• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Bahman.m64s

Registered User
لایک‌ها
0
1 هفته پیش بخشنامه جدید اومده که واکسن فقط 6 ماه اعتبار داره
قبلاً 2 سال بود

سلام،من هم حدود هشت ماه از تاریخ تزریق واکسنم می گذره...(پنجم آذر واکسن زدم و اول شهریور تاریخ اعزامم هست) آیا به منم ممکنه گیر بدن؟ اگه قرار باشه گیر بدند پس چرا تاریخ اعزامم رو بعد از8ماه از تزریق واکسنم زدند؟
فرض کنیم گیر بدن،نمیشه یک روز یا چندساعت به ما مهلت بدند تا سریع دوباره واکسن بزنیم؟
آقا مارو حسابی به شک انداختی...!!!:(خدا نکنه که گیر بدند و به قول اون دوستمون Soheilovنکنه خدای نکرده بگن برو دو ماه دیگه بیا...!!! من که دیگه سکته می کنم...!!!الان 8ماهه که الکی دارم ول می چرخم و منتظر اول شهریور هستم تا برم خدمت و راحت بشم...

آقا جونِ هرکی دوست داری یه جوابی ده...!!!!!!!!

Last edited:

avan

Registered User
لایک‌ها
207
سلام،من هم حدود هشت ماه از تاریخ تزریق واکسنم می گذره...(پنجم آذر واکسن زدم و اول شهریور تاریخ اعزامم هست) آیا به منم ممکنه گیر بدن؟ اگه قرار باشه گیر بدند پس چرا تاریخ اعزامم رو بعد از8ماه از تزریق واکسنم زدند؟
فرض کنیم گیر بدن،نمیشه یک روز یا چندساعت به ما مهلت بدند تا سریع دوباره واکسن بزنیم؟
آقا مارو حسابی به شک انداختی...!!!:(خدا نکنه که گیر بدند و به قول اون دوستمون Soheilovنکنه خدای نکرده بگن برو دو ماه دیگه بیا...!!! من که دیگه سکته می کنم...!!!الان 8ماهه که الکی دارم ول می چرخم و منتظر اول شهریور هستم تا برم خدمت و راحت بشم...

آقا جونِ هرکی دوست داری یه جوابی ده...!!!!!!!!
ای بابا
یعنی باید بریم دوباره واکسن بزنیم؟

mohammad7953

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

fcien

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستای عزیز....
من تازه عضو شدم...اما سعی کردم پست های قبلی رو بخونم که تکراری نپرسم...
من اعزام 1/6 هستم...افتادم کد 285 ( که ظاهرا 06 نیرو زمینی ارتش هستش-پادگان جوادالائمه )
ارشد عمران هستم و احتمالا یکی از بابابزرگای دورم!!
از دوستان عزیزی که اونجا بودن میخوام لطف کنن اگه اطلاعاتی دارن برام بنویسن
اگه از دوستان اینجا کسی هم دورست یه پیغامی بذاره با هم باشیم...
یه سوالم در مورد درجه ها دارم....نزاجا هم درجه ها رو کم کرده یا نه؟
و اگه کم کرده جریانش چجوریه؟
احتمال اینکه بعد آموزشی تهران باشم هست یا برم دنبال پارتی بازی؟!!!
دم همتون گرم....و ممنون میشم اگه به سوالام جواب بدین

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
با سلام خدمت دوستان
من چهارشنبه دو هفته پیش این مدارکم را دادم به پلیس +10 گفت که دو فته دیگر میاد یعنی امروز،حالا می خواستم بدونم سر وقت میاد؟!یا بیشتر طول می کشه ؟اگر نیامد به کجا باید مراجعه کنم خوده پلیس یا پست خانه؟!

