• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

samanjan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام

من یک سوال داشتم من شنیدم اگر 4 بردار که 3 تا از اونها کارت داشته باشند فرزند4 معاف است

حالا من 1 از بردارها سربازی رفته

2 تای دیگه نرفتند و کارت معافی دارند یکی چشم و دیگری تیرویئد

کسی خبر نداره کسی هست برای ما سوال کند.

با تشکر

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
سامان فکر کنم شرطش اینه که "3 برادر دوره خدمت رو گذرونده باشن" نه اینکه معافی گرفته باشن، ولی مطمئن نیستم.

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
با سلام

من یک سوال داشتم من شنیدم اگر 4 بردار که 3 تا از اونها کارت داشته باشند فرزند4 معاف است

حالا من 1 از بردارها سربازی رفته

2 تای دیگه نرفتند و کارت معافی دارند یکی چشم و دیگری تیرویئد

کسی خبر نداره کسی هست برای ما سوال کند.

با تشکر
دوست عزیز تا اونجایی که شنیدم و تو اینترنت خوندم
باید 3 برادر دیگه خدمت کرده باشند و معاف باشند قبول نیست
ولی نتونستم تو سایت ناجا لینکی پیدا کنم ازش

Pechpecheh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای گرفتن امریه باید قبل از آموزشی اقدام کرد؟
معمولا کجا ها میشه امریه گرفت؟

برای امریه گرفتن معمولا باید اقلا 4 - 5 ماه قبل از اعزام درخواست بدی ولی اونجوری که من شنیدم اگه جائی که درخواست امریه دادی اعلام نیاز بکنه مشکلی نیست میشه تو حین خدمت هم امریه شد ولی دوندگیش زیاده ... شرایط امریه مهمترینش اینه که یه ارگان دولتی اعلام نیاز بکنه حالا هر جائی که دولتی باشه می تونه باشه ( هرجا!!) و مهم هم نیست که مدرکتون به جائی که درخواست دادین ربطی داشته باشه!؟؟ مثلا شما فوق لیسانس کشاورزی دارین ولی می تونین امریه وزارت دارائی بشین !!!! یه سری شرایط دیگه هم داره که مهم ترینش فقط اعلام نیازه اون ارگان هستش اگه اون رو ردیف کنی بقیش حله ;) :rolleyes: یه بار دیگه میگم که میشه برای تمام جاهائی که دولتی باشن اقدام کرد...فقط قبلش باید ببینی اونجا از طرف **** وظیفه بهش سهمیه دادن یا نه! ... معمولا آموزش و پرورش و وزارت علوم راحت تر امریه میدن چون سهمیشون بیشتره وشما سرباز معلم میشین یا کارمند دفتری...بازم بستگی به خودت داره ... راستی مدرک دانشگاهیت چیه؟؟؟حالا اگه سئواله دیگه ای هست درخدمتیم ...:):rolleyes:

linktaz

Registered User
لایک‌ها
0
برای امریه گرفتن معمولا باید اقلا 4 - 5 ماه قبل از اعزام درخواست بدی ولی اونجوری که من شنیدم اگه جائی که درخواست امریه دادی اعلام نیاز بکنه مشکلی نیست میشه تو حین خدمت هم امریه شد ولی دوندگیش زیاده ... شرایط امریه مهمترینش اینه که یه ارگان دولتی اعلام نیاز بکنه حالا هر جائی که دولتی باشه می تونه باشه ( هرجا!!) و مهم هم نیست که مدرکتون به جائی که درخواست دادین ربطی داشته باشه!؟؟ مثلا شما فوق لیسانس کشاورزی دارین ولی می تونین امریه وزارت دارائی بشین !!!! یه سری شرایط دیگه هم داره که مهم ترینش فقط اعلام نیازه اون ارگان هستش اگه اون رو ردیف کنی بقیش حله ;) :rolleyes: یه بار دیگه میگم که میشه برای تمام جاهائی که دولتی باشن اقدام کرد...فقط قبلش باید ببینی اونجا از طرف **** وظیفه بهش سهمیه دادن یا نه! ... معمولا آموزش و پرورش و وزارت علوم راحت تر امریه میدن چون سهمیشون بیشتره وشما سرباز معلم میشین یا کارمند دفتری...بازم بستگی به خودت داره ... راستی مدرک دانشگاهیت چیه؟؟؟حالا اگه سئواله دیگه ای هست درخدمتیم ...:):rolleyes:

مرسی از توضیحاتت.ببینم اولویت داره؟اگه مثلا سهمیه فلان شهر از جذب سرباز 100 نفره.خوب؟آیا این مازاد بر سهمیه است؟متاهل یا مجرد بودن تاثیر داره؟من که مجرد ام عمرا بهم بدن!!میشه چند تا دیگه از جاهایی که میشه رفت رو بگی.شاید جرقه ای زد!
گرچه من الان آموزشی ام.اون جوری که توگفتی ناامید شدم.چون 2-3 روز مونده آموزشی تموم شه مارو تقسیم می کنن.بعدشم که دیگه نمیشه کاری کرد.درسته؟:(
راستی مدرک ام هم مهندسی صنایع است

Pechpecheh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی از توضیحاتت.ببینم اولویت داره؟اگه مثلا سهمیه فلان شهر از جذب سرباز 100 نفره.خوب؟آیا این مازاد بر سهمیه است؟متاهل یا مجرد بودن تاثیر داره؟من که مجرد ام عمرا بهم بدن!!میشه چند تا دیگه از جاهایی که میشه رفت رو بگی.شاید جرقه ای زد!
گرچه من الان آموزشی ام.اون جوری که توگفتی ناامید شدم.چون 2-3 روز مونده آموزشی تموم شه مارو تقسیم می کنن.بعدشم که دیگه نمیشه کاری کرد.درسته؟:(
راستی مدرک ام هم مهندسی صنایع است

