• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

shahrokh4u

Registered User
لایک‌ها
408
رفقا من بعد از ۷ ماه خدمت و ۳ سال فرار دارم خودمو معرفی میکنم با مدارک موجه دعا کنید برام اضافه نزنن که بتونم معاف شم ۲ شهریور خودمو تحویل میدم اگه کسی چیزی در باره شرایطم میدونه بگه مثل دادگاه نظامی رفتاری که میشه ممنون میشم
سلام دوست عزیز. فرار مرحله چندمتون هست؟ اگر فرار اول هست و عذر موجه دارید تنها جریمه می شید و سه سال فرار خلا خدمتی حساب میشه. اگر ار معاف شدن خودتون هم اطمینان دارید برای اضافه خدمت نگرانی نداره دیگه. بلافاضله پس از حکم دادسرا خودتون رو به پادگان معرفی کنید و بعد از مشخص شدن یگان که معمولا همون یگان سابقتون معرفی خواهید شد برای معافی از طریق بهداری اقدام کنید.

Sent from my thl T6 pro using Tapatalk

mrswk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
سلام دوست عزیز. فرار مرحله چندمتون هست؟ اگر فرار اول هست و عذر موجه دارید تنها جریمه می شید و سه سال فرار خلا خدمتی حساب میشه. اگر ار معاف شدن خودتون هم اطمینان دارید برای اضافه خدمت نگرانی نداره دیگه. بلافاضله پس از حکم دادسرا خودتون رو به پادگان معرفی کنید و بعد از مشخص شدن یگان که معمولا همون یگان سابقتون معرفی خواهید شد برای معافی از طریق بهداری اقدام کنید.

Sent from my thl T6 pro using Tapatalk

با سلام فرار اولمه و مدارک کفالت و کلی مدارک توجیح پذیر دارم

فقط نباید اضافه بخورم که نتونم برای معافیت درخدمت استفاده کنم

میخواستم بدونم خودم تحویل پادگان بدم چی میشه گرامی؟

shahrokh4u

Registered User
لایک‌ها
408
با سلام فرار اولمه و مدارک کفالت و کلی مدارک توجیح پذیر دارم

فقط نباید اضافه بخورم که نتونم برای معافیت درخدمت استفاده کنم

میخواستم بدونم خودم تحویل پادگان بدم چی میشه گرامی؟

انشاله که مشکلی پیش نمی یاد. برای معافیت کفالت قضیه فرق می کنه. شما وقتی به دادگاه بری بعد از حکم دادگاه با نامه ای که بهتون میدن برای تعیین تکلیف خدمتی باید به یگان خدمتی که اونجا سرباز بودید مراجعه کنید و اونجا شعبه قضائی واستون تصمیم می گیرن که ایا در شمول معافیت کفالت قرار می گیرید یا خیر. که البته یک تبصره و قانون هست که اگر در حین فرار معافیت کفالت شامل حالتون شده باشه بعد ار معرفی به یگان خدمتی اونجا مراجع قضائی برسی می کنند که چنانچه مدت فرارتون بیش تر از مدت خدمت باقیمانده باشه معافیت شامل حالتون نخواهد شد که البته امیدوارم برای شما قضیه فرق کنه. در صورتی که معافی شامل حالت بشه که معاف می شید و تسویه می کنید و میرید و معاف هم نشدید که باید ادامه خدمت رو انجام بدید.

Last edited:

mostafa-pp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوستان بدبخت شدم بهمن 93 دفترچه پست کردم تیرماه شد اعزام بعد پیامک اومد انداختن شهریور چندروز قبل هم کدمو از **** وظیفه پرسیدم گفت افتادی 03 عجبشیر دیگه داشتم آماده میشدم برم خدمت یجورایی خوشحال بودم که چند ماه آوارگی دیگه تموم میشه که امروز دوشنبه26/5 این پیامک لعنتی اومد=مشمول گرامی ضمن پوزش به دلیل عدم پذیرش مراکز ارتش اعزام شما به تاریخ1/8/94 تمدید گردید لذا از مراجعه به مراکز تعیین شده خودداری نمایید. میخوام ببینم واسه کسی این پیام اومده؟ عجبشیر پذیرش نمیکنه یا پادگانای دیگه ارتش هم اینجوریه؟ لطفا کسی چیزی میدونه بگه فردا قرار برم **** وظیفه واقعا دیگه مسخره کردن از شانس بد من یکی نیست بگه ارتش پذیرش نمیکنه بنداز **** یا نیروی انتظامی ممنون میشم جواب بدین مرسی

H A M E D

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
بله.کل ارتش این دوره ورودی نداره!
تیر ماه که ارتش پذیرش داشت.اون موقع توی SMS چی رو بهونه کردند؟

mostafa-pp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
اونموقع خیلیا رو مثل من بخاطر تکمیل ظرفیت انداختن شهریور خب داداش میدونن که ارتش این دوره سرباز پذیرش نمیکنه مینداختن ارگانای دیگه یه چیزایی شنیدم که ارتش کسری بودجه داره بنظرت بخاطر اونه یا ربطی به این موضوع نداره؟

