• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mohammad6990

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام و خسته نباشید
من اول شهریور اعزام به نیروی زمینی ارتش 04 بیرجند، محل زندگیم تهرانه و تک پسرم یا به عبارتی تها فرزند ذکور هستم، می خواستم بدونم امکان داره با مراجعه به **** وظیفه به محل زندگیم برای سربازی منتقل بشم؟ اگه امکانش هست، کی می تونم اقدام کنم؟ اگر موافقت بشه آموزشی هم به محل زندگیم منتقل می شه یا یعد از آموزشی منتقل می شم؟
ممنون

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
سلام و خسته نباشید
من اول شهریور اعزام به نیروی زمینی ارتش 04 بیرجند، محل زندگیم تهرانه و تک پسرم یا به عبارتی تها فرزند ذکور هستم، می خواستم بدونم امکان داره با مراجعه به **** وظیفه به محل زندگیم برای سربازی منتقل بشم؟ اگه امکانش هست، کی می تونم اقدام کنم؟ اگر موافقت بشه آموزشی هم به محل زندگیم منتقل می شه یا یعد از آموزشی منتقل می شم؟
ممنون

تا انوجا که یادمه همون اوایل آموزشی ازتون مدارک میخوان که به همون یگان آموزشی تحویل میدی و خودشون دنبال کار رو میگیرن.

mohammad6990

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
تا انوجا که یادمه همون اوایل آموزشی ازتون مدارک میخوان که به همون یگان آموزشی تحویل میدی و خودشون دنبال کار رو میگیرن.
مرسی از راهنماییتون اگه می شه بگید که وقتی مدارک رو می گیرن، بعد از آموزشی منتقل می شم به محل زندگیم یا تو همون آموزش منتقل می کنن؟

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
نه دیگه آموزشی که همونجا میمونی
بعدش که تقسیم میکنن میوفتی نزدیک ترین یگان ممکن به محل سکونت

مرسی از راهنماییتون اگه می شه بگید که وقتی مدارک رو می گیرن، بعد از آموزشی منتقل می شم به محل زندگیم یا تو همون آموزش منتقل می کنن؟

sanja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
265
تو برگه سفید من نوشته 6 صبح میدون **** سازمان **** وظیفه باش
من باید برم اونجا وسایل بگیرم و برم خونه یا اینکه از اونجا یکراست اعزام میشیم؟؟

دوستان من جواب نگرفتم یاری کنید!

milad69m69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام دوستان
من تاریخ اعزامم93/6/1هست دیروز درخواست تمدید پزشکی دادم اگر موافقت بشه میتونم با فوق دیپلم که دارم برای لیسانس برم دانشگاه آزاد بدون کنکور ثبت نام کنم چون من یه شغل خیلی خوبی دارم نمیخام به این راحتی از دستش بدم؟

sunflower1

Registered User
لایک‌ها
65
هنوز هم تک پسرا توو استان خودشون میوفتن یا اون قانون حذف شده ؟

123arash

Registered User
لایک‌ها
74
هنوز پابرجاست قانون تک پسری.شما کپی شناسنامه و بقیه مدارک همراه داشته باشید تا تو اموزشی بهشون بدید و موقع تقسیم بندازن شهر خودتون.بقیه دوستان اطلاعات بیشتری دارن میتونن راهنمایی کنن

123arash

Registered User
لایک‌ها
74
هنوز پابرجاست قانون تک پسری.شما کپی شناسنامه و بقیه مدارک همراه داشته باشید تا تو اموزشی بهشون بدید و موقع تقسیم بندازن شهر خودتون.بقیه دوستان اطلاعات بیشتری دارن میتونن راهنمایی کنن

123arash

Registered User
لایک‌ها
74

sunflower1

Registered User
لایک‌ها
65

این قانون توو تمام جاها هست ؟
نیرو انتظامی و ارتش و **** ؟
من آموزشی نیرو دریایی افتادم تو استان خودم .. یعنی بعد تقسیم باز هم چون تک پسرم توو استان خودم میوفتم ؟

shahrokh4u

Registered User
لایک‌ها
408
دوستان من جواب نگرفتم یاری کنید!
شما یک راست و یک کله اعزام میشید به بیرجند و اگر پادگان ظرفیتش تکمیل باشه در پادگان بیرجند که به پادگان اردنگی معروف است با یک اردنگی ملت رو رهسپار خانه و اموزشی را به هفته بعد موکول می کنن ولی در حال حاضر تمامی پادگان ها اکثرا خالی هستن و باید گزینه ی خانه را فاکتور بگیرید ولی اردنگی در حین آموزشی یار همیشه همراه شماست.

