• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mohammad.2015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
کیا فردا اعزامن؟؟

من اعزام بودم ولی ماشین کم آوردن گفتن ساعت 5 عصر بیایین ترمینال

ولی من نمیرم چون مسخرشون نیستم :general211:

خودم فردا ظهر ماشین میگیرم میرم مشکین شهر

منتهی برگه سبزم پیش اوناس مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟

این سربازی ما هم داستانی شده ها

achardownload

Registered User
لایک‌ها
96
این شاهد و ایثارگر ها بدجوری حال میکننا
معافن میرن عشق و صفا

Hosein921

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
فردا میریم تبریز
از ترمینال کرج
پادگان شهید قاضی ****
حالا موندم موهامو با چند بزنم؟؟

mohammad.2015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
فردا میریم تبریز
از ترمینال کرج
پادگان شهید قاضی ****

از من میشنوی با شماره ی 0 بزن بره که از وسایل اونجا واسه کوتاه کردن موت استفاده نکنن چون بهداشتی نیستش

من خودم 4 روز پیش موهامو با تیغ زدم الان شماره موهام 2 شده :D

فکر کنم من باید اونجا هر 7 الی 9 روز موهامو کوتاه کنم چون رشد موهام خیلی سریعه :cool:

Hosein921

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
از من میشنوی با شماره ی 0 بزن بره که از وسایل اونجا واسه کوتاه کردن موت استفاده نکنن چون بهداشتی نیستش

من خودم 4 روز پیش موهامو با تیغ زدم الان شماره موهام 2 شده :D

فکر کنم من باید اونجا هر 7 الی 9 روز موهامو کوتاه کنم چون رشد موهام خیلی سریعه :cool:
**** با ارتش فرق میکنه

Farzad Hashemigahrouei

Registered User
لایک‌ها
185
فردا میریم تبریز
از ترمینال کرج
پادگان شهید قاضی ****
تو آموزشی مدرکت هر چی باشه باید ماشین کنی پس با 4 بزن با صفر بزنی بهتره
دیر تر در بیاد بهتره چون گیر بدن بگن کوتاه کن ماشین های خودشون همگانی و عمومی هست بهداشتی نیست

Farzad Hashemigahrouei

Registered User
لایک‌ها
185
من اعزام بودم ولی ماشین کم آوردن گفتن ساعت 5 عصر بیایین ترمینال

ولی من نمیرم چون مسخرشون نیستم :general211:

خودم فردا ظهر ماشین میگیرم میرم مشکین شهر

منتهی برگه سبزم پیش اوناس مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟

این سربازی ما هم داستانی شده ها
با ماشینی که گرفتن برو چرا برگ سبز رو باید تحویل پادگان آموزشی بدی

Farzad Hashemigahrouei

Registered User
لایک‌ها
185
منم فردا اعرامم !
دیگه خوابم نمیبره :/
میگم من یجا خوندم روز اول فقط میری یگان و گروهان و اینا مشخص میشه ! بعد ول میکنن تا دو روز مرخصی انگار ؟!
اره ؟ درسته اینا ؟ با قدیم بود ؟
راستی من دو صفحه قبل پرسیدم که چی ببرم روز اعزام یکی گفت هیچی نمیخواد همه چیز خودشون میدن
بعد صفحه اول رو خوندم اولین پست 3 صفحه لیست نوشته که چیا ببرین !
بلاخره ببریم یا نبریم؟
داداش هیچی جز یه عابر و کمی پول نقد نبر یه مقدار هم خوراکی چون معمولا زود لباس میدن میگن برید دو سه روز دیگه بیایید
تو آموزشی گروهان
گروهان میشید بر اساس فامیل به ترتیب حروف الفبا
مهم تقسیم شدن آخر آموزشی هست که ببینی کجا میوفتی
آموزشی آخر عشق و حاله استفاده کنید

mojik

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
داداش هیچی جز یه عابر و کمی پول نقد نبر یه مقدار هم خوراکی چون معمولا زود لباس میدن میگن برید دو سه روز دیگه بیایید
تو آموزشی گروهان
گروهان میشید بر اساس فامیل به ترتیب حروف الفبا
مهم تقسیم شدن آخر آموزشی هست که ببینی کجا میوفتی
آموزشی آخر عشق و حاله استفاده کنید

