• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

sadegh_66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقایون
کسی میدونه که ملاقات عمومی با رئیس **** وظیفه چه روزیه؟
آیا امکانش هست با بردن ی نامه مثلا"مریضی مادر و احتمال قبولی دانشگاه سربازی عقب بیفته ی دو ماهی؟
من اعزامم 1شهریوره ،دیر نیست واسه اقدام؟

Last edited:

yashar77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اول شهریور مرزن آباد چالوس
کسی نیست با هم بریم؟:ی

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
سلام آقایون
آیا امکانش هست با بردن ی نامه مثلا"مریضی مادر و احتمال قبولی دانشگاه سربازی عقب بیفته ی دو ماهی؟

اگه برگه سفید اومده بعید میدونم بتونی کاری کنی ولی شما تیرتو بنداز خورد که خدرد نخوردم که ..... ایشالا میشه !

Tanha_T

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان پدر من بازنشسته ارتشه (نظامی) راست میگن خدمتم تو تهرانه؟

Tanha_T

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شرایط دار حساب میشی، خدمتت میشه هر جای بخوای، حالا تهران میخوای میوفتی بعد آموزشی تهران

مرسی. فقط یه سوال دیگه. من تو این مدارکی که تا حالا فرستادم هیچ جا شغل پدر رو ذکر نکردم. روز اولی که اعزام باشم ازم میپرسن؟

soheilov

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی چه جوری تقسیم می کنن؟ پس شما هم اول شهریوری؟ 226؟

بله منم اول شهریورم و کد 226 خوردم و ساعت 3 میدون **** باید باشم. نمی دونم دقیق. ولی بعید می دونم مازادو تهران بندازن :( 17 ماهه واسه لیسانس؟

filit

Registered User
لایک‌ها
7
خوب ما دیگه کوله بارو بستیم که بریم

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
سه سوال از اعزامی های اول تیر پادگان خاتمی یزد!
اگه مثلا تاریخ اعزامت اول تیر بوده، بهت گفتن که چه زمانی باید بری پادگان خودتون معرفی کنی؟ دوم یا سوم تیر؟ چون می خوام بلیط قطار بگیرم می گم. ساعت 6 باید اونجا باشیم؟

ممنون

KilgoreTrout

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از lufthansa و kilgoreTrout که جواب دادن

حالا دو سوال دیگه:blush:
اینیکه میگن کسایی که وزارت دفاع می خورن دوره سربازیشون با لباس شخصی میرن راسته یا فقط اونایی که دوره سربازی صنایع دفاع خوردن لباس شخصی ان یا کلا چاخان بوده :blink:

من فوق دیپلوم علوم ازمایشگاهی و معاف از رزمم به نظرتون وزارت دفاع کجا میندازتم واسه دوره سربازی ؟!

دیگه استرسه قبله سربازیه دیگه :worried:

دوست عزیز باید ببینی کجا می افتی. دوست خود من صنایع دفاع افتاده، پاسداران، با لباس **** میره، ولی من که ارتش خدمت می کنم لباس شخصی هستم. بستگی به محل خدمتت داره.

رشته توی سربازی خیلی اهمیت نداره، مهم پارتیه! زیاد سخت نگیر، سربازی مثل برق و باد می گذره.

KilgoreTrout

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقایون

من هم فکر می کنم یکم دیر باشه، ولی شما سعی ات رو بکن. ملاقات مردمی معمولاً روزهای دوشنبه است.

KilgoreTrout

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله منم اول شهریورم و کد 226 خوردم و ساعت 3 میدون **** باید باشم. نمی دونم دقیق. ولی بعید می دونم مازادو تهران بندازن :( 17 ماهه واسه لیسانس؟

دوست خوبم نگران نباش! روز اول شهریور ساعت سه میری **** وظیفه، بعد ازت میپرسن کجا می خوای بیفتی؟ 01، 02 یا هر جایی که جا باشه؟ معمولاً روال کار اینجوریه، حداقل من می دونم که چند دوره آخر اینجوری بوده. یادت نره که 01 حدود 1800 نفر ظرفیت داره، 02 هم چند دوره است لیسانس به بالا هم میگیره، 06 هر همینطور. نگران نباش، روز اصلی باید زبل باشی و سریع اقدام کنی.

KilgoreTrout

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی. فقط یه سوال دیگه. من تو این مدارکی که تا حالا فرستادم هیچ جا شغل پدر رو ذکر نکردم. روز اولی که اعزام باشم ازم میپرسن؟

توی یگان آموزشی فرمی پر می کنی که توی اون شرایطت رو می نویسی، بعد مهلت میدن که مدارک بیاری. خیالت راحت، پدر نظامی 95 درصد شهر خودش میفته.

mohammad1983

Registered User
لایک‌ها
3
آقا مسکه شما آموزشی رو کد 87 بودی. یه سوال؛

اگه مثلا تاریخ اعزامت اول تیر بوده، بهت گفتن که چه زمانی باید بری پادگان خودتون معرفی کنی؟ دوم یا سوم تیر؟ چون می خوام بلیط قطار بگیرم می گم. ساعت 6 باید اونجا باشیم؟

ممنون
من 88 بودم

satelite

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز

کسی کد 176 افتاده؟اعزام اول شهریور؟

اگر جاش رو هم بگید و یه مختصری از روال اونجا ممنون میشم.

soheilov

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها من 1 سال و سه ماه از واکسنم می گذره. نفرستن بگن برو واکسن بزن 2 ماه دیگه بیا!!

hamiddr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

آره 17 ماهه. ایشالا 1 جای حوب تو **** باشه

hamiddr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست خوبم نگران نباش! روز اول شهریور ساعت سه میری **** وظیفه، بعد ازت میپرسن کجا می خوای بیفتی؟ 01، 02 یا هر جایی که جا باشه؟ معمولاً روال کار اینجوریه، حداقل من می دونم که چند دوره آخر اینجوری بوده. یادت نره که 01 حدود 1800 نفر ظرفیت داره، 02 هم چند دوره است لیسانس به بالا هم میگیره، 06 هر همینطور. نگران نباش، روز اصلی باید زبل باشی و سریع اقدام کنی.

یعنی از خودمون می پرسن کجارو می خوایم؟ از کجا بدونیم کدوم کد بهتره؟

irantrack

Registered User
لایک‌ها
4
1 هفته پیش بخشنامه جدید اومده که واکسن فقط 6 ماه اعتبار داره
قبلاً 2 سال بود

yashar77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مجددا سلام
انگار کسی نیست 1/6 با ما به مرزن آباد همسفر باشه
کسی بوده شخصا اونجا اموزش دیده باشه با مدرک لیسانس؟
میخواستم چندتا سوال بپرسم حالا شاید بقیه هم بتونن جواب یدن:
1.بلاخره این که آموزشی تو ماه رمضونه 2 هفته اولش خوبه یا بد؟
2.چند درصد امکان داره روز اول که میریم برمون گردونن؟و اگه بمونیم تکلیف لباس و اینا که اندازه نیست چی میشه؟
3.منشی شدن تو آموزشی خوبه یا بد؟ و جز خط خوب چه شرایطی داره؟(کلا زیاد داوطلب میشن؟؟؟)
4.اگه کسی از کسری خدمت ناشی از جبهه پدر استفاده کرده در صورت امکان مراحل انجام کار رو برام بگه
یه دنیا ممنون

بالا