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
مجددا سلام
انگار کسی نیست 1/6 با ما به مرزن آباد همسفر باشه
کسی بوده شخصا اونجا اموزش دیده باشه با مدرک لیسانس؟
میخواستم چندتا سوال بپرسم حالا شاید بقیه هم بتونن جواب یدن:
1.بلاخره این که آموزشی تو ماه رمضونه 2 هفته اولش خوبه یا بد؟
2.چند درصد امکان داره روز اول که میریم برمون گردونن؟و اگه بمونیم تکلیف لباس و اینا که اندازه نیست چی میشه؟
3.منشی شدن تو آموزشی خوبه یا بد؟ و جز خط خوب چه شرایطی داره؟(کلا زیاد داوطلب میشن؟؟؟)
4.اگه کسی از کسری خدمت ناشی از جبهه پدر استفاده کرده در صورت امکان مراحل انجام کار رو برام بگه
یه دنیا ممنون

1. خوب داداشه من معلومه آسون تره چرا ؟ چون اونجا یا همه روزه هستند یا ادایه روزه دارهارو در میارن ! از فرمانده گرفته تا سرباز 0 . پس آسون تره ! (( تحلیل عقل من و فکر ))
2. نیـــدونم
3.آخه باید ببینی چطور آدمی هستی ؟ اگه احل جیم فنگ هستی که هیچ مسئولیتی قبول نکن . اگرم نیستی منشی بهترین کاره
4.....

mahmahot

Registered User
لایک‌ها
1,094
مجددا سلام
انگار کسی نیست 1/6 با ما به مرزن آباد همسفر باشه
کسی بوده شخصا اونجا اموزش دیده باشه با مدرک لیسانس؟
میخواستم چندتا سوال بپرسم حالا شاید بقیه هم بتونن جواب یدن:
1.بلاخره این که آموزشی تو ماه رمضونه 2 هفته اولش خوبه یا بد؟
2.چند درصد امکان داره روز اول که میریم برمون گردونن؟و اگه بمونیم تکلیف لباس و اینا که اندازه نیست چی میشه؟
3.منشی شدن تو آموزشی خوبه یا بد؟ و جز خط خوب چه شرایطی داره؟(کلا زیاد داوطلب میشن؟؟؟)
4.اگه کسی از کسری خدمت ناشی از جبهه پدر استفاده کرده در صورت امکان مراحل انجام کار رو برام بگه
یه دنیا ممنون

من آموزشی مرزن آباد بودم با لیسانس.زیاد سخت نگذشت در مقایسه با ارتش.50 روز آموزشی بودیم.سخت گیری هم بود ولی نه خیلی شدید.یه گروهبان رشتی قد کوتاه عین این اصفهانیه رشید داشتیم کرکر خنده بود.بعد از 50 روز آموزشی تقسیممون کردن همونجا که ما افتادیم تهران:happy: ولی کسایی بودن که رشته بیربط داشتن و کرمان و زاهدان افتادن.تو ماه رمضون هفته آخرش اونجا بودم. خیلی غذاهاش مزخرف بود.یه کتلت افطار می دادن یه کوفته قلقلی شب.اونجا همه چی دارن لباسو پوتین و...انبارشون پره.منشی شدن به درد نمی خوره من مسول پاک کردن میز سلف بودم که چون زمستون بود اکثر تو آسایشگاه غذا می خوردن.

karoon1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من 6/1 اعزامم نیروی زمینی ارتش عجب شیر. به خاطر روند تحصیلی که داشتم هم 3 ماه اضافه خوردم.
حالا یکی از آشناها گفته اگه الان نری واسه **** برج 8 و 10 نیرو میگیره میتونم کارتو ردیف کنم.
منم امروز رفتم حوزه ، متصدیه گفت دیگه نمیتونی درخواست بدی که عقبش بندازی.
گفتم اگه نرم چی؟
گفت اگه نری اضافه خدمت میخوری اگه هم داشته باشی همون 3 ماه هست.
اگه هم نخوای بری میتونی 2 هفته بعد از تاریخ اعزامت بیای دوباره برگه بگیری.
حالا به نظرتون من چکار کنم؟
برم ارتش تو عجب شیر پوستم کنده بشه یا صبر کنم تو **** کارمو راه بندازن؟
:wacko:

