• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

farid...

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه تهرانا كمك كنين من از كرج ميخوام برم لویزان (مینی سیتی) بلوار ارتش - بلوار نیروی زمینی - ستاد نیروی زمینی - ساختمان 9 طبقه (قرارگاه فرماندهی) تا صادقيه با مترو ميام . راه ماشين خورشو بگين بايد برم كجا سوار ماشين شم كسي ميدونه ؟ :blink: لطفا دقيق بگين ؟ كسي اونجا خدمت نميكنه كه بدونه بهترين راهش كجاس ؟ راهي كه بشه 5 صبح رفت

Last edited:

filit

Registered User
لایک‌ها
7
سلام بچه تهرانا كمك كنين من از كرج ميخوام برم لویزان (مینی سیتی) بلوار ارتش - بلوار نیروی زمینی - ستاد نیروی زمینی - ساختمان 9 طبقه (قرارگاه فرماندهی) تا صادقيه با مترو ميام . راه ماشين خورشو بگين بايد برم كجا سوار ماشين شم كسي ميدونه ؟ :blink: لطفا دقيق بگين ؟ كسي اونجا خدمت نميكنه كه بدونه بهترين راهش كجاس ؟ راهي كه بشه 5 صبح رفت

فکر کنم باید بیای میدون رسالت بعد بری مینی سیتی

هم مینی بوس داره هم تاکسی

حالا باز سوال کن مطمئن نیستم

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام من اول شهریور رفتم افتادم مشکین شهر بیگلری خیلی سخته و بیچارمون کردن. افتادم گردان امام حسین گروهان جهاد فرماندمون هم میرلطیفه... چپ و راست میگن درسها رو بخونید و نخونید میشید سرباز صفر ما هم لیسانسیم. بعدش هم معلوم نیست کجا میافتیم. دوستانی که اونجا بودن بگن دوستاشون کجا افتادن و واقعا ممکنه سرباز صفر بشیم

سلام منم 1 تیر اونجا بودم
گردان امام گروهان 4
سرباز صفر نمیشید ولی درجتون پایین میاد مثلا بجای ستوان 3 میشید استوار
ولی سابقه سرباز صفر وجود داشته در پایه خدمتی اردی 89 شرایطش خیلی سخته که بخوای صفر شی:p
فرمانده شما ستوانیکم میر لطیف ... و جانشینش هم احتمالا ستوانسوم محمد ... هست
دانستنی نظامی خوب بخون تیراندازی هم دقت کن
مدرکت چیه و اهل کجایی؟
یاهو آیدی من: far_kh1986

inspire

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
120
آره دقیقا. بقیه درسا چی؟ من از همدان رفتم. خدا کنه بندازن استان خودمون نیفتیم مرز از این بیگلری

farid...

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

هركي ميدونه جواب بده !

poopoo_11

Registered User
لایک‌ها
0
گردان امام حسن ... گروهان یکم.....301

این آقا الان مربی تاکتیک ماست..... واقعا بدشانسی آوردین که ایشون مربیتون نشد چون نصف خوشی های خدمت رو از دست دادین
چیزی که از ایشون در جلسه اول دیدی ، 180 درجه با شخصیت اصلیش فرق می کنه... واقعا مربی باحالیه، الان کلاس تاکتیک برای دسته ی ما بهترین کلاسه و همه با کلاس تاکتیک و مربی ش حال می کنن

این آقایی که میگین اسمش وکیلی نیست؟

aliss2105

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ... خسته نباشید ... من الان خدمتم رو افتادم 02 ستوان دوم هم هستم ... از دوستانی که خدمت اونجا بودن اگه لطف کنن توضیحی بدن که چه جور جایی ممنون میشم ... :)

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
سلام من اول شهریور رفتم افتادم مشکین شهر بیگلری خیلی سخته و بیچارمون کردن. افتادم گردان امام حسین گروهان جهاد فرماندمون هم میرلطیفه... چپ و راست میگن درسها رو بخونید و نخونید میشید سرباز صفر ما هم لیسانسیم. بعدش هم معلوم نیست کجا میافتیم. دوستانی که اونجا بودن بگن دوستاشون کجا افتادن و واقعا ممکنه سرباز صفر بشیم
همکلاسی سابقم که آمزشی نیرو انتظامی تبریز بود.چون نمرش تو تیراندازی کم آمد بهش استوار دادن !!اونم لیسانسه
از تبریز افتاده سنندج.اونم بع از کلی دربدری!!!

