sunflower1
Registered User
- نوشتهها
- 272
- لایکها
- 65
این دوره کد که میگن چیه ؟
همه دوره کد میخورن توو ارتش یا کاملا شانسیه ؟
این دوره کد که میگن چیه ؟
شاید تو آموزشی هزار جور حرف مختلف بشنوید که کد خوردن مثلا به نمرتون بستگی داره یا ...این دوره کد که میگن چیه ؟
بعد اینکه دفترچه رو پست میکنید ی چیز حدود 10 روز بعد تازه براتون دعوتنامه میاد که برید بیمارستانسلام دوستان خواهشا کسایی که اطلاع دارن جواب سوالمو بدن خیلی برام مهم من اگر تا سوم شهریور دفترچه پست کن با توجه به این که چشمم ضعیف و می خوام معاینه بشه و شورا بره تا معاف از رزم بشم این مدت معاینه و شورا چند روز است بعدش احتمال چقدر آبان اعزام بشم ؟؟؟؟ خواهشا جواب بدید
کسانی که معاف از رزم هم هستن امکان داره دوره کد بخورن ؟شاید تو آموزشی هزار جور حرف مختلف بشنوید که کد خوردن مثلا به نمرتون بستگی داره یا ...
ولی فرض بر این بذارید که کاملا شانسیه
ممکنه بخورید یا نه
مرخصی؟خیلی کم!مثلا ایام تعطیل مهم!اعیاد و ازین چیزا و البته میان دوره!میشه راجبه مرخصی تو آموزشی توضیح بدین؟اصلا مرخصی میدن؟ چند روز>؟
مشکین شهر که پادگانش خوبهمرخصی؟خیلی کم!مثلا ایام تعطیل مهم!اعیاد و ازین چیزا و البته میان دوره!
البته میشه جمعه ها مرخصی ساعتی گرفت رفت داخل شهر که عقده ای ها تو مشکین شهر به ما نمیدادن!
تو آموزشی فکر مرخصی نباشین چون فرمانده هم روش زیاد مانور میده و هر وقت بخواد حال یکی رو بگیره میگه مرخصی نمیری تا بدبخت دپرس بشه!
جای خوب اگر افتاده باشین باور کنین گذر زمان رو حس نمیکنین!
اگر جایی مثل ما بیفتین که عذاب مطلق!چنان عذاب داده بودن که بعد آموزشی رفته بودیم شهر مرزی برا خدمت احساس آرامش و آسایش عجیبی داشتیم در حالی که بدترین محل برای خدمت بود
Sent from my C5303
بله همون!من اونجا آموزشی بودم!بعد از آموزشی از کل پادگان های آموزشی که بودن سوال کردیم تعجب کردن از چیزهایی که ما اونجا برامون اتفاق افتاده بود!نمونه خیلی سادش این بود که اگر 5 دقیقه برا غذا دیر میکردی غذا بهت نمیرسید!کیفیت غذا افتضاح!وضعیت بهداشتی مزخرف!سخت گیرترین کادر آموزشی!مرخصی که میخواستی انگار بهشون فحش دادی!حتی مرخصی شهری و ساعتی نمیدادن!محیط پادگان هم خیلی بد بود گفتم که میگفتن قدیم زندان بوده!نصف دیواراش کاه گل بود!مشکین شهر که پادگانش خوبه
شهید بیگلری رو میگی ؟
ببخشیدها، ولی آموزش یعنی همین چیزهایی که شما گفتی. انتظار هتل نداشته باش.بله همون!من اونجا آموزشی بودم!بعد از آموزشی از کل پادگان های آموزشی که بودن سوال کردیم تعجب کردن از چیزهایی که ما اونجا برامون اتفاق افتاده بود!نمونه خیلی سادش این بود که اگر 5 دقیقه برا غذا دیر میکردی غذا بهت نمیرسید!کیفیت غذا افتضاح!وضعیت بهداشتی مزخرف!سخت گیرترین کادر آموزشی!مرخصی که میخواستی انگار بهشون فحش دادی!حتی مرخصی شهری و ساعتی نمیدادن!محیط پادگان هم خیلی بد بود گفتم که میگفتن قدیم زندان بوده!نصف دیواراش کاه گل بود!
