• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Bahman.m64s

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من 1/6/89 اعزام هستم (کد 185 : ستاد مشترک **** شهدای کرمانشاه یا شهید همت روانسر)
اگه کسی اونجا بوده لطفا بگید چه جور جایی هستش؟

سلام،منم 1/6/89 و کدم 185(ستاد مشترک **** کرمانشاه هستش)
من که از چند نفر پرسیدم خوب بود...حتی یکی از رفیقام با (فوق دیپلم) با پارتی بازی خودشو انداخت اونجا تا بعدش یگان بیوفته تهران...

اینطوری که من شنیدم **** فوق دیپلم به بالا هاشو میندازه 185(یا بعضی پادگانهای هم کلاس اونجا)

چند نفرهم که روز اعزام رفته بودند کرج-شاهین ویلا-مجموعه ورزشی انقلاب ...تعریف می کردند که سرهنگه 185 رو هتل شهدای کرمانشاه گفته...!

Last edited:

avan

Registered User
لایک‌ها
207
سلام
من 1/6/89 اعزام هستم (کد 185 : ستاد مشترک **** شهدای کرمانشاه یا شهید همت روانسر)
اگه کسی اونجا بوده لطفا بگید چه جور جایی هستش؟
شما بچه ی کجایی؟
کی دفترچه پست کردی که افتادی کرمانشاه؟...

هستن دوستان اینجا که افتادن کرمانشاه......

ehsanadonis2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
?niro zaminie sepah padegane shahid hashemi nezhade neyshabor kasi hast

filit

Registered User
لایک‌ها
7
خوب دیگه شمارش معکوس شروع شده واسه فردا

امیدوارم فردا اعزام نکنن

هرچی طول بکشه بهتره و جز اموزشی حساب میشه

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
آقایون پادگان خاتمی یزد کد 87 اعزامی 6/1
یه آشنایی بدن اونجا تنها نباشیم (لیسانس برق از یزد)
اخبار از پادگان نیروهوایی اردکان رسیده که موبایل میشه برد میدی دست دژبان برات نگه میداره تا مرخصی و دوتا پوتین دادن! کلا همه جا دوتا پوتین میدن آره؟
چطوری هم آموزشی!!
منم همونجام از تهران.

یه سوال؛ از تهران تایزد چند ساعت راهه؟ با قطار منظورمه. چون اینا مسکه می خوان با اتوبوس بفرستن. من حس و حالشو ندارم. خودم با قطار می خوام بیام. مثلا اگه قرار من ساعت6 پادگان باشم، با احتساب فاصله پادگان از راه آن و یه ماشین گرفتن تا اونجا، ساعت چند باید از تهران راه بیافتم؟

ممنون

avan

Registered User
لایک‌ها
207
چطوری هم آموزشی!!
منم همونجام از تهران.

یه سوال؛ از تهران تایزد چند ساعت راهه؟ با قطار منظورمه. چون اینا مسکه می خوان با اتوبوس بفرستن. من حس و حالشو ندارم. خودم با قطار می خوام بیام. مثلا اگه قرار من ساعت6 پادگان باشم، با احتساب فاصله پادگان از راه آن و یه ماشین گرفتن تا اونجا، ساعت چند باید از تهران راه بیافتم؟

ممنون
امیر من افتادم آموزشگاه جواد الائمه خیابان پاسداران...
از شهرستان با هواپیما بخوام برم و بیام چطوریه آدرسشه؟
با اتوبوس چی؟
با قطار چی؟؟؟؟؟
از کجا باید بیام کجا تا برسم اونجا؟ من هیچی بلد نیستم!!!

شمال شرق تهران هستش این پاسداران؟ طرفای نیاوران؟

یکم دوستان راهنمایی کنن...

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
اونجا توی پادگان اردکان اتاق امانات داره و نگه میدارند و بعدا میگیری.اما بعضی وقت ها سر همون همبازی در میاوردند.
خیلی از بچه های ما که داخل پادگان گوشی داشتند.و کلی هم عکس گرفته شد.
آقا مسکه شما آموزشی رو کد 87 بودی. یه سوال؛

اگه مثلا تاریخ اعزامت اول تیر بوده، بهت گفتن که چه زمانی باید بری پادگان خودتون معرفی کنی؟ دوم یا سوم تیر؟ چون می خوام بلیط قطار بگیرم می گم. ساعت 6 باید اونجا باشیم؟

ممنون

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
امیر من افتادم آموزشگاه جواد الائمه خیابان پاسداران...
از شهرستان با هواپیما بخوام برم و بیام چطوریه آدرسشه؟
با اتوبوس چی؟
با قطار چی؟؟؟؟؟
از کجا باید بیام کجا تا برسم اونجا؟ من هیچی بلد نیستم!!!

شمال شرق تهران هستش این پاسداران؟ طرفای نیاوران؟

یکم دوستان راهنمایی کنن...
ببین هم فرودگاه بهش دوره هم راه آهن و هم ترمینال اتوبوس. ترمینال شرق اتوبوس تا حدی بهش نزدیکه.

