الان من مدرکم لیسانسه، درجه من چی می شه؟بله...قطعی شد.
اعزامیای ابتدای سال به بعد....
ربطی به معاف از رزم و ... نداره.لیسانس معاف از رزم چی میشه ؟ گ 2 ؟
چون اول شهریور (یا کاملتر بگم، امسال) اعزامید...الان من مدرکم لیسانسه، درجه من چی می شه؟
ببخشید من نفهمیدم دقیقا چی شد
همین یه ساعت پیش هم دوباره باهاش تماس گرفتم. خودش نظامیه گفت نه دروغه...بله...قطعی شد.
اعزامیای ابتدای سال به بعد....
بنده چیزی رو که دیده بودم عرض کردم خدمتتون.همین یه ساعت پیش هم دوباره باهاش تماس گرفتم. خودش نظامیه گفت نه دروغه...
گفت اگه توی آموزشی با نظم باشید ستوان سوم میدن اگه هم کارت توی آموزشی خوب نباشه استواری میدن...
در اصل میگفت قانون جدیدشون همینه و درجه بیشتر از این نمیدن...
شما رفیق یا آشنا داری که امسال گروهبانی گرفته باشه؟ اونم با مدرک لیسانس
یه خبر بد دارم ، ولی بنویسم می ترسم کلی فراری سربازی داشته باشیم
منم 04 افتادمببخشید من 04 نزاجا بیرجند افتادم برای آموزشی، یکی به من گفت چون اونجا منطقه عملیاتی حساب می شه به ازای هرماه خدمت، 3 روز کسری از خدمت می خورم، درسته؟
یه سوال دیگه هم دارم، اینکه می گن بعضی از گردانهای ارتش برای مقابله با داعش به حالت آماده باش درآمدند درسته؟ و اینکه به ماها که تازه داریم می ریم خدمت هم ربط پیدا می کنه؟
پسر به این ترسویی ندیده بودم. یعنی از آماده باش میترسه، یعنی خاک تو سرت کنن؛ با عرض معذرت از دوستانببخشید من 04 نزاجا بیرجند افتادم برای آموزشی، یکی به من گفت چون اونجا منطقه عملیاتی حساب می شه به ازای هرماه خدمت، 3 روز کسری از خدمت می خورم، درسته؟
یه سوال دیگه هم دارم، اینکه می گن بعضی از گردانهای ارتش برای مقابله با داعش به حالت آماده باش درآمدند درسته؟ و اینکه به ماها که تازه داریم می ریم خدمت هم ربط پیدا می کنه؟
مگه واسه آموزشی نیافتادی؟ خب عزیزم پادگان آموزشی که عملیاتی نداره، آموزشیهمنم
منم 04 افتادم
از کجا میشه فهمید جزو مناطق عملیاتی هست یا نه ؟
اولا آفرین به تو پسر شجاعپسر به این ترسویی ندیده بودم. یعنی از آماده باش میترسه، یعنی خاک تو سرت کنن؛ با عرض معذرت از دوستان
تو که سربازی نرفتی، اصلا می دونی گردان چیه؟ اصلا میدونی ارتش چیه؟ خیلی نا امدیم کردی ترسو
راست می گی والا ، آدم روزای نزدیک اعزام هنگه دیگهمگه واسه آموزشی نیافتادی؟ خب عزیزم پادگان آموزشی که عملیاتی نداره، آموزشیه
عملیاتی برا یگان هست
اولا آفرین به تو پسر شجاع
دوما به قول خودت من سربازی نرفتم، هیچی هم ازش نمی دونم،از هیچکدوم از درجه هاشو آماده باشو بقیه چرت و پرتاشم سر در نمیارم، هرکی که تازه می خواد بره سربازی معلومه که می ترسه، هرکی بگه حتی یه ذره هم نمیترسیدم دروغ می گه، داریم وارده یه چیزی می شیم که هیچی ازش نمی دونیم. طبیعیه که یکم بترسیم.
کل هدف این سایت هم فک کنم همینه که کسایی که راجبه سربازی اطلاع ندارن سوالاشونو بپرسن و جواب بگیرن، اگه همه مثه تو عقل کل از همه چیز خبر داشتن که اصلا عضو سایت نمی شدن.
درضمن اصن واسه من مهم نیست که تو ناامید می شی یا نه، تو نا امید باش، بذار بقیه که جواب سوال رو می دونن زحمت جواب دادنشو بکشن
برادر من اینجور حرف زدن درست نیست!هر کسی یکجوری بزرگ شده!یکی با بزن و بکوب یکی هم کاملا با پرستیژ!تفاوت از زمین تا آسمونه!حرفایی که بهت زدم برای روحیه دادن به تو بود، که به خودت بیای و مثل دخترا نترسی از چیزی که نرفتی، پسر باش نترس آره من عقل کلم اگه نمیدونستی بدون.
تقصیر منه که مثل پسرا باهات حرف زدم
باید بهت می گفتم نازی نازی نترس گلم نترس عزیزکم
کجا افتادی؟بعدشم باید با خودت کاغذ مربوط به این مورد رو با تایید یه پزشک متخصص ببری!اونجا هم ببری به درمانگاه تا دکتر به فرمانده نامه بده که این مشکل داره و نباید باهاش سنگین رفتار بشه!دوستانی که رفتن آموزشی, من یه ذره افتادگی درچه میترال دارم و همین باعث میشه توی دوندگی های زیاد حالم بد بشه...
با اینجور موارد چطور برخورد میشه؟ حرف حساب حالیشون میشه یا نه باید قاتی بقیه بچه ها به کارمون ادامه بدیم؟
از هیچ چیز آموزشی ترسی ندارم جز این مورد...