به ما که نمیدن ...بچهای ****:
بسیج فعال 2 روز و معمولی 1 روز(در ماه) مرخصی همینجوری میدن (غیر استحقاقی و تشویقی و استعلاجی و ...)و همرو هم کلا میدن مثلا 28 روز یک دفعه بهتون میدن از.
چجوری میشه گرفت؟
قانون خاصی داره؟
به ما که نمیدن ...بچهای ****:
بسیج فعال 2 روز و معمولی 1 روز(در ماه) مرخصی همینجوری میدن (غیر استحقاقی و تشویقی و استعلاجی و ...)و همرو هم کلا میدن مثلا 28 روز یک دفعه بهتون میدن از.
چه خبری؟یه خبر بد دارم ، ولی بنویسم می ترسم کلی فراری سربازی داشته باشیم
دیگه مگه خبر بدترم مونده از اینکه درجمون از ستوان سه رسید گروهبان یک!!( چرا استوار نشدیم خب!!؟) و اینکه این دوره هفته دفاع مقدس هست و کل شهریور باس رژه و پیاده روی بریم؟؟یه خبر بد دارم ، ولی بنویسم می ترسم کلی فراری سربازی داشته باشیم
برای دوستانی که خدمت رو تمام کردم فرستادمچه خبری؟
دیگه مگه خبر بدترم مونده از اینکه درجمون از ستوان سه رسید گروهبان یک!!( چرا استوار نشدیم خب!!؟) و اینکه این دوره هفته دفاع مقدس هست و کل شهریور باس رژه و پیاده روی بریم؟؟
دوستان به شخصه مسئولیت این بدشانسی ها رو گردن میگیرم...یعنی اگه جنگ شد و مارو فرستادن هم تعجب نکنید...من دارم میام خدمت!!![]()
چرا میتونه!با توجه به اینکه لیسانس معمولا میگیرن پس درجه مهم نیست!گروهبان یک نمیتونه کار دفتری اینا داشته باشه ؟
خب اول شهریور که مشخصا درجه دار فقط اعزام میشه پس آموزشی که با درجه دارها هستی!بعد آموزشی هم نگران نباش کسی بهت نمیگه چون مازادی بیا برو فلان جا!موقع تقسیم شانسی تقسیم میکنن و کاری به این چیزا ندارن مگر بند پ و متاهل!بچه ها من فوق لیسانسم
اعزامم خورده بود اول آبان 1393
که تعجیل زدم خورد اول شهریور 1393
نیروی مازاد هستم
میگن اصلا مازاد خوب نیست و جاهای پرت می افتی و فلان
و بهم میگن تو با فوق لیسانس باید بری اینجور جاها و مثله دیپلمه ها باهات رفتار میکنن
لطفا راهنماییم کنین
لطفا
والا گروهبانیک آجودان امیر هم دیدم ، کلاً همه چی بستگی به خودتون داره کار اداری که معمولیِ برای گ 1گروهبان یک نمیتونه کار دفتری اینا داشته باشه ؟
ما که با چشمامون دیدم نمیدونم اشنای شما چطور این حرف و زدن !دوستان من از یکی از آشناها پرسیدم گفت هنوز این قضیه کاهش درجه ها قطعی نشده, شما مطمئنید که درجه ی لیسانس ها به گروهبانی کاهش پیدا کرده؟
خب خداروشکر همیناس فقط... چه داستانی داریم این دوره...
الان که شدیم گروهبان یک دیگه مث دیپلمه ها نگهبانی و اینا داریم به تعداد زیاد درسته؟ هنوز بعدش کار دفتری امکان داره بیوفتیم یا اینم منتفی شده
فکر نکم وظیفه هارو بفرستن .یگانهای 3پاه خودش اختیاری میرن .برای دوستانی که خدمت رو تمام کردم فرستادم
اشاره کردید
مال ما هم بفرستیه خبر بد دارم ، ولی بنویسم می ترسم کلی فراری سربازی داشته باشیم
چه اتفاقی افتاده ؟دوستان سعی کنید آشنا ندارید یا مدرک پایین دارید ( تاکیید ) ارتش نیوفتید
بله...قطعی شد.دوستان من از یکی از آشناها پرسیدم گفت هنوز این قضیه کاهش درجه ها قطعی نشده, شما مطمئنید که درجه ی لیسانس ها به گروهبانی کاهش پیدا کرده؟