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
آقا من واسه امریه یه جایی رفتم گفتن می خوایمت
اما گفتن خودت پی گیری کن
چی کار باید کنم
الان از کجا باید نامه بگیرم
کسی اطلاعاتی داره؟
من الان امریه گرفتم و1آبان اعزامم
من اول رفتم آونجایی که میخواستم امریه یگیرم(مرکزتحقیقات جهاد)و اونجا یه فرم درخواست امریه پر کردم
بعدش فرستادنم گزینش سازمان جهاد آ.شرقی و اونجا هم کلی فرم پر کردم.
یه ماه بعدش از گزینش زنگ زدن رفتم ویه مصاحبه باهام کردن
بعدش هم نامه قبولی مصاحبه رو دادن آردم برا مرکز و اونها هم چند تا کپی مدارکم را گرفتن گذاشتن داخل پاکت و اونهرا آوردم تهران دادم به مرکز تحقیقات جهاد تهران
اونجاهم بهم گفتن 10روز مونده به اعزام بیا شماره امریه ات را بگیر
این مراحل برای من از اواسط اردیبهشت شروع شد وتا اوسط شهریور طول کشید
در ضمن بسته به محل پذیرش ممکنه مرکز شهرستان با امریه موافقت بکنه ولی مرکز تهران رد کنه!!!!!!!!!!

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
آره دقیقا. بقیه درسا چی؟ من از همدان رفتم. خدا کنه بندازن استان خودمون نیفتیم مرز از این بیگلری

دوست من اگه کارشناسی باشه احتمالش کمه ولی اگه کاردانی باشه احتمال بسیار زیاد داره که بیفتی مرزبانی

hipolamtos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
کی بیرجند بوده آموزشی؟ من اونجا بودم بعد آموزشی هم رفتم ترابری ف آماد و پش نزاجا جاده قدیم کرج چسبیده به ایران خودرو
یادش بخیر

aliss2105

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان ... لطفا پاسخ منو بدین :

من افتادم 02 تهران و تهرانی هم هستم و ستوان دوم شدم ...

از دوسان میخوام راهنماییم کنن که چه جور جاییه ؟؟ روز اول درجه بزنیم بریم ؟؟ چیزی میخواد با خودمون ببریم ؟؟ همون روز میزارن که بیایم یا تا 1 هفته نگهمون میدارن ... آخه شنیدم تا 1 هفته نگهمون میدارن بعد میزارن بیایم ... لطفا پاسخ سوالات منو بدین ... ممنون .:)

saeed-z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منظورم از تقسيم اين بود كه امكان داره دوباره منتقل بشم يه شهره ديگه ؟

:lol:
نه تو همون قسمت تقسیم میشید، با دید مثبت به قضیه نگاه کن و به دلت بد راه نده :happy:

hipolamtos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام دوستان ... لطفا پاسخ منو بدین :

من افتادم 02 تهران و تهرانی هم هستم و ستوان دوم شدم ...

از دوسان میخوام راهنماییم کنن که چه جور جاییه ؟؟ روز اول درجه بزنیم بریم ؟؟ چیزی میخواد با خودمون ببریم ؟؟ همون روز میزارن که بیایم یا تا 1 هفته نگهمون میدارن ... آخه شنیدم تا 1 هفته نگهمون میدارن بعد میزارن بیایم ... لطفا پاسخ سوالات منو بدین ... ممنون .:)

به نظر من لیسانس جماعت نباید اصلا نگران خدمت باشن چون هیچ کاری نمیتونن بکنن شما رو ! چون کسایی که به شما دستور میدن همشون درجشون از شما پایینتره مثلا استوار یا گروهبان ! که ممکنه تا پنجم دبستان بیشتر سواد نداشته باشن ! برای همین کافیه همون روزای اول برش داشته باشی و میختو بکوبی مثلا خیلی جدی باش و دستور بده به زیردستات البته منظورم بعد آموزشیه تو آموزشی که کاری از دستت برنمیاد چون بی نهایت آشخوری ! آشخوری تو خدمت بزرگترین جرمه ! بعضی وقتا تنبیه میشی نه اینکه کاری کرده باشی فقط به خاطر اینکه آشخوری !

