• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
منو 1.2 هستم پیش به سوی مرزن آباد
راستی بچه ها من یه 4-5 سالی هست ندویدم .نفسم افتضاحه .کسی از اوضاع دواندن تو مرزن آباد خبر داره؟
راهکاری کمکی کلکی چیزی بلدید ؟
اسپری آسم بم گفتن بگیر .کسی از قیمت و نوعش خبر داره؟
در مورد اسپری
اگر آسم ندارید اسپری کاری براتون نمیکنه
من خودم آسم دارم
اسپری رو باید متناسب با مشکل دکتر تجویز کنه
ولی معمولا اسپری ها گرون هستند
البته یه سری اسپری هست مثل سابوتامول ارزونه ولی به درد اسم نمیخوره و کارایی های دیگه ای داره
ولی اسپری که من برای آسم استفاده میکنم در مواقع تنگی نفس سرتاید هست که 50 هزار تومان قیمتش هست
البته هندیش هست که ارزون تره ولی اصلا به درد نمیخوره دکتر هم به من گفت نگیری بهتره تا اننو بگیری
و اون یکی که میگیرم خیلی بد گیر میاد و گرون هم هست
ولی بازم میگم اگر آسم ندارید اسپری کاری براتون نمیکنه
نفس تنگی هایی که به خاطر فعالیت زیاد مثل دویدن زیاد پیش میاد اصلا با اسپری خوب نمیشه
به نظر من پول الکی ندید
ضمنا اونقدر فکر نکنم اذیت بشید که نیاز به چنین چیزایی داشته باشید
شاید یه ذره تو ورزش صبحگاهی اذیت بشید
که براتون عادی میشه
خود مارو تو ورزش صبحگاهی 4 دور دور میدون میدووندن
روزای اول واقعا 1 چهارم دور که میدویدم دیگه غش میکردم مخصوصا که آسم و مشکل کلیه هم داشتم
ولی اصلا از هیچی استفاده نکردم و مقاومت کردم
روزای
آخر 4 دور رو با انرژی و حرکتای خاص هماهنگ میدویدیم هیچ اخرشم یه دور افتخاری میزدیم :دی
زیاد سخت نگیر
ببخشید خیلی پر چونگی کردم

start_bis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی یه حالی بده سوالهای منو جواب بده ممنون میشم
مخصوصا اونی که قرمز کردم:

سلام به همه دوستان

من واسه 1/2/88 اعزامم و امروز برگه کد مرکز آموزشم اومد

کد 12

و اینجور که از تو همین فروم فهمیدم نیروز انتظامی مرزن آباد چالوس هست

میخواستم ببینم درسته یا نه؟

دوستانی که مرزنت آباد آموزشیشون بوده یا برج 2 قراره باشه دستا بالا :D
بعد چند تا سوال دارم از اونایی که رفتن یا اونایی که میدونن

1. دیدم دوستان میگن جای خوبیه و زیاد سخت گیری نداره . درسته؟
2. خودم بچه استان گلستانم و فکر کنم زیاد فرقی نداشته آب و هواش با اینجا و چون اردیبهشت هست به نظرم بهترین وقته ساله. نظرتون چیه؟
3. فوق دیپلم هستم من . مثل ارتش دوره کد هم داریم بعد از آموزشی؟
4. من حساسیت شدید بهاره دارم. (بخصوص جایی که گل و بلبل زیاد باشه :دی که مرزن آباد هم اینطوره) و شدیدا عطسه های پی در پی دارم + سینوزیت + قرمزی شدید چشم . میتونم با این چیزا کاری کنم که زیاد کاری به کارم نداشته باشن؟
5. من تاریخ 26 اسفند رفتم گفتم من رو بندازن برج 4 (چون **** میخواستم برم و میتونستم برم راحت و **** برج 2 اعزام نداشت استانمون) اونا هم قبول کردن و فکس کردن و گفتن تهران باید جواب بدن و دوباره برگه اعزام میاد دم خونتون که نوشته برج 4
این برگه کد محل آموزشی امروز رسید دستم ولی 29 اسفند پست شده. به نظرتون دیگه ثبت شده تو سیستمشون و منو برج 4 دیگه نمیندازن؟

