• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Houman.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درباره برنامه روزانه مون معروف به برنامه سین براتون بگم:
ساعت 3:15 بیدارباش بود بعد سحری می خوردیم با ظروف مخصوصی که بهش یقلوی می گفتن.
بعد نماز. بعدم حدود ساعت 5:25 نظافت داشتیم.
از ساعت 6:30 کلاسهامون شروع میشد تا 12:10 ادامه داشت
بعد نماز ظهر و عصر. بعد حدود ساعت 1 به بعد دیگه آزاد بودیم به قول اونا در اختیار خودمون! تا ساعت 6:30 که دربست می خوابیدیم بعدش افطاری بعدش هم نماز و در انتها باز هم خواب از ساعت 10.
این بود کل کاری که اونا از ما می کشیدن. نه خبری از ورزش صبحگاهی بود نه سینه خیز و پامرغی نه پیاده روی و... البته گاهی برای زهر چشم گرفتن چند تا بشین پاشو و ازجلو **** و بدو بایست در مسافت کوتاه می دادن...

راستی برای راحت شدن از شر شستن یقلوی می تونین با خودتون یه بست نایلون فریزر بیارین و بکشین روی یقلوی و بعد از خوردن غدا نایلون رو بندازین بیرون.
تو پادگان همه چیز هست بوفه تقریبن هر چیزی داره قیمت هاشم خیلی چیزا قیمت روی خود جنسه بعضی ها هم 20-30 درصد گرون تر. خیاطی و خشکشوئی و مخابرات و سلمونی هم داره.
خب بریم سر بقیه نکات مهمی که می خواستم بگم:

2. اومدن به پادگان در روز اول: ببینید شما می تونید خودتون هم جدا از بقیه بیاید پادگان. حدود 2-3 روز اول هر زمانی (در طول روز) که اومدید پادگان پذیرش تون می کنن، شما اول برید مرکز استان محل اعزام اونجا به شما یک برگه دیگه میدن که کد مخصوصی داره. سوار اتوبوس هم بشید و با اتوبوس از اونجا خارج شید. بعد می تونید از اتوبوس پیاده شید و خودتون با قطار، هواپیما یا سواری عازم بشید. من خودم وقتی رفتم اونجا دیدم که یکی از بچه ها قبلا بلیط قطار خریده و بعد از دریافت اون برگه گذاشت رفت بعد من هم به پدرم زنگ زدم و ازش خواستم یک بلیط قطار برام بگیره تا از تبریز سوار قطار بشم اتوبوس ما هم از تبریز قرار بود رد بشه. بعدا ولی ترسیدم که دیر برسم و به پدرم زنگ زدم که بلیط رو کنسل کنه. بعدن فهمیدم که ترسم بیمورد بوده و افراد زیادی که حتی تا 2 روز بعد از ما به پادگان رسیدن پذیرش شدن.
راستی یادتون باشه که دم در پادگان محل اعزام تون در مرکز استان هم می گردنتون اگر به موبایل تون گیر دادن بگید که در دژبانی محل آموزشی تون تحویل میدین. چون اگر گوشی رو بدید ارتباط تون با خونواده تا رسیدن به محل آموزشی سخت میشه. یه نکته دیگه هم هست هر چه زودتر به پادگان برسید در گردان ها بالاتر و نزدیک تر به دژبانی پذیرش میشید و هر چه دیرتر برسید در گردان ها دورتر که ته پادگان قرار دارن پذیرش میشین. دوستان من که از رشت راه افتاده بودن و حدود 10 ساعتی زودتر از ما رسیده بودن در گردان امام علی که خیلی به در خروجی پادگان نزدیک تره پذیرش شدن و من در گردان امام حسن که کمی قبل از ته پادگان قرار داره پذیرش شدم. پس اگر می خواید با دوستانتون در یک گردان باشید سعی کنید همزمان با هم برسید به پادگان.

3. وقتی به نیشابور رسیدید دم در دژبانی ازتون می خوان که قبل از بازرسی، وسایل غیرمجاز رو تحویل بدید شما می تونید الکی برید یه چیزی رو تحویل بدید بعد بدون بازرسی به دژبان بگید که ساک تون بازرسی شده و برید تو! حتی می تونید وسایل مورد نظرتون رو داخل کفش یا جورابتون بذارید چون معمولا دژبانا سربازای تازه ورود و بی تجربه رو نمی گردن و معمولا سربازایی که از مرخصی برمیگردن رو بیشتر می گردن.