آدرسش هم اینه. میدون رسالت رو اسمش رو شنیدی؟ یا مثلا سید خندان رو؟ اینجا از میدون رسالت حدودا 15 دقیقه راهه. تو اول بگو با چی می خواهی بیایی ( هواپیما و ...) تا بهت آدرس و آمار دقیق تر بدم.

avan

Registered User
لایک‌ها
207
ببین هم فرودگاه بهش دوره هم راه آهن و هم ترمینال اتوبوس. ترمینال شرق اتوبوس تا حدی بهش نزدیکه.

آدرسش هم اینه. میدون رسالت رو اسمش رو شنیدی؟ یا مثلا سید خندان رو؟ اینجا از میدون رسالت حدودا 15 دقیقه راهه. تو اول بگو با چی می خواهی بیایی ( هواپیما و ...) تا بهت آدرس و آمار دقیق تر بدم.
سید خندان و میدون رسالت زیاد اومدم.... سید خندان رو که زیاد آره.... ولی تو فرض کن هیچی بلد نیستم.

من احتمالا با هواپیما بیام..... 99% و 1% هم شما بگیر با قطار....... (برای میان دوره و اینا)... 2 تا رو بگو مرسی

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
سید خندان و میدون رسالت زیاد اومدم.... سید خندان رو که زیاد آره.... ولی تو فرض کن هیچی بلد نیستم.

من احتمالا با هواپیما بیام..... 99% و 1% هم شما بگیر با قطار....... (برای میان دوره و اینا)... 2 تا رو بگو مرسی
در میدون رسالت کافیه بری ترمینال تاکسی ها و ماشین های « 4راه پاسداران» رو سوار شی. آخرش هم پیاده شی. 500 تومن هم پیاده شی. از راننده هم بپرس باز. پیاده که بشی یکی دو دقیقه راهه تا محل آموزش.

حالا اینکه از فرودگاه چه جوری بیایی هم داستانیه. می تونی دربست بگیری بیایی. بستگی به تایمش داره که ترافیک باشه یا نه. از نیم تا یک ساعت ممکنه طول بکشه. از غرب باید بیایی شمال شرقی دیگه. مکان آموزشی تو 4راه پاسداران هست. اسم این 4 راه رو به هر راننده تاکسی بگی می شناسه. خطی هم بخوای بیایی که می تونی از راننده های اونجا بپرسی.

راه آن نزدیک تره ولی خب ترافیک هاش وحشتناکتره. خلوت باشه نیم ساعت راهه. تو شلوغی هم حدودا یک ساعت!

avan

Registered User
لایک‌ها
207
در میدون رسالت کافیه بری ترمینال تاکسی ها و ماشین های « 4راه پاسداران» رو سوار شی. آخرش هم پیاده شی. 500 تومن هم پیاده شی. از راننده هم بپرس باز. پیاده که بشی یکی دو دقیقه راهه تا محل آموزش.

حالا اینکه از فرودگاه چه جوری بیایی هم داستانیه. می تونی دربست بگیری بیایی. بستگی به تایمش داره که ترافیک باشه یا نه. از نیم تا یک ساعت ممکنه طول بکشه. از غرب باید بیایی شمال شرقی دیگه. مکان آموزشی تو 4راه پاسداران هست. اسم این 4 راه رو به هر راننده تاکسی بگی می شناسه. خطی هم بخوای بیایی که می تونی از راننده های اونجا بپرسی.

راه آن نزدیک تره ولی خب ترافیک هاش وحشتناکتره. خلوت باشه نیم ساعت راهه. تو شلوغی هم حدودا یک ساعت!
ممنون
از فرودگاه دربست چند میبرن؟ یه چندتا سئوال دیگه هم دارم که فردا باز میام میپرسم..... باور کن با این راهنمایی هات یکم استرسم رو کم کردی

frankestein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
برگه سفید ما هم کد 75 ( وزارت دفاع قزوین ) خورده :worried:

اگه کسی از وضعیت پادگان جوادیه قزوین خبری داره یا قبلا اونجا بوده لطفا بگه :blink:

به هر حال کسی زنده از سربازی برنگشته که ما دومیش باشیم فقط میخوام بدونم راحت میمیریم یا سخت :(

filit

Registered User
لایک‌ها
7
بچه هایی که **** افتادین چند درصد احتمال میدین همین فردا اعزام بشیم ؟

omid1986

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از مسافرای عزیز کسی 01 نیروی زمینی ارتش تهران نیست؟1/6/89:cool:
همقطاری 01 اگه هست جا نمونه!