ممنون از راهنماییتون

منو 1.2 هستم پیش به سوی مرزن آباد
راستی بچه ها من یه 4-5 سالی هست ندویدم .نفسم افتضاحه .کسی از اوضاع دواندن تو مرزن آباد خبر داره؟
راهکاری کمکی کلکی چیزی بلدید ؟
اسپری آسم بم گفتن بگیر .کسی از قیمت و نوعش خبر داره؟

کلا هر کس که رفته خدمت گفته حتی 1 دقیقه هم بپیچونی بردی :D
منم وضع نفسم افتضاحه ولی نه مدل شما :دی
من وزنم بالا هست :D

اما کاری که کردم میدونی چیه؟
غروبا تو حیاط خونه میدوم یا فوتبال بازی میکنم
امتحان کردم
روز اول که خواستم بدون توقف بدوم تو 3-4 دقیقه نفسم داغون شد
الان یه 10-15 روزی هست میدوم و الان بدون توقف و نفس گرفتن میتونم تا 20-30 دقیقه بدوم
پس این چند روزی که مونده سعیکن بدویی تا حجم شش و نفست بیشتر بشه

راستی
بگو مدرکت چیه و بچه کجا هستی
آی دی یاهوت رو هم بده اینجا یا تو پیغام خصوصی

فعلا شدیم سه نفر :)

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
آقا كسي ميدونه كد 86 مال كجاست و چه نيروييه؟

iman77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين ساختمون 6 طبقه كه مي گين كجاست؟
ما ميدون تير نرفتيم. ولي اينجوري كه مي گفتن ظاهرا مي خوان مراسم سردوشي ما رو با ديپلمه ها 22-23 فروردين بگيرن
اگه 27-28 فروردين باشه كه مي شه 57-58 روز آموزشي. ولي من شنيدم دوره آموزشي فوق ليسانسها 45 روزه

اين ساختمون 6 طبقه كه مي گين براي مرخصي گرفتن بايد برم كجاست؟
ما ميدون تير نرفتيم. ولي اينجوري كه مي گفتن ظاهرا مي خوان مراسم سردوشي ما رو با ديپلمه ها 22-23 فروردين بگيرن
اگه 27-28 فروردين باشه كه مي شه 57-58 روز آموزشي. ولي من شنيدم دوره آموزشي فوق ليسانسها 45 روزه

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
اين ساختمون 6 طبقه كه مي گين كجاست؟
تا وقتی میدون تیر نری آموزشیت تموم نمیشه حتی اگه میدون تیر نری تجدید آموزش میشی !! ضمنا ترخیض شما فقط به دستور فرمانده پادگانتون بستگی داره و اون میتونه هر چه قدر که بخواد نگهتون داره .

babak00063

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها
من اومدم از هتل ادیبی
از 5 تا 16 فروردین مرخصی دادن بهمون
قابل توجه اونایی که کد 12 هستن
آقا جان به اینجا میگن هتل ادیبی , باین حال کنید و اصلا نترسین
عشق پادگان شهید ادیبی ناجا مرزن آباد چالوس
ما زیر دست سختگیر ترین فرمانده پادگان هستیم ولی داریم حال میکنیم دیگه زیر دست بقیه بیوفتین که دیگه جای خود داره:D

linktaz

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بچه ها
من اومدم از هتل ادیبی
از 5 تا 16 فروردین مرخصی دادن بهمون
قابل توجه اونایی که کد 12 هستن
آقا جان به اینجا میگن هتل ادیبی , باین حال کنید و اصلا نترسین
عشق پادگان شهید ادیبی ناجا مرزن آباد چالوس
ما زیر دست سختگیر ترین فرمانده پادگان هستیم ولی داریم حال میکنیم دیگه زیر دست بقیه بیوفتین که دیگه جای خود داره:D

