• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

miximix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلامی چو گرمای دفاع از مام میهن:D خدمت مقدس:-& و این حرفا:D

انصافا چه استرسی داره این خدمت! من که اصلا فکرشم نمی‌کردم که بابات این موضوع استرس بگیرم اما دقیقا دو شبه که خواب درست حسابی نکردم. بخوابمم که خواب پا کوبیدن می‌بینم:D

دوستان ی سوال! من فوق دیپلم معماری دارم اما تو برگ سفیدم رشته تحصیلی‌ام خورده : نقشه کشی و معماری اش ذکر نشده! حالا بنظر شما این مسئله مهمی که بخوام پیگیریش کنم یا تاسیری مهمی تو فرایند آموزشی نداره؟

avan

Registered User
لایک‌ها
207
سلامی چو گرمای دفاع از مام میهن:D خدمت مقدس:-& و این حرفا:D

انصافا چه استرسی داره این خدمت! من که اصلا فکرشم نمی‌کردم که بابات این موضوع استرس بگیرم اما دقیقا دو شبه که خواب درست حسابی نکردم. بخوابمم که خواب پا کوبیدن می‌بینم:D

دوستان ی سوال! من فوق دیپلم معماری دارم اما تو برگ سفیدم رشته تحصیلی‌ام خورده : نقشه کشی و معماری اش ذکر نشده! حالا بنظر شما این مسئله مهمی که بخوام پیگیریش کنم یا تاسیری مهمی تو فرایند آموزشی نداره؟
من 3 شبه.
عین کنکور شده برام.
-------------

cyberlink

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
با سلام.
کسی که دانشگاه رو انصراف داده, چه مدت وقت داره تا دفترچه ی خدمتو ارسال کنه؟
ممنون از راهنماییتون:(

rozbeh85

Registered User
لایک‌ها
0
می بینم که نیروی زمینی ارتش خیلی ها رو بلی دیگه

یک پیشنهاد برای دوستانی که می خوان برن خدمت دارم که تو این یکی دو روز باقیمونده برید یک سر به سایتهایی نظیر ویکی پدیا بزنید و در مورد جنگ ایران و عراق یکم مطلب بخونید
از جمله جاهای جالبش عملیات اپرا و همکاری های اسرائیل با ایران توی جنگه

اتفاقا به نظر من نیرو زمینی ارتش واسه افسرهای شرایط دار بهترین جا میتونه باشه، من که خدا را شکر از محل خدمتم خیلی راضیم

nariman_as

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تازه درسم تموم شده لیسانس دارم می خوام دفترچه برای خدمت پست کنم یکی دو تا پارتی هم دارم که تو **** هستن که گفتن می تونن منو بندازن ****. فقط یه مشکلی دارم
امروز یه نفر بهم گفت پارتی هیچ کاری نمی تونه برات بکنه مگر اینکه خودت بیوفتی **** بعدش پارتی فقط می تونه یه جای خوب تو **** برات ردیف کنه یعنی می گفت پارتی نمی تونه برای هیچ کس کاری بکنه که بین ناجا، ارتش و **** یکیشو بیفتی فقط هر جا خودت بیوفتی می تونه جاشو بهتر کنه.

یعنی با این حساب پارتی نمی تونه بهم کمک کنه مثلا نیروی انتطامی نیوفتم به جاش **** یا ارتش بیوفتم؟

حالا سوال من اینکه ایا این درسته؟یعنی پارتی نمی تونه کمک کنه؟

archer_cyber

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من افتادم **** نیشابور می خوام بدونم که میشه کنسرو با خودش آدم ببره ؟ یا اینکه دمه در میگیزن از ادم ؟

pahlevoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی با این حساب پارتی نمی تونه بهم کمک کنه مثلا نیروی انتطامی نیوفتم به جاش **** یا ارتش بیوفتم؟
بستگس به پارتیت داره که در چه سطحی باشه. ولی در کل یک پارتی خوب و یا مسثول پذیرش **** میتونه کاری کنه سربازیت **** بیافتی تازه حتی اگه کدخورده باشی به ارتش و سریع اقدام کنه بازم میتونه بندازتت ****.

