• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

paul2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فانوسقه ایرانی فکر کنم ابو بجای اینکه سرد کنه گرم میکنه
300 نفر اصفهانی؟واقعا پادگانو قرغ کردین.ما که 70 نفریم کلمون 19 تامون هم فوق دیپلم بودن
اخه این کرمانشاهی هایی که با منن 90% مال شهرستانهای کرمانشاه هستن و کردی حرف میزنن ولی من نمیتونم باهاشون حرف بزنم تنها موندم
حالا شاید اونجا تونستم با بچه های شهرهای دیگه رفیق شم

فانوسقه چی کار به آب داره؟!؟!:blush::eek::f34r:
300 نفر که شاید نباشیم اما 200 تا رو مطمئنم
خب مگه فارسی بلد نیستن؟!؟! طوری نیست خی بیا پهلو خودامون بشد لهجه شیرین اصفهونی یاد میدیم...:blink::D:)

payam11

Registered User
لایک‌ها
1

فانوسقه چی کار به آب داره؟!؟!:blush::eek::f34r:
300 نفر که شاید نباشیم اما 200 تا رو مطمئنم
خب مگه فارسی بلد نیستن؟!؟! طوری نیست خی بیا پهلو خودامون بشد لهجه شیرین اصفهونی یاد میدیم...:blink::D:)

پس ماله چیه؟:blink:
بگو تا اگه لازمه منم بگیرم
راستی به نظرت جهرم کافی نت داره؟من که فقط بیابون دیدم چیزی شکل شهر که نبود
ولی عجب جایی افتادیم ها به هر کس میگم افتادم جهرم 2 ساعت برام گریه میکنه :D
بد بختی من تو زندگیم زیادی راحت بودم هر غذاییم که دوست داشتم میگفتم مامانم برام درست میکرد یا از بیرون میگرفت تا حالا اصلا هم پیاز نخوردم :puke: صبح هم که ساعت 12 بیدار میشدم میشستم پای 360 بازی کردن با این اوضاع فکر نکنم زنده برگردم
تازه 2 سال بود adsl داشتم معتاد شده بودم خفن دیگه این ماه مجبور شدم اونو هم قطع کنم :(
خدا کنه این 50 روز باقی مونده زودتر تموم شه

tools man

Registered User
لایک‌ها
3
خوب فانوسقه همون كمربند نظامي هست
قمقمه آب شايد منظورتون بوده ؟:D

payam11

Registered User
لایک‌ها
1
بچه ها من پدرم بازنشسته ارتشه
توی مواردی که اولویت برای انداختن توی شهر خودمون داره نوشته پدر نظامی
من ناجا افتادم از مسئولش که پرسیدم گفت فقط نیروی انتظامی باید باشه ولی از یه جا دیگه پرسیدم گفت فرقی نداره
کسی میدونه قضیه چیه؟
راستی با لیسانس ممکنه بندازنمون سر چهارراه؟اونایی که با لیسانس ناجا بودن خواهشا بیان بگن چیکار میکردن.

paul2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس ماله چیه؟:blink:
بگو تا اگه لازمه منم بگیرم
راستی به نظرت جهرم کافی نت داره؟من که فقط بیابون دیدم چیزی شکل شهر که نبود
ولی عجب جایی افتادیم ها به هر کس میگم افتادم جهرم 2 ساعت برام گریه میکنه :D
بد بختی من تو زندگیم زیادی راحت بودم هر غذاییم که دوست داشتم میگفتم مامانم برام درست میکرد یا از بیرون میگرفت تا حالا اصلا هم پیاز نخوردم :puke: صبح هم که ساعت 12 بیدار میشدم میشستم پای 360 بازی کردن با این اوضاع فکر نکنم زنده برگردم
تازه 2 سال بود adsl داشتم معتاد شده بودم خفن دیگه این ماه مجبور شدم اونو هم قطع کنم :(
خدا کنه این 50 روز باقی مونده زودتر تموم شه

