alireza_asol
Registered User
سلام
کسی از آموزشگاه امام رضا ۰۴ بیرجند اطلاعی داره؟
فرق آموزشی معاف از رزما با بقیه چیه؟
مرسی
مرسی
سلام
مرسی
اصلا شک نکن!دوستان من فوق لیسانس عمران هستم و تاریخ اعزامم اول آبان هستش
یک آشنایی دارم که میتونه منو برای نیرو هوایی ارتش پذیرش کنه میخواستم ببینم شرایط نیرو هوایی چطوره ارزشش را داره پذیرش بشم یا منتظر بمونم شاید جای بهتر بیفتم
با تشکر
دوستان هم این مورد رو لطفا پاسخ بدن و هم اونایی که اطلاع دارن به نظرتون میشه محل اعزامم رو عوض کنم؟دوستان من افتادم پادگان شهید دستغیب جهرم (نیروی انتظامی) و 93/6/1 اعزامم هست...
چجور پادگانی هست؟ سخت میگیرن؟ شنیدم اکثر کسایی که اونجا میفتن بعدش به مناطق مرزی مثل زاهدان و کردستان و خراسان اعزام میشن...
ممنون میشم اگه کسی اطلاع داره خبر بده...
بله من دوست خودم اونجا بود افتاد مرز های خراسان متاسفانه تقسیم های بدی داره اونحادوستان هم این مورد رو لطفا پاسخ بدن و هم اونایی که اطلاع دارن به نظرتون میشه محل اعزامم رو عوض کنم؟
مثل اینکه شنیدم یه بار میشه عوض کرد...من 6/1 اعزام میشم اگه عوض کنم چند وقت بعد به جای جدید میفرستن؟
خواهشا اگه از دوستان اطلاع دارن راهنمایی کنن...
کسی از دوستان درباره 02 اطلاعی داره؟ چطوریه؟
الان که رفته پرندک البته
یعنی فقط برای سربازهای **** اینجوری هست یا برای بسیجی در ناجا و ارتش هم شامل میشه؟بچهای ****:
بسیج فعال 2 روز و معمولی 1 روز(در ماه) مرخصی همینجوری میدن (غیر استحقاقی و تشویقی و استعلاجی و ...)و همرو هم کلا میدن مثلا 28 روز یک دفعه بهتون میدن از.
خیر در ناجا و ارتش بسیج کسری نداره تازه در ارتش بگین بسیجی هستید اضافه خدمت هم می خورید.یعنی فقط برای سربازهای **** اینجوری هست یا برای بسیجی در ناجا و ارتش هم شامل میشه؟
برای ارتش خبر ندارم ولی من خودم از بسیجی دو ماه کسری تو ناجا گرفتم!فرقی با **** نداره!حداکثر هم6ماه هست!برا ارتش خبر ندارمخیر در ناجا و ارتش بسیج کسری نداره تازه در ارتش بگین بسیجی هستید اضافه خدمت هم می خورید.
من الان توی یگانم، راست میگی آموزشی خوب یا بد 2ماهه و میگذره.فوقش بهت سخت میگیرن و 5-6کیلو لاغر میکنی و بعد دوباره برمیگرده ولی اگه یگان شهر خودت نیفتی و پارتی نداشته باشی و به عنوان خرحمال بهت نگاه کنن19ماه دهنت سرویسه....برام مهم نیست آموزشی کجا باشم! خدا کنه بعدش تهران بیفتم!![]()
نگفتی توی سپاهی یا ارتش؟؟HOSSAIN-MHR
سلام.
چند تا سوال داشتم ممنون میشم کسانی که تجربش رو داشتن و یا از این مورد ها خبر دارن من و هم در جریان بزارن:
من 288 روز خدمت کردم(من سال 90 با فوق دیپلم رفتم خدمت بعد از حدود 10 ماه خدمت کردن دانشگاه برای لیسانس قبول شدم و مرخصی گرفتم و رفتم دانشگاه وحالا که تموم شد قصد ادامه خدمت دارم).
چند وقت پیش دفترچم رو فرستادم و بالاخره برگه سبز و سفیدمون اومد.(البته برای کفالت هم اقدام کردم چون پدرم عمل قلب باز انجام داد که معافم نکردن)
و برای اقدام به معافیت واکسن و هر چیزی که برای دفترچه پر کردن بود رو انجام دادم.
.
من الان لیسانس کامپیوتر هستم.
سوالاتی که دارم:
می خواستم بدونم زمان من که خدمت 18 ماه بوده و من مرخصی گرفتم زمان خدمتم همون 18 ماه هستش یا به قانون جدید حساب میشه؟
می خوام بدونم من درجم الان چی میشه؟ستوان 3 و یا استوار؟(زمان من که لیسانسه ها ستوان دو میشدن در سال 90)
می خوام بدونم معدل لیسانس توی درجه گرفتن تاثیر داره؟
می خواستم بدونم رشته کامپیوتر کد می خوره؟یا خیر؟
متاهل بودن تاثیری توی نهوه خدمت کردنم داره؟توی تهران بیفتم یا خارج تهران؟
می خوام بدونم من باز باید دوره اموزشی رو باید طی کنم؟یا خیر؟(یک سری می گن باید 20 تا 25 روز آموزشی مجدد بگذرونی)
می خوام بدونم توی یگان قبلی که خدمت کردم میفتم یا یک یگان جدید به من معرفی میشه؟
ممنون میشم به سوالاتم پاسخ بدید مرسی.
از دوستان کسی اطلاعی داره جواب این عزیز ما رو بده؟
برو لذت ببر.برگه اعزام منم اومد 6/1
شهدای وظیفه نزاجا 01
منم 01 افتادم.اونجا احتمالا همدیگرو ببینیم.ارش هستم از ایلامم.برگه اعزام منم اومد 6/1
شهدای وظیفه نزاجا 01