منظورت از اولویت در چیه؟؟؟ اگه منظورت اولویت در پذیرشه که هیچ اولویتی در جذب نیست... فقط کاری کن که بگن می خواهنت...منظورم رو گرفتی که!!! :cool: و گرنه اینقدر جلوت سنگ میندازن که خودت پشیمون بشی!!!:D
ببین هدفت از امریه چیه ؟ اگه فقط میخوای که سرباز نباشی هر جا بری سگش می ارزه به خدمت تو اون لباس ... ولی کلا اگه تو آینده می خواهی یه شغل داشته باشی که ارزش داشته باشه از همین الان برو دنبال امریه : اولا چون حتما بعد سربازی باید بری دنبال کار... دوما : اینجوری به بهانه خیلی خوب خودتو چپوندی تو سیستم که توپ هم تکونت نمیده ....میری بهشون تعهد میدی دیگه میشی وباله گردنشون... تازه اون هم رسمی ...تجربه کاری هم که دیگه داری ...دیگه بستگی به خودت داره...رشته ات خوبیش اینه که همه جا کاربرد داره یه جورائی مدیریته البته از نوع مهندسیش... خیلی جاها میشه بری مثلا ایرانخودرو-سایپا ...هزار تا جا هست که بری ...ببین کجا خرت میره....
والا تو الان آموزشیت تموم داره میشه برو دنبالش تا تقسیمت نکردن....دیر جنبیدی ولی ببین چی میشه شاید فرجی شد.. ...بستگی به خودت داره که بالا گفتنم...با این رشته خیلی جاها میتونی بری که دهنشون بسته باشه...ضمنا اگه متاهلم نباشی یه راه دیگش اینه که ایثارگر باشی (کارت بسیج) یا از طبقه فقیر:p:D ولی اینا زیاد مهم نیست میتونی بعدن براشون ببری مثل خودم... فقط سریع برو دنبال پذیرش ایشاالله که جور میشه... اگر هم نشد امیدوارم هر جا هستی موفق باشی.بازم در خدمتم.:)

mafia320

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان این اولین پست من در این فروم هست:blush:
با تشکر از تمامی دوستانی که اطلاعات و تجربیاتشون رو در اختیار دیگران قرار می دهند .
من تاریخ اعزامم 1/4/88 هست.به شدت دنبال امریه هستم که یه کاری بکنم.کسی 1/4 هست؟؟؟؟؟
ولی دوستم فردا اعزامه.می خاد بدونه امشب سرش رو بزنه یا دوباره میفرستنش خونه بعدا بزنه؟؟؟؟؟؟ و اینکه این وسایلی که دوستمون تو اولین پست نوشتن فردا ببره یا همون بر میگردونن که چند روز بعد بره ببره؟؟؟؟؟؟

سلام به همگی

داداش ما هم 1/4 هستیم...

linktaz

Registered User
لایک‌ها
0
با تشکر از pechpeche عزیز.
آقا ما امروز مرخصی مون تموم میشه.پیش بسوی هتل ادیبی!!

jalalian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان من که کد مازاد بودم افتادم 04 بیرجند !
لطفا هر کی هرچی اطلاعات داره بگه
فردا ساعت 10.5 اعزامیم
تو رو خدا اطلاعات بدید

jalalian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کسی جواب منو نمیداه اگه میشه کسی اطلاعات بده

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان کسی جواب منو نمیداه اگه میشه کسی اطلاعات بده
دوست عزیز خیلی دیر سوالت رو مطرح کردی... فکر نمیکنم تا فردا کسی به اینجا بیاد که تصادفا بیرجند هم خدمت کرده باشه!

ولی توصیه میکنم 2- 3 صفحه ی اول این تاپیک رو خیلی خوب بخونی. توصیه هاش عالیه.

khorshid12

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من هم امروز ساعت 12 میرم ترمینال و میریم تبریز
17 ساعتی تو راه هستیم
:eek:

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
به سلامت... امیدوارم شما هم در این 45 روز فقط بگی و بخندی و خوش باشی ;)

ali_1365

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من افتادم نیروی هوائی ارتش منطقه هوائی مهراباد پایگاه یکم شکاری
مدرکم دیپلمه کسی اطلاعاتی داره بده ممنون میشم:)

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
کدهای آموزشی به پست اول اضافه شد. با تشکر از آقای رسولی Rasooli

satlamerd

Registered User
لایک‌ها
0
من كه 18 ماه اخير نرفتم برگ سبز مجددي كه برام مياد باز سهميه مازاد ميزنن يا اينكه نه.
اين ماه برگ سبز من سهميه مازاد بود كه ارتش كرمان انداخنم ولي نرفتم.
اخرش چه ميشه
من دوست دارم سژاه بيفتم.

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
من كه 18 ماه اخير نرفتم برگ سبز مجددي كه برام مياد باز سهميه مازاد ميزنن يا اينكه نه.
اين ماه برگ سبز من سهميه مازاد بود كه ارتش كرمان انداخنم ولي نرفتم.
اخرش چه ميشه
من دوست دارم سژاه بيفتم.

معمولا مازاد میاد مجددا
اما خوب شاید اعزام بعدی شما 5-7 ماه دیگه باشه!
اگر مازاد بود شما از کجا متوجه شدین که نیروی کرمان هستید؟
تا زمانی که برگه سفید را از شما دریافت نکنند نمیگن نیروی کدام یگان هستید!

بالا