اینکه روز اول میذارن بیای خونه بستگی به اونا داره اگه حال فرماندتون خوب باشه و از شلوغی خوشش نیاد ممکنه دستور بده مرخصی بدن بهتون !

اینکه چه جور جاییه خیلی سوال عجیبیه خب پادگانه دیگه مثل بقیه پادگانا
روز اول هم همینجوری درجه بزنی بری همه بهت میخندن اصلا ممکنه همون روز اول به خاطر این کارت معافت کنن
مثل این میمونه که روز اول دانشگاه بری پیش رییس دانشگاه بگی سلام میشه لیسانس منو بدید؟:lol:

بعد آموزشی هست که نمیخواد چیزی همراهت ببری چون چند روز طول میکشه تقسیم بشی وباید همش باروبندیل جابجا کنی دست خالی بری بهتره اما تو آموزشی چون ممکنه نگهت دارن یه چیزایی ببر !

aliss2105

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ممنون از پاسخت ... من آموزشی 06 بودم بعد دوره کد ام شیراز بوده الان یگانم 02 افتادم ستوان دوم ... با این حال روز اول درجه بزنم برم ؟؟ نگهمون میدارن یا میزارن بیایم خونه ؟؟؟ چیزی ببرم یا نه ؟؟ کجا احتمال داره بزارنم ؟؟:)

mojtabamo

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
کسی میدونه اگر بعد از ارسال دفترچه و آمدن برگ سبز اعزام، تکمیلی بسیج رو بریم تاثیری داره یا نه؟
یعنی الان که تاریخ اعزامم مشخص شده میخوام برم تکمیلی بسیج رو بگیرم. اونوقت گواهی تکمیلی رو بدم **** وظیفه دیگه آموزشی نمیرم؟

hipolamtos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام ممنون از پاسخت ... من آموزشی 06 بودم بعد دوره کد ام شیراز بوده الان یگانم 02 افتادم ستوان دوم ... با این حال روز اول درجه بزنم برم ؟؟ نگهمون میدارن یا میزارن بیایم خونه ؟؟؟ چیزی ببرم یا نه ؟؟ کجا احتمال داره بزارنم ؟؟:)

خب از اول بگو آموزشیت تموم شده من خیال کردم تازه میخوای بری آموزشی

نه هیچی نمیخواد ببری تا زمانی که تقسیم نشی عمرا تو پادگان نگهت دارن بهت مرخصی میدن به گروهبانش مرخصی میدن روز اول چه برسه به ستوان اصلا ستوان وظیفه تو پادگان نمیمونه به جز روزایی که نگهبانه هر روز خونه ای !

آره حتما حتما درجه هاتو بزن خیلی مهمه اگه نزنی مسخرت میکنن اذیتت میکنن

تخصصت چیه تا بگم کدوم یگان میندازنت من خودم تو همین کار بودم قیافه طرفو ببینم میگم کدوم قسمت میفته

hipolamtos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام
کسی میدونه اگر بعد از ارسال دفترچه و آمدن برگ سبز اعزام، تکمیلی بسیج رو بریم تاثیری داره یا نه؟
یعنی الان که تاریخ اعزامم مشخص شده میخوام برم تکمیلی بسیج رو بگیرم. اونوقت گواهی تکمیلی رو بدم **** وظیفه دیگه آموزشی نمیرم؟

ربطی نداره مگه تو بسیج چیکار کردی؟ به جز یکی دو بار رفتن به میدون تیر هان؟ غیر از اینه؟ باید آموزشی رو بری چه بسیجی چه غیر بسیجی اون مدارکت فقط و فقط به درد آخر خدمت میخوره که میتونی باهاش کسری خدمت بگیری یعنی سه ماه زودتر ترخیص میشی البته اگه مدرکت معتبر باشه یعنی بسیج فعال باشی اگه فعال هم نبودی با پارتی میتونی یه مدرک از مسجد بگیری ایران این چیزاش خوبه همیشه یه راهی برای پیچوندن هست :lol:

بالا