آقایون پیشکسوت کسی 01 بوده برامون تعریف کنه؟(دل نشکونین خدایی)

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
ممنون
از فرودگاه دربست چند میبرن؟ یه چندتا سئوال دیگه هم دارم که فردا باز میام میپرسم..... باور کن با این راهنمایی هات یکم استرسم رو کم کردی
فک کنم پنج شش تومن. اوکی. خواهش می کنم.

rozbeh85

Registered User
لایک‌ها
0

بهترین جا افتادی، روز برگ که هست، غذا اینها خوبه، حسابی ورزش میکنی، همه لیسانس به بالا، کسی جرات نداره بی احترامی بکنه
فقط 2 تا کتاب بهتون میدن که بخونید آخر دوره امتحان میگیرن، بعد میگن اگه امتحان رو بد بدید امریه تان باطله یا یه جای بد می افتید، دروغ محض هست، هیچ غلطی نمی توانند بکنند، این امتحانش فقط اذیت میکنه، عامل اعصاب هست
هر یگانی واسه خودش حمام داره که از 4 بعد از ظهر تا 4 صبح هر روز میشه رفته، تو هفته هم دو بار میتوانید از حمام عمومی پادگان استفاده کنید
کلا از نظر بهداشتی حرف نداره، اب داغ و تمیز
دیگه اینکه قبل رفتن عابر بانک سپه رو باز کن که اونجا اذیت نشی، با خودت گوشی نبر، تو بوفه اش همه چیز پیدا میشه ولی ژیلتاش خوب نیست ببر خودت، حتما هم هر 2 روز ریش و سیبیل رو بزن، ارتش گیره
یه هفته طول میکشه عادت کنی، بعدش دیگه میگذره، سخت هست ولی هم جات خوبه هم میگذره...

afsaramuzeshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

پادگان 01 که به هتل نیرو زمینی ارتش معروفه دلیلش هم اینه که اگه بقیه پادگانهای آموزشی ارتش بری می بینی حساب کتاب دارترینش و اصولیترینش همین 01 وگرنه منظور این نیست که انتظار هتل داشته باشی
یه پادگان قشنگ که قبل انقلاب و رو حساب کتاب ساخته شده، هر گروهان داخل ساختمونش هم دستشویی و هم حموم داره، هر گروهان یک غذاخوری مستقل داره
صبح اولین روز که وارد پادگان می شی فکر می کنی چه جای توپی اومدی (پادگان سرسبزیه) بعد که یکم توجیه شدید و برگه هاتون رو گرفتند می برن تو یک سالن سرپوشیده ورزشی تا فرمانده پادگان بهتون خوش آمد بگه بعد با شیرینی هم پذیرایی می شید
تا اینجای کار خیلی بهتون خوش می گذره و به ریش اونایی که می گن خدمت هفته اولش سخته می خندید (البته بزودی متوجه می شید که نباید بخندید) بعد به گروهانها تقسیمتون می کنن
پادگان 01 یک سرود مخصوص به خودش هم داره که آخرای دوره باهاتون تمرین می کنن
روزهای زوج ورزش دارین که شاید تو ماه رمضون پیچونده بشه
ورزش با اسلحه و بدون اسلحه داره
بعضی روزها بعد ورزش مسابقه طناب کشی دارید و اگه افسر آموزشیاتون باحال باشند حتی بدو بایستتون هم خوش می گذره
خوبیش اینه که چون همه لیسانس به بالایید نیروهای آموزش دهنده گروهانتون هم بیشتر افسر وظیفه (لیسانسه) هستند و درکتون می کنن و آخرای دوره کلاسها تئوری رو قشنگ با همکاری هم می پیچونید
ما سه تا افسر آموزشی تو گروهان 513 داشتیم که هم سخت گیر و هم خیلی باحال بودند حتی تنبیه هامون هم آخرش با خنده تموم می شد البته یه افسر آموزشی خیلی خیلی سخت گیر هم داشتیم که شانس آوردیم همون 2-3 هفته اول ترخیص شد
براشون با آهنگ خونه مادربزرگه هم شعر ساخته بودیم که روزهای آخر که ورزش داشتیم تو مسیر بین گروهان تا میدون صبحگاه قبل ورزش می خوندیم

Last edited:

rbm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من افتادم آموزشگاه جواد الائمه خیابان پاسداران کسی میدونه چه جور جاییه و اوضاع مرخصی ها چه جوری هست؟ آیا میزارن بعد از ظهر ها از پادگان بیایم بیرون؟

yashar77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دوستان عزیز کسی 1/6 مرزن آباد چالوس نیست با هم آشنا شیم؟
کسی از دوستان اونجا خدمت کرده یک کم منو راهنمایی کنه؟
1-چجوریاست اوضاع؟سخت گیری زیاده؟مرخصی میدن؟
2-وضعیت غذا؟فرماندهی و اینا؟
3-تو ماه رمضون میریم چقدر فرق داره؟واسه شب قدر میذارن بریم یا باید باشیم؟
4- روز اول بریم همه وسایل صفحه اول رو ببریم یا بهمون میگن برگردیم؟
5- چه مسئولیتی رو تو آموزشی قبول کنیم؟یکی میگه منشی خوبه یکی میگه بده!!!
وای چقدر سوال پرسیدم

ameretat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برگ سبز ما هم اومد... 1/8/89.. 2ماه و نیم دیگه. کسی این تاریخ هست؟

بالا