4. قبل از اعزام حتمن به دوستانتون بگید که در پادگان نیشابور همدیگه رو در مسجد در ورودی پشتی که فروشگاه مسجد اونجا قرار داره می بینید چون ممکنه در حین اعزام تماس تون با دوستانتون قطع بشه یا نتونید همزمان با هم برسید. پس بهترین محل برای قرار گذاشتن با دوستان همین مسجد یا حسینیه پادگان هست.

برنامه ما هم دقیقا همینجوری بود. گفتن که بعد از ماه رمضون پوست سرتون رو میکنیم!! ولی اونجور که من فهمیدم قضیه اونقدرا هم جنائی نیست! همش بازیه و تا جایی که امکان داره باید تو کار پیچ باشی :f34r:

linktaz

Registered User
لایک‌ها
0
من تا 26 ام این ماه مرخصی ام.1 مهر هم ترخیص!! خیلی خوشحالم .شما ها هم نگران نباشید.یه روزی مثل من میشید:cool:

farid...

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جای خوبیه بره خدمت، خوب وقتی برید اونجا مسلماً تقسیم میشید، اما اگه شما آجودان بشی، یه حالت منشی گری داره، مثل یه اداره یه منشی هماهنگ میکنه برن داخل اتاق رئیس یا تلفن هارو جواب بده یا کارهای رئیس رو انجام بده، دقیقاً همین حالت رو داره .

منظورم از تقسيم اين بود كه امكان داره دوباره منتقل بشم يه شهره ديگه ؟

Nio

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درباره اومدن به پادگان یک اتفاقی یادم افتاد: روزی که ما رفتیم محل اعزام موقع سوار شدن به اتوبوس چند نفر در قسمت بوفه اتوبوس باید می نشستن این موضوع و همچنین بعضی مشکلات دیگه مثل کولر نداشتن و درب و داغون بودن اتوبوس باعث شد سر و صدا و اعتراض بچه ها بلند شه و از اتوبوس پیاده شن بعد از کلی معطلی و رفتن همه اتوبوس ها و خواهش و التماس یک سرهنگ نیروی انتظامی در نهایت قرار شد افرادی که اضافه هستن به ترمینال برده بشن و براشون بلیط جداگانه تهیه بشه. این اتفاق نشون میده که حتمن لازم نیست که همه ما با همون اتوبوسی که بهمون میدن عازم محل آموزشی بشیم خودمون هم می تونیم جداگانه بریم.

7. برخورد و رفتار: در نیشابور فرمانده ها و درجه دارا رفتار خوبی با سربازا دارن از همون لحظه ورود به پادگان برخورد ملایم و با احترامی با ما داشتن با حوصله مسیر رو به ما نشون میدادن و مراحل اداری رو برامون تشریح می کردن. با لفظ آقا و حتی مهندس و دکتر خطاب می کردن البته به هر کسی اونجا یک کد میدن که با همون کد صداش می کنن مثلا می گن آقای کد فلان. تو دسته ما دکتر هم داشتیم که فرمانده مون آقای دکتر خطابشون می کرد و دستیار فرمانده آقا!. با این حال دیدن اینکه دکتر و مهندس مملکت که مجبور به بشین و پاشو و نظافت و نگهبانی دستشویی میشدن خجالت آور بود مخصوصن خود من که واقعن شرمم میومد وقتی این صحنه ها رو میدیدم پادگان نیشابور معمولا لیسانس به بالاها رو پذیرش می کنه حالا بماند که ما تعداد زیادی فوق دیپلم هم داشتیم که با پارتی و... تونسته بودن بیان نیشابور. به نظر من هر چه زودتر باید یک فکری به حال فوق لیسانس ها و دکترها و افراد متاهل بکنن که سن بالایی هم دارن و به نظر من باید ایران بره به سمت تشکیل ارتش حرفه ای و سرباز حرفه ای. ضمن اینکه از نظر قانونی هم اهانت و توهین ممنوعه و اینو خودشون در جلسه افتتاحیه و از روی آئین نامه برامون خوندن و چیزی نیست که همینطوری من از خودم بگم بنابراین تضمین اجرائی داره و اگر درجه دار و افسری اونجا به شما توهین کرد می تونید ازش شکایت کنید.

