ظرف های مخصوص غذا خوردن سربازا هستش که حاشیه بلتد داره و درش هم بسته میشه
من و 1سری دیگه که حوصله شستن ظرف در دستشویی! رو نداشتیم 1سری پلاستیک فریزر تو یقلبی بازمیکردیم و غذا رو میریختیم تو اون و دیگه ظرفو نمیشستیم
غذا خیلی با کیفیت نیست ولی کافی و نسبتا زیاد هست.ضمنا جلوی هر گردان 1مغازه ساندویچی(فقط فلافل و همبرگر داره)و میوه فروشی و دکه ای که شبیه بقالی خیلی کوچیکه هست(کیک و ساندیس-بیسکوییت و حتی شامپو و.... داره) که قیمتاشون نسبتا پایین و مناسبه
شامشون(سیب زمینی و تخم مرغ-تن ماهی(هر 1کی مخصوص 1نفر و...) ضعیفه و خیلی از بچه ها بعد از ظهر 1چی میگیرن و میخورن
حموم هفته ای 1بار نوبتت میشه و گروهان رو میبرن
اگه بازم بخوای بری باید قبل از بیدار باش(4/30 صبح)پاشی بری یا بعد از 5 عصر بری بگی من از بچه های همیاری مهندسی(حمالی)هستم و کثیف شدم
گواهی نامه تو آموزشی به درد نمیخوره و در یگان بسته به شرایط یگان و سختر یا آسونتر بودن راننده های سرباز تو همون یگان داره
آبان 91 کرایه از پادگان تا تهران 12-13 بود.
بار اول که بری بالای 1هفته مرخصی نمیدن و در حصری.دفعات بعد معمولا پنج شنبه ظهرها مرخصی میدن تا شنبه صبح
سوالی داشتی در خدمتم
به نظرم 60-70 تومن نقد ببر+1کارت عابر
ممنون داداش. خیلی کامل و جامع.
در مورد حموم که اینطوری نامردیه!
فکر کنم اون قبل چهار و نیم بیدار شدنم به بهونه حنب شدن باشه!
یعنی مثلا منی که خیلی عرق می کنم هر روز صبح یا سحر زودتر باید بلند شم!
در مورد لیست چیزهای که گفتید ببرید اثری از صابون نبود. ممنوعه؟ مدت زمان حمام هم قانون منده؟ بردن لیف اینه کوچیک لوازم اصلاح با توجه به اینکه معلوم نیست کی مرخصی می دن؟ شب قدرم می گیرن تو سربازی؟ اینش باید خوب باشه.
رفتم تو فکر اینکه با افتابه تمرین کنم دست به اب رفتنو حدس می زنم شلنگ نداشته باشه دست به ابشون [emoji2]
لباسامون هم بایستی خودمون بشوریم. تاید لازمه [emoji2] الان بایستی به بدیهی ترین احتیاجات زندگیم هم فکر کرد.
اعزامی اول تیرم. از کی برم دنبال اینکه کجا افتادم؟