• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

S E C T O R

Registered User
لایک‌ها
306
کجا افتادی؟بعدشم باید با خودت کاغذ مربوط به این مورد رو با تایید یه پزشک متخصص ببری!اونجا هم ببری به درمانگاه تا دکتر به فرمانده نامه بده که این مشکل داره و نباید باهاش سنگین رفتار بشه!
در ضمن از من نشنیده بگیر ولی اگر مشکلی داشتی شدیدا روش زوم کن تا راحت باشی!بخوای سینه سپر کنی و آهنین باشی مثل من میفتی صف اول رژه!بعدم موقع رژه به علت اینکه فرمانده الاغ پشت هم بگه پاتو بیار بالا با پاشنه پا محکم بزنی زمین و پات مثل پای چی ورم کنه!هنوزم هنوزه روی اون پا نمیتونم تکیه بدم!به عبارتی سالم رفتیم ناکار شدیم!
افتادم پادگان شهید دستغیب جهرم (نیروی انتظامی).دست خودم که نیست نمیتونم ادامه بدم میوفتم رو دستشون :general306:
سعی میکنم نامه از متخصص ببرم...

nima-h8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من اسپینا بیفیدا آکولتا دارم...ماله کمر هست...تو عکسی که گرفتم تو جوابش نوشته شده...آیا نیازه از دکتر جراح مغز و اعصاب نوشته بگیرم که نباید فشار بیارم یا نه؟
مث اینکه معاف از رزم داره این مشکل!

shahrokh4u

Registered User
لایک‌ها
408
حرفایی که بهت زدم برای روحیه دادن به تو بود، که به خودت بیای و مثل دخترا نترسی از چیزی که نرفتی، پسر باش نترس آره من عقل کلم اگه نمیدونستی بدون.
تقصیر منه که مثل پسرا باهات حرف زدم
باید بهت می گفتم نازی نازی نترس گلم نترس عزیزکم
یعنی میخکوب شدم با این استدلال روحیه دادنتون.
آموزشی کجا بودید که بهتون انقدر خوش گذشته؟ باید میومدید وردست خودم تا حین خدمت نشونتون میدادم یه من ماست چقدر کره داره که بدانید و اگاه باشید چگونه روحیه بدهید باشد تا رستگار شوید[emoji16]

aristar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
افتادم پادگان شهید دستغیب جهرم (نیروی انتظامی).دست خودم که نیست نمیتونم ادامه بدم میوفتم رو دستشون :general306:
سعی میکنم نامه از متخصص ببرم...
سعی نکن حتما ببر!اون بنده خدا ها هم تقصیر ندارن انقدر تمارض دیدن که هر حرفی رو باور نمیکنن!
دنبالش باش از همین امروز و با خودت ببر حتما!مخصوصا که هفته ارتش پیش رو هست و اذیت میکنن!
البته این چیزا ترس نداره!فوقش دیدین حرف تو سرشون نرفت وسط تمرین دراز بکشین و از جاتون تکون نخورین!باور کنین دیدم که عجیب جواب داده و با طرف دیگه کاری نداشتن!
تو آموزشی زیاد میترسونن که اگه مثلا ندویی و رژه نری تجدید آموزش و تجدید دوره و درجه کم و ازین چرت و پرتا!دو مورد اول که دروغ محضه و فقط استرس الکی میدن!درجه هم بذار کم باشه!هیچ تاثیر نداره!برا سرباز فرقی نداره!تازه اگر درجه بیشتر باشه میدن راهور که داغون میشی!

Last edited:

aristar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
من اسپینا بیفیدا آکولتا دارم...ماله کمر هست...تو عکسی که گرفتم تو جوابش نوشته شده...آیا نیازه از دکتر جراح مغز و اعصاب نوشته بگیرم که نباید فشار بیارم یا نه؟
مث اینکه معاف از رزم داره این مشکل!
برا هر چیزی کاغذ میخواد!طرف دستاش شدیدا عرق میکرد جوری که هیچی تو دستاش نمیموند تا کاغذ نداده بود باور نمی‌کردن!
روندش رو هم گفتم!کاغذ از فقط متخصص نه پزشک عادی ببر و اونجا با هماهنگی فرمانده برو درمانگاه برات تایید کنن!
در ضمن به پزشک متخصص بگو که نامه به دکتر اونجا بنویسه و گرنه دیدی مجبور شدی همونجا دوباره رفتی پیش دکتر متخصص!