8. درجه و تقسیم و نمره: عرض کنم که از سال 88 درجات در **** کم شده ولی در ارتش هنوز مثل قدیمه این موضوع در کتابی که اونا بهمون دادن به نام دانستنیهای سرباز که چاپ سال 89 هست هم درج شده. طبق چیزی که خودشون گفتن افراد با مدرک دکتری 60% شون ستوان 1 و 40% شون درجه ستوان 2 می گیرن. مدرک فوق لیسانس 40% شون ستوان 2 و 60% شون ستوان 3 می گیرن. اما لیسانس ها فقط 20% ستوان 3 می گیرن بقیه درجات پایین تر مثل رزم آور 3 و 2 و... که معادل استواری هست. می دونین که از ستوان 3 به پائین دیگه افسر محسوب نمیشه بلکه درجه دار معمولی حساب میشه و در واقع به هیچ دردی نمی خوره!. این درجات در نیشابور طبق نمره ای که از دروس مختلف می گیرین داده میشه. نمرات رو بگم خدمت تون: واحد آموزش 50 تا 70 نمره، عقیدتی 25 نمره، گردان های آموزشی 30 نمره، فرهنگی 10، جانباز و شهید و آزادگان 15 نمره. همونطور که می بینید واحد آموزش بیشترین نمره رو داره که شامل کلاسهای نظامی مثل تاکتیک و آداب رژه و سلاح و... هست که از بین این کلاسا سلاح یا همون میدون تیر بیشترین اهمیت رو داره. پس اگر شما میدون تیر رو خوب بزنین مطمئن باشید در انتها نمره خوبی به دست میارین. نمره گردان های آموزشی هم بر اساس نظر فرمانده و دستیاران فرمانده از نظم و انظباط و رفتار شما داده میشه.
با این همه شما مطمئن باشید که هر چقدر هم که گندکاری کنید و نمره کمتری بیارید باز هم می تونید حداقل درجه ای رو که برای مدرک شما تعیین شده به دست بیارید مگر اینکه دیگه خیلی خیلی نمره پائینی به دست بیارید و علاوه بر اون بی انظباطی و شیطنت زیادی هم کرده باشید در اونصورت ممکنه تنزیل درجه بخورید. خودشون که می گفتن دوره قبل از بین چند هزار نفر فقط چند نفر بودن که نتونستن نمره حدنصاب رو که 65 هست به دست بیارن و کارشون دچار مشکل شد. پس اصلا نگران نباشید. میدون تیر هم راحته و اونجور که مربی ما می گفت دوره قبل میانگین نمره همه بچه ها بالاتر از 70 بوده در میدون تیر.
اما درباره تقسیم (مشخص کردن محل خدمت بعد از آموزشی): این نمره ها در تقسیم هم نقش دارن حتی گفتن که 5% از نفرات برتر هر دوره از نظر امتیاز خودشون می تونن شهر محل خدمتشون رو انتخاب کنن. البته امریه ها و جذبی ها یا پذیرشی ها هم هستن که محل خدمتشون از قبل مشخصه. همونطور که می دونید افراد کلا 2 دسته هستن سربازان عادی و سربازان امریه. که از بین عادی ها کسانی هستن که جذبی هم هستن. امریه ها کسانی هستن که بعد از آموزشی در یک اداره دولتی مشغول خدمت با لباس شخصی میشن و جذبی ها کسانی هستن که بعد از آموزشی به دلیل تخصص شون جذب یکی از لشکرهای استانی **** شدن. مثلا یک مهندس مخابرات مورد نیاز قسمت مخابراتی **** بوده و قراره بعد از آموزشی در اون قسمت خدمت کنه. این افراد رو دیگه پادگان شهید هاشمی نژاد نیشابور تقسیم نمی کنه. ولی اگر نمره ها خیلی خیلی پائین باشه و ما مشکل حاد اخلاقی و انظباطی ایجاد کرده باشیم می تونن امریه و یا پذیرش این افراد رو باطل کنن و خودشون اونا رو تقسیم کنن به جاهای دور و دور از شهر محل زندگی. در طول جلسات توجیهی هم خیلی تهدید به این کار می کنن ولی نگران نباشید چون این اتفاق همون طور که گفتم به ندرت و فقط در موارد حاد میفته. پس اصلن به این تهدیدها اهمیت ندین.

