• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

rozeab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه
من كد 6 يعني مركز آموزش مالك اشتر اراك زير مجموعه نيروي انتظامي برام اومده
من اصولن خيلي بد شانسم هم اينكه از مشهد بايد برم اراك و اونم نيروي انتظامي كسي راجب اين مركز اگه اطلاعاتي داره ممنون ميشم كمك كنه

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
کسی میدونه فوق لیسانس ها رو معمولا کجا میندازن ؟
من 2 آبان اعزامم ولی از شانسم کد 226 خورده. باید صبر کنم تا روز تقسیم:(

شما احتمال اینکه بیوفتی پدافند زیاده
پدافندم سبکش مثل نیروی هوایی فعلاً.

naz_toto

Registered User
لایک‌ها
0
یکی از دوستای منم کد 123 براش خورده .
این دوستم یه سوال داره گفتم از شما بپرسم شاید جوابشو بدونید .

این دوست من دو سال پیش رفت سربازی و افتاد نیروی مقاومت بسیج **** و سطای آموزسی دانشگاه قبول شد و اومد بیرون البته آموزشی رو تموم کرد و برگه سبزش رو گرفت . ولی موقع تسویه حساب جیره ش رو ازش نگرفتن .

حالا که میخواد دوباره بره باید همون جیره رو ببره یا بهش دو باره میدن .
چون یکی از دوستاش تو نیورس انتضامی شرایطش مشابه این دوست من بود و دوباره بهش جیره دادن.
ممنون میشم راهنمایی کنید .

ALi_ta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستانی که کد 277خوردن

این کد مربوط به فرماندهی انتظامی تهران بزرگ (فاتب) هستش که پادگانش خیابان شریعتی خیابان معلم هست. جاش خیلی خوبه. از طریق ویکی مپیا میتونین ببینین. منطقه هفت تهران. همه از استان تهران هستن البته یه تعدادی ازشهرستان هم توی هر دوره هست. کلا 3 دوره تا الان سرباز گرفتن. بعد از آموزشی هم میفرستن کلانتری های تهران و تعدادی هم برای ستاد ها میگیرن. ما که این هفته کارمون تمومه و سر دوشی میگیریم. خداییش هیج جا اینطوری نیست. حالشو ببرین.

دوستان لطف کنن ایمیل نزنن چون نمیتونم جواب بدم. با عرض معذرت:rolleyes::D:D:D

hamidreza777

Registered User
لایک‌ها
2
کارت سفید ما هم اومد کد: 226 یعنی فعلا سرگردونم تا یه هفته دیگه ببینم کجا قسمت بشه.

سه تا سوال از اساتید

1: دیگه دارم ساک رو میبندم, تا جایی که توی فروم خوندم خوراکی مشکل نداره ببرم اما در مورد لباس (مخصوصا حالا که هوا داره سرد میشه) ایراد میگیرن؟. لباس شخصی یا زیر ببریم گیر میدن؟ درضمن تو تهران یه جای خوب واسه گرفتن جوراب کلفت که به درد سربازی بخوره سراغ دارین؟ :) دو روزه هرچی میگردم فقط جوراب اسپرت میبینم:happy:

2- تو این برگه نوشته که یه حساب تو بانک سپه باز کنید. و تائیدیه بانک رو بیارید.
من امروز حساب باز کردم ولی یارو میگفت تا 10 روز دیگه کارت عابر بانکت نمیاد و اینا. مشکل ساز میشه؟ اصلا عابر بانک کاربردی داره تو سربازی؟ یا پول نقد ببرم؟

3- یکی میگفت پوتین رو از الآن بگیرم و نرمش کنم. دوستان تائید میکنن؟ یعنی روز اعزام پام کنم برم مشکلی نیست؟ پوتینی هم که بهم دادن ور دارم بیارم خونه بذارم برا یادگاری :D