من امروز رفتم این نامه که اومده بود دم در رو گرفتن یه برگه دادن گفتن بیا ترمینال فردا صبح که با اتوبوس بفرستن آموزشگاه قدس سعید آباد که نزدیک تبریزه !!!!!!!
من کرج هستم
الان یعنی شما میگی منو میبرن اونجا 4 تا لباس مباس میدن میگن برو 2-3 روز دیگه بیا ؟؟؟

Farzad Hashemigahrouei

Registered User
لایک‌ها
185
من امروز رفتم این نامه که اومده بود دم در رو گرفتن یه برگه دادن گفتن بیا ترمینال فردا صبح که با اتوبوس بفرستن آموزشگاه قدس سعید آباد که نزدیک تبریزه !!!!!!!
من کرج هستم
الان یعنی شما میگی منو میبرن اونجا 4 تا لباس مباس میدن میگن برو 2-3 روز دیگه بیا ؟؟؟
بله داداش معمولا چون به آخر هفته میخوره میگن برید لباساتون رو درست کنید شنبه بیاید بلکه خیلی بد شانس باشید
برای احتیاط فقط کمی پول و عابر و کمی خوراکی ببر
فردا که بری 2شنبه پذبرش میشی تا لباس بدن احتمال زیاد میگن برید شنبه بیاید

mohammad.2015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
با ماشینی که گرفتن برو چرا برگ سبز رو باید تحویل پادگان آموزشی بدی

آقا من دیروز ظهر راه افتادم رفتم سمت مشکین شهر بعد ساعت 7 رسیدم اونجا و خوشبختانه به نداشتن برگه سبز گیر ندادن :D

خلاصه رفتم تو ولی بعد نیم ساعت گفتن که فعلا شرایط نداریم تو رو بگیریم واسه همین بهم مرخصی دادن تا 4 شنبه :general105:

هر چی خواهش تمنا کردم که بمونم گفتن نه و با لگد منو از پادگان انداختن بیرون :general711:

میخواستم بدونم من 4 شنبه برم بهم لباس بدن اندازم نشه بهم مرخصی شهری میدن یا نه ؟ :)

gan

Registered User
لایک‌ها
10
توی نیرو انتظامی سرباز تو پادگان هم هستن ؟ من تو تصورم اینکه سربازای نیرو انتظامی رو یا میفرستن دزد و قاتل جا به جا کنه یا بیرون کلانتری مثل سیخ واسه نگهبانی بده یا تو خیابون و اینا . کارای دفتری ندارن ؟ ما آشنا داریم قراره بیفتم تهران تو نیرو انتظامی . فرمانده مون هم آشنای ماست ! ولی از یه طرف میگن نیرو انتظامی خیلی سختر از ارتش هست .

mohammad.2015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
توی نیرو انتظامی سرباز تو پادگان هم هستن ؟ من تو تصورم اینکه سربازای نیرو انتظامی رو یا میفرستن دزد و قاتل جا به جا کنه یا بیرون کلانتری مثل سیخ واسه نگهبانی بده یا تو خیابون و اینا . کارای دفتری ندارن ؟ ما آشنا داریم قراره بیفتم تهران تو نیرو انتظامی . فرمانده مون هم آشنای ماست ! ولی از یه طرف میگن نیرو انتظامی خیلی سختر از ارتش هست .

بستگی به مدرکت داره مثلا اگه لیسانس به بالا باشی ارتش و **** خیلی خوبه و نیروی انتظامی جهنمه برای لیسانس به بالا

ولی اگه زیر لیسانس هستی نیروری انتظامی بهتره چون ارتش زیر لیسانس رسما طرفو به فنا میدن ( خودم نمونه اش رو دیدم )

ولی در کل ماهایی که نیروی انتظامی هستیم خطر جانی خیلی زیاده چون ممکنه مرزبانی یا کلانتری باشی و همش با قاچاقچیا و خلافکارا و ارازل درگیر میشیم

فقط امیدوارم همه ی سربازای نیروی انتظامی به سلامت بگذرونن :general503:

gan

Registered User
لایک‌ها
10
بستگی به مدرکت داره مثلا اگه لیسانس به بالا باشی ارتش و **** خیلی خوبه و نیروی انتظامی جهنمه برای لیسانس به بالا