aristar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
یعنی معاف از رزم تاثیری در درجه نداره ؟
تاثیر که داره!کمترین درجه ممکن رو میدن که البته هیچ مهم نیست!چه بهتر!میخواد چی بشه مثلا؟مخصوصا برا نیروی انتظامی که درجه بالاتر بلاست

borderline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب اول شهریور که مشخصا درجه دار فقط اعزام میشه پس آموزشی که با درجه دارها هستی!بعد آموزشی هم نگران نباش کسی بهت نمیگه چون مازادی بیا برو فلان جا!موقع تقسیم شانسی تقسیم میکنن و کاری به این چیزا ندارن مگر بند پ و متاهل!
ممنونم در هر صورت

sunflower1

Registered User
لایک‌ها
65
دوستان ی سوال داشتم!
کسی که آموزشی افتاده نیرو زمینی میتونه بعد آموزشی به نیرو دریایی انتقالی بگیره و بیاد نیرو دریایی یا نه تا آخر خدمت باید نیرو زمینی بمونه؟؟؟

aristar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
دوستان ی سوال داشتم!
کسی که آموزشی افتاده نیرو زمینی میتونه بعد آموزشی به نیرو دریایی انتقالی بگیره و بیاد نیرو دریایی یا نه تا آخر خدمت باید نیرو زمینی بمونه؟؟؟
والا من برا ارتش خبر ندارم ولی نیروی انتظامی میشه!مثلا بعد از آموزشی بره طرف مرزبانی و برعکس!چون پادگان آموزشی مرزبانی کاملا مجزاست!

kapitan101

Registered User
لایک‌ها
34
دوستان ی سوال داشتم!
فکر نمیکنم کنم چنین قانونی باشه ولی اگر تو نیرو زمینی بیفتی هوانیروز اونجا راحت تره .
دوستانی هم که میخوان برن سربازی زودتر برن چون دوره دهه 60 ها دیگه داره تموم میشه و سرباز هم دیگه داره کمتر میشه از طرفی هم اونهایی که تحصیلات دارن بدونن که درجه ها داره کمتر میشه . تو بعضی پادگان ها هم اجرا شده .
اگر افتادید ارتش و بعد تونستید دوره کد برید خیلی عالیه .
تو اموزشی هم بیشتر رژه تمرین میکنید دوره کد هم که مثل مدرسه می مونه و تئوری و عملی یاد میدن و بعدش 20 الی 30 روزی مرخصی و میرید به یگان اصلی.
در کل زیاد نگران نباشید مثل برق میگذره. دوران آموزشی هم یکی از دوره های ماندگارتون میشه .

123arash

Registered User
لایک‌ها
74
اولا آفرین به تو پسر شجاع
دوما به قول خودت من سربازی نرفتم، هیچی هم ازش نمی دونم،از هیچکدوم از درجه هاشو آماده باشو بقیه چرت و پرتاشم سر در نمیارم، هرکی که تازه می خواد بره سربازی معلومه که می ترسه، هرکی بگه حتی یه ذره هم نمیترسیدم دروغ می گه، داریم وارده یه چیزی می شیم که هیچی ازش نمی دونیم. طبیعیه که یکم بترسیم.
کل هدف این سایت هم فک کنم همینه که کسایی که راجبه سربازی اطلاع ندارن سوالاشونو بپرسن و جواب بگیرن، اگه همه مثه تو عقل کل از همه چیز خبر داشتن که اصلا عضو سایت نمی شدن.
درضمن اصن واسه من مهم نیست که تو ناامید می شی یا نه، تو نا امید باش، بذار بقیه که جواب سوال رو می دونن زحمت جواب دادنشو بکشن
حق با شماست دوست عزیز.هر کسی که خدمت میره مطمئنا یه استرسی داره حالا اگه بگن باید اماده باش جنگی بود که بدتر میترسیم.خود من اول شهریور اعزامم و اگر خدای نکرده جنگ بشه من همین اول بگم میترسم و این ترس کاملا طبیعیه و نباید بگیم ترسو یا بی عرضه و از اینجور چیزا..میترسم چون تا الان تجربه دست گرفتن یه کلت هم نداشتم چطور برم جنگ با داعشی که خیلی خیلی حرفه ای هستن..در کل به نظرم هیچ جنگی در کار نیست و خدمت رو تموم میکنیم و همش خاطره میشه

123arash

Registered User
لایک‌ها
74
کم کم دارم ساک رو اماده میکنم.چهار روز دیگه اعزام به نزاجا 01 هستم.پست اول رو خوندم ولی لیست بلندی بود نمیتونم همشونو ببرم.
قاشق و بشقاب ببرم اونجا گیر ندن؟حوله برای حمام ببرم؟لیوان ببرم یا خودشون میدن؟اگه این مواردو خودشون میدن نبرم