پسر خیلی حال کردم از این مرخصی تون.خدا کنه بقیش هم به امید خدا راحت بگذره واستون.منم به زودی میرم اونجا!!:f34r:

linktaz

Registered User
لایک‌ها
0
برو بچ با کد 12 اعلام حضور کنن!!
به چپ چپ!!:lol:

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
خوب خدا رو شكر اين اموزشي ما هم به خير و خوشي تمام شد ! البته جداي از خير ، توي خوش بودنش كمي شك دارم !
طبق قول قبلي ، يه سري اطلاعات كلي مي خوام بدم كه اميدوارم به درد تمامي آش خور بعد از اينها بخوره :)
---
1- اول از همه بگم كه من توي نيرو هوايي **** خدمت مي كنم و اينطور كه همه ميگن ، خيلي آسونتر از ارتش هست . با چند تا از سربازهاي ارتش هم كه صحبت كردم ، براي خودم هم اين مهم ثابت شد ! پس ب احتمال خيلي زياد اين نوشته نوشته به درد برادران پاسدار مي خوره !

2- چيزي كه توي آموزشي خيلي خيلي مرسوم هست ، ترسوندن از تجديد دوره ، بازداشت ؛ تجديد اردو و اضافه خدمته ! چيزي كه قبل از خدمت به ما گفتن و ما باور نكرديم . به ما مي گفتند اگر با كسي دعوا كني يا سيگار بكشي يا .... سه سوت تجديد دوره ميشه ! باور كنيد تو گروهان خود ما كسي بود كه تقريبا هر روز دعوا مي كرد ، هفته اي 2 رو به خاطر سيگار يا دعوا بازداشت بود و در كل موجود شري بود ، ولي تجديد دوره نشد ! پس بي خود نترسيد !

3- كلا فرمانده گروهان ها بيشتر از اينكه شما رو از نظر جسمي اذيت كنند ، از نظر روحي مورد عنايت قرارتون ميدن ! پس چه خوبه شما كمي بيشتر از من ريلكس باشيد و هر چي گفتند ، باور نكنيد !

4- اگر مي خواين 60 شب خوب رو پشت سر بگذاريد ، سعي كنيد با كسي درگير نشيد ! طيف فرهنگ و اخلاق آدم هاي محيط پادگان به حدي گستردست كه عمرا شما بتونيد با همه اونها بسازيد ! پس چه خوبه كه روابطتون رو تا حد امكان محدود كنيد ، مطمئن باشيد بد نمي بينيد !

5- سخت ترين قسمت اموزشي كه باور كنيد هنوز هم وقتي بهش فكرمي كنم ، پشتم ميلرزه ؛ شب اولشه ! هيچ جوري نميشه توصيفش كرد . آدم دلش به بدترين شكل ممكن مي گيره و هواي خونه به سرش ميزنه ! اين يه حالت عموميه و همه خدمت رفته ها حفم رو تاييد مي كنند !

6- سعي كنيد مريض نشيد و اگر شديد ، سعي كنيد بدتر نشيد ! از شانس بد من ، همون هفته اول يه مريضي افتاد تو آسايگاه كه چيزي بيت آنفولانزا و تب ولرز و سرما خوردگي بود . همه يك هفته اي خوب شدند و من 3 هفته درگيرش بودم ! جالبه بدونيد من كه از آمپول مي ترسيدم ، مجبور شدم خودم تنهايي برم بهداري و 2 تا 2 تا آمپول بزنم ! و باز جالبتر اينكه بدونيد بچه ها همه به من مي گفتند دكتر به دو دليل : يكي اينكه از همه تميز تر بودم و همش تو حموم بودم! دوم اينكه كمدم پر از دارو بود هر كي مريض ميشد ميومد پيش من ! بدترين خاطرات من از آموزشي ، شب هايي بود كه از تب و لرز خوابم نمي برد ...