سلام
من افتادم **** نیشابور می خوام بدونم که میشه کنسرو با خودش آدم ببره ؟ یا اینکه دمه در میگیزن از ادم ؟
واسه چی بگیرن کلا چیز فاسد شدنی یا قیمتی یا مخدر و اسلجه سردوگرم :blink:نمیشه برد مابقی آزاده

من هفته پیش **** وظیفه بودم، یکی از مشهد اومده بود میگفت فرماندمون اضافه خدمت منو نبخشیده گفته برو **** وظیفه شاید اونا بخشیدن. اومده بود واسه ملاقات حضوری. میگفتن اگه دیرکرد فرستادن دفترچه تا 15 روز باشه، میبخشن. این پسره 5 روز دیرکرد داشت، واسش ردیف کردن. اینطور که خودش میگفت فرمانده پادگانی که توش خدمت میکنی این اختیار رو داره که اضافه خدمت رو عفو کنه، درسته؟؟
بله همه چی برعهده فرمانده هست

آقا سلام مجدد
من امریه دارم و همونطور که قبلا گفتم نیشابور افتادم
می خواستم ببینم تفاوتی بین امریه ها با بقیه تو آموزشی بالاخص تو جیره تحویلی ( لباس و ... ) و مرخصی وجود داره ؟
توجیره که آره گویا جیرتون خیلی کمتر میشه. تو مرخصی نه!
بچه ها اگه ازاول تا آخر این ناپیک بخونید ضرر نمیکنید و ارزش داره ;)

spide

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دوستان من امروز برگ سفیدم اومده
کد 40 خوردم کسی نمیدونه کجاست و پادگانش چطوریه؟؟؟؟؟
خواهشا زودتر جواب بدید تو خماری هستم:(:(

nariman_as

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان من امروز برگ سفیدم اومده
کد 40 خوردم کسی نمیدونه کجاست و پادگانش چطوریه؟؟؟؟؟
خواهشا زودتر جواب بدید تو خماری هستم:(:(

کد 40 : نیروی زمینی ارتش کازرون

Last edited:

spide

Registered User
لایک‌ها
0
کد 40 : نیروی زمینی ارتش کازرون

ممنون دوست عزیز
حالا دوستان کسی اینجا بوده میدونه چطوریه؟؟؟
کلا آب و هوا کازرون برای شهریور و مهر چطوره؟؟؟
خواهشا هر کی اینجا بوده راهنمایی کنه ثواب داره ها:eek:

nariman_as

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون دوست عزیز
حالا دوستان کسی اینجا بوده میدونه چطوریه؟؟؟
کلا آب و هوا کازرون برای شهریور و مهر چطوره؟؟؟
خواهشا هر کی اینجا بوده راهنمایی کنه ثواب داره ها:eek:

اقا شما از موقعی که دفترچه پست کردی تا موقعی که برگه سفیدت بیاد چقدر طول کشید؟

spide

Registered User
لایک‌ها
0
اقا شما از موقعی که دفترچه پست کردی تا موقعی که برگه سفیدت بیاد چقدر طول کشید؟

خوب من سال پیش دفترچه را پست کردم و اعزامم سال پیش بود ولی بدلیل اینکه دستم شکست اعزامم عقب یعنی شش ماه معاف موقت خوردم و اعزام جدیدم همین ماهه که داره میاد
ولی اونوموقع که دفترچه پست کردم سه هفته بعد برگه سبز یا همون تاریخ اعزامم اومد و معمولا دوهفته تا بیست از روی قبل از خدمت هم برگه سفید میاد دیگه اومدن برگه سفید بستگی به تاریخ اعزامت داره

آقا کسی نبود سوال ما را که اون بالا پرسیدم جواب بده؟؟؟؟

afsaramuzeshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا سلام مجدد
من امریه دارم و همونطور که قبلا گفتم نیشابور افتادم
می خواستم ببینم تفاوتی بین امریه ها با بقیه تو آموزشی بالاخص تو جیره تحویلی ( لباس و ... ) و مرخصی وجود داره ؟

