطر این مسایل اعزام رو عقب بندازن؟؟
2. شنیدم وقتی اعزام میشیم همون روز بهمون چند روز مرخصی میدن که لباسامونو اندازه بزنیم و ...، حالا مایی که از قزوین تا اونجا کلی راه رفتیم باید دوباره همون روز برگردیم؟؟
3. اتوبوسی که سربازارو باهاش جابه جا میکنن روز اعزام از این اتوبوسهای بنز هست؟؟؟
4. موقع تقسیم مایی که فوق لیسانس داریم ممکنه بندازن لب مرز؟؟:(
5. روز اعزام باید کچل شده بریم اونجا یا نه؟؟ آخه شب قبلش یلدا هست و ضایعس کچل کنیم:D

ممنون میشم به ترتیب به سوالام جواب بدید

shojaa

Registered User
لایک‌ها
132
با سلام خدمت دوستان عزیز
یکی از دوستان بنده چند تا سوال داشت که من از زبون خودش براتون مینویسم
ممنون میشم کسی بتونه کمک کنه و به سوالات جواب بده:
من پارسال خرداد و شهریور امتحان پیش دانشگاهی رو ندادم و الان باید بهمن امتحان بدم

1- سربازی رفتن با مدرک دیپلم(سوم دبیرستان) با مدرک پیش دانشگاهی فرقی میکنه ؟
مثلا پیش دانشگاهی ها راحت تر باشن ؟

2- دوره مقدماتی بسیج رو (که فکر کنم 2 تا 15 ساعتی بود )رفتم
و اینکه یکسال عضو بسیج فعال دارم
مسول آموزش بسیج دبیرستان هم بودم یک سال ( یعنی با قرعه کشی که از بسیجی های دبیرستان شد دراومدم ) میخواستم ببینم اینم جزء حکم مسولیت حساب میشه ؟
و اینکه با توجه به این موارد چه قدر کسری میخورم؟

3-من از 3 سال پیش تا 2 سال پیش بسیج فعال بودم( به مدت یکسال)
و پارسال و امسال رو بسیجی فعال نداشتم
میخواستم ببینم این مشکلی برام ایجاد نمیکنه تو گرفتن کسری ؟

4- مثل اینکه سال دیگه میخوان کسری ها رو کم کنن و خدمت بشه 24 ماه ، من اگه امسال دی ماه دفترچمو پست کنم ، امسال اعزامم میکنن برای خدمت 21 ماهی ؟
که به قانون سال دیگه نخورم یا حتما میفتم تو خدمت 24 ماهی؟

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
دوستان من اول دی با مدرک ارشد شیمی اعزامم نیروانتظامی مشکین شهر(اردبیل). دیروز اخبار گفت که راه تمام روستاهای مشکین شهر بخاطر برف سنگین بسته شدن. هواشناسی هم نگاه کردم نوشته بود که اول دی دمای اونجا 21- درجه هست و برف میباره:wacko:. حالا چندتا سوال دارم.
2. شنیدم وقتی اعزام میشیم همون روز بهمون چند روز مرخصی میدن که لباسامونو اندازه بزنیم و ...، حالا مایی که از قزوین تا اونجا کلی راه رفتیم باید دوباره همون روز برگردیم؟؟
3. اتوبوسی که سربازارو باهاش جابه جا میکنن روز اعزام از این اتوبوسهای بنز هست؟؟؟
5. روز اعزام باید کچل شده بریم اونجا یا نه؟؟ آخه شب قبلش یلدا هست و ضایعس کچل کنیم:D

خدا صبرت بده ......
یعنی فقط با خودت لباس ببر .

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
هرکی امسال بره خدمت 21 ماهه
هنوزم وقت هست برید بخصوص دیپلم ها که هر ماه اعزام دارند
بین دیپلم و پیش دانشگاهی فرقی نیست هردو سرباز صفر میشن

