• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

sm1388

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین اینو بدون که 06 کادری آموزش می ده و طبیعیه که از همه پادگانا سختگیری بیشتره
اذیت می کنن
ورزش هم برا ما که خیلی زیاد بود
متاهل باشی از ماه دوم ما روزبرگ شدیم روزایی که نگهبان نباشیم که یه روز در میون نگهبان هستیم ولی مجردا زیاد مرخصی ندارن
زیاد مرخصی نمیدن
ولی ملاقات داره بعدازظهرا هر روز
باید بگذره دیگه خوب یا بد

avan

Registered User
لایک‌ها
207
ببین اینو بدون که 06 کادری آموزش می ده و طبیعیه که از همه پادگانا سختگیری بیشتره
اذیت می کنن
ورزش هم برا ما که خیلی زیاد بود
متاهل باشی از ماه دوم ما روزبرگ شدیم روزایی که نگهبان نباشیم که یه روز در میون نگهبان هستیم ولی مجردا زیاد مرخصی ندارن
زیاد مرخصی نمیدن
ولی ملاقات داره بعدازظهرا هر روز
باید بگذره دیگه خوب یا بد
روزبرگ چیه؟
وضعیت حمام و نظافت چطوریه؟
ورزش صبح روزی چند ساعت؟
توهین میکنن؟
من لیسانس هستم مجرد.

بازم ممنون از مرامت

sm1388

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حمام و اینا داره
ورزش هم روزی 2-3 ساعت
روز برگ هم یعنی هر روز می تونی بیای مرخصی اگه نگهبان نباشی
توهین هم طبیعیه همه جا هست
ولی به لیسانس وظیفه خیلی احترام می زارن نسبت به فوق دیپلما

من فقط نگران اینم که کد بخورم و بیفتم شهرستان
خیلی برام سخته چون متاهلم
اذیت می شم

sadegh_66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این ترخیص شدن به علت قبولی یکم اذیت بازاره امیدوارم برای شما اینجوری نباشه
من 3 سال پیش که ارشد قبول شدم توی ماه هفتم خدمتم بودم چندوقتی بین دانشگاه و **** وظیفه و پادگان اسیر بودم

**** وظیفه می گفت باید ثبت نام کنی تا ترخیصت کنیم دانشگاه می گفت برای ثبت نام وضعیت **** وظیفه ات باید مشخص بشه و از **** وظیفه نامه بیاری، ارتش هم می گفت ما با این چیزها کاری نداریم ما با **** وظیفه طرفیم
اون قدر بین اینها پیچیدم که الانم یادم نیست چه جوری درست شد فقط آخرش یادمه که از ارتش تصفیه کردم یک نامه داد **** وظیفه، **** وظیفه هم یه نامه داد دانشگاه، دانشگاه ثبت نام کردم اینکه آخر سر ارتش چه جوری تصفیه کرد رو یادم نیست که از دانشگاه نامه بردم یا **** وظیفه

جالبیش اینجاست الان که دوباره می خواستم برای اعزام اقدام کنم کاشف به عمل اومد از نظر **** وظیفه من 3 ساله که در حال خدمتم! یعنی رو هوا یه نامه داده بودند ولی تو سیستمشون وارد نکردن این مشکل برای خیلیای دیگه هم پیش اومده بود که دوباره باید می رفتیم نامه درخواست صدور معافیت تحصیلی که دانشگاه همون موقع خودش به **** وظیفه فرستاده بود رو دستی می گرفتیم می دادیم **** وظیفه که تو رو خدا کارتون رو انجام بدید و نامه رو تو سیستم ثبت کنید تا پرونده قبلی ما بسته شه جالبیش اینجا بود که سروان **** وظیفه می گفت این نامه رو خود نماینده معاونت دانشجویی دانشگاهتون باید بیاره که دیگه شاکی شدم و رفتم پیش رئیسشون و حل شد فقط دهن ما رو سرویس کردن