آره حتمن بگیر یه جور کمربنده که کمک میکنه موقع نگهبانی و رژه اسلحه رو بهش تکیه بدی وگرنه از دست می افتی
رنگ مشکی اش رو بخر.
سعی کن فکر کافی نت و اینترنت و فیس بوک ووو رو 2 ماه از سرت بیرون کن چون 10 روز یه بار هم ممنه مرخصی ندن.
در مورد اونجا هم که افتادیم درسته یخته همه ی ما هم تو خونه سلطنت کردیم تا حدودی اما سعی کن بهت خوش بگذره وگرنه بیچاره ای . مثل آمپول زدنه هر چی خودتو سفت بگیری بیشتر دردت میاد پس سعی کن فکر کنی اومدی یه اردو یا سفر دسته جمعی با دوستات.
راستی چند تا پست قبلی خوندم انگار اطلاع از نوشتن اسم و اتیکت و نوار دوزی و اینا نداری؟!؟!
اونجا که توضیح دادن و یه کاغد راهنما دادن!!!! حتمن این کارا رو باید انجام بدی حتمن حتمن.
:f34r::)

tools man

Registered User
لایک‌ها
3
بچه ها من پدرم بازنشسته ارتشه
توی مواردی که اولویت برای انداختن توی شهر خودمون داره نوشته پدر نظامی
من ناجا افتادم از مسئولش که پرسیدم گفت فقط نیروی انتظامی باید باشه ولی از یه جا دیگه پرسیدم گفت فرقی نداره
کسی میدونه قضیه چیه؟
راستی با لیسانس ممکنه بندازنمون سر چهارراه؟اونایی که با لیسانس ناجا بودن خواهشا بیان بگن چیکار میکردن.
بله ليسانس هم سر چهار راه مي افته

نظامي بودن هم تا اونجايي كه مي دونم فرقي نداره
شما حتما پيگير اين قضيه باش
و هر مدركيخواستن جور كن تا اماده ارائه باشه

آره حتمن بگیر یه جور کمربنده که کمک میکنه موقع نگهبانی و رژه اسلحه رو بهش تکیه بدی وگرنه از دست می افتی
رنگ مشکی اش رو بخر.

البته رنگش را شايد بگن همون خاكي بگيرن
فرق مي كنه خب :)

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
سلام خدمت دوستان گل
من تیرماه اعزامم و از اونجایی که بسیار مشتاق به خدمت در مرزبانی هستم چند تا سوال دارم
جدیدا سه - چهار پادگان آموزشی مثل شهید رجایی کرمانشاه - محمد رسول ا... بیرجند - شهید عامری زاهدان و ... تحت پوشش فرماندهی مرزبانی قرار گرفته آیا این مراکز فوق دیپلم و لیسانس هم می گیرند یا فقط دیپلم و زیر دیپلم
علاوه بر این مراکز از آموزشگاه های اراک و ... به مرزبانی نیرو تقسیم میشه یا نه؟

بهت توصیه میکنم مرزبانی نری چون درسته که همه چیزش مثل مرخصی (45- 12) و ... خوبه ولی مرزبانی هم دردسرش زیاده هم اینکه امکاناتش کمه فکر می کنی اگه بیفتی مرز سیستان اونجا چه خبره یا اینکه اگه بیفتی خرمشهر و ... تو تابستون اونجا دووم نمیاری حالا بحث جاهایی مثل سوسنگرد و .... که جای خود دارد.