هر سال بسیج فعال با قانون الان فک کنم 30-45 روز کسری میدن

نیازی نیست روز اول کچل کنید
فوق لیسانس ها شانسشون بیشتره که جای بهتر بیفتن

hd2

Registered User
لایک‌ها
83
سلام.
یک سوال از دوستان داشتم.من 4 سال پیش با دیپلم رفتم سربازی و 5 ماه خدمت کردم و دانشگاه قبول شدم.الان که فارق التحصیل شدم بمی خوام برم سربازی باید دوباره آموزشی را بگزرانم؟ و محل خدمتم همان جاش یا تغییر می کنه.:؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
با سلام خدمت دوستان عزیز
یکی از دوستان بنده چند تا سوال داشت که من از زبون خودش براتون مینویسم
ممنون میشم کسی بتونه کمک کنه و به سوالات جواب بده:
من پارسال خرداد و شهریور امتحان پیش دانشگاهی رو ندادم و الان باید بهمن امتحان بدم

1- سربازی رفتن با مدرک دیپلم(سوم دبیرستان) با مدرک پیش دانشگاهی فرقی میکنه ؟
مثلا پیش دانشگاهی ها راحت تر باشن ؟

2- دوره مقدماتی بسیج رو (که فکر کنم 2 تا 15 ساعتی بود )رفتم
و اینکه یکسال عضو بسیج فعال دارم
مسول آموزش بسیج دبیرستان هم بودم یک سال ( یعنی با قرعه کشی که از بسیجی های دبیرستان شد دراومدم ) میخواستم ببینم اینم جزء حکم مسولیت حساب میشه ؟
و اینکه با توجه به این موارد چه قدر کسری میخورم؟

3-من از 3 سال پیش تا 2 سال پیش بسیج فعال بودم( به مدت یکسال)
و پارسال و امسال رو بسیجی فعال نداشتم
میخواستم ببینم این مشکلی برام ایجاد نمیکنه تو گرفتن کسری ؟

4- مثل اینکه سال دیگه میخوان کسری ها رو کم کنن و خدمت بشه 24 ماه ، من اگه امسال دی ماه دفترچمو پست کنم ، امسال اعزامم میکنن برای خدمت 21 ماهی ؟
که به قانون سال دیگه نخورم یا حتما میفتم تو خدمت 24 ماهی؟

شما به من پ.وخ هم داده بودید فکر کنم.
شرمنده یادم رفت ج بدم.

جواب سوالات شما

1-سربازی با دیپلم یا پیش دانشگاهی فرق نداره.
2-مدرک رزوم مقدماتی به خودی خود فایده ای نداره و همچنین اون مسئولیت هم حساب نمیشه که تو مدرسه داشتید.
3-احتمالا پرونده شما راکد شده و بعیده که کسری بهت تعلق بگیره.
4-شما اگه الان اعزام کنید ون تحصلات دانشگاهی ندارید سه ماه فرصت دارید برای اعزام پس صدرصد همون 21 هستید.

سلام.
یک سوال از دوستان داشتم.من 4 سال پیش با دیپلم رفتم سربازی و 5 ماه خدمت کردم و دانشگاه قبول شدم.الان که فارق التحصیل شدم بمی خوام برم سربازی باید دوباره آموزشی را بگزرانم؟ و محل خدمتم همان جاش یا تغییر می کنه.:؟

میرید برگه اعزام میگیرید و اعزام میشد تو هر نیرویی که بودید یکی از پادگان های اونجا میفتید پادگان تشریف میبرید و براتون یک برگه امریه میزنن و میندازنتون یگان برای خدمت. و تقریبا احتمال زیادش همون پادگانی که قبلا خدمت کردید.
درواقع شما چون قبلا آموزشی بودید دیگه لازم نیست برید آموزشی.

Last edited:

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
سلام.

همان جا و تغییری نخواهی کرد
آموزشی هم شانسی هست ، دیدم کسی 20 روز رفته و کسی که نرفته ( قانون این هست که بری )

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
به دوستانی که میخوان برن اموزشی حتما توصیه میکنم با خودشون چندتا قاشق اضاف ببرن!! الکی هم موقع اعضام با خودشون وسیله اضاف نبرن..چون اونجا بهتون وسیله میدن موقع میان دوره به حرف من میرسین.. فقط لباس گرم.. منکه زاهدانم بیشتر این استان مزخرف میندازن... خدانکنه ارتش بیوفتی اونم خاش...نیروی انتظامی هم که دیگه حتما خودتون شنیدی این اشراره از خدا بی خبر رو فقط بلدن بگن..اااللله اکببببر!!!!! در زمینه سربازی هرکس سوالی راجب به این استان داشت بهم بگه... خوشحال میشم راهنمائیش کنم... سربازی فقط ****... بخور...بخواب...ریش بزار... یکم زرنگ باشین محل اعزام شهرتون میدونه هر ارگانی کی اعزام داره...همون وقت برین.... حالا حتی شده چندماه دیرتر...اضاف میخورین ولی 22 بهمن بخشیده میشین... اگه سوالی داشتین..پ خ کنید...یاحق..التماس دلار!

