• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
بجه ها ما خونمون اهوازه الان پسر عموم زنگ زد خونشون مسجدسلیمانه گفت فردا میام اهواز با همدیگه بریم دفتر استخدام ارتش که کارمو انجام بدی اخه من بلد نیستم کجاست اخه ارتش استخدامی زده :eek:
پ اینا از یه سمت میگن بودجه نیست از سمت دیگه استخدامی :eek: پ حقوق کسایی که در میان رو بابای من میده ؟؟:general607:
خدا حکمتت رو شکر

Farzad Hashemigahrouei

Registered User
لایک‌ها
185
من:|
خیلی ضد و نقیض میگن راجع یه سیرجان خدا کنه خوب باشه، ولی اکثرا میگن برا مدرک لیسانس به بالا خوبه
سلام برای فوق دیپلم و لیسانس خوبه این موقعی که میری هوا خوبه برج 8 به بعد سرما میپکی
غذا و امکاناتش خوبه و آسایشگاهاش

Farzad Hashemigahrouei

Registered User
لایک‌ها
185
رفقا من بعد از ۷ ماه خدمت و ۳ سال فرار دارم خودمو معرفی میکنم با مدارک موجه دعا کنید برام اضافه نزنن که بتونم معاف شم ۲ شهریور خودمو تحویل میدم اگه کسی چیزی در باره شرایطم میدونه بگه مثل دادگاه نظامی رفتاری که میشه ممنون میشم
سلام میری دادگاه این چیزا کمی کاغذ بازی فقط جریمه داره معاف هم نشی بقیه خدمتت رو میکنی شاید کمی برات اضافه بزنن

Farzad Hashemigahrouei

Registered User
لایک‌ها
185
بجه ها ما خونمون اهوازه الان پسر عموم زنگ زد خونشون مسجدسلیمانه گفت فردا میام اهواز با همدیگه بریم دفتر استخدام ارتش که کارمو انجام بدی اخه من بلد نیستم کجاست اخه ارتش استخدامی زده :eek:
پ اینا از یه سمت میگن بودجه نیست از سمت دیگه استخدامی :eek: پ حقوق کسایی که در میان رو بابای من میده ؟؟:general607:
خدا حکمتت رو شکر
سلام میخوای بری برو نترس حقوقت رو سر موقع میدن دیر و زود شاید بشه اما سوخت و سوز نداره

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687

mahdi_1012

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان بدبخت شدم بهمن 93 دفترچه پست کردم تیرماه شد اعزام بعد پیامک اومد انداختن شهریور چندروز قبل هم کدمو از **** وظیفه پرسیدم گفت افتادی 03 عجبشیر دیگه داشتم آماده میشدم برم خدمت یجورایی خوشحال بودم که چند ماه آوارگی دیگه تموم میشه که امروز دوشنبه26/5 این پیامک لعنتی اومد=مشمول گرامی ضمن پوزش به دلیل عدم پذیرش مراکز ارتش اعزام شما به تاریخ1/8/94 تمدید گردید لذا از مراجعه به مراکز تعیین شده خودداری نمایید. میخوام ببینم واسه کسی این پیام اومده؟ عجبشیر پذیرش نمیکنه یا پادگانای دیگه ارتش هم اینجوریه؟ لطفا کسی چیزی میدونه بگه فردا قرار برم **** وظیفه واقعا دیگه مسخره کردن از شانس بد من یکی نیست بگه ارتش پذیرش نمیکنه بنداز **** یا نیروی انتظامی ممنون میشم جواب بدین مرسی

واسه منم اس ام اس اووووومده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چه وضعشهههههههه!!!!!!!!!!!
خدایا کجا شکایت کنیم از اینا که واسه سربازی رفتنم باید بریم بگیم: بیاین مارو ببرید!
کلی تلفن زدم اینور اونور و خیلی محترمانه ازشون پرسیدم چرااااااا؟؟؟؟
اما جوابی جز همینه که هست نشنیدم!!!
اونم از افرادی که حتی بعیید میدونم سیکل هم داشته باشن!
حسابی عصبانیم

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
واسه منم اس ام اس اووووومده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چه وضعشهههههههه!!!!!!!!!!!
خدایا کجا شکایت کنیم از اینا که واسه سربازی رفتنم باید بریم بگیم: بیاین مارو ببرید!
کلی تلفن زدم اینور اونور و خیلی محترمانه ازشون پرسیدم چرااااااا؟؟؟؟
اما جوابی جز همینه که هست نشنیدم!!!
اونم از افرادی که حتی بعیید میدونم سیکل هم داشته باشن!
حسابی عصبانیم
سیکل!!! به نظر من در حد اول دبستان هم سواد ندارن! بعد چطور میخوان جوونای مردم که دیپلم -فوق دیپلم -لیسانس و بالاتر رو دارن درک کنن!!!
اینا حسابی همه جا رو محکم کاری کردن... اصلا جایی نیست که بشه شکایت یا کاره دیگه کرد! فقط تو همین تاپیک و تاپیک های جاهای دیگه میپوسیم!

sina2015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان من اسفند سال پیش دفترچه رو فرستادم زمان اعزامم برای شش ماه بعد بود، که برگه سفید من برای 6/1 اومده و حالا پیامک دادن که دو ماه عقب افتاده، خب حداقل خدمت ما هم باید قانونا از همین تاریخ یک شهریور که برگه سفید آمده شروع بشه. چطور اگر یک نفر غیبت کند سه ماه اضافه خدمت می زنند ولی **** وظیفه هیچ تعهدی ندارد!