mohammad6990

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
"دوره کد" که می گن چیه؟ و اینکه می گن کسی که دوره کد بخوره دیگه نموتونه انتقالی بگیری بیاد شهر خودش( مثل تک پسرها که بعد از آموزشی میان شهرخودشون) درسته؟ اگه می شه راجبش توضیح بدین، ممنون.

pirooz85

Registered User
لایک‌ها
347
ببخشید اگر به فرض جذب شدم با اینکه لیسانس حقوقم باز باید مثل ناجا لباس نظامی تنمون باشه؟مثلا میشه پست دفتری چیزی باشه زیاد لباس و پوتین نپوشیم؟از نیرو انتظامی راحتتره؟تو اموزشی اقدام کنم یا بعد از اموزشی؟
خب اگه هدفت اینه جذب ارتش بشی پس از همون آموزشی اقدام کن، خب قاعدتا اگه کارمند ارتش بشی لباس شخصی میپوشی بستگی به عنوان شغلی داره با توجه به رشتت احتمالش زیاده پست دفتری بگیری هر چند جذب کارمند تو ارتش پارتی زیاد میخواد،سند زنده که دیدم!! دایی بنده کارمند ارتش سختی کاری ندیدم! نیروی انتظامی رو اطلاع ندارم.

aristar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
باور کنید خیلی هم خوب می خونم! ولی توی همین چند صد صفحه خوندم و از دهن دیگران هم شنیدم که اون ساعت و روز که تو برگه سفید نوشته بیاید میدون ****، همون لحظه مثلا نمی فرستند 04 بیرجند بلکه وسایل و لباس میدن و میگن برید فلان روز بیاید ترمینال!
اگه اشتباه میگم اصلاحش کنید!
اون 6 صبح هم والا من از خودم نمی گفم فدات شم! توی برگه نوشته! به هر حال ممنون که گفتید 7 به بعد باز میشه
شاید بعضی استان ها فرق داشته باشه!برا ما که از همونجا فرستادن با همون اتوبوس های خودشون!بعدشم وسایل خیلی بعیده بدن!والا کم مونده بود از ما لباس و کلاه رو هم موقع تسویه حساب بگیرن!بدجور گدا هستن که بیان مثلا استان اول وظیفه استان مقصد و پادگان مقصد رو انجام بده!

Sent from my C5303

mohi68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان خاتمی یزد واسه تاریخ اعزام 1393/06/01 کسی هست خبر بده
من لیسانس کامپیوتر دارم امریه گرفتم از کاشان
[email protected]

mohammad6990

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
"دوره کد" که می گن چیه؟ و اینکه می گن کسی که دوره کد بخوره دیگه نموتونه انتقالی بگیری بیاد شهر خودش( مثل تک پسرها که بعد از آموزشی میان شهرخودشون) درسته؟ اگه می شه راجبش توضیح بدین، ممنون.

sanja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
265
من امروز رفتم **** وظیفه گفتند که باید ساعت 6 صبح (همونطور که تو برگه سفیدت خورده) اونجا باشی
بعد گفتند که وسایلتو با خودت نیار چون فقط حضور غیابه و بعدش بلیط میدن که برید ترمینال حدود ساعت 7 بعد از ظهر

در مورد کسر خدمت بابت جبهه هم گفتند که خودت هم می تونی اقدام کنی و حضور پدرت الزامی نیست

jalali2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه می خواستم بدونم کسی نیروی هوایی **** بوده ؟ شرایطش چطور ؟ سخت میگیرن تو اموزشی که اردکان یزد و مابقی چطور سخت یا نه خواهشا راهنمایی کنید

phoenix021

Registered User
لایک‌ها
50
سلام
من افتادم 04 بیرجند ارتش
کسی می دونه چه جور جایی هست ؟

بالا