• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

30vil

Registered User
لایک‌ها
58
اون دوستی که از خبر بد حرف میزنه یا شایعه پراکنی نکنه یا اگر خبری هست بگه

اینطوری بدتر استرس به جون سربازهای بدبخت میندازی عزیز

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
بعضی از گردان‌های ارتش برای مقابله با داعش به حالت آماده باش درآمدند که خبرش هم اعلام شده ولی هنوز که جنگی نشده!
به خودتون سخت نگیرید.

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
لیسانس معاف از رزم چی میشه ؟ گ 2 ؟
ربطی به معاف از رزم و ... نداره.
الان من مدرکم لیسانسه، درجه من چی می شه؟
ببخشید من نفهمیدم دقیقا چی شد
چون اول شهریور (یا کاملتر بگم، امسال) اعزامید...
بعد از آموزشی می‌شید: گروهبانیکم.
همین!

S E C T O R

Registered User
لایک‌ها
306
بله...قطعی شد.
اعزامیای ابتدای سال به بعد....
همین یه ساعت پیش هم دوباره باهاش تماس گرفتم. خودش نظامیه گفت نه دروغه...
گفت اگه توی آموزشی با نظم باشید ستوان سوم میدن اگه هم کارت توی آموزشی خوب نباشه استواری میدن...
در اصل میگفت قانون جدیدشون همینه و درجه بیشتر از این نمیدن...
شما رفیق یا آشنا داری که امسال گروهبانی گرفته باشه؟ اونم با مدرک لیسانس

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
همین یه ساعت پیش هم دوباره باهاش تماس گرفتم. خودش نظامیه گفت نه دروغه...
گفت اگه توی آموزشی با نظم باشید ستوان سوم میدن اگه هم کارت توی آموزشی خوب نباشه استواری میدن...
در اصل میگفت قانون جدیدشون همینه و درجه بیشتر از این نمیدن...
شما رفیق یا آشنا داری که امسال گروهبانی گرفته باشه؟ اونم با مدرک لیسانس
بنده چیزی رو که دیده بودم عرض کردم خدمتتون.
ایشالا همین‌طور باشه که آشناتون میگن.

mohammad6990

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ببخشید من 04 نزاجا بیرجند افتادم برای آموزشی، یکی به من گفت چون اونجا منطقه عملیاتی حساب می شه به ازای هرماه خدمت، 3 روز کسری از خدمت می خورم، درسته؟
یه سوال دیگه هم دارم، اینکه می گن بعضی از گردان‌های ارتش برای مقابله با داعش به حالت آماده باش درآمدند درسته؟ و اینکه به ماها که تازه داریم می ریم خدمت هم ربط پیدا می کنه؟

phoenix021

Registered User
لایک‌ها
50
منم
ببخشید من 04 نزاجا بیرجند افتادم برای آموزشی، یکی به من گفت چون اونجا منطقه عملیاتی حساب می شه به ازای هرماه خدمت، 3 روز کسری از خدمت می خورم، درسته؟
یه سوال دیگه هم دارم، اینکه می گن بعضی از گردان‌های ارتش برای مقابله با داعش به حالت آماده باش درآمدند درسته؟ و اینکه به ماها که تازه داریم می ریم خدمت هم ربط پیدا می کنه؟
منم 04 افتادم
از کجا میشه فهمید جزو مناطق عملیاتی هست یا نه ؟

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
317
پسر به این ترسویی ندیده بودم. یعنی از آماده باش میترسه، یعنی خاک تو سرت کنن؛ با عرض معذرت از دوستان
تو که سربازی نرفتی، اصلا می دونی گردان چیه؟ اصلا میدونی ارتش چیه؟ خیلی نا امدیم کردی ترسو

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
317
منم

منم 04 افتادم
از کجا میشه فهمید جزو مناطق عملیاتی هست یا نه ؟
مگه واسه آموزشی نیافتادی؟ خب عزیزم پادگان آموزشی که عملیاتی نداره، آموزشیه
عملیاتی برا یگان هست

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
317
آقا پسرای گلی که می خواید برید آموزشی،
آهای با شمام
چرا به درجه فکر میکنین؟!!!!!!!!!!!!
اصلا درجه برای سرباز، یک چیز فرمالیته هست.
چرا شما اینقدر زوم کردین روش!

mohammad6990

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
پسر به این ترسویی ندیده بودم. یعنی از آماده باش میترسه، یعنی خاک تو سرت کنن؛ با عرض معذرت از دوستان
تو که سربازی نرفتی، اصلا می دونی گردان چیه؟ اصلا میدونی ارتش چیه؟ خیلی نا امدیم کردی ترسو
اولا آفرین به تو پسر شجاع
دوما به قول خودت من سربازی نرفتم، هیچی هم ازش نمی دونم،از هیچکدوم از درجه هاشو آماده باشو بقیه چرت و پرتاشم سر در نمیارم، هرکی که تازه می خواد بره سربازی معلومه که می ترسه، هرکی بگه حتی یه ذره هم نمیترسیدم دروغ می گه، داریم وارده یه چیزی می شیم که هیچی ازش نمی دونیم. طبیعیه که یکم بترسیم.
کل هدف این سایت هم فک کنم همینه که کسایی که راجبه سربازی اطلاع ندارن سوالاشونو بپرسن و جواب بگیرن، اگه همه مثه تو عقل کل از همه چیز خبر داشتن که اصلا عضو سایت نمی شدن.
درضمن اصن واسه من مهم نیست که تو ناامید می شی یا نه، تو نا امید باش، بذار بقیه که جواب سوال رو می دونن زحمت جواب دادنشو بکشن

phoenix021

Registered User
لایک‌ها
50
مگه واسه آموزشی نیافتادی؟ خب عزیزم پادگان آموزشی که عملیاتی نداره، آموزشیه
عملیاتی برا یگان هست
راست می گی والا ، آدم روزای نزدیک اعزام هنگه دیگه

toofan245

Registered User
لایک‌ها
58
چقدر بیرجندی داریم
شش روز دیگه تا 04 بیرجند:general208:

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
317
اولا آفرین به تو پسر شجاع
دوما به قول خودت من سربازی نرفتم، هیچی هم ازش نمی دونم،از هیچکدوم از درجه هاشو آماده باشو بقیه چرت و پرتاشم سر در نمیارم، هرکی که تازه می خواد بره سربازی معلومه که می ترسه، هرکی بگه حتی یه ذره هم نمیترسیدم دروغ می گه، داریم وارده یه چیزی می شیم که هیچی ازش نمی دونیم. طبیعیه که یکم بترسیم.
کل هدف این سایت هم فک کنم همینه که کسایی که راجبه سربازی اطلاع ندارن سوالاشونو بپرسن و جواب بگیرن، اگه همه مثه تو عقل کل از همه چیز خبر داشتن که اصلا عضو سایت نمی شدن.
درضمن اصن واسه من مهم نیست که تو ناامید می شی یا نه، تو نا امید باش، بذار بقیه که جواب سوال رو می دونن زحمت جواب دادنشو بکشن

حرفایی که بهت زدم برای روحیه دادن به تو بود، که به خودت بیای و مثل دخترا نترسی از چیزی که نرفتی، پسر باش نترس آره من عقل کلم اگه نمیدونستی بدون.
تقصیر منه که مثل پسرا باهات حرف زدم
باید بهت می گفتم نازی نازی نترس گلم نترس عزیزکم

aristar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
حرفایی که بهت زدم برای روحیه دادن به تو بود، که به خودت بیای و مثل دخترا نترسی از چیزی که نرفتی، پسر باش نترس آره من عقل کلم اگه نمیدونستی بدون.
تقصیر منه که مثل پسرا باهات حرف زدم
باید بهت می گفتم نازی نازی نترس گلم نترس عزیزکم
برادر من اینجور حرف زدن درست نیست!هر کسی یکجوری بزرگ شده!یکی با بزن و بکوب یکی هم کاملا با پرستیژ!تفاوت از زمین تا آسمونه!
سربازی مزخرف ترین اتفاق یه پسره!هر کسی گفته آدم مرد میشه بیجا کرده!آدم مرد میره و نامرد میاد!
اگر ایشون هم الان یکمی استرس داره آخر خدمت اینجوری نمیمونه خیلی بدتر از چیزی که فکر میکنی میشه!البته این چیزا هیچکدوم به ما ربط نداره و خود طرف میدونه!
در پاسخ اون دوستمون نه برادر شما تو آموزشی نقطه صفر مرزی هم باشی فرقی نداره چون آموزشیه!بعدشم آماده باش تو نیروهای نظامی یه چیز عادیه و با عطسه گربه هم آماده باش میزنن!
من از بدشانسی دقیقا خدمتم خورد به اون زمانی که اجلاس سران کشورهای غیرمتعهد بود!برا همین همه سربازهای اون دوره ماموریت خوردن منم افتادم لب مرز عراق شهرستان سردشت!بماند که یک ماه هر شب آماده باش بودیم و نیروهای **** کلی تلفات دادن ولی گذشت و تموم شد و الان من یکساله خدمتم تموم شده!آروم آروم برات عادی میشه!اینقدر هم حساس نباش هیچوقت سرباز عادی رو مستقیم برا جنگ آماده نمیکنن مگه اینکه کلا تقسیمت بیفته لب مرز عراق!
به خدا توکل کن!آدم بوده لب مرز کیف کرده و آدم بوده داخل تهران پدر جدش اومده جلو چشمش!

S E C T O R

Registered User
لایک‌ها
306
دوستانی که رفتن آموزشی, من یه ذره افتادگی درچه میترال دارم و همین باعث میشه توی دوندگی های زیاد حالم بد بشه...
با اینجور موارد چطور برخورد میشه؟ حرف حساب حالیشون میشه یا نه باید قاتی بقیه بچه ها به کارمون ادامه بدیم؟
از هیچ چیز آموزشی ترسی ندارم جز این مورد...

aristar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
دوستانی که رفتن آموزشی, من یه ذره افتادگی درچه میترال دارم و همین باعث میشه توی دوندگی های زیاد حالم بد بشه...
با اینجور موارد چطور برخورد میشه؟ حرف حساب حالیشون میشه یا نه باید قاتی بقیه بچه ها به کارمون ادامه بدیم؟
از هیچ چیز آموزشی ترسی ندارم جز این مورد...
کجا افتادی؟بعدشم باید با خودت کاغذ مربوط به این مورد رو با تایید یه پزشک متخصص ببری!اونجا هم ببری به درمانگاه تا دکتر به فرمانده نامه بده که این مشکل داره و نباید باهاش سنگین رفتار بشه!
در ضمن از من نشنیده بگیر ولی اگر مشکلی داشتی شدیدا روش زوم کن تا راحت باشی!بخوای سینه سپر کنی و آهنین باشی مثل من میفتی صف اول رژه!بعدم موقع رژه به علت اینکه فرمانده الاغ پشت هم بگه پاتو بیار بالا با پاشنه پا محکم بزنی زمین و پات مثل پای چی ورم کنه!هنوزم هنوزه روی اون پا نمیتونم تکیه بدم!به عبارتی سالم رفتیم ناکار شدیم!

بالا