• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Noruzpur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .

اعزامی های1/4/89 پادگان هاشمی نژاد نیشابور کد 123 توجه کنید .

این وبلاگ منه :

http://noruzpur.blogfa.com

یه سری مطالب و اطلاعات مفید که قبل رفتن بدرد میخوره توش هست .
یه سری بزنید بد نیست .

یا حق .

saeedara

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

western1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان کسی اطلاعاتی از پادگان خاتمی یزد دارند ؟

اقا این سایتو مطالعه کن بدردمون می خوره طرف هتل خاتمی بوده
http://www.aftabgardan-cc.com/modules.php?name=News&file=article&sid=819
:cool:

کد ما 87 یزد.هتل خاتمی 87 ماهم عازم شدیم

به پايداري جمهوري اسلامي ايران، ميدان بايست
ميدان از جلو ****
خبر دار
تلاوت آياتي چند از كلام الله مجيد
بسم الله الرحمن الرحيم
والعصر، ان الانسان لفي خسر، الا اللذين آمنو و عملوا الصالحات، و تواصو بالحق و تواصو بالصبر
الا هم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم
به نيايش
بسم الله الرحمن الرحيم
سپاس بيكران خدواند يكتا را كه به ما هستي داد......
به فرمان من گروه مسلح پيش فنگ
دي دي دي، ديدي ديدي
گروه مسلح پا فنگ
به رژه
پاي چپ زير طبل يزرگ صف اول گردان 2 گروهان پنج نفر چهارم اشتباه مي زني دقت كن
دقت كن، يك دو سه چهار، يك دو سه چهار، آفرين
نظر به، نظر به نظر به راست
الله اكبر الله اكبر ***** اي ****
آفرين پاها بالا **** از راست پا 90 درجه بالا
دسته خيلي خوب
سپاس جناب، امير

Last edited:

green_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا از کجا معلوم 1 تیر اعزام نمیبرن؟ اتفاقا چون گفتن این بنده خدا 3 بیاد یعنی یه گروه با اتوبوس 3 میرن یه عده 7 میرن و یه عده هم که مازادن شاید 2 ماه دیکه و ...
امسال حدس من اینه که قاطیه دیگه وفرق میکنه همه چیزش فقطم به خاطر ماه رمضون در ضمن مگه میشه اردو زودتر از ماه رمضون بندازن؟؟ اردو همیشه اخرین مرحله آموزشی بوده و باید تمام آموزشارو دیده باشی که و اگه قرار باشه بری اردو بعدش بیای آموزش ببینی که چیو تو مرحله اردو به عنوان گذروندن دوره سخت بکار ببندی روزبه جا؟:f34r:
البته شایان ذکر است که منم دوست دارم تا 18 مرخصی باشه و جام جهانیو . ..
اما میدونم که تو ماه رمضون که همه میگن حالی حولیه ولی بازم هیچجا به گندیه پادگان آموزشی نیست.
اما بازم هیچچی معلوم نیس و من امیدوارم اینم زود بیاد و تموم بشه مثل بقیه زندگی وبنده به نوبه خودم بسیار خسته شدم از نگاه عجیب غریب ننه بابام که با لحن نگاهشون گفتن جمله :مفت خور بیش از همیشه به چشم میخوره. یه چیز دیگه هم بگم که ما میریم سربازی و باید بریم و زوره دیگه اما دخترا باید زایمان کنن وتا نخاله دون بچه بکشن بیرون و انو گوه بچه بشورن و باقیه داستان.اینو گفتم شاید اگه یه دختر بخونه پررو نشه و به ما پسرا بخنده. ولی سربازی اگه پسرا آدم میشن من که هیچوقت آدم نشدم ایندفه هم نمیشم اما اگه بشم دمشون گرم ولی تو این مملکت آدم شدن به چه درد میخوره و به چه قیمت؟؟ بعد سربازی باید دنبال کار خوب بگردیم اما مگه کارخوب که استخدام رسمی بشی و تن بدنت نلرزه که هی اخراج بشی هست؟/مگه بدون پارتی جای خوبی هم هست؟ اگرم پارتی باشه اومدیمو یه وقت پارتیه کله پا شد اونوقت تن بدنت بیشتر میلرزه که!!
درس خوندیم چی شد؟؟این همه کلاس گذاشتیم . این همه ریاضی و .. آخرش همش یادمون رفت. جر دادیم کنکور دادیم یه جا درس خوندیم!چی شد؟مدرک گرو کجاس؟ اونیم که نخوند خب یه جا دیگه اذیت میشه از خاستگاری گرفته تا ... اگرم اذیت نشه خب اعتیاد داره! البته تحصیلکرده ها اعتیادشون پررنگتره. پس نتیجه میگیریم فرقی ندارن فقط ما درس خونا 4 سال رفت تو چاه!
اگه بابامون پولدار بودن که بدتر هرروز تو سری میخوریم از باباه ه. اونایی هم که دس تو جیب خودشونه نخونن اینارو.
این همه چت کردیم ودختر بازی کردیم اینو اون اسکل کردیم. این همه تو خیابون تیکه انداختیم.آخرش چی شد؟ این همه به اینو اون خندیدیم آخرش تموم شد حالا نوبت اوناس!این همه ورزش کردیم آخرش سکته میزنیم فوت میکنیم. این همه گیم و پلی استیشن و .. بازی کردیم.اخرش گیم اور شد! این همه کار و پول درآوردیم آخرش خرج شد و این همه خرج گذاشتیم دست ننه بابامون آخرش هیچی نشد . و این همه اتفاق افتاد اگه نمیفتادم طوری نمیشد.اومدیم راهنمایی سالی واحدی شد اومدیم دبیرستان اونجوری شد اومدیم دانشگاه پیشدانشگاهی حذف شد اومدیم بالاتر کلا ابتدایی بدون امتحان شد! ماشین خریدیم بنزین اونجوری شد اومدیم زن بگیریم سکه اینجوری شد اومدیم ساختمون بسازیم اینوری شد اومدیم بریم نماز جمعه رفسنجونی پیش نماز بود اومدیم اتو بزنیم طرف 2جنسه دراومد و خیلی اتفاقا دیگه خب این سربازی هم باید بیاد دیگه. فرقش؟ اخر اخرشم میمیریم و همه این اتفاقا گیم اور میشه مال یکی دیگه میفته.تکلیف ماهم میره اون دنیا وبایکی دیگه اشتباه میشیم میریم جهنم حالا بیا اینو درست کن. اما آخرشم من نفهمیدم براچی به دنیا اومدم. شاید برا اینکه اینارو بنویسم اون دختره که داره میخونه و دلش از 100 تا پسر خونه بخنده شایدم یه بیچاره به حال من گریه کنه البته گریه شوق!! اما من آخرشم نفهمیدم من که سرباز عادی بودم و نه پذیرش و نه پارتی و نه معلم بودم به کدامین گناه **** افتادم؟ و اگه ارتشم میفتادم چه بدتر و اگه نیرو انتظامی بودم بدتر و نتیجه میگیریم همین **** خوبه اما چرا اردکان؟؟ به هرحال به همون دلایل بالا که ذکر شد . سرنوشته!! امیدوارم بااین حرفای من اگه فرمانده میخونه امسال یه گروهانه **** اردکان زیر شلاق نروند و به جا اینکه نارنجک دستمون بده آرپیجی تو جای دیگمون فرو نکنه و فشار مضاعف نشه چون من شنیدم مجازات برای همه و تشویقی مال یه نفره اما من اماده ام برای هرگونه مجازات و حاضر نیستم کسی به گناه من توی چاه بیفته و همین دیگه. و من
زیاد مزه ریختم و مزخرف بافتم ولی بالاخره باید جایی بود که خودمو خالی کنم دیگه و ممنون که دوستان نقره داغم کردن وخوندن اینارو!