SHADOW1991

Registered User
لایک‌ها
212
دوستان بدبخت شدم بهمن 93 دفترچه پست کردم تیرماه شد اعزام بعد پیامک اومد انداختن شهریور چندروز قبل هم کدمو از **** وظیفه پرسیدم گفت افتادی 03 عجبشیر دیگه داشتم آماده میشدم برم خدمت یجورایی خوشحال بودم که چند ماه آوارگی دیگه تموم میشه که امروز دوشنبه26/5 این پیامک لعنتی اومد=مشمول گرامی ضمن پوزش به دلیل عدم پذیرش مراکز ارتش اعزام شما به تاریخ1/8/94 تمدید گردید لذا از مراجعه به مراکز تعیین شده خودداری نمایید. میخوام ببینم واسه کسی این پیام اومده؟ عجبشیر پذیرش نمیکنه یا پادگانای دیگه ارتش هم اینجوریه؟ لطفا کسی چیزی میدونه بگه فردا قرار برم **** وظیفه واقعا دیگه مسخره کردن از شانس بد من یکی نیست بگه ارتش پذیرش نمیکنه بنداز **** یا نیروی انتظامی ممنون میشم جواب بدین مرسی

عزیز دیگه مورد شما نهایت نامردیه !
خدا صبرت بده
پیگیرش باش

H A M E D

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اونموقع خیلیا رو مثل من بخاطر تکمیل ظرفیت انداختن شهریور خب داداش میدونن که ارتش این دوره سرباز پذیرش نمیکنه مینداختن ارگانای دیگه یه چیزایی شنیدم که ارتش کسری بودجه داره بنظرت بخاطر اونه یا ربطی به این موضوع نداره؟
کسری بودجه که داره.من سال 90 آموزشی رفتم الان که با دوره ی تیر 94 مقایسه می کنم می بینم که کلی دیگه از وسایل رو نمی دند و خیلی از وسایل رو همون جا می فروشند!
از طرفی هم مشکل بعدی زیاد بودن نیروست.الان منو هم با وجود اینکه قبلا آموزشی رفتم 6 ماه است که پذیرش نکردند.الانم که SMS اومده برای دو ماه دیگه.
این که چرا شما رو نیروی دیگه ای نفرستادند هم به دلیل بی نظمیشونه و این مورد که این تصمیم(عدم پذیرش ارتش) رو بدون برنامه ریزی گرفتند چرا که شما که یگانتون مشخص نشده هر جایی می تونید برید. تنها موردی که می تونه به شما کمک کنه پارتیه.

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
داداشم کی گفته ارتش پذیرش نداره ؟ من همین 1 شهریور هستم هیچ پیامکی واسم نیومد پیام های شما رو هم که دیدم زنگ زدم اشنامون تووی **** وظیفه بهش قضیه رو گفتم ، گفتم نه همچین چیزی نیست ک ارتش پذیرش نداشته باشه گفت بعضی از نیروهای بعضی شهرها رو اینجور کردن وگرنه خیلی ها هستن همین ماه واسه ارتش اعزامن

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
داداش واقعا تهه نامردیه
ساکت نشین ، روز اعزام حاضر و اماده با برگه ت برو **** وظیفه شهرت ( جایی که از اونجا اعزام میکنن ) ، هیچیم نگو ک پیامک اومده واست ، اونجا سروصدا کن اینجور جاها فقط باید داد و قال کنی
هرکی پارتی داره میره کیف میکنه انوقت ماهای بدبخت هیچی
والا قدیما ملت از دست سربازی فرار میکردن الان ما میدویم دنبال سربازی اون از ما فرار میکنه

H A M E D

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
داداشم کی گفته ارتش پذیرش نداره ؟ من همین 1 شهریور هستم هیچ پیامکی واسم نیومد پیام های شما رو هم که دیدم زنگ زدم اشنامون تووی **** وظیفه بهش قضیه رو گفتم ، گفتم نه همچین چیزی نیست ک ارتش پذیرش نداشته باشه گفت بعضی از نیروهای بعضی شهرها رو اینجور کردن وگرنه خیلی ها هستن همین ماه واسه ارتش اعزامن
من از خودم نمی گم توی پیامک گفته "عدم پذیرش مراکز ارتش"

mostafa-pp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
داداش واقعا تهه نامردیه
ساکت نشین ، روز اعزام حاضر و اماده با برگه ت برو **** وظیفه شهرت ( جایی که از اونجا اعزام میکنن ) ، هیچیم نگو ک پیامک اومده واست ، اونجا سروصدا کن اینجور جاها فقط باید داد و قال کنی
هرکی پارتی داره میره کیف میکنه انوقت ماهای بدبخت هیچی
والا قدیما ملت از دست سربازی فرار میکردن الان ما میدویم دنبال سربازی اون از ما فرار میکنه
داداش ممنون که راهنمایی میکنی ولی خودت میدونی که برای اعزام باید برگ آبی اعزام به خدمت داشته باشی راستشو بخوای شک کرده بودم برگه اعزام در خونه نیومد دیروز رفتم پست اونا هم که گفتن نیومده در حالی مال شما چند روز قبل تر اومده در خونتون حالا قراره فردا برم **** وظیفه شهرمون ببینم قضیه از چه قراره دنبال یه پارتی هم باید بگردم والله از وقتی که این پیام اومده حالم خیلی بده اگه آبان برم نزدیک یکسال از پست کردن دفترچه میگذره که واسه خودش زمان یه خدمته