Nio

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برنامه ما هم دقیقا همینجوری بود. گفتن که بعد از ماه رمضون پوست سرتون رو میکنیم!! ولی اونجور که من فهمیدم قضیه اونقدرا هم جنائی نیست! همش بازیه و تا جایی که امکان داره باید تو کار پیچ باشی :f34r:
دقیقا.
همش بازیه.
تا حد امکان هم باید پیچوند. البته نه تا حدی که گندش دربیاد!.

abb_2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوباره سلام بچه ها. من افتادم پدافند هوایی سمنان (ارتش) واسه آموزشی. کی می دونه چه جوریه؟ و بعد از تقسیم کجا احتماله بیفتم؟ ممکنه بفرستنم نیروی زمینی یا همون هوایی تا آخر میمونم؟ مدرک دیپلم. مرسی.
(احتمال تهران افتادن چقدره؟)

poopoo_11

Registered User
لایک‌ها
0
دقیقا.
همش بازیه.

من کردان حضرت رسولم گروهان 102 نیشابور واقعا این 2 هفته به من و همه ماها خوش گذشت انگاری اردو تفریحی بودیم دیگه کاری نبود که نکونیم مخصوصا شب قدر که خاموشی نداشتیم

Houman.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دقیقا.
همش بازیه.

من فردا مرخصیم تموم میشه، برمیگردم پادگان تا به امید خدا تمومش کنم و برگردم :rolleyes: ب تو بعضی از دوره ها، بچه ها رو دیوارها و تخت های آسایشگاه و دیوارهای نمازخونه و توالت ها، روزها و ساعت های باقی مونده تا ترخیصشون رو نوشتن... اما یه جمله دلگرم کننده رو همه جا میبینی: چون میگذره، غمی نیست... :p

Last edited:

filit

Registered User
لایک‌ها
7
من فردا مرخصیم تموم میشه، برمیگردم پادگان تا به امید خدا تمومش کنم و برگردم :rolleyes: ب تو بعضی از دوره ها، بچه ها رو دیوارها و تخت های آسایشگاه و دیوارهای نمازخونه و توالت ها، روزها و ساعت های باقی مونده تا ترخیصشون رو نوشتن... اما یه جمله دلگرم کننده رو همه جا میبینی: چون میگزره، غمی نیست... :p

منم فردا باید برگردم و فکر کنم 14 مهر ترخیص بشیم شایدم زودتر

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
با سلام خدمت دوستان
کسی اینجا اطلاعاتی راجع ب دوره های تکمیلی کفایتی بسیج چیزی می دونه؟!
کجا باید پیگیر بشیم و یا کجا باید ثبت نام کنیم و یا چی کار باید بکنیم؟!
مثل این که اگر این دوره را بریم دیگه اموزشی لازم نیست بریم؟!اگر کسی از دوستان می دونه لطفا من را راهنمایی کنه؟!

یک سوال دیگر هم داشتم زمانی که پذیرش **** از یک پادگان گرفته می شه به این معنی است که بعد از اتمام دوره اموزشی حتما در همان جا خدمت می کنیم؟!

Houman.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان
کسی اینجا اطلاعاتی راجع ب دوره های تکمیلی کفایتی بسیج چیزی می دونه؟!
کجا باید پیگیر بشیم و یا کجا باید ثبت نام کنیم و یا چی کار باید بکنیم؟!
مثل این که اگر این دوره را بریم دیگه اموزشی لازم نیست بریم؟!اگر کسی از دوستان می دونه لطفا من را راهنمایی کنه؟!

یک سوال دیگر هم داشتم زمانی که پذیرش **** از یک پادگان گرفته می شه به این معنی است که بعد از اتمام دوره اموزشی حتما در همان جا خدمت می کنیم؟!

