• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به تمامی دوستان گل

امیدوارم حالتون خوب باشه

ما هم دیگه باید کم کم بریم سربازی ( اول اردیبهشت)

فقط یه چند تا سوال داشتم !!! که اگه دوستان لطف کنن و جواب بدن واقعا ممنون میشم

آقا ما 1 اردیبهشت 89 اعزامیم و کد ما متاسفانه خورده 226 یعنی مازاد ( مدرکمم فوق دیپلم)!!!
الان سوالم اینه آیا نمیشه هیچ حدسی زد که آموزشی کجا میوفتم ؟؟؟ آخه واقعا بی انصافی که طرف ندونه یهو سوار اتوبوسش کنن و بگن آموزشی فلان جا

سوال دومم اینه که ما ( با توجه به قانون جدید و مدت حضور پدر در جبهه ) که به ازای هر ماه که پدر طرف تو جبهه بوده 18 روز از خدمت پسر کم میشه ما رفتیم پی این کارو گرفتیم و کارت ایثار گرفتیم و دقیقا 10 ماه و 17 روز از خدمت من کم میشه
ولی از یه طرف من به خاطر نیومدن جواب دانشگاه ( تنها به خاطر 3 روز) 3 ماه اضافه خدمت خوردم

حالا سوالم اینه : من کلا چند ماه باید خدمت کنم ( با توجه به شرایط بالا) + اینکه 3 ماه اضافه هم خوردم

ممنون

فعلا

یا حق

حالا من دقیقا بر عکس اینو شنیدم ..... چون به قول خودشون سربازی دیگه خیلی قانونمند شده (چه میدونم کارت هوشمند و ثبت نام اینترنتی و از این حرفا) دیگه بخشیده نمیشه کاری هم ندارن که طرف 3 روز دیر فرستاده یا 3 سال ....
بازم میگم در حد یک شنیده است . . . پس دوستان بیشتر تحقیق کنن . . . یکی از دوستای خودم الان داره 3 ماه اضافه خدمتشو میگزرونه . . .

یه سوال از شما . . . دوست عزیز شما چرا ریسک کردین ؟؟؟ خب جواب دانشگاه چه ربطی داره به نفرستادن مدارکت ؟؟؟

شما میفرستادی اگر جوابتم مثبت میشد مرخصی میگرفتی از خدمت ..... پس ریسک کردی و کاریشم نمیشه کرد شما درضمن 10 ماه کسر میشه از خدمتت اگر 1 روزم کم میشد 1 روز بود بیشتر به کارات میرسیدی ...

در ضمن منم مازادم و فوق دیپلم حالا بچه ها شاید یکم حال ما مازادارو درک کنن .... شما از تهرانی ؟؟

فدات

mohammad.sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
hamidreza777
ممنون ازتون

گروهبان حرفت کاملا درسته
اشتباه از خودم بود ! یعنی میشه گفت باید دفترچه لامصبو همون موقع ارسال می کردم حالا دیگه هم نمیشه کاری کرد

این کد مازاد خدایی چه مسخره بازیه !!! حیف شما هم این کدو مزخرفو خوردین
یعنی هیچی روز تقسیم معذرت می خوام هر جا نیرو کم اومد عینهو گوسفند مارو بندازن تو اتوبوس :( آخه این انصافه
من از گیلانم

حقیقتش اگه برای استخدام و این مسخره بازی ها کارت پایان خدمت نمی خواستن من یکی که نمی رفتم عمرمو تلف کنم
درسته طرف میره خدمت با محیط جدید و با موقعیت هایی روبه رو میشه که ممکنه هیچ وقت اونارو تو زندگی عادی تجربه کنه اما بحرحال باز میشه گفت چیزه بی خودیه لااقل اینجا

ممنون از پاسختون گروهبان جان

فعلا

یا حق

jalal_elect

Registered User
لایک‌ها
1
خیلی مخلصم حاج جلال . . . بزرگ مرد **** کرج ... ای ول پی به ریال بود . . .

خب بچه ها حقوقاتونو جم کنید پایان خدمت بریم دور هم یه پرس کله پاچه مشتی بخوریم . . .:happy:

فدات

من پایه هستم فط بگو کی و کجا :rolleyes:

دوستانی که کد 256 خوردند بیاید اینجاhttp://hotelmodares16.blogfa.com

اطلاعات همه 256 یی ها براشون ایمیل شد به امید دیدار همدیگه :).