نه بین امریه دارها و ندارها تو آموزشی فرقی نیست الا اینکه امریه دارها امیدوارترند
اگه توی جیره هم چیزی رو تحویل ندهند چیزیه که نیازی بهش پیدا نمی کنید
مثلا اگه به شما اورکت زمستونی ندهند خوب شما توی زمستون که توی نیروهای نظامی خدمت نمی کنید که نیاز داشته باشید
اینجوریاست

afsaramuzeshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اتفاقا به نظر من نیرو زمینی ارتش واسه افسرهای شرایط دار بهترین جا میتونه باشه، من که خدا را شکر از محل خدمتم خیلی راضیم

بلی برای شرایط دارها، پارتی دارها، سابقه بسیج دارها، کسر خدمت بابت جبهه پدر دارها، شانس دارها و بقیه دارها بلی
اما برای هیچی دارها نه چندان
ای کاش همه از محل خدمتشون راضی باشند یا حداقل این حس رو داشته باشند که بهشون ظلم نشده و ارتش هم روز به روز بهتر از این شه

Last edited:

yettiykm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

سلام

کنسرو با خودش آدم می بره یا آدم با خودش کنسرو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم نیشابور افتادم

اینطوری که دوستان قدیمی تر ( به قولی ترم بالایی ) گفتن تو خود پادگان بوفه هست . بنابراین میشه از اونجا تهیه کرد ولی باز اونطوری که گفتن قیمتا یه ذره ( نه خیلی ) بالاست .

ehsanadonis2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تازه درسم تموم شده لیسانس دارم می خوام دفترچه برای خدمت پست کنم یکی دو تا پارتی هم دارم که تو **** هستن که گفتن می تونن منو بندازن ****. فقط یه مشکلی دارم
امروز یه نفر بهم گفت پارتی هیچ کاری نمی تونه برات بکنه مگر اینکه خودت بیوفتی **** بعدش پارتی فقط می تونه یه جای خوب تو **** برات ردیف کنه یعنی می گفت پارتی نمی تونه برای هیچ کس کاری بکنه که بین ناجا، ارتش و **** یکیشو بیفتی فقط هر جا خودت بیوفتی می تونه جاشو بهتر کنه.

سلام دوست عزيزم.
ببين من خودم با پارتي افتادم **** و حركي اين حرفو زده .... كرده.
من افتادم نيرو زميني **** شهر نيشابور الانم اگه كسي هستش بهم خبر بده اعزامي از كرج

ehsanadonis2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نيرو زميني **** پادگان هاشمي نژاد نيشابور كسي نيست؟
اعزامي از كرج يا تهران

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
با سلام خدمت دوستان
یکی از دوستان اگر امکان داره من را راهنمایی کنه
من برگه سبزم اومد زده برای 18/9
حالا من می خوام با این برگه برم پذیرش **** بگیرم
3 تا سوال داشتم
1.امکانش است که با گرفتن پذیرش تاریخ را جلو تر بندازم مثلا توی مهر یا آبان؟
2.امکانش وجود داره از جایی که پذیرش **** می گیری محل آموزش را هم یک جورایی برای ادم درست کنند؟
3.بعد از این که این برگه را دادم چه اتفاقی می افته و باید منتظر چی باشم؟آیا باز هم باید در تاریح اعلام شده خودم را معرفی کنم؟!
ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره من را راهنمایی کنه.

Nio

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
"پذیرشی" یعنی چی؟

من قبلا توسط **** شهر خودمون برای من به مرکز اعلام نیاز شده یعنی بعد از آموزش باید بقیه خدمتم رو برم **** شهر خودمون این یعنی اینکه من "پذیرشی" هستم؟

و دیگه پادگان محل آموزش منو شامل تقسیم نیرو نمی کنه و یه راست می فرسته شهر خودمون؟

بالا