کسی نبود منو در این مورد کمک کنه؟

yashar77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من آموزشی مرزن آباد بودم با لیسانس.زیاد سخت نگذشت در مقایسه با ارتش.50 روز آموزشی بودیم.سخت گیری هم بود ولی نه خیلی شدید.یه گروهبان رشتی قد کوتاه عین این اصفهانیه رشید داشتیم کرکر خنده بود.بعد از 50 روز آموزشی تقسیممون کردن همونجا که ما افتادیم تهران:happy: ولی کسایی بودن که رشته بیربط داشتن و کرمان و زاهدان افتادن.تو ماه رمضون هفته آخرش اونجا بودم. خیلی غذاهاش مزخرف بود.یه کتلت افطار می دادن یه کوفته قلقلی شب.اونجا همه چی دارن لباسو پوتین و...انبارشون پره.منشی شدن به درد نمی خوره من مسول پاک کردن میز سلف بودم که چون زمستون بود اکثر تو آسایشگاه غذا می خوردن.

ممنون از شما و دوست قبلی که جواب داد.
راستی چند روز مرخصی اومدی؟میان دوره هم دادن؟
و بقیه دوستان کسی از کسری جبهه پدر اسستفاده کرده مراحل کار رو به من بگه؟

ehsanadonis2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از اين جمع هيچ كس كد 123 نبود؟
واقعا كه

avan

Registered User
لایک‌ها
207
سلام دوستای عزیز....
من تازه عضو شدم...اما سعی کردم پست های قبلی رو بخونم که تکراری نپرسم...
من اعزام 1/6 هستم...افتادم کد 285 ( که ظاهرا 06 نیرو زمینی ارتش هستش-پادگان جوادالائمه )
ارشد عمران هستم و احتمالا یکی از بابابزرگای دورم!!
از دوستان عزیزی که اونجا بودن میخوام لطف کنن اگه اطلاعاتی دارن برام بنویسن
اگه از دوستان اینجا کسی هم دورست یه پیغامی بذاره با هم باشیم...
یه سوالم در مورد درجه ها دارم....نزاجا هم درجه ها رو کم کرده یا نه؟
و اگه کم کرده جریانش چجوریه؟
احتمال اینکه بعد آموزشی تهران باشم هست یا برم دنبال پارتی بازی؟!!!
دم همتون گرم....و ممنون میشم اگه به سوالام جواب بدین

منم لیسانس عمران هستم.
285 شدم/
یکی میگه سخته یکی میگه نیست.... یکی هم گفت که اذیت نمیکنن ولی سختی رو داره اما احترام زیاد میزارن.
من از دزفول افتادم اونجا.
نزاجا درجه ها رو کاهش نداده.... اینجور که یکی دوتا از دوستان گفتن.

بعد آموزش هیچی معلوم نیست.........

afsaramuzeshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان
من چهارشنبه دو هفته پیش این مدارکم را دادم به پلیس +10 گفت که دو فته دیگر میاد یعنی امروز،حالا می خواستم بدونم سر وقت میاد؟!یا بیشتر طول می کشه ؟اگر نیامد به کجا باید مراجعه کنم خوده پلیس یا پست خانه؟!

سروقت؟! بیشتر شبیه جوکه! پلیس+10 فقط یه جاییه که 5 تومن از شما بگیرن و کارایی که خودشون باید انجام بدن بندازن گردن شما
اگه نیومد و عجله دارید با کارت ملی برید **** وظیفه بگید یه پرینت از برگه ای که قراره براتون بیاد بگیرن

soheilov

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

من رفتم **** وظیفه اینو بپرسم. از اونایی که نشستن سوال جواب می دن یکی گفت 2 سال، یکی گفت 1 سال، یکیم 6 ماه.:eek: ولی اونی که گفت 6 ماه خیلی مطمئن بود. گفت ممکنه یگان برگردونه. من که ریسکشو نمی کنم و می رم دوباره می زنم. کاری نداره که. به دردسر احتمالیش نمی ارزه. پیشنهاد می کنم شما هم دوباره بزنین. یه دفترچه هم رفتم گرفتم که قسمت مخصوص واکسنشو پر کنم.
راستی چند تا سوال:
1.چرا همه می گن نگهبانی بده؟ :D
2.روزی که میریم تقسیم شلوار جین اشکالی داره بپوشیم؟ با همون لباسا می برنمون پادگاه اونجا لباس سربازی می دن؟
3.من از صفحه 250 خوندم، آخر معلوم نشد تیغ می شه برد با نه؟ از این ماشینای برقی چی؟ هم می تونم سرمو باهش بزنم هم ریشو، ولی نه از ته. می شه ته ریش داشت؟
4. چند نفر که رفته بودن گفته بودن پوتینا رو خودتن با سبکترش عوض کنین. چه جوری آخه؟
5. جمعه ها تعطیله؟ فیتیله؟
6. دسترسی به تلفن هست؟