ROYAL.YZ

Registered User
لایک‌ها
4

یکی جواب بده خب...

FULL HD

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
66

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205

نکنید اینکار رو ....
برید خدمت .... :)

خودت زن گرفتی ؟

دوستان من اول دی با مدرک ارشد شیمی اعزامم نیروانتظامی مشکین شهر(اردبیل). دیروز اخبار گفت که راه تمام روستاهای مشکین شهر بخاطر برف سنگین بسته شدن. هواشناسی هم نگاه کردم نوشته بود که اول دی دمای اونجا 21- درجه هست و برف میباره. حالا چندتا سوال دارم.
4. موقع تقسیم مایی که فوق لیسانس داریم ممکنه بندازن لب مرز؟؟
5. روز اعزام باید کچل شده بریم اونجا یا نه؟؟ آخه شب قبلش یلدا هست و ضایعس کچل کنیم

1-خیلی بعیده.البته شاید بشه ولی من تا حالا ندیدم یادمه دوستم میخواست بره عجب شیر برف میبارید 4 سال پیش و رفت
2-بایدی وجود نداره که شما حتما برمیگردی پیشنهاد هم اینه کسانی که راهشون دوره اصلا برنگردن که ارزشش رو نداره.برید نو شهر لباساتون رو اندازه کنید و ... تو پادگان هم باید باشه طبق عرف همه پادگان های نظامی.
3- به حوزه اعزام کننده شما بستگی داره. ما که با اسکانیا رفتیم واقعا عروسک بود ....:) ولی بعیده که دیگه با بنز داغونا بفرستن .
4-تقسیم کردن عموما فوق لیسانس ها جاهای خوب میفتن ولی مورد داشتیم که تو ارتش ، فوق لیسانس افتاده بود مرز .... ولی احتمالش نسبت به لسانس و ... کمتره.
5- لازم نیست کچل کنی ولی خوب یک راهی که خودم انجام دادم بهت پیشنهاد میدم. اول صبح هم برای عادت کردن و هم واسه اینکه شب قبللش مو داشته باشی.اول صبح ساعت 5 پاشو و سرت رو کچل کن ..... خیلی هم فاز میده. از دست کشیدن در هنگام کچلی فیض ببره که یکی از بهترین و لذت بخش ترین کاراست :))

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
3 ماه اضافه کردن,3 ماه واسه متاهل کم میشه! یعنی هیچ فرقی نکرد فقط باس دیگه مرد زندگی بشی :D

Sent from my Awesome LG P713

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
3 ماه اضافه کردن,3 ماه واسه متاهل کم میشه! یعنی هیچ فرقی نکرد فقط باس دیگه مرد زندگی بشی :D

Sent from my Awesome LG P713

پس برو زن بگیر.
تا خدمتت کم بشه .... :wacko:

Baila Moreno

Registered User
لایک‌ها
29
تازه فقط این نیست که ...

1- به متاهلین سالی 10 روز مرخصی اضافه تر از بقیه بهشون تعلق میگیره.
2- اگه وسط خدمت بچه تون بدنیا بیاد ، 2 هفته مرخصی!
پ.ن : اگه دو قلو باشه فک کنم ضربدر 2 بشه!

3- سر شیفت و ... البته بستگی به تحصیلات ، یگان و آدمهاش داره ، ممکنه راه در رو هایی داشته باشین ...

برید خدمت این مرخصی ها رو بیشتر درک میکنید . ماهی 1 روز مرخصی واقعا نامردیه.
تازه یه جای مذخرفی مثله من بیفتید که پادگان دم به دقیقه یا میگه کلا مرخصی تشویقی کنسل ! یا میگه مرخصی های تشویقی باید بره کمیسیون تصمیم گیری بشه و یا .... خلاصه کلی تو مخ! بیشتر هم درک میکنید!!!

بالا