7- بيخيال باشيد ! اگه بخواين مثل 2 هفته اول من هر روز "نبود" بكشيد ، سرويس ميشين ! هرچقدر راحت تر بگيريد ، راحتتر ميگذره !
8- تخمه به هيچ وجه فراموش نشه ! نمي دونيد توي پياده روي ها چه فازي ميده دي:
---------
چيزهائيكه بايد با خودتون ببريد :
1- خوردني ها :
1-1 تخمه به مقدار كافي
2-1 شكلات به مقدار كافي
3-1 انواع كنسرو (ماهي ؛ مرغ ؛ بادمجان ؛ لوبيا) حداقل 15 عدد
4-1 كافي ميكس و هات چاكلت و چاي كيسه اي معطر
5-1 بيسكوئيت (ترجيحا ساقه طلائي) 5 عدد
6-1 سانديس حداقل 10 عدد
7-1 پياز به مقدار لازم !
8-1 بادام ، پسته ، بادام هندي و كلا مغز هاي مقوي
9-1 انواع دارو (قرص فارماتوم يا قرص جوشان مولتي ويتامين ، مسكن قوي و معمولي ، شربت سينه ، سرما خوردگي و...)
10-1 كمپوت حداقل 5 عدد
تبصره 1 : خيلي از اينها رو توي بوفه پادگان هم مي فروشند كه معمولا كيفيت خوبي نداره .پس بهتره با خودتون ببريد !
تبصره 2 : فكر نكنيد من آدم شكمويي هستم ! باور كنيد تنها كاري كه در مواقع بيكاري ميشه انجام داد ؛ خوردنه ! ضمنا اگر مثل من باشيد و دست به تعرفتون خوب باشه ، تمامي مقادير فوق رو بايد دو برابر بكنيد !
2- غير خوردني ها !
1-2 درباز كن
2-2 دستمال مرطوب
3-2 دستمال مرطوب
4-2 نخ و سوزن
5-2 قيچي و چراغ قوه كوچك (اين 2 تا رو بايد مخفيانه ببريد داخل !)
6-2 نوار چسب
7-2 حداقل 4 عدد خودكار
8-2 حداقل 2 عدد دفتر (براي روزنگار ، يادگاري و...)
9-2 اگر احل مطالعه هستيد ، چند كتاب جيبي . شديدا كتاب هاي كوئيليو رو توضيه مي كنم !
10-2 جوراب پشمي بلند مشكي و پيراهن گرم فراموش نشه
--------------------
چند توصيه دوستانه :
* سعي كنيد هر چه سريعتر با دژبان ها ، انتطامات سالن غذاخوري ؛ ارشد ها ؛ دژبان حمام ؛فرمانده گروهانتون و كلا آدم هايي كه كارتون گيرشونه ارتباط برقرار كنيد ، حالا بقيه هر چي مي خوان بگن !
* در اولين فرصت يك دوست خوب پيدا كنيد ! هواي دوستتون رو همه جوره داشته باشيد و دوستتون رو هم تفهيم كنيد كه هواتون رو همه جوره داشته باشه :) جدا گاهي به يكي نياز پيدا مي كنيد !
* حداقل با خودتون 100 هزار تومن پول به صورت 5 هزار توماني ببريد . تو دوران آموزشي ؛ پول عجيب خرج ميشه ! باورتون ميشه من 300 تومن خرج كردم ؟!
*همونطور كه گفتم لازم نيست با همه رابطه دوستانه برقرار كنيد ، ولي با همه سلام عليك داشته باشيد. ابدا با كسي چپ نيافتيد كه مي تونه خيلي آزار دهنده باشه!
*چتر باز تو آموزشي زياده ! مواظب باشيد مثل من تبديل به باند فرود نشين ! البته اين بر ميگرده به خصلت بد ِ دست و دلبازي من ! ولي خوب تو آموزشي يه دونه بيسكونيت گاهي حكم طلا رو داره ! مخصوصا تو آموزشي !
* مايعات زياد بخوريد
-------------------
نكته طلائي :
باور كنيد ، باور كنيد ، باور كنيد آموزشي به اون سختي هايي هم كه مي گن نيست ! به نظر من ترسش خيلي هراس انگيز تر از خودشه ! به محضي كه كلاس هاتون شروع ميشه ، ديگه گذر زمان رو احساس نمي كنيد . دوران بدي نيست و پره از خاطره . حتما خاطراتتون رو مكتوب كنيد . من كه العان 48 ساعت از ترخيصم ميگذره ، كمي دلم براي اون روزها تنگ شده ، ديگه 2 سال بعدش كه مشخصه ...
یاد نئو ناز افتادم اونم مثل تو نیمه پر لیوان میبینه :D
واقعا این مثبت اندیشی چیزه خیلی خوبیه

