سلام..
من درسم داره تموم میشه و چند روز دیگه فارق التحصیل میشم ! من فوق دیپلم کامپیوتر دارم ! 3ماه هم اضافه خوردم ! میخواستم بدونم برای امریه هر جای دولتی باشه کافیه ؟ مثل بانک یا مخابرات هم میشه ؟
من هم یک مدتی دنبال این قضیه گرفتن امریه برای مخابرات بودم متاسفانه به کسایی که غیبت دارند همچین امریه نمی دن البته تا جایی که من سوال کردم و می دونم ولی ممکن است الان قانون عوض شده باشه یا تبصره چیزی اومده باشه اگر بتونی بگیری خیلی عالیه.
سلام..
من درسم داره تموم میشه و چند روز دیگه فارق التحصیل میشم ! من فوق دیپلم کامپیوتر دارم ! 3ماه هم اضافه خوردم ! میخواستم بدونم برای امریه هر جای دولتی باشه کافیه ؟ مثل بانک یا مخابرات هم میشه ؟
شما کی دنبال این قضیه بودی ؟
سلام
به ازای هر ماه 18 روز از خدمت شما کم میشه
هر 1% جانبازی هم 16 روز کم میشه
دوست عزیز شما نمی تونی همچین کار بکنی،باید یک تاپیک جدید بزنی و در اون اگر دوست داری گزینه نظر سنجی را اضافه کنی یا به مدیر مربوطه بخش بگی تا پست را منتقل کنه به صفحه اول(البته فکر نمی کنم کسی ببینه)سلام
ببخشید جاش نیست اما
کسی میتونه بگه من چطوری میتونم 1 موضوع صفحه 1 بذارم بعد بقیه نظر بدن
اگه pm بدین ممنون میشم
سلام
من 1 شهریور اعزامم امروز میدوییدم پام پیچ خورد ولی نشکست و کلی باد کرد رفتم دکتر گچش گرفت گفت 3 هفته باید بمونه حالا من تکلیفم چی میشه؟ عقب میافته یا همینجوری میرم؟ چون از گچ هم وا کنم فک نکنم بتونم مثل روز اول بدوم؟
mersi az tavajohetoonدوست عزیز شما نمی تونی همچین کار بکنی،باید یک تاپیک جدید بزنی و در اون اگر دوست داری گزینه نظر سنجی را اضافه کنی یا به مدیر مربوطه بخش بگی تا پست را منتقل کنه به صفحه اول(البته فکر نمی کنم کسی ببینه)
يه مسلماني نبود بدونه اين پادگان اردكان كد88 چطور جاييه
من كه از الان ريدم![]()
من كه از الان ريدم![]()
من كه از الان ريدم![]()
نميشه يه تاپيك باز كرد واسه همه بچه هاي اعزامي 1/6/89؟
من 1/6 اعزامم.