usiiiii
Registered User
- نوشتهها
- 581
- لایکها
- 205
اگه کسی هست که از گلستان بخواد بیاد کلانتری ونک پ.خ بده /// واسطه هم بشین شیرینی ش نقده
خیلی ممنون بابت توصیه های مفیدتون...اتفاقا منم اجیل و بادام با پسته خریدم اونجا حتما لازم میشه انرژی زیادی هم داره..اگر توصیه های دیگه هم داشتید لطفا بگید چون چهار روز دیگه اعزاممآقا یه نکته اساسی الان یادم اومد!برا غذا دو چیز همراه ببرین مخصوصا اگه راه دور باشه و یا کلا بدغذا باشین
اولیش آجیل!غوغا میکنه خداییش!البته هر چی باشه ایراد نداره ولی بدون پوست باشه!یعنی مثلا پسته بدون پوست یا بادام،بادام هندی،بادام زمینی!
من به شخصه اولش که خانواده گذاشته بودن گفتم چیز الکیه و بدرد نمیخوره ولی بعدش که دیدم واقعا آدم رو سرپا نگه میداره دفعه دوم که مرخصی اومده بودم خودم گذاشتم!
البته سعی کنین پلاستیک بسته بندی کوچیک بخرین و در وعده های یک نفری بسته بندی کنین!
من که سر کلاس هم فرصت میشد از تو جیب در میآوردم میخوردم!
البته غیر آجیل نخود و کشمش هم عالیه!امتحان کنین تا بفهمین!
مورد دوم هم عسل!چون غذای پادگان توسط سرباز جماعت درست میشه معمولا معده آدم باهاش سازگار نمیشه!عسل باعث میشه معده تقویت بشه و یبوست نشین!البته خداروشکر من که استفاده نکردم و لازم نشد!
گلاب به روتون حتما قرص ضداسهال هم ببرین مخصوصا اگر آموزشی جای گرم افتاده باشین!هر وقت حس کردین دارین مبتلا میشین زود یکی بیندازین بالا!
شاید الان بخندین ولی سر صف صبحگاه اگر شکم درد بگیرین نابود میشین تا برگردین از صبحگاه!خلاصه تجربیات بود که گفته شد!
صابون خمیری هم که قبلا گفتم!
برا بقیه چیزا خودتون میدونید ماشالا!
راستی راستی اگر سرباز ارتش،ناجا هستید با خودتون کتاب نبرید!والا من با خودم بار کردم سر آخر هم نشد بخونم!نه اینکه انقدر برنامه های پرباری دارن فرصت نمیشه!
پس به فرموده شما ما یا نریم درس بخونیم یا کلا سربازی نریم ( مثلا دست و پامون رو قطع کنیم یا 1000 تا کار دیگه !!! )صد در صد موافقم /
البته تو نیروی انتظامی / تو ارتش کمی متفاوته /
حد اقل اگه صفر باشی به غرورت بر نمیخوره که با لیسانس برق قدرت داری از یه چلقوز که از خودت کوچیکتره دستور میگیری /
تو پست دادن و اینها هیچ فرقی نمیکنه درجه دار باشی یا نه . بیکار که ببیننت میفرستن بری / چون سرباز کمه تو 24 ساعت نمیتونی بیشتر از 4-5 ساعت ازاد باشی که اونم وقت خوابته که میگیری میخوابی/ در کل منی که الان تو تهران اونم منطقه خوبش خدمت میکنم فقط زنده ام , هیچ خوشگذرونی نداره / مرخصی تو شهری تقریبا تعطیل / تو 2 ماه گذشته که اونجا بودم شلوار نظامی از پام در نیومد به جز تو حموم !
مرخصی هم که تو 3 ماه یه هفته ..
در کل اگه میتونید نرید خدمت ..
اگه نتونستین سعی کنید از همون اول که دفترچه میفرستین با پارتی و پیگیری بیافتین ارتش یا **** / نیروی انتظامی نیفتین که بدبختیه
آقا موضوع رو به بیراهه نکشید!ملت اینجا قصد دارن به جواب سوالات برسن و هر کسی هم اینجا اومده 99 درصد داره میره سربازی پس لزومی نداره این چیزا براش یادآوری بشه!
فقط اینو بگم سربازی هیچ نفعی نداره جز کارت سربازی!هر کسی گفته میری مرد میشی بیجا کرده!حتما خودش قبل خدمت مرد نبوده که اینو میگه!
کار ندارم آدم شرایط بد رو تجربه میکنه ولی بدن دوباره بعد از چند مدت کلا حس و حال شرایط بد رو فراموش میکنه ولی امان از روحیات!
قبل از خدمت خدا شاهده چیزی به اسم ریا،غیبت،دروغ و خیلی کارا اصلا عجیب بد بود ولی وقتی میری میبینی که باید استفاده کنی بعد یه مدت میشی یه آدم عین اونا!
خلاصه خیلیا بودن قبل خدمت نه زیرآبی زدن بلد بودن نه نامردی ولی بعدش شده بودن نامرد روزگار مخصوصا اگر ناجا افتاده باشین و کلانتری باشین!
این چند مدت دیگه باید سپری بشه و بیخیال باشید!اصلا روز نشمرید!خیلیا بودن نمیدونم تسبیح برمیدارن که باقی خدمت دستشون باشه ازین کارا نکنید ها!طرف دیوانه شده بود از بس تسبیح رو شماره میکرد!