چقدر سوال کردم! ببخشید
ولی خواهشا جواب بدید

1-حالا فعلا جات معلوم نشده که کد مازادی ، صبر کن ببین کجا میوفتی ، شاید زبونم لال افتادی بندر عباس هوا گرم بود لباس نخواست.
بابا بیخیال اینقدرام سخت نیست که دنباله فلان جور جوراب بگردیو اینا.
2- حساب بانکی برای برقرار شدن حقوقتونه ، اونا شماره حساب از شما میخوان ، کارتت رو 2 ماه دیگم گرفتی مهم نیست. پول نقدم به حد لازم با خودت ببر.
3-پوتینم الان نخر ، بزار پوتینتو گرفتی بهتون احتمال مرخصی میدن برید لباساتونو اندازه کنین ، اونوقت اگه پوتین بد بود به نظرت ببر مغازه های لوازم سربازی و یه پولی روش بده عوض کن.
پوتین های بیرون خیلی سبک هستن و پوتین های خودشون یه کم سنگینه(بازم بستگی به این داره کجا بیوفتی و تو انبار چی داشته باشن)

در ضمن جنگ رستم نمیخوای بری که اینقدر حساسی، یه مدت میری آموزشی دیگه.

mrz_iee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1-حالا فعلا جات معلوم نشده که کد مازادی ، صبر کن ببین کجا میوفتی ، شاید زبونم لال افتادی بندر عباس هوا گرم بود لباس نخواست.
بابا بیخیال اینقدرام سخت نیست که دنباله فلان جور جوراب بگردیو اینا.
2- حساب بانکی برای برقرار شدن حقوقتونه ، اونا شماره حساب از شما میخوان ، کارتت رو 2 ماه دیگم گرفتی مهم نیست. پول نقدم به حد لازم با خودت ببر.
3-پوتینم الان نخر ، بزار پوتینتو گرفتی بهتون احتمال مرخصی میدن برید لباساتونو اندازه کنین ، اونوقت اگه پوتین بد بود به نظرت ببر مغازه های لوازم سربازی و یه پولی روش بده عوض کن.
پوتین های بیرون خیلی سبک هستن و پوتین های خودشون یه کم سنگینه(بازم بستگی به این داره کجا بیوفتی و تو انبار چی داشته باشن)

در ضمن جنگ رستم نمیخوای بری که اینقدر حساسی، یه مدت میری آموزشی دیگه.

دستت درد نکنه. آخه یکی بهم گفته بود که جوراب حتما مشکی بدون هیچ مارک و چیزی واسه اون میگم.
واسه پوتین هم بهم گفته بودن اگه بگیری بهتره که نرم کنی و یه خورده باهاش بدویی که تو پات جا بیوفته بهتره.

پس شماره حساب کافیه ببریم.

جنگ رستم رو خوب اومدی :) ولی من دیگه پی 17 ماه بدبختی به معنای کامل رو به تنم مالیدم. حالا هرچی بتونم بپیچونم و راحتترش کنم برا خودم بهتره. رفیقم هی میگفت سربازی هلو و فلان بعد رفت یه خورده بهش سخت گرفتن دیگه نرفت شد سرباز فراری :blink: من دارم به مرگ میگیرم که رفتم اونجا به تب راضی بشم :)

دم شما و همه بچه ها که جواب میدن گرم. خودمون باید به داد خودمون برسیم دیگه. حالا منم اگه رفتم و اطلاعاتی چیزی دستم اومد. سعی میکنم تو این فروم فعال باشم. یه خیری به چند نفر مثل خودم برسونم.

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
دستت درد نکنه. آخه یکی بهم گفته بود که جوراب حتما مشکی بدون هیچ مارک و چیزی واسه اون میگم.
واسه پوتین هم بهم گفته بودن اگه بگیری بهتره که نرم کنی و یه خورده باهاش بدویی که تو پات جا بیوفته بهتره.

پس شماره حساب کافیه ببریم.

جنگ رستم رو خوب اومدی :) ولی من دیگه پی 17 ماه بدبختی به معنای کامل رو به تنم مالیدم. حالا هرچی بتونم بپیچونم و راحتترش کنم برا خودم بهتره. رفیقم هی میگفت سربازی هلو و فلان بعد رفت یه خورده بهش سخت گرفتن دیگه نرفت شد سرباز فراری :blink: من دارم به مرگ میگیرم که رفتم اونجا به تب راضی بشم :)

دم شما و همه بچه ها که جواب میدن گرم. خودمون باید به داد خودمون برسیم دیگه. حالا منم اگه رفتم و اطلاعاتی چیزی دستم اومد. سعی میکنم تو این فروم فعال باشم. یه خیری به چند نفر مثل خودم برسونم.