arya_007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
شنبه رفتم پادگان شهید خضرائی به آدرس میدان امام حسین خیابان دماوند کوچه حجت ساعت 7:10 اونجا بودم تقریبا 40-50 نفری اونجا قبل از من رسیده بودن منم رفتم نشستم پیش اونا تا بقیه هم بیان یه ساعتی طول کشید یه کم تعدادمون زیاد شد گفتن بلند شید برید جلو تر بشنید بعد گقتن بایین عقب هی جابجا مون میکردن وقتی که دیگه همه اومدن شروع کردن اسمارو خوندن که برن داخل سالن پذیرش اول دکترا و فوق لیسانس ها رو بعد لیسانس ها و آخرش هم ما فوق دیپلمه های بدبخت (خداییش انگار مدرک فوق دیپلم اصلا به حساب نمیاد) بعد ازاینکه رفتیم سالن پذیرش شماره گرفتیم اومدیم بیرون تقریبا نیم ساعتی علاف بودیم:wacko: تا بلاخره بردنمون جلوی گردان اونجا ازمون شماره حساب بانکی رو گرفتن و یه پرونده دادت تا مشخصاتمونو وارد کنیم یک ساعت و خورده ای هم مشغول این کار بودیم تا بعدش یه نفر اومد که مسئول امور مالی گردان ما بود کفت باید از بانک تاییذیه بیارین که این شماره حساب برای شم باشه و یه سری توضیحات دیگه هم داد بعد گفتن همه برن جلوی پنجره دفتر واسین تا اونایی که پدرشمون نظامی هست یا امریه دارن یه سری اطلاعات دیگه هم بدن که نمیدونم اینارو چرا همون اول نگتن تا معطل نشیم بعد از یکی دو ساعت به صف شدیم تا لبسامونو بدن تو صف که بودیم به نفر که جزو کادری ها بود میگفت به اینجا میگن هتل هوایی. سر لباس دادن خیلی علاف شدیم دهنمون صاف شد فرض کنین به صد نفر میخوان لباس بدن و هر 1:30 دقیقه هم یه نفر لباس بگیره دیگه لباسمون رو هم گرفته بودیم همه از پادگان رفته بودن بیرون منظورم دکترا و فوق لیسانس ها و لیسانس هات و فقط نمیدونم چرا ما مونده بودیم؟ ساعت حدودای 4-5 بود هر کی واسه خدش داشت لباسشو تنش میکرد ببینه اندازش میشه یا نه که دیدم یه سرهنگه که با ماشینش اومده بود پیاده شد اومد سمت من و دو سه نفری که با هم بودیم پاهمون رو هم دراز کرده بودی و حسابی ول شده بودیم رو زمین گفتیم به چخ رفتیم! گفت مگه شما لباس نگرفتین؟ گفتیم چرا بعد رفت تو دفتر دیدیم داره میگه چرا اینارو همین طوری ول کردین به امان خدا وقتی اومد بیرون ازش تشکر کردیم خدا پدر مادرشو رحمت کنه معلوم نبود اگه نمیامد چقدر دیگه اونجا علاف میشدیم در عرض کمتر از 10 دقیقه برگه های مرخصی رو دادن دستمون گفتن 4 شنبه ساعت 7 صبح اینجا باشین .
فرداش هم رفتم تاییدیه بانک رو گرفتم بعدش هم رفتم سمت میدون امام حسین تا لباسامو عوض کنم انقدر کوچیک بود که پا بالا نمیومد مغزه ها هم میگفتن سایز بزرگشون تموم شده تو بازار قحطی اومده از شانس بد من تا یکیشون آدرس یه خیطی رو داد گفت برو پیش اون واست ردیفش کنه یه وقت فکر نکنین سایز غول هستما سایزم 52 ولی بزرگترین سایز 48 بود ولی خیاطه همون سایز 48 رو واسم یه کاری کرد که اندازه شد البته لباس تو تنم گریه نمیکرد زار میزد ولی بهتر ازین بود که بدون لباس بمونم.
این خاطره روز اول آموزشیم بود اگه در طول دوره آموزشی از پادگان بیرون اومدم بازم میام مینویسم چه خبر بود اگه نه که آخر دوره میام یه دفه همشو باهم میگم.:eek:

tools man

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
شنبه رفتم پادگان شهید خضرائی به آدرس میدان امام حسین خیابان دماوند کوچه حجت ساعت 7:10 اونجا بودم تقریبا 40-50 نفری اونجا قبل از من رسیده بودن منم رفتم نشستم پیش اونا تا بقیه هم بیان یه ساعتی طول کشید یه کم تعدادمون زیاد شد گفتن بلند شید برید جلو تر بشنید بعد گقتن بایین عقب هی جابجا مون میکردن وقتی که دیگه همه اومدن شروع کردن اسمارو خوندن که برن داخل سالن پذیرش اول دکترا و فوق لیسانس ها رو بعد لیسانس ها و آخرش هم ما فوق دیپلمه های بدبخت (خداییش انگار مدرک فوق دیپلم اصلا به حساب نمیاد) بعد ازاینکه رفتیم سالن پذیرش شماره گرفتیم اومدیم بیرون تقریبا نیم ساعتی علاف بودیم:wacko: تا بلاخره بردنمون جلوی گردان اونجا ازمون شماره حساب بانکی رو گرفتن و یه پرونده دادت تا مشخصاتمونو وارد کنیم یک ساعت و خورده ای هم مشغول این کار بودیم تا بعدش یه نفر اومد که مسئول امور مالی گردان ما بود کفت باید از بانک تاییذیه بیارین که این شماره حساب برای شم باشه و یه سری توضیحات دیگه هم داد بعد گفتن همه برن جلوی پنجره دفتر واسین تا اونایی که پدرشمون نظامی هست یا امریه دارن یه سری اطلاعات دیگه هم بدن که نمیدونم اینارو چرا همون اول نگتن تا معطل نشیم بعد از یکی دو ساعت به صف شدیم تا لبسامونو بدن تو صف که بودیم به نفر که جزو کادری ها بود میگفت به اینجا میگن هتل هوایی. سر لباس دادن خیلی علاف شدیم دهنمون صاف شد فرض کنین به صد نفر میخوان لباس بدن و هر 1:30 دقیقه هم یه نفر لباس بگیره دیگه لباسمون رو هم گرفته بودیم همه از پادگان رفته بودن بیرون منظورم دکترا و فوق لیسانس ها و لیسانس هات و فقط نمیدونم چرا ما مونده بودیم؟ ساعت حدودای 4-5 بود هر کی واسه خدش داشت لباسشو تنش میکرد ببینه اندازش میشه یا نه که دیدم یه سرهنگه که با ماشینش اومده بود پیاده شد اومد سمت من و دو سه نفری که با هم بودیم پاهمون رو هم دراز کرده بودی و حسابی ول شده بودیم رو زمین گفتیم به چخ رفتیم! گفت مگه شما لباس نگرفتین؟ گفتیم چرا بعد رفت تو دفتر دیدیم داره میگه چرا اینارو همین طوری ول کردین به امان خدا وقتی اومد بیرون ازش تشکر کردیم خدا پدر مادرشو رحمت کنه معلوم نبود اگه نمیامد چقدر دیگه اونجا علاف میشدیم در عرض کمتر از 10 دقیقه برگه های مرخصی رو دادن دستمون گفتن 4 شنبه ساعت 7 صبح اینجا باشین .
فرداش هم رفتم تاییدیه بانک رو گرفتم بعدش هم رفتم سمت میدون امام حسین تا لباسامو عوض کنم انقدر کوچیک بود که پا بالا نمیومد مغزه ها هم میگفتن سایز بزرگشون تموم شده تو بازار قحطی اومده از شانس بد من تا یکیشون آدرس یه خیطی رو داد گفت برو پیش اون واست ردیفش کنه یه وقت فکر نکنین سایز غول هستما سایزم 52 ولی بزرگترین سایز 48 بود ولی خیاطه همون سایز 48 رو واسم یه کاری کرد که اندازه شد البته لباس تو تنم گریه نمیکرد زار میزد ولی بهتر ازین بود که بدون لباس بمونم.
این خاطره روز اول آموزشیم بود اگه در طول دوره آموزشی از پادگان بیرون اومدم بازم میام مینویسم چه خبر بود اگه نه که آخر دوره میام یه دفه همشو باهم میگم.:eek:
گتر براي شلوار يادتون نره
گتر همون كش هست براي نگه داشتم پاچه شلوار بالاي پوتين
از اين كش هاي با عرض دو سانتي بگيرين
چند تا هم زاپاس درست كنين
يك موقع گم شد
ديگه به خاطر چند سانت كش ،‌دردسر نكشين

green_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستای خوبم نوبتی هم که باشه کم کم وقته تیرماهی هاست اونایی که اعزامشون 1/4/89 هست بیان بالا تا قبل از کد خوردن با هم آشنا بشیم
یاهو آیدی من: far_kh1986