123arash

Registered User
لایک‌ها
74
کم کم دارم ساک رو اماده میکنم.چهار روز دیگه اعزام به نزاجا 01 هستم.پست اول رو خوندم ولی لیست بلندی بود نمیتونم همشونو ببرم.
قاشق و بشقاب ببرم اونجا گیر ندن؟حوله برای حمام ببرم؟لیوان ببرم یا خودشون میدن؟اگه این مواردو خودشون میدن نبرم

123arash

Registered User
لایک‌ها
74

shahrokh4u

Registered User
لایک‌ها
408
وسایل با خودتون ببرید. کلا وسایل شخصی همراه خودتون باشه چون بیشترین نگرانی و ترس شما باید از رعایت بهداشت فردی و بیمار نشدن باشه تا چهار تا رژه و کلاس. اگر خدای نکرده اونجا دچار بیماری شدید مقصر اول و اخرش خودتون هستید و دوران اموزشی به کامتون بسیار تلخ میشه.چند تا نکته کوچک ولی کاربردی دارم اماده می کنم که انشالله حین خدمت با رعایت این نکات آموزشی رو بدون مشکل سپری کنید. از جنگ و داعشم نترسید چون داعش در حال حاضر با چهار ارتش در حال جنگه و جسارت حمله به ایران رو نداره چون در این صورت وارد بازی خطرناکی خواهد شد. هیچ وقت هم در هیج کجای دنیا در هیچ ارتشی پیدا نمی کنید که نیروی صفر کیلومتر رو برای جنگ اعزام کنند چون منافع خود حکومت ها در معرض خطر قرار می گیره. پس با خیال راحت برید و به خودتون سخت نگیرید چون اگر بهترین جای ممکن هم باشید و به خودتون سخت بگیرید این دوران رو واسه خودتون مشکل تر و طولانی تر می کنید.

mohammad6990

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
.چند تا نکته کوچک ولی کاربردی دارم اماده می کنم که انشالله حین خدمت با رعایت این نکات آموزشی رو بدون مشکل سپری کنید. .
مرسی از لطفتون، فقط اینا کی آماده می شه؟ آخه شنبه اعزامم، گفتم اگه بشه قبل از رفتن بخونمشون.

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
اعزامی‌های جدید، آموزشی دوره‌ای هست که صبح تا شب به شما دروغ می‌گویند. از نحوه تقسیم گرفته تا موعد ترخیص.
به چیزی که دست خودتان نیست فکر نکنید. و در دل بهشان بخندید.
در گروه‌های چند نفره هم به دور از چشم مافوق می‌توانید این کار را کنید؛ که موجب نزدیکی دل‌ها می‌شود.
بعضا می‌توانید با مافوق‌ها هم اگر اهل دل باشند برای مافوق‌ترهایشان از این کارها کنید. آن‌ها هم معمولا آدم هستند و از بد روزگار سر از نظامی‌گری در آوردند.
به خود آسان بگیرید. از هم کلامی با افراد غر غرو پرهیز کنید و ببینید با دست‌های خالی -البته تفنگ هم می‌دهند- و زیر صدای طبل بزرگ،‌ چقدر می‌توانید خودتان بمانید.
مرخصی آخر هفته چماغی است در دست فرمانده دسته و گروهان و گردان که تمام هفته بر سر شما کوفته می‌شود. عطایش را به لقایش ببخشید تا خلغ سلاح شوند و هفته‌ای آرام‌تر از آخر هفته داشته باشید.
اگر بخشی از روز را بتوانید به خودتان اختصاص دهید که کمی شخصی باشید، مثلا نیم ساعت قبل از خواب کتاب بخوانید، تحمل دوره بسیار آسان‌تر می‌شود.
به جایی می‌روید که از همه جا می‌آیند و احتمالا با متنوع‌ترین جو از حیث علایق و نحوه زندگی هم سن و سال‌هایتان آشنا می‌شوید. دوره خوبی است برای دیدن این شخصیت‌ها و شناخت آدم‌ها.
و اگر شخصیتی، رذیلتی و اخلاقی اذیت‌تان کرد، تحمل کنید و فکر کنید که چگونه این صفت در شما پیش نیاید.

phoenix021

Registered User
لایک‌ها
50
سلام
بچه ها یه سوال
شنیدم که بچه های هیکلی رو ارشد می کنن و ارشد شدن هم کلی دردسر داره
حالا چه جوری می شه از زیر بار ارشد شدن در رفت ؟ اگه فرمانده بگه شما ارشد فلان قسمت شو میشه بگی نه یا رو حرفش نمیشه حرف زد ؟
اینو یه راهنمایی کنید ممنون میشم چون احتمال میدم من رو ارشد کنن و دردسر بشه برام

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
بروبچ اعزامی این دوره اموزشی خوش بزگره .بیایید یگان حسرتشو میخورید

بالا