سلام نریمان عزیز....
ای بابا :lol: صندلی سمت سرباز پرت میکنن چه وظیفش چه کادریش غلط میکنه به سرباز بگه بالا چشمت ابرو هست !!!:wacko: نمیگم این کار رو نکردن اما جای تامل داره این حرف اگه هم این کار انجام شده مطمئا به بچه های اون پادگان حد و مرز هارو و این جور مسئال رو توجیه نکردن که بازم هرجور فکر میکنم امکان نداره ....
اصلا یه نمونه عینی برای خودم و به میگم فرمانده پادگان ما برگشته بود گفته بود فرمانده گروهان ها در ماه رمضان به جز یکبار رژه (که اونم سر جم میشه 5 دقیقه) حق نداره گروهان رو بیشتر از یکبار رژه ببره ... ما هم 1 بار رژه رو رفتیم جالب هم نرفتیم فرمانده گروهان شاکی شد اومد گفت بعد از اذان و نماز رژه میبرمتون خواست بچه ها رو به خط کنه یکی قاطی کردن به افسر وظیفه هامون گفت میرم بازرسی ما روزه ایم فرمانده هم دستور داده رژه فقط یکبار خلاصه این حرف و که به گوش فرمانده گروهان رسید هیچ خبری نشد در صورتی که فرمانده گروهان افسر آموزشی ها و که 2 تا بودن فرستاده بود تا ما رو به خط کنه البته بعدش به خط کرد اما حرفای دیگه زد که اونم سر جم شد 8 7 دقیقه
یا یه مثال دیگه یه بنده خدای از بچه های گروهان دیگه تو صف واستاده بود افسر آموزشی به این حرفی میزنی اینم جواب میده 1 کلام به 2 کلام میکنن بعد اون پسره سنش هم کم بود افسر آموزش یه دست رو سر این پسره میکشه پسره میگم میرم بازرسی جماعت شاهد باشید همین با همین حرفش اشک افسر آموزشی رو در آورده بود...
آقا اصلانگران نباش بعدش هم فرض بر این که اصلا اونجا هم شما رو در باره حیطه کاری بازرسی توجیه نکردن که اصلا امکان نداره توجیه نکنن ولی از من داشته باش گفتن یا نگفتن شما کاری نداشته باش همین که بهت میگم اگه کسی بهت توهین کرد فحش داد حتی یه پس گردنی بهت زد (پس گردنی از رو شوخی فرق میکنه تا غرض تنبیه ها اینا رو خودت اونجا دیگه موقعیتشو بسنج یه وقت یکی شوخی نکنه پاشی بری بازرسی

) شما میتونی بری بازرسی و اونجا حساب طرف و برسی ....
بعدش هم شما وقتی قانون رو بدونی هیچ کسی هیچ جا نمیتونه بهت زور بگه اما اگه ندونی کلاه بدی سرت میره این قانونش بود ما گفتیم و به قول گفتنی میتونین غلتک قانون رو بزارید جلو راهتون و نزارین کسی زور بهتون بگه....
با برگه مرخصی فقط شبا که پست بودم وا میستادم....