دوستان کد 256 میتونن به یاهو مسنجرم پی ام بند [email protected]

mohammad.sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

جلال جان

آقا این کد 256 هم مازاد هستش ؟؟؟؟؟:blink:

چجوری هاست !!!!
یعنی هم 226 و هم 256 هر دو مازاد هستن ؟؟
فرق ندارن ؟

jalal_elect

Registered User
لایک‌ها
1

ali_gt65

Registered User
لایک‌ها
243
درود بر فعالترین عضو این تاپیک.پادگان عزیز
پادگان جون نفهمیدی کدوم خراب شده ای کد مازاد رو میفرستن

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود بر فعالترین عضو این تاپیک.پادگان عزیز
پادگان جون نفهمیدی کدوم خراب شده ای کد مازاد رو میفرستن

شرمنده هرچی گشتم پادگانو پیدا کنم نشد من جوابتتو میدم ..:D:blush:

نه دیگه بدبختی یکی دو تا نیست که . . . از شانس ما مازاد شدیم . . . . لنگ تو هوا به معنی واقعی کلمه . . .

چهارشنبه مشخص میشه . . . اگر بگن شنبه اعزامین 2 روز وقت دارم تحقیق منم دربارش . . .

اکثر بچه ها میگن 04 بیرجند مییفتی . . . یا نیروی افتظاحی:hmm:

که اگر شانس منه اون سر دنیا با یه مشت ادم زبون نفهم . . . .

شما کجا بودی ؟؟

فدات

mohammad.sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شرمنده هرچی گشتم پادگانو پیدا کنم نشد من جوابتتو میدم ..:D:blush:

نه دیگه بدبختی یکی دو تا نیست که . . . از شانس ما مازاد شدیم . . . . لنگ تو هوا به معنی واقعی کلمه . . .

چهارشنبه مشخص میشه . . . اگر بگن شنبه اعزامین 2 روز وقت دارم تحقیق منم دربارش . . .

اکثر بچه ها میگن 04 بیرجند مییفتی . . . یا نیروی افتظاحی:hmm:

که اگر شانس منه اون سر دنیا با یه مشت ادم زبون نفهم . . . .

شما کجا بودی ؟؟

فدات

سلام

آقا منظورت کد 38 ( 04 بیرجند) ارتشه :eek:
عجب بدبختیه ها
نیروی انتظامی بهتره که

آخره سر من می دونستم باید تو همین ارتش بیوفتم ( حالا 04 نشد) در هر صورت من فکر کنم ارتش میوفتم
خداییش میگم
شانس نداریم که:hmm:

otherworld

Registered User
لایک‌ها
0
راستی ارتش هم درجه ها را کم کرده یا فقط ناجا کم کرده؟

آخره سر من می دونستم باید تو همین ارتش بیوفتم ( حالا 04 نشد) در هر صورت من فکر کنم ارتش میوفتم
خداییش میگم
شانس نداریم که

یعنی نیروی انتظامی از ارتش بهتره ؟

یکی از بچه ها میگفت اونایی که مازادند را روز اعزام دسته دسته میکنند میگند مثلا شما برید فلان جا. یه جا هم شنیدم که اختیاری هست مثلا میگن افرادی که میخوان برند (پادگانx فلان شهر) یه دسته بشند حالا بسته به تعدادی که اونجا لازم داره!خیلی هم ضد حال نیست.

Last edited:

karim1111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

خواستم یک موضوعی را بیان کنم و تکلیف این موضوع که دوستان اطلاع بیشتری دارند مشخص کنند
.

این دوره تکمیلی بسیج که آموزشی را کسر می کنه آیا ارتش هم این موضوع را پذیرفته یا نه هنوز؟

آخه در وبلاگ یکی از دوستان نوشته بود که این قانون مصوبه مجلسه و یگان های دیگه نظامی مثل ارتش، نیرو انتظامی و صنایع دفاع ملزم به پذیرفتن این شرایط هستن!

دوستان راهنمایی فوری کنند آخه من خیلی زود میخوام این موضوع برام روشن بشه .

و حتما این موضوع را در این وبلاگ دوست عزیزمان مطالعه فرمایند.

http://sarbazzi.blogfa.com/post-9.aspx

با تشکــــــــــــــــــــــــــر

jalal_elect

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام

خواستم یک موضوعی را بیان کنم و تکلیف این موضوع که دوستان اطلاع بیشتری دارند مشخص کنند
.

این دوره تکمیلی بسیج که آموزشی را کسر می کنه آیا ارتش هم این موضوع را پذیرفته یا نه هنوز؟

آخه در وبلاگ یکی از دوستان نوشته بود که این قانون مصوبه مجلسه و یگان های دیگه نظامی مثل ارتش، نیرو انتظامی و صنایع دفاع ملزم به پذیرفتن این شرایط هستن!

دوستان راهنمایی فوری کنند آخه من خیلی زود میخوام این موضوع برام روشن بشه .

و حتما این موضوع را در این وبلاگ دوست عزیزمان مطالعه فرمایند.

http://sarbazzi.blogfa.com/post-9.aspx

با تشکــــــــــــــــــــــــــر

مخصوص **** هست مثلا اگه آموزشی ارتش و یا نیروی انتظامی بیفتید نمیتونید استفاده کنید.

ولی دوماه کسری خدمت سرجاش میمونه.
دوستانی که کد 256 خوردند بیاید اینجاhttp://hotelmodares16.blogfa.com

اطلاعات همه 256 یی ها براشون ایمیل شد به امید دیدار همدیگه :).