ولی اگه زیر لیسانس هستی نیروری انتظامی بهتره چون ارتش زیر لیسانس رسما طرفو به فنا میدن ( خودم نمونه اش رو دیدم )

ولی در کل ماهایی که نیروی انتظامی هستیم خطر جانی خیلی زیاده چون ممکنه مرزبانی یا کلانتری باشی و همش با قاچاقچیا و خلافکارا و ارازل درگیر میشیم

فقط امیدوارم همه ی سربازای نیروی انتظامی به سلامت بگذرونن :general503:

تو نیرو انتظامی به غیر از مرزبانی و کلانتری دیگه کجا کار میکنن سربازا ؟ به ما گفتن تو خود پادگان قراره باشیم .

Farzad Hashemigahrouei

Registered User
لایک‌ها
185
ارتش هم سخت و آسون داره بستگی داره کجا باشی
نیروی انتظامی کار دفتری هم داره چه واسه سرباز صفر چه درجه دار

• Like
Reactions: gan

gan

Registered User
لایک‌ها
10
تو برگه شماره تو قسمت تحصیل چهاز تا گزینه نوشته شده :

1.تاریخ فراغت از تحصیل
2.تاریخ انصراف
3.تاریخ ترک تحصیل
4.تاریخ اخراج

چهارمی که هیچ . چون من اخراج نشدم . ببینید من تا سوم دبیرستان کامل خوندم و دیپلم رو گرفتم . ولی چهارم دبیرستان رو کامل نکردم . چهارم من حدودا تا خرداد 93 طول کشید . یعنی رفتم مدرسه غیر حضوری ثبت نام کردم برای امتحان دو تا درس که آخر نرفتم و تو کارنامه برای نمره 0 صادر شده و اون آخرین مدرک منه . الان من باید اون کارنامه ای که خرداد گرفتم رو به عنوان آخرین مدرک تحصیلی بدم به +10 یادیپلم رو الان من کدوم گزینه ها رو باید بنویسم ؟ انصراف بزنم یا ترک تحصیل ؟ بعد من الان یه سال غیبت دارم تو بند 5/2 صفحه 8 دفترچه خدمت نوشته کسایی که یه سال غیبت دارن به علاوه 6 ماه اضافه خدمت به مراجع قضایی معرفی میشن . واقعا اینکارو میکنن ؟

gan

Registered User
لایک‌ها
10
در ضمن من آخرین کارنامه ی تحصیلی که برام صادر شد اردیبهشت یا همون خرداد 93 بود . متولد 5/73 هستم . الان یعنی غیبت دارم دیگه ؟

Hosein921

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
من امروز اومدم مرخصی
سرباز سپاهم
آموزشی قاضیه تبریز

Farzad Hashemigahrouei

Registered User
لایک‌ها
185
تو برگه شماره تو قسمت تحصیل چهاز تا گزینه نوشته شده :

1.تاریخ فراغت از تحصیل
2.تاریخ انصراف
3.تاریخ ترک تحصیل
4.تاریخ اخراج

چهارمی که هیچ . چون من اخراج نشدم . ببینید من تا سوم دبیرستان کامل خوندم و دیپلم رو گرفتم . ولی چهارم دبیرستان رو کامل نکردم . چهارم من حدودا تا خرداد 93 طول کشید . یعنی رفتم مدرسه غیر حضوری ثبت نام کردم برای امتحان دو تا درس که آخر نرفتم و تو کارنامه برای نمره 0 صادر شده و اون آخرین مدرک منه . الان من باید اون کارنامه ای که خرداد گرفتم رو به عنوان آخرین مدرک تحصیلی بدم به +10 یادیپلم رو الان من کدوم گزینه ها رو باید بنویسم ؟ انصراف بزنم یا ترک تحصیل ؟ بعد من الان یه سال غیبت دارم تو بند 5/2 صفحه 8 دفترچه خدمت نوشته کسایی که یه سال غیبت دارن به علاوه 6 ماه اضافه خدمت به مراجع قضایی معرفی میشن . واقعا اینکارو میکنن ؟
آخرین مدرک تحصیلیتون همون دیپلم میشه باید ببینی تا کی فراغت از تحصیل برات زدن اگه تا خرداد 93 بوده فکر کنم تا یک سال بعد وقت داشتی خودتو معرفی کنی

بالا