ممنون:f34r:

afsaramuzeshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من رفتم **** وظیفه اینو بپرسم. از اونایی که نشستن سوال جواب می دن یکی گفت 2 سال، یکی گفت 1 سال، یکیم 6 ماه.:eek: ولی اونی که گفت 6 ماه خیلی مطمئن بود. گفت ممکنه یگان برگردونه. من که ریسکشو نمی کنم و می رم دوباره می زنم. کاری نداره که. به دردسر احتمالیش نمی ارزه. پیشنهاد می کنم شما هم دوباره بزنین. یه دفترچه هم رفتم گرفتم که قسمت مخصوص واکسنشو پر کنم.
راستی چند تا سوال:
1.چرا همه می گن نگهبانی بده؟ :D
2.روزی که میریم تقسیم شلوار جین اشکالی داره بپوشیم؟ با همون لباسا می برنمون پادگاه اونجا لباس سربازی می دن؟
3.من از صفحه 250 خوندم، آخر معلوم نشد تیغ می شه برد با نه؟ از این ماشینای برقی چی؟ هم می تونم سرمو باهش بزنم هم ریشو، ولی نه از ته. می شه ته ریش داشت؟
4. چند نفر که رفته بودن گفته بودن پوتینا رو خودتن با سبکترش عوض کنین. چه جوری آخه؟
5. جمعه ها تعطیله؟ فیتیله؟
6. دسترسی به تلفن هست؟

ممنون:f34r:

1. نگهبانی بده مگه اینکه دوست داشته باشی نصف شب پاسبخش بیاد بیدارت کنه پاشو برو سر پستت و دوست داشته باشی دو ساعت سرپا وایسی و دوست داشته باشی گربه هم دیدی براش ایست بکشی و ...
2. هیچی اشکال نداره راحت، با همون لباسا می برن، اونجا لباس سربازی (آشخوری) میدن
3. ژیلت می شه برد، ریش تراش تو آموزشی معمولا نه چون اشیا قیمتی محسوب میشه، ته ریش حتی تو ارتش هم میشه گذاشت بقیه جاها که مطلوب هم هست!
4. با استفاده از همکاری و مرام هم خدمتی ها یا میدان امام حسین و...
5. بلی جمعه ها تعطیله البته نه برای کسانی که نگهبانند!!!
6. دسترسی هست فقط دستی دراز نیاز است تا از ته صف به سر صف برسد ضمنا گروهانها تلفن یکطرفه هم دارند

soheilov

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1.
6. دسترسی هست فقط دستی دراز نیاز است تا از ته صف به سر صف برسد ضمنا گروهانها تلفن یکطرفه هم دارند

کارت تلفن با خودم ببرم؟ گروهان نمنه ده؟ یک طرفه به کدوم طرف؟:f34r:

afsaramuzeshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کارت تلفن با خودم ببرم؟ گروهان نمنه ده؟ یک طرفه به کدوم طرف؟:f34r:

ببر ببر - گروهان مثل دسته، گردان، تیپ، لشکر یک واحد نظامیه، شما رو وقتی بردند پادگان بین گروهانها تقسیم می کنند، هر گروهان یک ساختمون داره، هر ساختمون یک خط تلفن داره، هر خط تلفن کلی منتظر زنگ تلفن داره یعنی طرف به همین طرف که منتظرها نشستند نه اون طرف :)

afsaramuzeshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما که دیگه آموزشی ندارید، مستقیم میرید یگان خدمتی
تو ارتش اگر بیش از 4 ماه خدمت کنی دیگه آموزشی نیست، فرقی هم نداره دیپلم باشی یا لیسانس یا کد
یه کله میری یگان

آقای rozbeh85
این یگان خدمتی همون یگان قبلیه یا چقدر احتمال داره جای دیگه باشه؟

بالا