اینم بگم تو آموزشی شما رو از پشه هم میترسونن ولی بیخیال باشید که هر چی میگن دروغه!البته به ما هم گفته بودن باور نکنیم ولی نامردا اصلا جنگ روانی رو بلدن و مجبورت میکنن باور کنی
سلامدوستان من که 01 افتادم و خودمم بچه تهران هستم لازمه روز اول چیزی ببرم یا خیر؟
اینو خوب اومدیشما تا اخر اموزشی بگو توجیح نیستم مشکل نداره
من جسارت نکردم دوست من - عرض پوزش - کلی گفتماتفاقا خوشبختانه اگر منظور شما با من بود که من جمع همه آدمای خوبی بودن و خداروشکر مشکلی پیش نیومد ولی روی هم رفته آدم تغییر مثبت نداره تو خدمت!
ماشالا نه اینکه هر کسی نظامی میشه دلخواه بوده و آخرین انتخابش برا استخدام نبوده!
والا ما با هر افسری حرف زدیم از وضع بد ناله کردن!برا همین محیط بد تاثیر بد میزاره!حالا انشالا وقتی خدمت رفتین متوجه میشین
در ضمن اینکه گفتین زرنگ نشون بدین کار اشتباهیه!والا من این اشتباه رو کردم!نزدیک 5 تا اداره بود تو معاونت که من خدمت میکردم!هر کدوم مشکل داشت اول سر من خراب میشد!جالب اینکه فقط موقع کار باهات رفیق بودن!
بعدش که اینجانب شدم آجودان تازه فهمیدم معنی قدرت یعنی چی!
من نمیگم گیج یا زرنگ باش!خودت باش!عادی رفتار کن!
شما تا اخر اموزشی بگو توجیح نیستم مشکل نداره
اما یه چیزی و بگم در ارتباط با حرف زور
توی اموزشی تنها اهرم فشارشون روی شما برگه مرخصیتونه ، راحت میتونن چون حرف مافوق گوش ندادید بومی باشید اجازه رفتن بهتون ندن یا پنجشنبه جمعه نگهبان میذارنتون
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام من اول شهریور از جای دوری افتادم 01 ایا امکانش هست اگر گفتن برید چند روز دیگه بیاید من همونجا بمونم با توجه به اینکه اونجا خیاطی هم داره برای لباسا؟سلام
یکی از بهترین پادگان های ایران افتادی
به قول افسر سرمون بهشت سبز . یه مسجد داره که ما پارسال همین موقع همش زیر کولرش خواب بودیم کلوپ ps3 و xbox هم داره .خیاطی - آرایشگاه - استخر و... هم داره .
شما که تهران هستید چیز خاصی نیاز نیست ببرید
معمولا روز اول که رفتید تقسیم بندیتون میکنن که چه گروهانی بیفتید و لباس بهتون میدن که برید اتیکیت بزنید و 3-4 روز دیگه بیان و سایر اقلام مثل پتو - صابون - شامپو - حوله و ... بهتون میدن و نحوه ی آنکارد کردن تخت .
هفته ی اول معمولا تو خود پادگان می مونید و از هفته ی بعد روز برگ میتونید برید خونه شهرستانی هم هم میتونن از ساعت 5 عصر تا 5 صبح برن بیرون . اگر هم دیر اومدید و دژبان دفترچه مرخصیتون را گرفت و برگه مرخصیتون را پاره کرد نگران نباشید اینقدر از دفترچه من برگه پاره کردند ولی مشکلی نداشت .
ساک ببری فکر کنم بهتره!چون برا ما کمد ندادن و ما به جاش ساک رو گذاشتیم زیر تخت و ازش استفاده کردیم راحت!دوستان می خوام بار و بندیلمو جمع کنم!
توی ساک ببرم یا توی کوله پشتی؟ بعد اینکه وسایلی که توی صفحه اول نوشته یه وانت می خواد که! دو ماه آموزشیه دیگه!
بعد اینکه بعد از آموزشی ما باید دم کی رو ببینیم که ما رو تهران بندازه؟ باید عجز و لابه کنیم چیکار کنیم؟
معمولا شهرای دور رو برنمیگردونن و همونجا جا بهتون میدن!البته با توجه به اینکه اول شهریور افتاده شنبه احتمال داره حتی تهرانی ها رو هم فقط یک بعدازظهر فرصت برا آماده کردن لباس بدن!سلام من اول شهریور از جای دوری افتادم 01 ایا امکانش هست اگر گفتن برید چند روز دیگه بیاید من همونجا بمونم با توجه به اینکه اونجا خیاطی هم داره برای لباسا؟
آقا شرمنده اشتباه از من بود!هفته دفاع مقدس!دوستان هفته ارتش مگه تو فروردین ماه نیست؟
ساک ببری فکر کنم بهتره!چون برا ما کمد ندادن و ما به جاش ساک رو گذاشتیم زیر تخت و ازش استفاده کردیم راحت!
والا ما هر بار میخواستیم بیایم مرخصی اتوبوس میومد داخل پادگان و تا بزرگترین شهر اطراف میبرد!مثلا تبریز،اردبیل،زنجان و...! برای شما هم اصولا باید اینجوری یا شبیه این حالت باشه!اگر خارج از شهر باشه که صددرصد اینجوری میکنن