کفایتی ها آموزشی ندارن،ما حدود 15 نفری کفایتی داشتیم. یه شب تو پادگان موندن و فرداش ترخیص شدن و رفتن خودشونو به یگانشون معرفی کنن. از بچه ها که پرسیدم گفتن دوره های کفایت بسیج هر چند سال یه بار برگزار میشه و خیلی ساده و آسون هستن.

inspire

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
120
سلام من اول شهریور رفتم افتادم مشکین شهر بیگلری خیلی سخته و بیچارمون کردن. افتادم گردان امام حسین گروهان جهاد فرماندمون هم میرلطیفه... چپ و راست میگن درسها رو بخونید و نخونید میشید سرباز صفر ما هم لیسانسیم. بعدش هم معلوم نیست کجا میافتیم. دوستانی که اونجا بودن بگن دوستاشون کجا افتادن و واقعا ممکنه سرباز صفر بشیم

ArashTheArcher

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی.

من 89/8/1 دارم میرم خدمت سربازی.

می خواستم بدونم بعد از اتمام دوره ی آموزشی چند درصد امکان داره که شهر خودم ( اصفهان ) نیفتم؟
لیسانسه هستم و تک پسر هم هستم (اصلا ربطی هم تک پسری با این موضوع داره؟!)

مرسی

masoudn

Registered User
لایک‌ها
0
آقا من واسه امریه یه جایی رفتم گفتن می خوایمت
اما گفتن خودت پی گیری کن
چی کار باید کنم
الان از کجا باید نامه بگیرم
کسی اطلاعاتی داره؟

abb_2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی نمیدونه که آموزشی پدافند هوایی سمنان چه جوریه؟ ارتش رو میگم .

milad7k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم از باغرودم امدم میان دوره
کدوم گردانی؟

گردان امام حسن ... گروهان یکم.....301

یک مثال دیگه می زنم: جلسه اول کلاس تاکتیک که رفتیم ناگهان مربی وارد کلاس شد و با داد و فریاد وحشتناکی همه مون رو از کلاس بیرون کرد و دو دور اطراف یک ساختمون دووند بعد گفت که چرا وقتی من اومدم کلاس دیر از سرجاتون بلند شدید! چنان تهدیدمون کرد به سینه خیز روی خاک و خار و راه پیمائی های کیلومتری و شبانه و چنان قیافه ای گرفت و گفت که کسی هرگز تا حالا نتونسته دندونای منو ببینه چون من هرگز نمی خندم! می گفت دعا کنید که من مربی تاکتیک تون نباشم که ما تو جلسه بعدی تاکتیک رسمن به خودمون .... بودیم! و از نیم ساعت قبل از صبح زود تو کلاس مث بچه آدم نشسته بودیم که البته مربی دیگه ای اومد! بعدها همون مربی اولی در کلاس دیگری چنان نیش اش تا بناگوش باز بود و بگو و بخند می کرد که بچه ها فکر کردن دارن با دائی شون حرف می زنن! ما فهمیدیم که این حرکت مربی یک کار تاکتیکی و هماهنگ شده بود چون در جلسه دوم که مربی دیگه ای برامون اومد به محض ورود گفت که فلان مربی خوب توجیهتون کرد؟! که ما اون موقع منظورش رو نفهمیدیم.

این آقا الان مربی تاکتیک ماست..... واقعا بدشانسی آوردین که ایشون مربیتون نشد چون نصف خوشی های خدمت رو از دست دادین
چیزی که از ایشون در جلسه اول دیدی ، 180 درجه با شخصیت اصلیش فرق می کنه... واقعا مربی باحالیه، الان کلاس تاکتیک برای دسته ی ما بهترین کلاسه و همه با کلاس تاکتیک و مربی ش حال می کنن

