گروهبان
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 153
- لایکها
- 0
سلام به تمامی دوستان گل
امیدوارم حالتون خوب باشه
ما هم دیگه باید کم کم بریم سربازی ( اول اردیبهشت)
فقط یه چند تا سوال داشتم !!! که اگه دوستان لطف کنن و جواب بدن واقعا ممنون میشم
آقا ما 1 اردیبهشت 89 اعزامیم و کد ما متاسفانه خورده 226 یعنی مازاد ( مدرکمم فوق دیپلم)!!!
الان سوالم اینه آیا نمیشه هیچ حدسی زد که آموزشی کجا میوفتم ؟؟؟ آخه واقعا بی انصافی که طرف ندونه یهو سوار اتوبوسش کنن و بگن آموزشی فلان جا
سوال دومم اینه که ما ( با توجه به قانون جدید و مدت حضور پدر در جبهه ) که به ازای هر ماه که پدر طرف تو جبهه بوده 18 روز از خدمت پسر کم میشه ما رفتیم پی این کارو گرفتیم و کارت ایثار گرفتیم و دقیقا 10 ماه و 17 روز از خدمت من کم میشه
ولی از یه طرف من به خاطر نیومدن جواب دانشگاه ( تنها به خاطر 3 روز) 3 ماه اضافه خدمت خوردم
حالا سوالم اینه : من کلا چند ماه باید خدمت کنم ( با توجه به شرایط بالا) + اینکه 3 ماه اضافه هم خوردم
ممنون
فعلا
یا حق
حالا من دقیقا بر عکس اینو شنیدم ..... چون به قول خودشون سربازی دیگه خیلی قانونمند شده (چه میدونم کارت هوشمند و ثبت نام اینترنتی و از این حرفا) دیگه بخشیده نمیشه کاری هم ندارن که طرف 3 روز دیر فرستاده یا 3 سال ....
بازم میگم در حد یک شنیده است . . . پس دوستان بیشتر تحقیق کنن . . . یکی از دوستای خودم الان داره 3 ماه اضافه خدمتشو میگزرونه . . .
یه سوال از شما . . . دوست عزیز شما چرا ریسک کردین ؟؟؟ خب جواب دانشگاه چه ربطی داره به نفرستادن مدارکت ؟؟؟
شما میفرستادی اگر جوابتم مثبت میشد مرخصی میگرفتی از خدمت ..... پس ریسک کردی و کاریشم نمیشه کرد شما درضمن 10 ماه کسر میشه از خدمتت اگر 1 روزم کم میشد 1 روز بود بیشتر به کارات میرسیدی ...
در ضمن منم مازادم و فوق دیپلم حالا بچه ها شاید یکم حال ما مازادارو درک کنن .... شما از تهرانی ؟؟
فدات