H A M E D

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
داداش ممنون که راهنمایی میکنی ولی خودت میدونی که برای اعزام باید برگ آبی اعزام به خدمت داشته باشی راستشو بخوای شک کرده بودم برگه اعزام در خونه نیومد دیروز رفتم پست اونا هم که گفتن نیومده در حالی مال شما چند روز قبل تر اومده در خونتون حالا قراره فردا برم **** وظیفه شهرمون ببینم قضیه از چه قراره دنبال یه پارتی هم باید بگردم والله از وقتی که این پیام اومده حالم خیلی بده اگه آبان برم نزدیک یکسال از پست کردن دفترچه میگذره که واسه خودش زمان یه خدمته
جالبی موضوع اینجاست که برای ماها برگ سبز آخر هفته ی پیش اومده! با این حساب توی همین هفته یکدفعه تصمیم این کار گرفتند.

amirali_perfume

Registered User
لایک‌ها
36
دوست عزیز برای من هم همین پیامک "عدم پذیرش مراکز ارتش" ساغت 6 بعد از ظهر اومده من افتاده بودم 02 آموزشگاه عبدالحمید انشایی پرندک
2 ماه دیگه هم دوباره از اول تقسیم می کنن؟؟!!

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
اوه اوه شما تنها نیستی این رفیق ما هم امروز بهم زنگ زد گفت برگه سفیدش اومده و بهش اس ام اس دادن که فلان و 8/1 افتادی!!!
منم سمنان افتادم و هنوز خداروشکر اس ام اسی نیومده:oops:
برو **** وظیفه یا +10 تعجیلی بزن شاید درست بشه
واسه خدمت رفتن هم دیگه باید بری به دست و پاشون بیوفتی!!!!!!!

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
یه چیزه دیگه هم بگم که مطمئن هستم اینه که : ارتش بودجه کم آورده و تقریبا به جز لباس بدکیفیت خودش هیچی دیگه نمیده!!!
و شنیده بودم حتی به آموزشی های تیر ماه هم اینقدر مرخصی داده بودن که همش مرخصی بودن چون پول حتی ناهار و شام و... رو هم نداشتن!!!!
خدا بخیر کنه سرنوشت همه ی ما رو!!!

mostafa-pp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
اوه اوه شما تنها نیستی این رفیق ما هم امروز بهم زنگ زد گفت برگه سفیدش اومده و بهش اس ام اس دادن که فلان و 8/1 افتادی!!!
منم سمنان افتادم و هنوز خداروشکر اس ام اسی نیومده:oops:
برو **** وظیفه یا +10 تعجیلی بزن شاید درست بشه
واسه خدمت رفتن هم دیگه باید بری به دست و پاشون بیوفتی!!!!!!!
دوستان من بیشتر ناراحتیم واسه اینه که طرف فروردین یا اردیبهشت دفترچه فرستاده یک شهریور اعزامشه من بهمن ماه دفترچه فرستادم افتاد تیر بعد یه مدت باز پیام اومد بعلت تکمیل ظرفیت افتادی شهریور حالا هم که اینجوری. خب منو یه بار انداختین عقب دیگه بیا واسه اونایی تمدید بزن که دیرتر از من اقدام کردن و پیامی هم بعنوان تکمیل ظرفیت نیومده براشون دوبار تمدید کردن ظلم بخدا

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
دوستان من بیشتر ناراحتیم واسه اینه که طرف فروردین یا اردیبهشت دفترچه فرستاده یک شهریور اعزامشه من بهمن ماه دفترچه فرستادم افتاد تیر بعد یه مدت باز پیام اومد بعلت تکمیل ظرفیت افتادی شهریور حالا هم که اینجوری. خب منو یه بار انداختین عقب دیگه بیا واسه اونایی تمدید بزن که دیرتر از من اقدام کردن و پیامی هم بعنوان تکمیل ظرفیت نیومده براشون دوبار تمدید کردن ظلم بخدا
داداش منم مثه شما 19 اسفند پست کردم حالا دارم میرم خیلی ظلمه ولی شما واقعا نامردیه!

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
من از خودم نمی گم توی پیامک گفته "عدم پذیرش مراکز ارتش"
داداش شرمنده اینجور گفتم منم خیلی دلم ازشون پره
همه زورم از اینه اینقدر راحت خودشون به دلخواه خودشون میندازن عقب بعد ماها جرات داریم فقط یه روز از موعد مقرر شده مون واسه پست دفترچه بگذره چپ و راست واسمون اضاف میزنن
به خدا ظلمه به والله ظلمه

بالا