منم اعزام 1 تیرم
دوستان اعزامی تیرماه دستا بالا;)
آیدی من: ice2000boy

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
گتر براي شلوار يادتون نره
گتر همون كش هست براي نگه داشتم پاچه شلوار بالاي پوتين
از اين كش هاي با عرض دو سانتي بگيرين
چند تا هم زاپاس درست كنين
يك موقع گم شد
ديگه به خاطر چند سانت كش ،‌دردسر نكشين

طرز تیه اش رو هم میشگی؟ :) یعنی همینجوری دور پاچه شلوار میفته و نگهش میداره؟

ALL

Registered User
لایک‌ها
18

یه کش به اندازه دور پات ببر و گره بزن بعدش هم شلوارت رو به داخل تا بزن و بنداز زیر کش. ضمنا استفاده از کش به عنوان بند پوتین هم البته بعد از اتمام آموزشی یادتون نره. البته اگر خدمتتون جایی هست که نمی گذارن پوتین رو زیپیش کنین.

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
یه کش به اندازه دور پات ببر و گره بزن بعدش هم شلوارت رو به داخل تا بزن و بنداز زیر کش. ضمنا استفاده از کش به عنوان بند پوتین هم البته بعد از اتمام آموزشی یادتون نره. البته اگر خدمتتون جایی هست که نمی گذارن پوتین رو زیپیش کنین.

ممنون.. این سربازی هم واسه خودش مکانیزمی داره ها:دی:D

tools man

Registered User
لایک‌ها
3
گره نزن
دو روش را بزار روي هم بدوزش ( البته مادر محترم زحمتش را بكشن )
گره بزني بعد از چند روز گره اش سفت مي شه
پا رو اذيت مي كنه
وقتي بدوزي ،‌يك دست مي شه

پوتين خوب و نرم هم يادت نره
خيلي هم قيمتي نداره
در عوض كلي راحتي
روي زبونه پوتينهم علامتي ،‌اسمي بزار
تا اشتباهي كسي نبره !!!

payam11

Registered User
لایک‌ها
1
بچه ها من این مورد رو دارم
پرولاپس دريچه‌اي كه منجر به نارسائي نشده باشد خدمات غيررزمي
البته من منجر به نارسایی رو دارم
به نظرتون میتونم معافی بگیرم
من فردا باید برگردم اموزشی به نظرتون اگه گواهی پزشکی با اکو و نوار قلب رو بهشون بدم دیگه زیاد نمیدوم اخه وقتی زیاد میدوم سریع خسته میشم و قلبم میزنه
راستی معاف از رزم همون خومات غیر نظامیه؟سر چهارراه وایسادن میشه غیر نظامی دیگه؟

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
دوستان من قبلا 4 ماه سرباز بودم تو نیروی انتظامی
کنکور قبول شدم برگشتم
حالا فوق دیپلمم تموم شده میخوام برم تمومش کنم
میشه با **** پذیرش کنم
یا سرباز معلمی

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
کنکور قبول شدم برگشتم
میشه با **** پذیرش کنم
یا سرباز معلمی
دوستان خواهشا راهنمایی کنین
نمیتونم سرباز معلمی برم؟؟؟

Last edited:

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
کنکور قبول شدم برگشتم
میشه با **** پذیرش کنم
یا سرباز معلمی

تا جایی که من میدونم بعد از ترخیص به همون یگان قبلی بر میگردی تو خود دفترچه خدمت هم یه قسمت هست که باید توسط یگان قبلی کامل بشه

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
کنکور قبول شدم برگشتم
میشه با **** پذیرش کنم
یا سرباز معلمی

نه حتما باید همون نیروی انتظامی بقیه خدمتت رو بگذرونی.

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
عجب شانسی دارم:(
نمیشه سرباز معلم برم؟چون این پارتی دارم

بالا