بی خیال این قدر دردسرداره؟
گرفتاری شدیما هم از زندگی افتادیم هم کار
خدا رحم کنه از ثبت نام نیافتیم فقط
ممنون ازلطفت داداش

rozbeh85

Registered User
لایک‌ها
0
ممنونم که جواب دادی
من 1/4/89 اعزام شدم نهران 06
دیگه تقریبا آخرین روزای آموزشیمه
متاهل هم هستم
رشتم هم صنایع - تولید صنعتیه
نگرانیم اینه که کد می خورم یا نه
از جایی شنیدم که شرایط دازا کد نمی خورن
ولی می ترسم بیفتم شهرستان
می خوام ببینم چه جوریه

کد خوردن ربطی به شرایط دار بودن و نبودن نداره، ولی اگه شرایط دار باشید سعی میکنند( سعی میکنند) که دوره کد محل زندگی خودتان باشد، مثلا اگر تهران بودید سعی میکنند بندازنتون دوره ی تخصصی مخابرات - لویزان

avan

Registered User
لایک‌ها
207
حمام و اینا داره
ورزش هم روزی 2-3 ساعت
روز برگ هم یعنی هر روز می تونی بیای مرخصی اگه نگهبان نباشی
توهین هم طبیعیه همه جا هست
ولی به لیسانس وظیفه خیلی احترام می زارن نسبت به فوق دیپلما

من فقط نگران اینم که کد بخورم و بیفتم شهرستان
خیلی برام سخته چون متاهلم
اذیت می شم
بابا متاهل که هستی امکانش 1%.... خیلی بعیده..... من 2 تا از دوستام 01 بودن و متاهل بودن انداخت شهر خودشون.... شما هم تهرانی بدون شک تهران میمونی...

sadegh_66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی میدونه پادگان های آموزشی **** تو تهران کدوماست؟

avan

Registered User
لایک‌ها
207
آقای sm1388 اذیت نمیکنن برا خواب؟ قرص و اینا میزارن ببرین؟ تقویتی؟ استامینوفون قرص آهن.... اینا؟
بعدش وضعیت نظافتش مثلا سر و ریش رو بزنیم چطوریه؟
صبح ساعت 4 بیدار میکنند از همون ساعت ورزشه تا چند؟ بعد ورزش چیکار میکنید؟

میدون تیر هم داره اونجا؟ .... آقا از روزای اول بگو که رفتی....

بازم شرمندم بابت این همه سئوال....

ایشالا دعات میکنیم

Bahman.m64s

Registered User
لایک‌ها
0
پچه ها سلام،...رفیقم اول تیر 1389اعزام شده...محل اونجا پادگان شهدای کرمانشاه هست،اون رفیقم میگه توی اون منطقه ،مردم اون منطقه با **** میونه ی خوبی ندارند و حتی به من میگه که ما گاهی که بیرون میریم هرگز تنها نمی ریم بیرون و هرجا بریم باید از طرف همون پادگان باید بریم...
فهوای کلام اون رفیقم (که الان هنوز آموزشیش تموم نشده ) اینه که اونجا سربازها(وکادری ها)ی سپاهی امنیت جانی ندارند...!!!!

پچه هایی که آشنایی با اونجا دارند یا بچه های خونگرم کرمانشاهی میشه یه توضیحی به من بدید تا جوابی واسه ی این ابهام پیدا بشه؟

تشکر.

rajoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بی خیال این قدر دردسرداره؟
گرفتاری شدیما هم از زندگی افتادیم هم کار
خدا رحم کنه از ثبت نام نیافتیم فقط
ممنون ازلطفت داداش