رفقا که راهنمائی کردن. من هم تا اونجا که یادمه تو همون پادگان برو بچ پوتینا رو با هم عوض می کردن اندازه بشه. جوراب و اینا هم بهتون میدن دیگه . آموزشی اگه ارتش باشی که حسابی هتله **** هم باشی بد نیست بسته به جاشه ولی هر جفت موارد بهترین دوران سربازیه خداییش من کلی دلم واسه اون روزا تنگ شده.

پست اول هم یه نیگا بنداز هرچند الان دیگه قدیمی شده:eek: هی روزگار...

mrz_iee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی روزبه جان

دی: منم داشتم مینوشتم بهروز!

انشالله سلامت باشی. با این تاپیکی که زدی.
کلی بانی خیر شدی. این رفقای ما که فقط استرس پخش میکنن. قدیمی ها و تجربه دارها هم که به هرکدومشون میگی. میگن ای بابا میگذره فکرشو نکن. ناراحت نباش. یکی نیست بگه بابا من نه ناراحتم نه نگران. اما چیزایی که کمک میکنه رو حداقل بگید. مثل همین لیستی که شما تهیه کردی. یا راهنمایی های بقیه بچه ها میکنن.

دستتون درد نکنه:rolleyes:

naz_toto

Registered User
لایک‌ها
0
یکی از دوستای منم کد 123 براش خورده .
این دوستم یه سوال داره گفتم از شما بپرسم شاید جوابشو بدونید .

این دوست من دو سال پیش رفت سربازی و افتاد نیروی مقاومت بسیج **** و سطای آموزسی دانشگاه قبول شد و اومد بیرون البته آموزشی رو تموم کرد و برگه سبزش رو گرفت . ولی موقع تسویه حساب جیره ش رو ازش نگرفتن .

حالا که میخواد دوباره بره باید همون جیره رو ببره یا بهش دو باره میدن .
چون یکی از دوستاش تو نیورس انتضامی شرایطش مشابه این دوست من بود و دوباره بهش جیره دادن.
ممنون میشم راهنمایی کنید .

کسی حواب این مشکل ما رو نمیدونه ؟

az_ariya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آموزشی تمووووووووووووووووووووووووم شد
هر کی پادگان هاشمی نژاد نیشابور افتاد بگه که بهش بگم چی کار کنه

لطفا اطلاعاتتون را درباره مرخصي دادن و امكان تلفن زدن براي من بنويسد همسر من اول آبان بايد بره اونجا
[email protected]

Last edited:

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
مرسی روزبه جان

دی: منم داشتم مینوشتم بهروز!

انشالله سلامت باشی. با این تاپیکی که زدی.
کلی بانی خیر شدی. این رفقای ما که فقط استرس پخش میکنن. قدیمی ها و تجربه دارها هم که به هرکدومشون میگی. میگن ای بابا میگذره فکرشو نکن. ناراحت نباش. یکی نیست بگه بابا من نه ناراحتم نه نگران. اما چیزایی که کمک میکنه رو حداقل بگید. مثل همین لیستی که شما تهیه کردی. یا راهنمایی های بقیه بچه ها میکنن.

دستتون درد نکنه:rolleyes:

مخلصیم آقا. موفق باشی

az_ariya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون مي شم اگركسي ا طلاعاتي درباره پادگان هاشمي نژاد داره براي من بفرسته همسر من كارشناسي ارشده و معاف از رزم هم هست مي خواستم بدونم وضعيت مرخصي چطوره و راحت مي شه تلفن زد و اين درسته كه مي گن اول كه ميرن لباسشون رو ميدن و مي گن بريد چند روز ديگه بياييد
[email protected]

Last edited:

rozeab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه
من كد 6 يعني مركز آموزش مالك اشتر اراك زير مجموعه نيروي انتظامي برام اومده
من اصولن خيلي بد شانسم هم اينكه از مشهد بايد برم اراك و اونم نيروي انتظامي كسي راجب اين مركز اگه اطلاعاتي داره ممنون ميشم كمك كنه

هيچكي نيست جواب منو بده؟

az_ariya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون مي شم اگركسي ا طلاعاتي درباره پادگان هاشمي نژاد داره براي من بفرسته همسر من كارشناسي ارشده و معاف از رزم هم هست مي خواستم بدونم وضعيت مرخصي چطوره و راحت مي شه تلفن زد و اين درسته كه مي گن اول كه ميرن لباسشون رو ميدن و مي گن بريد چند روز ديگه بياييد
[email protected]
كسي جواب من رو نميدونه