روز تعطیل هم تمرین رژه بود!ای لعنت بر اون پادگان!
Sent from my C5303
پس برایت آرزو میکنم هر روز آموزشی باشی!ببخشیدها، ولی آموزش یعنی همین چیزهایی که شما گفتی. انتظار هتل نداشته باش.
من پارسال محمد رسول ا... بودم. جاشو نمیدونم چجوریه اما خورده به 31 شهریور دوره رژه کلا آموزش رژه میرید تا 31 شهریور فقط رژه تو آفتاب سوزان. بیرجند شهریورش روزا خیلی گرم شباشم سوز میاد خیلی سردهسلام
من افتادم 04 بیرجند ارتش
کسی می دونه چه جور جایی هست ؟
فک نکنم معاف از رزم ربطی به کد خوردن داشته باشه!کسانی که معاف از رزم هم هستن امکان داره دوره کد بخورن ؟
نیروی دریایی هم دوره کد داره ؟
هتل هم داریم. مدرس کرج (که ندیدم) و قزوین.ببخشیدها، ولی آموزش یعنی همین چیزهایی که شما گفتی. انتظار هتل نداشته باش.
مشکین شهر که پادگانش خوبه
شهید بیگلری رو میگی ؟
HOSSAIN-MHR
سلام.
چند تا سوال داشتم ممنون میشم کسانی که تجربش رو داشتن و یا از این مورد ها خبر دارن من و هم در جریان بزارن:
من 288 روز خدمت کردم(من سال 90 با فوق دیپلم رفتم خدمت بعد از حدود 10 ماه خدمت کردن دانشگاه برای لیسانس قبول شدم و مرخصی گرفتم و رفتم دانشگاه وحالا که تموم شد قصد ادامه خدمت دارم).
چند وقت پیش دفترچم رو فرستادم و بالاخره برگه سبز و سفیدمون اومد.(البته برای کفالت هم اقدام کردم چون پدرم عمل قلب باز انجام داد که معافم نکردن)
و برای اقدام به معافیت واکسن و هر چیزی که برای دفترچه پر کردن بود رو انجام دادم.
.
من الان لیسانس کامپیوتر هستم.
سوالاتی که دارم:
می خواستم بدونم زمان من که خدمت 18 ماه بوده و من مرخصی گرفتم زمان خدمتم همون 18 ماه هستش یا به قانون جدید حساب میشه؟ 21 ماه میشید ، فقط فرار همون ماه قبل محاسبه میشد.
می خوام بدونم من درجم الان چی میشه؟ستوان 3 و یا استوار؟(زمان من که لیسانسه ها ستوان دو میشدن در سال 90) ارتش گروهبانیک میشید ( قانون جدید ) سال 90 هم لیسانس ها ستون 3 میشدن سال 82 بود ستوان 2 میشدن لیسانس ها
می خوام بدونم معدل لیسانس توی درجه گرفتن تاثیر داره؟ نه تاثیری نداره
می خواستم بدونم رشته کامپیوتر کد می خوره؟یا خیر؟ 99 % نمیخوره
متاهل بودن تاثیری توی نهوه خدمت کردنم داره؟توی تهران بیفتم یا خارج تهران؟ بله متاهل ها شهر خودشون میوفتن اگر مدارک متاهلی شون ثبت شده باشه ، حقوق بیشتر + 10 روز مرخصی بیشتر
می خوام بدونم من باز باید دوره اموزشی رو باید طی کنم؟یا :.7;یر؟(یک سری می گن باید 20 تا 25 روز آموزشی مجدد بگذرونی) خیر شما اگر اعزام مجدد باشید با لیسانس دوره کد میخورید با ارشد هم مستقیم تو یگان
می خوام بدونم توی یگان قبلی که خدمت کردم میفتم یا یک یگان جدید به من معرفی میشه؟ روال کار پادگان جدیدِ که به شما معرفی میشه اما خدا رو چه دید شاید یگان قبلی افتادید
ممنون میشم به سوالاتم پاسخ بدید مرسی.
از دوستان کسی اطلاعی داره جواب این عزیز ما رو بده؟
سلام
دوستان یه سوال
واسه افراد متاهل کسری شامل میشه ؟؟