دوستان کد 256 میتونن به یاهو مسنجرم پی ام بند [email protected]

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
البته اگه داخل کارت سبز قید شده باشه که "معاف از آموزشی "هست هر جا بیوفتید آموزشیتون خیلی کم میشه. تقریبا یک هفته.
قبلش باید برین **** شهرتون و روی کارت یه نامه بگیرین برای پادگان آموزشیتون.
بهترین کاری که شما میتونید بکنید اینه که مراجعه کنید به ناحیه **** شهر محل سکونت و آخرین قوانین رو از خودشون بپرسید.

Last edited:

mediaportal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا منم اعزام 1 اردیبهشت هستم کد 176 پادگان شهید خضرایی نیروی هوایی ارتش افتادم، والا ما از هر کی پرسیدیم گفتن پارت می کنن و خضرایی یه پادگان تخمی از نظر نظم و انضباط هست و کلا خیلی گیر هستن. من مدرکم فوق لیسانس هست و امریه هستم. در ضمن معاف از رزم هم هستم. اما نگرانم. دوستان خواهشآ بگین چطور جواییه؟ یه عده مگن خوبه یه عده میگن لهت می کنن و کاری به مدرکت ندارن. ما موندیم تو برزخ. برادرا راهنمایی کنین. دمتون جیز

mediaportal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا کسی نیست یه اطلاعات صادقانه از کد 176 (پادگان خضرایی نیروی هوایی ارتش تهران) به ما بده؟:f34r:
از بس اطلاعات متضاد خوندیم الان نمی دونیم خضرایی واقعا جهنم سبز هست یا گلابیه؟:blink:

:wacko:;):wacko:

mediaportal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشخصات من::f34r:
- کد آموزشی: 176 (پادگان خضرایی ارتش نیروی هوایی تهران)
- مدرک: فوق لیسانس
- معاف از رزم هستم
- امریه هستم
- قبلا 20 روز آموزشی رفتم توی ارتش :wacko: (به علت قبولی در دانشگاه ترخیص شدم.)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
از هر کی پرسیدم گفتن وای وای پادگان تخمی افتادی، از نظر نظم خیلی خیلی گیرن. :(:f34r::wacko:;)

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

آقا منظورت کد 38 ( 04 بیرجند) ارتشه :eek:
عجب بدبختیه ها
نیروی انتظامی بهتره که

خداییش میگم
شانس نداریم که:hmm:

اره دیگه همون 38 .... نه بابا فکر میکنی ارتش سختر از نیروی افتظاحیه . . .

هیچی نداشته باشه ارتش حداقل به درجت احترام میزارن . . . چه بسا تو انتظامی با گروهبان 1 هم بعضی وقتا میری سر برجک پست میدی:eek:

من اگرم بهم بگن برو سر برجک پست بده نمیرم هر کاریم میکنن بزار بکن تا اخر عمرم هم اضافه خدمت بخورم ولی زیر بار حرف زور نمیرم . . .

اگر بدترین جاای ارتش گفتن میخوای بری یا بهترین جای انتظامی شما اولی رو برو ... دوستانه میگم

فدات

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا منم اعزام 1 اردیبهشت هستم کد 176 پادگان شهید خضرایی نیروی هوایی ارتش افتادم، والا ما از هر کی پرسیدیم گفتن پارت می کنن و خضرایی یه پادگان تخمی از نظر نظم و انضباط هست و کلا خیلی گیر هستن. من مدرکم فوق لیسانس هست و امریه هستم. در ضمن معاف از رزم هم هستم. اما نگرانم. دوستان خواهشآ بگین چطور جواییه؟ یه عده مگن خوبه یه عده میگن لهت می کنن و کاری به مدرکت ندارن. ما موندیم تو برزخ. برادرا راهنمایی کنین. دمتون جیز

داداشه من هرکسی بهت گفته خضرایی بده بدون باهات دشمنه . . . جدی میگم

فدات

mohammad.sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر گروهبان عزیز

آقا این درجه ها کم نشده ها از سال 90 اعمال میشه
من رفتم از چند تا سربازی پرسیدم گفتن درجه ها همون قبلی هاست

یعنی گروهبان یک نمیشیم همون استوار دوم هستش

پس با این حساب ارتش بهتره :cool:

ایول

ولی آخه ببین کد 38 تربت حیدریه خیلی دوره بابام اونجا خدمت کرده خیلی سخته اونور مشهد
در هر صورت باهات موافقم در مورد ارتش
خوبیشم اینه که باید ریشو سیبیلو بزنی
مثه **** و نیروی انتظامی نیس

اصلا ارتش یه ارگان جدا نسبت به **** و نیروی انتظامی هستش:)

کاش به جای فوق دیپلم با لیسانس می رفتیم:)
حداقل یه ستوان سومی می گرفتیم

فعلا

یا حق

بالا