آقا شما مثل اینکه خیلی دل پری داری ولی در کل مطلبت باحال بود :D ;)
ولی اینو در نظر بگیر که همیشه بد از بدتری وجود داره شما که سپاهم افتادی خیلی ها مثل خودم از خداشونه که **** بیفتن اذیت کم,غذای خوب و ...
نباید واسه خودت سخت بگیری سعی کن خوش باشی
در کل زندگی چون میگذرد غمی نیست

researcher

Registered User
لایک‌ها
1
1. اگه اول تیر نریم مشخص هست دوره بعد چه تاریخی میافته؟ 2ماه بعد؟ سال بعد؟
2. حداکثر اضافه خدمت چند روزه؟90 روز؟ من 90 روز بهم خورده بیشتر میشه؟
لطفا هرکی اطلاع داره جواب بده
اگه اول تیر به خدمت نرم دفعه بعد چه تاریخی اعزام میاد؟
الان 90روز اضافه خدمت دارم اگه ایندفعه نرم همون 90 روز هست یا بیشتر میشه؟

sosk666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ي روز ديگه بيشتر نمونده تا تاريخ اعزام... برو بچ بريد حالشو ببريد :cool: به نظرم اين 1 تير بهترين موقعه واسه آموزشي رفتنه...مخصوصا به ماه رمضون ميخوره..دوستم ميگفت رفته بود ي سري به ماه رمضون خورده بود ديگه خبري از سخت گيري و كاري نبود

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
نبوووود 9 ماه ؟؟:D

ma8397

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک روز دیگه مونده ، کسی شهدای کرمانشاه نیست؟

ma8397

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینکه **** واسه تیر فقط سرباز معلم ها رو پذیرش میکنه تا چه حد درسته؟!
دوستانی که اعزام تیر آموزشی **** افتادین یعنی همه سرباز معلم هستین؟!

نه ، من سرباز معلم یا امریه نیستم وتو **** افتادم
ولی فکر کنم چون کسری خدمت دارم من رو تو **** انداختند.

alfee2009

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
06اراک 1تیر
کسی اگه هست خوشحال می شم اشنا بشیم
من از اصفهان اعزامم
فوق دیپلم کامپیوتر

seebchee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما رفتیممممممممممممممممممممممم:wacko::wacko::wacko:
:blush::blush:

saeedara

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
agha ma raftim ajab shir har kas on ja bod soragh man ra ham begire
saeed shams

italia1o

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
06اراک 1تیر
کسی اگه هست خوشحال می شم اشنا بشیم
من از اصفهان اعزامم
فوق دیپلم کامپیوتر

سلام منم 06 اراکم چند نفره دیگه هم هستن که انگار دیگه کم پست میدن رفتن ساکاشون رو ببندن

بالا