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
با اينكه فقط 1 ماه از دوران آموزشم گذشته ، ولي بخدا بد جوري دلم براي جو پادگان تنگ شده
با صفاترين دوران زندگيم بود واقعا . حتي دلم براي سخت ترين لحظه هاش تنگ شده
يكي از بهترين دوستان زندگيم رو پيدا كردم ، سخت ترين و در عين حال خاطره انگيز ترين دوران زندگيم رو اونجا گذروندم ، كلي اخلاقم بهتر شده ... هر طور كه نگاه مي كنم برام مفيد بوده
ابدا نترسيد / اينكه ميگن هرچي سخت تر بگذره ؛ بعدها خاطره انگيز تره كاملا حقيقته . خواهيد فهميد ...
با اينكه يگان خيلي راحتتر از پادگان آموزشيه ، ولي من ترجيح مي دادم بقيه خدمتم رو هم آموزش ببينم !

satanicspirits

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد اسپری
اگر آسم ندارید اسپری کاری براتون نمیکنه
من خودم آسم دارم
اسپری رو باید متناسب با مشکل دکتر تجویز کنه
ولی معمولا اسپری ها گرون هستند
البته یه سری اسپری هست مثل سابوتامول ارزونه ولی به درد اسم نمیخوره و کارایی های دیگه ای داره
ولی اسپری که من برای آسم استفاده میکنم در مواقع تنگی نفس سرتاید هست که 50 هزار تومان قیمتش هست
البته هندیش هست که ارزون تره ولی اصلا به درد نمیخوره دکتر هم به من گفت نگیری بهتره تا اننو بگیری
و اون یکی که میگیرم خیلی بد گیر میاد و گرون هم هست
ولی بازم میگم اگر آسم ندارید اسپری کاری براتون نمیکنه
نفس تنگی هایی که به خاطر فعالیت زیاد مثل دویدن زیاد پیش میاد اصلا با اسپری خوب نمیشه
به نظر من پول الکی ندید
ضمنا اونقدر فکر نکنم اذیت بشید که نیاز به چنین چیزایی داشته باشید
شاید یه ذره تو ورزش صبحگاهی اذیت بشید
که براتون عادی میشه
خود مارو تو ورزش صبحگاهی 4 دور دور میدون میدووندن
روزای اول واقعا 1 چهارم دور که میدویدم دیگه غش میکردم مخصوصا که آسم و مشکل کلیه هم داشتم
ولی اصلا از هیچی استفاده نکردم و مقاومت کردم
روزای
آخر 4 دور رو با انرژی و حرکتای خاص هماهنگ میدویدیم هیچ اخرشم یه دور افتخاری میزدیم :دی
زیاد سخت نگیر
ببخشید خیلی پر چونگی کردم

شروین جون حال دادی اساسی .از این قشنگ تر امکان نداشت جای دیگه نتونم جواب سئوالم را بگیرم.یه دنیا ممنون

متال

Registered User
لایک‌ها
0
من کدم اومد 75
وزارت دفاع قزوین چه جوریاست جاش خوبه؟
وسایل با خودمون چی ببریم چه قدر پول ببریم میگن همش لیسانسه ها رو اونجا میفرستن درسته؟
کسی که تو بسیج بوده(عادی) اثری داره برخوردشون امکاناتی که به هر سرباز میدن مثلا مرخصی و از اینجور چیزا بی زحمت زود جواب بدیدن :f34r:

linktaz

Registered User
لایک‌ها
0
من کدم اومد 75
وزارت دفاع قزوین چه جوریاست جاش خوبه؟
وسایل با خودمون چی ببریم چه قدر پول ببریم میگن همش لیسانسه ها رو اونجا میفرستن درسته؟
کسی که تو بسیج بوده(عادی) اثری داره برخوردشون امکاناتی که به هر سرباز میدن مثلا مرخصی و از اینجور چیزا بی زحمت زود جواب بدیدن :f34r:

دادا.ماکه نشنیدیم همه لیسانسه ها رو اونجا میبرن.ماشالا این دوره زمونه همه لیسانسه اند!
بسیج هم که از نوع عادی همه هستن.پس دلت رو به این چیزا خوش نکن.در حد سوادم جواب دادم!:blush:

start_bis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی گفتین بسیج

من 5 سال بسیج فعال دارم بدون حتی 1 روز فعالیت :دی

برم دنبال کارتش؟
کارت نگرفتم هنوز
اما نامه و اینا راحت میگیرم همیشه واسه هر جا بخوام
کارتشو واسه آموزشی بگیرم یا یه نامه؟

majid_20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
اقا من يه سوال دارم.من 1/2/88 اعزامم .01 تهران افتادم.من بچه اخر خانوادمم پدرمم 62 سالشه و 3 تا برادر دارم كه همشون ازدواج كردن رفتن.تو دوره اموزشي ميتونم يه برگه چيزي ببرم كه بتونم تو شهر خودم خدمت كنم؟ اگه همچين چيزي هست بايد چيكار كنم و چي بايد ببرم؟

satanicspirits

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
((( کدهای مراکز آموزش **** وظیفه )))

کد 1 : مرکز اموزش ولیعصر تبریز (نیروی انتظامی)

کد 5 : نیروی زمینی ارتش 05 کرمان

کد 6 : اراک نیروی انتظامی

کد 12 : نیروی انتظامی مرزن آباد چالوس

کد 32 : پدافند نیروی هوایی تهران

کد 35 : نیروی زمینی ارتش تهران آموزشی 01

کد 36 : نیروی زمینی ارتش تهران آموزشی 02

کد 37 : نیروی زمینی ارتش عجب شیر

کد 38 : نیروی زمینی ارتش ۰۴ بیرجند

کد 40: نیروی زمینی ارتش کازرون

کد 47 : نیروی زمینی ارتش گروه 33 توپخانه پرندک

کد 49 : نیروی زمینی ارتش لشگر 16 زرهی قزوین

کد 73: نیروی زمینی **** پادگان شهید قاضی تبریز

کد 76: نیروی انتظامی تبریز

کد 74: پادگان ولیعصر آباده شیراز نیروی زمینی ****

کد 75 : وزارت دفاع قزوین

کد 80 : ستاد مشترک ****

کد 82 : **** مرودشت

کد 87 : نیروی مقاومت **** پادگان خاتمی یزد

کد 88 : نیروی هوائی **** اردکان

کد 89 : سازمان زندان ها کرج

کد 94 : نیروی زمینی **** پادگان ولیعصر ساری

کد 119 : نيروي دريايي ارتش سيرجان

کد 135 : نیروی زمینی **** شهید قدوسی یزد

کد 175 : نیروی هوایی ارتش پایگاه شکاری دزفول

کد 176 : نيروی هوايی ارتش تهران

کد 182 : نیروی هوائی ارتش تهران

کد 185 : نیروی زمینی **** شهدای کرمانشاه

کد 215 : پادگان شهید پازوکی **** (لشکر 27 ) تهران

کد 226 : مازاد (یعنی در روز تقسیم هر جا که نیرو لازم بود به انجا اعزام خواهید شد)

کد 234 : نیروی دریایی ارتش انزلی

کد 256 : نیروی زمینی **** پادگان شهید مدرس در کرج

پ.ن
اگر کدی در این میان نیست و شما میدونید مربوط به کجا میشه بگید تا اضافه کنم
این تقریبا کاملترین لیست موجود هستش

Last edited:

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
اگر کدی در این میان نیست و شما میدونید مربوط به کجا میشه بگید تا اضافه کنم
این تقریبا کاملترین لیست موجود هستش