Last edited:

ITLine

Registered User
لایک‌ها
1
كسي جواب من رو نميدونه

والا منم همونجا افتادم وضعیت تلفن که نباید مشکلی باشه ولی واسه مرخصی بستگی با پادگان و دوره داره بعضی وقتا میبینی همون روز یا چند روز بعد میفرستن و بعضی وقتا هم میبینی تا میان دوره مرخصی نمیدن هیچی مشخص نیست تو سربازی

nimakhan007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من اول آبان باید برم خدمت.کد 123 یعنی همون هاشمی نژاد نیشابور افتادم.
خواستم راجع به اونجا هر اطلاعاتی که فکر می کنید مهمه به من بدید.
کلا اونجا چه جوریه؟ سخت می گیرن یا آسون خلاصه هر چی می دونی به درد می خوره رو بگو.
خیلی ممنون
منم افتادم نیشابور 2آبان شنبه هفته دیگه باید برم. کسی از اونجا خبری داره ؟ چیا لازم میشه ببرم همرام؟ اوضاع مرخصی چطوره؟ همینطور اوضلع تلفن ؟ میشه گوشی برد؟ ازمون میگیرن؟ آخر دوره پس میدن؟ خواستیم بریم از پادگان بیرون بهمون میدن؟ تو خودش بوفه و مخابرات داره ؟ کلاً هرکی هر پی به درد بخور میدونه بهم بگه واسه اونجا

kamrannn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم افتادم کد 123 (باغرود) از یکی از دوستم که مرداد اونجا بوده یه سری اطلاعات از اونجا گرفتم شاید به درد بقیه هم بخوره:
باغرود یه جای ییلاقی نزدیک نیشابور که سرسبزه
4 تا گردان داره-حضرت رسول<امام علی<امام حسن<امام حسین
که گردان امام حسینش تازه سازه و درخت سرسبزی نداره(وسط بیابون)
کلا پادگان خوب و تمیزیه و غذاشم بد نیست-بوفش همه چی داره-تلفن عمومی هم موجوده(موبایل نبرین میگیرن ازتون و اذیت میکنن)
هفته اول یکم سخته(خوب طبیعیه بخاطر دوری و محیط جدید و ...)
آخر هفته ها 5 شنبه و جمعه مرخصی میدن (البته از هفته دوم)که دوستم توصیه کرد حتما استفاده کن و از پادگان برو بیرون(کیه که نخواد استفاده کنه؟!)
در مورد انتخاب پوتین گفت حتما سعی کن مناسب سایز پات باشه و تنگ نباشه .و یه جوراب زنونه از اون کلفتا بگیر و رو جورابت بپوش چون اینجوری پات تو پوتین لیز میخوره و کمتر اذیت میشی.
از جمله چیزایی که گفت بهتره همراهت باشه:
1-خرما خشک-بادام و...چون بعد از صبحانه تا ساعت 12 نمیشه چیزی خورد و ممکنه ضعف کنی (واسه من که شکمو هستم بهترین توصیس!)
2-کیسه فریزر برای یلقبی(میکشی تو یلقبی دیگه نمیخواد تو صف شستن وایسی)
3-داروهای سرماخوردگی و اسهال و سر درد(البته کدیین دار نباشه)-چسب زخم
4-صابون خمیری-مسواک و خمیر دندان
5-لباس گرم( توصیه خودمه):p
6-و سایر لوازم مثل در بازکن برای کنسرو-دستمال رولی-کارت ملی-کپی شناسنامه (اگه متاهل هستین کپی برابر اصل شناسنامه خودتون و همسرتون با کپی بربر اصل عقد نامه بهتره داشته باشین)-کارت عابر بانک و یه مقداری پول و...
و گفت تا میشه خیلی بارتو سنگین نکن (مگه میششه؟!!!!)
در ضمن گفتش تا جایی که امکان داره بیخیال باشین و به این دوره مثل دوره تفریحی نگاه کنین-زیاد سخت نگیرین خیلی زود تموم میشه(البته اینو همه اونایی که رفتن میگن که توصیه اعصاب خورد کنیه)
برای همه دوستانی که با هم هستیم تو نیشابور آرزوی موفقیت میکنم نگران و ناراحت نباشین .:blush:
از کسایی که به نیشابور رفتن و اطلاعات کاملتری دارن لطفا راهنمایی کنن

Last edited:
بالا