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
دوستان من امروز **** وظیفه اهواز بودم و متاسفانه صحت داره این دوره یعنی اعزامی های یک شهریور کسایی که ارتش بودن همه به یک ابان منتقل شدن یعنی هیچ پادگان ارتشی پذیرش نداره
این چیزی بود ک من از **** وظیفه پرسیدم و بهم اینو. گفتن

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
دوستان من امروز **** وظیفه اهواز بودم و متاسفانه صحت داره این دوره یعنی اعزامی های یک شهریور کسایی که ارتش بودن همه به یک ابان منتقل شدن یعنی هیچ پادگان ارتشی پذیرش نداره
این چیزی بود ک من از **** وظیفه پرسیدم و بهم اینو. گفتن
یعنی منم که یک شهریور هستم به دو ماه بعد موکول شدم؟؟؟ واسه من که اس ام اس نیومده که! من که میرم چه اس ام اس بیاد چه نیاد میرم تو دل دشمن:eek:

caspianhero

Registered User
لایک‌ها
25
با سلام
کسی میدانه ادرس ان قسمتی که کد سخا را وارد می کنیم برای بررسی وضعیت مان چی هست توی سایت **** وظیفه؟ هر چی گشتم پیدا نکردم!!
سپاس

mahdi_1012

Registered User
لایک‌ها
7
با سلام
کسی میدانه ادرس ان قسمتی که کد سخا را وارد می کنیم برای بررسی وضعیت مان چی هست توی سایت **** وظیفه؟ هر چی گشتم پیدا نکردم!!
سپاس

http://www.evazifeh.police.ir/

در حال حاضر در وضعیت NO Responce به سر میبره.

هنوز اعصابم خوردهه.
به من میگه همینه که هست!!!!!!!!
خدا ... کنه

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
یعنی منم که یک شهریور هستم به دو ماه بعد موکول شدم؟؟؟ واسه من که اس ام اس نیومده که! من که میرم چه اس ام اس بیاد چه نیاد میرم تو دل دشمن:eek:
برادر واسه منم نیومده ولی چون بچه ها گفته بودن خواستم خیالم راحت بشه رفتم **** وظیفه امروز صبح؛ اینقدر شلوغ بود ک نگو
بعد به یارو گفتم صحت داره ک ارتش نمیگیره این دوره ؟ گفت اره
بعد کد ملیم هم زد توو سیستم گفت 1 ابان ماهی
جالبیش اینه ازش پرسیدم 1 ابان دیگه قطعیه ؟ گفت نه تضمینی نیست !!! گفت به خدا دوس ندارم الکی بهت امید واهی بدم چون گفت دست ما نیست گفت همش با تهرانه گفت به همین خاطر نمیتونم تضمین بدم
داداش ایشالا شما بری و به سلامت بیای
کاش مال شما کنسل نشه حداقل یه نفرو خوشحال ببینیم اینجا
ولی فردا حتما برو بپرس

سیف الله 94

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من اول شهریور اعزام هستم...کد مازاد خوردم...واسه نیروی دریایی قول گرفتم...یعنی اصلا نیرو نمیگیره یا برای کسایی هستش که امریه دارن؟

caspianhero

Registered User
لایک‌ها
25
دوستانی که اول ابان تاریخ اعزام شان هست بدانند اول ابان تاسوعا حسینی هست ! تکلیف چی هست؟

hd2

Registered User
لایک‌ها
83
سلام.
من دارم می رم تو 7 ماه.
خدا را شکر جام خیلی خوب است روز برگ هستم و نگهبانی هم ندارم.اما 1 روزش انداره 1000 روزه.کی تمام می شه تا راحت بشم.

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
برادر واسه منم نیومده ولی چون بچه ها گفته بودن خواستم خیالم راحت بشه رفتم **** وظیفه امروز صبح؛ اینقدر شلوغ بود ک نگو
بعد به یارو گفتم صحت داره ک ارتش نمیگیره این دوره ؟ گفت اره
بعد کد ملیم هم زد توو سیستم گفت 1 ابان ماهی
جالبیش اینه ازش پرسیدم 1 ابان دیگه قطعیه ؟ گفت نه تضمینی نیست !!! گفت به خدا دوس ندارم الکی بهت امید واهی بدم چون گفت دست ما نیست گفت همش با تهرانه گفت به همین خاطر نمیتونم تضمین بدم
داداش ایشالا شما بری و به سلامت بیای
کاش مال شما کنسل نشه حداقل یه نفرو خوشحال ببینیم اینجا
ولی فردا حتما برو بپرس
واییییییی خدااا.... لعنت به هر کی باعث و بانیشه لعنت...
این چه وضعیه:general211: من باید برم باید 6/1 برم... مگه ما الافیم! که اینا هی بیان بگن 8/1 -10/1 بقیش رو خدا بخیر کنه!
در اصل که باید طبق قانون 2/1 اعزام میشدم نه الان که 6/1 هست!
بچه ها اصلا من این کار رو میکنم میرم جایی که از اونجا قرار اعزام بشم و همه رو با خودم یک صدا میکنم که باید اعزام بشیم و اعتراض میکنیم و به صدا سیما هم زنگ میزنم آمار میدم که آبروشون بره!
هر کی بیکار بشینه اشتباه کرده!

mehrad121

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بچه ها کسی هست که محل اعزامش به غیر از عجبشیر باشه و اعزامش به تعویق افتاده باشه?

Farzad Hashemigahrouei

Registered User
لایک‌ها
185
سلام بعد تعطیلیا میرید مشکلی نیست عجله نکنید حتما قسمتی هست که اعزام ها عقب افتاده

بالا