filit

Registered User
لایک‌ها
7
شما از چه تاریخی رفتی آموزشی؟

من 18 مرداد اعزام شدم

کفایتی ها یه هفته موندن تو پادگان و مرخص شدن

دوستی هم که پرسیده بود لیسانس رو میکنن سرباز صفر باید بگم چیز شعر گفتن

این چیزا رو میگن تا از سر و کول پادگان بالا نرید و الکی تهدید میکنن

Nio

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
9. حموم، تلفن، خیاطی، خشک شوئی، غذاخوری: اینکه میگن حموم آبش سرده و 5 دقیقه وقت میدن و با لگد میندازنت بیرون آقا همش رو تکذیب می کنم من! خوشبختانه حموم همیشه آبش گرمه و حداقل حداقل 15 دقیقه می تونی داخل باشی. در کمال تعجب حموم مجهز به تکنولوژی روز سلولهای خورشیدی هست و بنابراین هیچ نگرانی ای بابت گرم نبودن آب نداشته باشید چون آب حموم با استفاده از انرژی مفت و مجانی خورشیدی گرم میشه و خرج زیادی برای **** نداره به همین دلیل همیشه گرمه. البته اکثر اوقات صف طولانی ای تشکیل میشه با این حال شما حداکثر نیم ساعت تو صف می مونین چون 20 نفر 30 نفر می فرستن تو. ضمن اینکه شب هم حموم بازه که کاملا خلوته و می تونید برید 2 ساعت حالشو ببرید! بعضی روزا حموم به صورت عمومی برای همه هست و 2 روز در هفته فقط مخصوص یک گردان هست. داخل حموم کمد هم هست که می تونید لباساتون رو توش بذارید قفل همراهتون ببرید. دمپایی هم دارن و لازم نیست خودتون ببرید.
اما تلفن: هر گردان واسه خودش حداقل 4 تا کیوسک تلفن داره ولی مشکلی که این تلفنا دارن اینه که موبایل هستن و پول زیادی از کارت شما کسر می کنن. یک نکته کاربردی هم براتون بگم که کلی می تونید ازش استفاده ببرید اگر کارتتون رو گذاشتید و پیام خطا گرفتید 2 تا کارت همزمان بذارید چون در طول زمان محل ورود کارتا گشاد شده و یک کارت خوب جا نمیره داخل به همین دلیل پیام خطا میده. ضمن اینکه داخل آسایشگاه هم یک خط تلفن یک طرفه هست که شماره اش رو می تونید به خونواده تون بدید تا باهاتون تماس بگیرن. پادگان کدپستی هم داره و می تونید نامه بفرستید یا نامه دریافت کنید حتی خونواده تون می تونن حضوری بیان ملاقات. اگر خیلی واجبه می تونید بعد از ساعت 11 شب یعنی بعد از خاموشی هم از کیوسکهای تلفن استفاده کنید ولی خب اینکار ممنوعه و باید با نگهبان های آسایشگاه ها هماهنگ و ردیف باشید تا بتونید اینکارو بکنید. اگر ردیف هم نبودید بی خیال شما زنگتون رو بزنید نترسید اتفاقی نمیفته!. جلوی ساختمان مربوط به نیروهای وظیفه هم چن تا باجه هست که روشون نوشته استفاده سربازان آموزشی ممنوع اما شما توجه نکنید و استفاده کنید.
خیاطی: خیاطش زیاد ماهر نیست بنابراین کارهای سخت ازش نخواید ممکنه لباساتون رو خراب کنه.
خشک شوئی: هم که مشخصه ماشین لباس شوئی دارن اما بهتره لباساتون رو خودتون بشورید. خیاطی و خشک شوئی یک جا قرار دارن.
مخابرات: یک ساختمان کوچیک هست کمی مانده به انتهای پادگان در کنار ساختمان گروهان 302 گردان امام حسن کمی بعد از حسینیه. اگر می خواید تماسهاتون ارزونتر دربیاد از اینجا استفاده کنید.
غذا: غذاهاشون انصافا خوب بود حتی بهتر از غذایی که تو دانشگاه می خوردیم. چند بار بهمون تن ماهی دادن که قیمتش بیرون حدود 1400 تومنه چند بار کنسرو لوبیا همراه قارچ، آش، سوپ، کباب، چلومرغ و... حتی میوه که 2 بار در هفته هندونه یا خربزه می دادن و یک بار هم طبق درخواست بچه ها سیب دادن. آب جوش هم به مقدار فراوان در هر وعده در دسترس هست می تونید در هر وعده یک لیوان چای داغ تازه نوش جان کنید! خبری هم از کافور نبود چون اصولا مدتی هست که از تهران دستور دادن به دلیل آسیب ها و عوارضی که کافور ایجاد می کنه و مشکلات حقوقی که بعدن ممکنه گریبانگیر **** بشه کلا کافور رو ممنوع کردن و به جاش آبلیمو استفاده میشه اونم در مقدار بسیار کم.