آقا نترس
سخت هست ولی مطمئن باش که می ذارن درستو بخونی، اگر نذاشتن، یک نامه می دی *****، اونوقت می بینی چه به روز اونایی که سر راهت سنگ انداختن میاد. پس اصلا نگران نباش، خیلیا این راهو رفتن
ولی یک پیشنهاد می کنم:
اگر یک رفیق یا یک فامیل با مرام داری که حاضره خیلی بهت حال بده، اونو بفرست دنباله کارت، خودتم آموزشیتو طی کن، معمولا دانشگاهها تا اواسط آبان مهلت می دن تا بچه ها مدرک **** وظیفشونو بیارن، یکی از همکلاسیای من تا 1 آبان سرباز بود، بعد اومد سر کلاس (با کارت پایان خدمت)
بعدم هنوز نتیجه ارشد نیومده تو از کجا می دونی که کدوم دانشگاه قبول شدی که می گی 13 شهریور انتخاب واحد داری؟
راجع به کسر خدمت هم فقط در حدی که نوشتم می دونستم ؟ ولی به جای اینکه حرص این یک ماهو بخوری این دو سال دانشگاه یک کارت فعال بسیج جور کن، اسمش بده ولی ارزششو داره، راحت می تونی 4 ماه از خدمتت کم کنی. سراغ بسیج دانشجویی نرو، برو بسیج مهندسی یا یک پایگاه خلوت پیدا کن، چون مدرکت بالاست بشمار 3 ردیفه.:lol:

rajoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پچه ها سلام،...رفیقم اول تیر 1389اعزام شده...محل اونجا پادگان شهدای کرمانشاه هست،اون رفیقم میگه توی اون منطقه ،مردم اون منطقه با **** میونه ی خوبی ندارند و حتی به من میگه که ما گاهی که بیرون میریم هرگز تنها نمی ریم بیرون و هرجا بریم باید از طرف همون پادگان باید بریم...
فهوای کلام اون رفیقم (که الان هنوز آموزشیش تموم نشده ) اینه که اونجا سربازها(وکادری ها)ی سپاهی امنیت جانی ندارند...!!!!

پچه هایی که آشنایی با اونجا دارند یا بچه های خونگرم کرمانشاهی میشه یه توضیحی به من بدید تا جوابی واسه ی این ابهام پیدا بشه؟

تشکر.

رفیقت سر به سرت گذاشته
پسر دایی من تازه از همون پادگان اومده، عشق کرده
بعدم این مشکلاتی که میگی مال مناطق کرد نشین کردستان و آذربایجانه، کرمانشاهی ها تا دو سال پیش که من رفتم اون طرفا (به عنوان جهاد سارندگی) با این چیزا مشکلی نداشتن.

hamiddr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام..من اول شهریور اعزامم . کد 226 خوردم یعنی مازاد...چه جوری تقسیم می کنن؟ از تهرانم تو برگه سفیدم زده ساعت 3 **** وظیفه!

sadegh_66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا نترس
سخت هست ولی مطمئن باش که می ذارن درستو بخونی، اگر نذاشتن، یک نامه می دی *****، اونوقت می بینی چه به روز اونایی که سر راهت سنگ انداختن میاد. پس اصلا نگران نباش، خیلیا این راهو رفتن
ولی یک پیشنهاد می کنم:
اگر یک رفیق یا یک فامیل با مرام داری که حاضره خیلی بهت حال بده، اونو بفرست دنباله کارت، خودتم آموزشیتو طی کن، معمولا دانشگاهها تا اواسط آبان مهلت می دن تا بچه ها مدرک **** وظیفشونو بیارن، یکی از همکلاسیای من تا 1 آبان سرباز بود، بعد اومد سر کلاس (با کارت پایان خدمت)
بعدم هنوز نتیجه ارشد نیومده تو از کجا می دونی که کدوم دانشگاه قبول شدی که می گی 13 شهریور انتخاب واحد داری؟
راجع به کسر خدمت هم فقط در حدی که نوشتم می دونستم ؟ ولی به جای اینکه حرص این یک ماهو بخوری این دو سال دانشگاه یک کارت فعال بسیج جور کن، اسمش بده ولی ارزششو داره، راحت می تونی 4 ماه از خدمتت کم کنی. سراغ بسیج دانشجویی نرو، برو بسیج مهندسی یا یک پایگاه خلوت پیدا کن، چون مدرکت بالاست بشمار 3 ردیفه.:lol:

نمی دونم کجا قبول می شم حدس می زنم فقط تهران ی دانشگاهی قبول شم!
این قضیه بسیج مهندسی چیه؟ پایگاه محله میشه؟چقدر طول میکشه فعال بدن؟

soheilov

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام..من اول شهریور اعزامم . کد 226 خوردم یعنی مازاد...چه جوری تقسیم می کنن؟ از تهرانم تو برگه سفیدم زده ساعت 3 **** وظیفه!