10. مسئولیت ها: سعی کنید در حد ممکن هیج مسئولیتی رو قبول نکنید چون ازتون کار می کشن و دائم باید جواب پس بدید و ممکنه بچه ها هزار تا حرف پشت سرتون دربیارن. خوشبختانه ما ارشد و دژبان بسیار باشخصیتی در گروهان 303 داریم هر دوشون رو هم خودمون انتخاب کردیم و در موقعیت های مختلف هم ما از اونا و هم اونا از ما حمایت می کنن و خوب پشت هم هستیم و متحد. ارشدمون محمود بچه خوزستان و فوق لیسانس داره. دژبانمون مصطفی با هیکل گنده ولی بسیار باشخصیت. تکیه کلامش بلند شو آقا، پاشو آقا، بیرون آقا گفتنه اونم به صورت کشدار!. کلی باهاشون حال می کنیم. با این حال سعی کنید مسئولیتی قبول نکنید. اگر ارشد و دژبان بشید همیشه تحت فشار دائمی خواهید بود که کد افراد متخلف رو به دستیارا و فرمانده بدید وگرنه تنبیه میشید. منشی هم دائم ازش کار می کشن تو نوشتن مطالب و نامه ها و اتیکت ها و جواب دادن به تلفن آسایشگاه و... همینطور مسئول فرهنگی و سایر مسئولیت ها.

11. تاکسی، اتوبوس، قطار: اگر مرخصی ساعتی گرفتید معمولا حداکثر با 500 تومن می تونید با تاکسی از جلوی پادگان سوار شید تا مرکز شهر. اتوبوس 25 تا 50 تومن. در مرخصی میان دوره چون ناگهان صدها سرباز از همه جا بی خبر از پادگان خارج میشن حس چاپیدن تاکسی ها و اتوبوسا و... گل می کنه اصلا سوار تاکسی نشید که 4000 تومن تا ایستگاه راه آهن که 10 دقیقه تا پادگان فاصله داره برای هر نفر می گیرن. سوار اتوبوس شید. ما سوار اتوبوس شدیم که تا فلکه باغرود 500 تومن می خواست که ما به 300 تومن راضیش کردیم. بعد از فلکه باغرود به سمت چپ سوار تاکسی شید به مقصد ایستگاه قطار (اگر بلیط قطار دارید) که نفری بین 300 تا 500 تومن می گیرن اگر تعدادتون کم باشه بیشتر و اگر 4 نفر باشید به 300 تومن هم راضی میشن. راستی از قبل سعی کنید آمار بگیرید از دستیاران یا خود فرمانده و تاریخ دقیق مرخصی رو مطلع بشید. نترسید بارها و بارها بپرسید تا بگن. بعد سریع به خونواده تون زنگ بزنید تا براتون بلیط قطار رزرو کنن اگر دیر بجنبید پر میشه. روز مرخصی باید برید به ایستگاه قطار و با دادن کد و سریال بلیط از خانم منشی! بخواید که براتون بلیط المثنی صادر کنه. نترسید اگر بلیط هم نتونستید تهیه کنید وایسید تو ایستگاه و هر قطاری که توقف می کنه با یه کم اصرار و التماس و زبون درازی! می تونید متصدی یکی از کوپه های خالی رو راضی کنید تا بدون بلیط سوارتون کنه. راستی یه نکته: اگر پتو 2 تا دارید یکیش رو هم با خودتون بیارید خونه بذارید البته بهتون میگن که بردن پتو ممنوعه ولی شما اهمیت ندید فقط پتو رو داخل ساک بذارید چون اگر دژبانی ببینه نمیذاره. نگران نباشید در مرخصی میان دوره چون تعداد افراد زیاده، دژبانی گیر نمیده و از هر 4-5 نفر یک نفر رو اون هم شل و ول می گردن. اگر مسیرتون دوره حتمن با قطار یا هواپیما برید حتی اگر بلیط نداشتید سعی کنید به زور هم که شده با قطار برید!. من چهارشنبه ساعت حدود 1:30 از پادگان خارج شدم و ساعت 5:30 سوار قطار مشهد-تبریز شدم و پنجشنبه ساعت 2 بعد از ظهر مراغه پیاده شدم و ساعت 3:30 تو خونه بودم از پنج شنبه تو خونه هستم تا دوشنبه عصر که بلیط هواپیما دارم و سه شنبه تا قبل از ساعت 5 صبح باید خودمو برسونم یعنی بیشتر از 4 روز تو خونه هستم!

12. سایر نکات مهم:
مذهبی بودن ****: ببینید تو **** نباید از نظر مذهبی مشکلی داشته باشید حتی اگر مذهبی هم نیستید سعی کنید اصول انسانی و اخلاقی رو که همه چه مذهبی و چه غیر مذهبی اعتقاد دارن رعایت کنید. سعی کنید همیشه نماز شرکت کنید و اگر بلد نیستید الکی اداش رو در بیارید!. رجزهای مذهبی رو که معمولا موقع حرکت گروهان به سمت مسجد خونده میشه با صدای بلند بخونید اگر مذهبی نیستید با دید تفریح به این رجزها نگاه کنید. متاسفانه **** در این مورد گاهی خیلی شورش رو در میاره همیشه بعد از نماز هم نیم ساعت نگه میدارن برای دعای فلان و فلان، بین نمازها همیشه حداقل 10-15 دقیقه سخنرانی هست و... که به خصوص هنگام ظهر و شب که بچه ها خسته و کوفته هستن این کش دادن نماز حسابی اذیت می کنه...اجازه زدن ریش یا به قول اونا محاسن رو نداریم!. با این حال اگر اومدین مرخصی می تونید با شماره 4 بزنید.
بد در رفتن اسم ارتش و نیروی انتظامی: درسته که **** خوب به سربازاش می رسه و به خصوص نیشابور هم جای خوبی هست و گفته میشه چندین سال متوالی هست که از نظر رعایت نظم و قانون مندی و تجهیزات و امکانات در کل کشور مقام اول رو به دست آورده. ولی خب وقتی شما برای مثال از یکی از شهرهای آذربایجان هستی چرا باید به زور پارتی و... بیفتی **** و اونم نیشابور که اون ور ایرانه! خب آقا اگر پارتی داری سعی کن بیفتی کرمانشاه، کرج که اونا هم لیسانس به بالاها رو پذیرش می کنن و **** هم هستن و جاهای دیگه. الان ارتش هم اکثر جاها راحت هست و حتی نیروی انتظامی هم دیگه مثل قدیما سخت نیست. البته برای لیسانس به بالاها. اگر افسر باشی هر جا که بیفتی کارت راحته.
محل تخت: تخت بالا خیلی بهتر از تخت پائینه! البته خب کاملا بستگی به شانست داره. به شما اونجا بر اساس قد کد میدن کد 1 قد بلندترین فرد دسته هست. سعی کنید کدهای رند نیفتید چون گاهی پیش میاد برای بعضی بیگاری ها یا پرسیدن سوال سرکلاس کدهای رند خونده میشه.
یادگاری نوشتن: به هیچ وجه زیر تخت ها و جاهایی که قابل پاک شدن نیست ننویسید چون ممکنه موقع بازرسی هایی که هر از گاه از آسایشگاه ها انجام میشه این نوشته ها دیده شه و شما تنبیه بشید یا یک سمباده بدن دست تون بگن پاک کن! که حداقل نیم ساعت باید سمباده بکشی تا پاک بشه. روی سرامیکهای دست شوئی بنویسید که راحت پاک میشه. داخل کلاه و پوتین و... هم اسم یا کدتون رو ننویسید چون اگر ببینند تنبیه میشید.

Nio

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این آقا الان مربی تاکتیک ماست..... واقعا بدشانسی آوردین که ایشون مربیتون نشد چون نصف خوشی های خدمت رو از دست دادین
چیزی که از ایشون در جلسه اول دیدی ، 180 درجه با شخصیت اصلیش فرق می کنه... واقعا مربی باحالیه، الان کلاس تاکتیک برای دسته ی ما بهترین کلاسه و همه با کلاس تاکتیک و مربی ش حال می کنن
درسته. البته تا حالا 2 بار (به غیر از اون جلسه اول) سر کلاس ما هم اومده و واقعن می تون بگم که بهترین نوع برخورد رو داشته بین تمام مربی هایی که داشتیم. این کار ایشون در جلسه اول خودش یک نوع تاکتیک بود و مثل اینکه بین سایر مربی های تاکتیک ایشون انتخاب شدن برای اینکار چون در دوره های قبلی هم تجربه داشتن.
در هر حال تو این دوره ایشون تو گردان امام حسن هستن و احتمالش زیاد هست که بازم چند جلسه ای تو کلاس ما و سایر گروهان های این گردان هم بیاد.

بالا