به به چطوری هم سنگر؟ معلوم نیست. دوستم اول تیر رفت، افتاد نیروی انتظامی جهرم.

hamiddr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی چه جوری تقسیم می کنن؟ پس شما هم اول شهریوری؟ 226؟

rajoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمی دونم کجا قبول می شم حدس می زنم فقط تهران ی دانشگاهی قبول شم!
این قضیه بسیج مهندسی چیه؟ پایگاه محله میشه؟چقدر طول میکشه فعال بدن؟

سلام یک جایی هست به نام بسیج مهندسی که باید بگردی آدرسشو پیدا کنی، می ری اونجا عضو می شی، شدیدا تاکید کن که نیاز به کارت فعال داری، هر چند وقت یک بار یک بازدیدی، جلسه ای یا شبیه اینا (نگهبانی و .....نداره) میذارن، بهت زنگ می زنن، مرتب که شرکت کنی عضو فعالت می کنن.
راه دوم:
میری تو یک پایگاه خلوت (مسجدای محل) میگی من میخام عضو شم و شدیدا نیاز به عضویت فعال دارم تا از سربازی کم بشه، اگر طرف آشنا باشه و پایگاه خلوت باشه، اصلا میتونی از 10 ما قبل تر پرونده بسازی، مطمئن باش اگر پایگاه خلوت باشه بدون آشنا هم رات میندازن.
من پیشنهاد می کنم هر دو راهو با هم بری، از نظر قانونی هم هیچ مشکلی نداره، هر کدوم زودتر شد همونو ادامه بده. باور کن ارزششو داره
واسه این کار امروز بهتر از فرداست، هر چه سریهتر اقدام کن .

Bahman.m64s

Registered User
لایک‌ها
0
رفیقت سر به سرت گذاشته
پسر دایی من تازه از همون پادگان اومده، عشق کرده
بعدم این مشکلاتی که میگی مال مناطق کرد نشین کردستان و آذربایجانه، کرمانشاهی ها تا دو سال پیش که من رفتم اون طرفا (به عنوان جهاد سارندگی) با این چیزا مشکلی نداشتن.

آقا ضمن تشکر از پاسخ دادنتون ،من منظورم این بود که بیرون از پادگان بهشون توصیه کردن که نرند یا اگه میرند تنها نرد...وگرنه خودِ پادگان که به هتل شهدای کرمانشاه معروفه...
راستش من خودم یه کم ترسیدم که اینو شنیدم...

Bahman.m64s

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها من خودم اول شهریور هستم و این شعر رو تقدیم می کنم به همه ی آذری زبانهای عزیزی که اول شهریور قراره مثل من کچل بشنوند :

کچل کچل بامیه
گِتدی مریض خانیَه
مریض خانا باغلیدی
کچلین باشی یاغلیدی
:p

rbm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی تا حالا برای کسر خدمت به دلیل جبهه پدر اقدام کرده لطفا به ما بگه اصلا مراحلش چه جوریه و کی باید اقدام کنیم؟ من اعزام 1/6 هستم.

frankestein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
ممنون از lufthansa و kilgoreTrout که جواب دادن

حالا دو سوال دیگه:blush:
اینیکه میگن کسایی که وزارت دفاع می خورن دوره سربازیشون با لباس شخصی میرن راسته یا فقط اونایی که دوره سربازی صنایع دفاع خوردن لباس شخصی ان یا کلا چاخان بوده :blink:

من فوق دیپلوم علوم ازمایشگاهی و معاف از رزمم به نظرتون وزارت دفاع کجا میندازتم واسه دوره سربازی ؟!

دیگه استرسه قبله سربازیه دیگه :worried:

بالا